Mai multe
interesant subiect !! si eu am o peripetie de acest gen... eram intr-o seara cu sotul meu, pe vremea aia eram doar prieteni, in masina, si la un moment dat ne vine ideea de a face sex in masina...mergem pe un camp , gasim locul " perfect" ..asa credeam noi..si ne punem pe treaba...cand....ne trezim cu niste faruri pe noi....venea o masina din spate...ce penibil ne-am simtit...masina a plecat, iar noi ne-am dus acasa...in masina pe camp sigur nu o sa mai facem sex !!!!
|
||
|
sdanutza82 Postat pe 23 Februarie 2009 16:51 |
||
|---|---|---|
De la: missalexandra, la data 2008-12-19 12:08:18da... am incercat si eu odata intr-un parc. ai grija la scafandri ... sunt in stare astia sa inventeze politia submarina cat despre faza cu parcul, ia-o si tu ca pe o amintire amuzanta. doar n-a murit nimeni, nu?
|
||
|
ecce_cortex Postat pe 23 Februarie 2009 19:22 |
||
|
Ufff Iris, faci si treburi de acest gen? De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 13:59:36In apa .....in jur o multime de oameni de care insa nu ne pasa ,oricum eram siguri ca nu-si dau seama ce facem noi acolo |
||
|
|
||
|
Postat pe 23 Februarie 2009 19:31 |
||
De la: Andreea_B21, la data 2008-08-15 16:32:54 In Grecia plajele is cu pietre nu cu nisip . Asa ca nu ti-as dori sa incerci :)))=))) |
||
|
botyk Postat pe 23 Februarie 2009 23:56 |
||
De la: ecce_cortex, la data 2009-02-23 19:22:51De la: missalexandra, la data 2008-12-19 12:08:18da... am incercat si eu odata intr-un parc. poate apar si eu pe internet... ca "vedetele" alea...numai amuzanta nu a fost!
|
||
|
missalexandra Postat pe 24 Februarie 2009 16:36 |
||
|
Buna..... Mi-ati dat o gramada de idei..... am sa va tin la curent,ok?
|
||
|
TEODORRD Postat pe 18 Iulie 2009 16:37 |
||
|
2 ipostaze: 1. pe plaja- noaptea 2. pe autostrada ( si nu in masina) ambele in afara tarii- deoarece traiesc in strainatate f interesant nu am fost prinsi si a fost intr-adevar o senzatie diferita de cea din dormitor |
||
|
petaloudita Postat pe 19 Iulie 2009 15:38 |
||
|
poate unde ai fost tu da e posibil sa fie pietris dar nu generaliza k nu este peste tot exista si plaja cu nisip 100%
|
||
|
petaloudita Postat pe 19 Iulie 2009 15:43 |
||
De la: shadowgirl, la data 2008-08-15 01:28:42Ce parere aveti de sexul in spatii publice? Ati incercat? SEXul in spatzii publice....recomand 100% pt cine are 2peu si curAJ Niste stari greu de descris...teama...adrenalina...dorintza crescuta...apetit crescut....ceva superB |
||
|
yneedlove Postat pe 28 Septembrie 2009 18:41 |
||
ce tare e ceva incitant tocmai pt ca e ceva "periculos" si interzis. |
||
|
felixcat Postat pe 8 Octombrie 2009 13:55 |
||
De la: shadowgirl, la data 2008-08-15 01:28:42Ce parere aveti de sexul in spatii publice? Ati incercat? is the best ! dap o faza nashpa a fost knd ne'a prins un batranel kre n tot urmarea... a fost funny
|
||
|
JustMe05 Postat pe 29 Octombrie 2009 21:45 |
||
|
Funny topic! Si eu ash avea niste amintiri amuzante, unele mai placute sau mai putin placute :p Insa ash vrea sa va dau un sfat! Daca tot par jandarmii sa va dea atata bataie de cap: Veniti in Olanda - este legal sexul in public:p Bine desi locuiesc in Olanda nu am incercat chiar public dar se poate legal ;) |
||
|
mirabela30 Postat pe 30 Octombrie 2009 00:36 |
||
| Si mie de ce nu mi-ai spus matza mica? | ||
|
mony_cama Postat pe 23 Februarie 2010 18:31 |
||
De la: moya_mab, la data 2009-10-08 13:43:55La ziua prietenului meu.....club inchiriat,toate frumoase,iar noi in baie la baieti,momente sexy,gemete...foc si pasiune,iesim din toaleta,aprox 30 de tipi ascultau la usa....prietenul meu a fost felicitat,eu am incercat sa fiu indiferenta...si totusi,am fost mai rosie decat rosia ... ai pus-o ... ... 30 de golani de abia steapta sa dea si ei la ... pompa ... cit de curind ... ... ce ieftine sinteti ... bine ca te-ai inrosit de atita ''pudoare'' ... |
||
|
marco918 Postat pe 23 Februarie 2010 18:40 |
||
|
Ideea topic-ului nu-i rea;dar mediul dezvoltarii ei este total contraindicat pentru ca: 1) aduce, putin, a "autodenunt"; 2) sunt niste "personaje" pe acest forum care, sub "anonimat", "speculeaza" orice dezvaluire si "personalizeaza" destainuirile de-o manierea urata si neomeneasca. Ca observatie generala, majoritatea celor care au "indraznit" sa spuna cate ceva din experientele lor, pe acest subiect, unele placute alte, putin jenante, poate chiar "traumatizante", nu au o fotografie personala in profil. Din pacata, in Romania, gradul de educatie, nivelul de intelegere sociala, respectul fata de cunoscuti si necunoscuti, apetitul pentru un dialog franc, gradul de relaxare in discutii, toleranta, sunt la un nivel extrem de scazut- pe forum este foarte vizibil. Si atunci?!De ce ar risca, macar 20% din cei care au un cont si o minima activitate pe forum sa faca putin "streaptease sufletesc" in conditiile in care sunt niste, repet, "personaje" care, nici mai mult nici mai putin ajung la "monitorizari" dubioase?!?! Succes la raspunsuri! P.S.Am avut si eu, ca orice fiinta umana normala, experiente suficiente in spatii..."naturale";din fericire, am reusit sa ies si din situatii mai neconfortabile si asta pentru ca am cunoscut foarte bine legea, lege care-ti permite, daca-i bine "speculata", anumite "libertati"...
|
||
|
Simply_The_Best Postat pe 23 Februarie 2010 23:18 |
||
|
Treaba cu parcul e destul de riscanta...si eu am patit-o cu jandarmii...fara sa apucam sa facem mai nimic eu si prietenul meu... sa zicem ca...dupa ce ne-am jucat putin pe o banca, somebody had the bright idea sa mergem dupa un tufis...si din cealalta parte veneau si 2 jandarmi cu lanternele...Nu zic ca nu a fost incitant, senzatii tari si tot tacamul,dar m-am cam lecuit dupa cei 100ron de caciula de care ni s-au usurat buzunarele ca sa scapam de cei 2... A! Si mai am una tare - sex intr-o sala de seminar din facultate desigur...seara...intuneric...no one around... It was pretty cool!!Sfat: feriti-va de femei de serviciu! Pe noi ne-a gasit una, dar dupa...doar "stateam de vorba"
|
||
|
Andreea_14 Postat pe 26 Februarie 2010 21:12 |
||
o da...si eu am facut un sex nebun cand ma dadeam intr-un carousel[img]http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif[/img]...eram sa cad, dar m-am tinut bine ...
|
||
|
freakbabe Postat pe 26 Februarie 2010 22:15 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-23 18:40:08De la: moya_mab, la data 2009-10-08 13:43:55La ziua prietenului meu.....club inchiriat,toate frumoase,iar noi in baie la baieti,momente sexy,gemete...foc si pasiune,iesim din toaleta,aprox 30 de tipi ascultau la usa....prietenul meu a fost felicitat,eu am incercat sa fiu indiferenta...si totusi,am fost mai rosie decat rosia tu nici n-ai roºi,nu-i aºa? suge burta, boºorogule! |
||
|
misoginu Postat pe 28 Februarie 2010 19:23 |
||
De la: freakbabe, la data 2010-02-26 22:15:14o da...si eu am facut un sex nebun cand ma dadeam intr-un carousel[img]http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif[/img]...eram sa cad, dar m-am tinut bine ºi cãluþului i-a plãcut...acolo în CAROUSEL? [img]http://www.pic4ever.com/images/funny.gif[/img] |
||
|
misoginu Postat pe 28 Februarie 2010 19:39 |
||
De la: shadowgirl, la data 2008-08-15 01:28:42Ce parere aveti de sexul in spatii publice? Ati incercat? in celula imigrantilor ilegal, mi a placut... dar era intuneric si nu stiu cine a fost in spatele meu si cine in fata ...
|
||
|
marco918_ Postat pe 1 Martie 2010 19:16 |
||
|
E un cantec "Si eu si JEAN si NAE si COSTICA" care spune asa: Ma vrajise SEVASTITA de pe strada SFINTI c-avea fetita niste ochi ce ma scoteau din minti. Si-ntr-o seara am luat-o pe sosea incet si apoi am inbratisat-o dornic in boschet: si eu si Jean si NAE si COSTICA. |
||
|
ema_rice Postat pe 16 Ianuarie 2012 00:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ne jucam | 4 | De la: DiavolytaTa 22 Aprilie 2009 01:02 |
| simptome sau nu? | 8 | De la: _oktober_ 12 Octombrie 2011 20:18 |
| este complexat de ceva?(mi-as dori sa-mi rasp m mult baietii) | 5 | De la: alexandra_n 22 Mai 2009 12:33 |
|
|
||
| Simt ca ma vrea doar pentru sex | 10 | De la: YullyNar3 29 Aprilie 2010 17:43 |
| Sex in apa | 215 | De la: kudika418821 23 Octombrie 2012 15:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.