Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:55:31
De la: Kathara, la data 2008-10-11 21:53:18
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:51:23userul nu a fost pisi.

Si mai palpitant! Tot nu mi-ai zis de ce nu o sa mai rad.

Nu am timp ptr tine..asa un sfat mai bine te uiti pe forum ca cineva chiar face misto de tine,ti-a preluat din topicul deschis de tine si vorbeste vulgar ca sa nu mai zic de poza jegoasa pe care a pus-o.

E un obisnuit al forumului, dupa cum vezi oamenii cu probleme au in general un dinte impotriva mea.
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 21:57
De la: wolfy, la data 2008-10-11 21:55:50
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:44:56[Hop si tu ca musca-n..... Te numesti Oana?Lasi impresia ca sunteti una si aceeasi.Nu-mi amintesc sa te fi invitat cineva sa raspunzi in numele ei.Nu esti binevenita,

Cateva observatii:
1. un adevarat gentleman ca de obicei: nef..., cretina, proasta, idioata, se baga ca musca-n ...
2. Aici e un forum, prin definitia lui public. Deci pot sa scriu unde vreau eu, indiferenta daca sunt binevenita sau nu. Nici tu nu esti binevenit dincolo, dar asta nu-mi da mie dreptul sa-ti spun ca nu ai ce cauta pe un topic anume.Sper ca ai inteles analogia, este simpla.
3. Fiind deci un forum(prin definitia lui public), oricine iti poate raspunde la orice.
4. Eu nu ma dau inapoi de la a arata ipocrizia, iar unul care le spune altora sa discute despre religie - ceea ce el a refuzat sa faca, si sa nu se lege de chestiuni personale din viata unor useri - in conditiile in care el s-a legat chiar de chestiuni intime, se numeste ca e ipocrit.

1 ipocrita esti tu ca sa nu mai fiu genteleman
2.te-as sfatui sa incetezi cu jignirile la persoana mea,daca stii ca e forum public
3. in legatura cu punctul 2 cum o sa dau repede de tine,m-am ambitionat, daca jignesti in public pe cineva,poti intenta actiune in justitie.
4. schimba-ti IP rapid,daca stii cum,peste 3 zile ajung in Bucuresti ,si daca vin la Universitate,in fata studentilor,te fac sa inghiti tot ce ai scris...
5.Ai ramas fara public acolo si ce ai zis hai dincolo,slabe sanse!!!

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:00
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:52:09
ce vorbiti voi acolo

era o gluma .remember cand la inceput ii spuneai claudiei ca "ia foc" din orice?la asta faceam referire mai sus
Malak
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:01
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:00:57
De la: wolfy, la data 2008-10-11 21:55:50
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:44:56[Hop si tu ca musca-n..... Te numesti Oana?Lasi impresia ca sunteti una si aceeasi.Nu-mi amintesc sa te fi invitat cineva sa raspunzi in numele ei.Nu esti binevenita,

Cateva observatii:
1. un adevarat gentleman ca de obicei: nef..., cretina, proasta, idioata, se baga ca musca-n ...
2. Aici e un forum, prin definitia lui public. Deci pot sa scriu unde vreau eu, indiferenta daca sunt binevenita sau nu. Nici tu nu esti binevenit dincolo, dar asta nu-mi da mie dreptul sa-ti spun ca nu ai ce cauta pe un topic anume.Sper ca ai inteles analogia, este simpla.
3. Fiind deci un forum(prin definitia lui public), oricine iti poate raspunde la orice.
4. Eu nu ma dau inapoi de la a arata ipocrizia, iar unul care le spune altora sa discute despre religie - ceea ce el a refuzat sa faca, si sa nu se lege de chestiuni personale din viata unor useri - in conditiile in care el s-a legat chiar de chestiuni intime, se numeste ca e ipocrit.

1 ipocrita esti tu ca sa nu mai fiu genteleman
2.te-as sfatui sa incetezi cu jignirile la persoana mea,daca stii ca e forum public
3. in legatura cu punctul 2 cum o sa dau repede de tine,m-am ambitionat, daca jignesti in public pe cineva,poti intenta actiune in justitie.
4. schimba-ti IP rapid,daca stii cum,peste 3 zile ajung in Bucuresti ,si daca vin la Universitate,in fata studentilor,te fac sa inghiti tot ce ai scris...

Iar ameninti? Eu cred ca ai o problema, sincer!
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:02
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:49:02Cata prostie!

Vezi ca pana acum nu ai putut demonstra niciodata ca prostia e de partea noastra. Nu poti aduce argumente ca sa-ti sustii opniile, tot ce poti sa faci este sa exclami ca o muiere!

De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:49:02Si da onoarea famililei,mai acus vreo luna te-ai luat de una din cumnatele mele care a avut cont pe kudika..

Mama, mama, si muierea nefacand fata, te trimise pe tine, ca de, te-o facut allah barbat.
A propos, pana acum nu ai spalat nicio onoare, ba dimpotriva, ai facut familia de ras in continuare!

De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:49:02Rade tu acum ca peste cateva zile nu o sa mai razi.

Mie asta imi cam suna a ameninare. Ma rog, a mai fost una pe aici care a amenintat-o pe Kathara cu bataia. Threats are muslims' share.
beyonce_indragostita
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:03
De la: Kathara, la data 2008-10-11 21:57:58
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:55:31
De la: Kathara, la data 2008-10-11 21:53:18
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 21:51:23userul nu a fost pisi.

Si mai palpitant! Tot nu mi-ai zis de ce nu o sa mai rad.

Nu am timp ptr tine..asa un sfat mai bine te uiti pe forum ca cineva chiar face misto de tine,ti-a preluat din topicul deschis de tine si vorbeste vulgar ca sa nu mai zic de poza jegoasa pe care a pus-o.

E un obisnuit al forumului, dupa cum vezi oamenii cu probleme au in general un dinte impotriva mea.

daca faci o aluzie la mine nu am,,o sa incerc ,cand am timp,sa-ti postez din coran ce nu ai inteles tu si care vad ca e problema ta.nu suporti musulmanii ok,,no problem,,nu te obliga nimeni,dar fa-o mai finut,daca esti inteligenta cum sustii,da dovada de limbaj adecvat,,,si asta nu ti-o spun sa te jignesc.

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:03
Am spus deja ca sunt deschisa oricarei discutii cu argumente din Coran si toate cele, asa nef cum sunt. Tu, insa, vad ca ai obiceiul de a ameninta, chestie care pe mine ma deranjeaza, in special atunci cand este un barbat cel care ameninta o femeie.
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:05
Enta eih???
Elena30
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:09
De la: Kathara, la data 2008-10-11 22:05:45Am spus deja ca sunt deschisa oricarei discutii cu argumente din Coran si toate cele, asa nef cum sunt. Tu, insa, vad ca ai obiceiul de a amaninta, chestie care pe mine ma deranjeaza, in special atunci cand este un barbat cel care ameninta o femeie.

Uite Khatara eu nu suport oamenii cu nasul pe sus. Nu am fost eu primul ce a zis ca esti nef,,tu ai deschis topicul si ai povestit ca esti virg.Iar acu mai ai un topic deschid de un dobitoc care asa se si numeste daca nu stiai si te mai si injra in titlul topicului. Faptul ca ma interesez daca e adev ce spui nu se numeste amenintare,e o chestiune de interes public,o informatie pe care o poti afla oricand,nu este institutie privata,vezilegea accesului la inf de interes public. Wolfy nu a fost invitata sa vb,eu nu i-am pomenit numele.Dar cat a jignit ea pe forum,daca ma fac al naibii,fara sa o amenint ii pot face rau.Sa ramana la o discutie strict despre religie fara a judeca pe mama,tata,fratele userului.Puteti?

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:10
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:10:56
De la: Kathara, la data 2008-10-11 22:05:45Am spus deja ca sunt deschisa oricarei discutii cu argumente din Coran si toate cele, asa nef cum sunt. Tu, insa, vad ca ai obiceiul de a amaninta, chestie care pe mine ma deranjeaza, in special atunci cand este un barbat cel care ameninta o femeie.

Uite Khatara eu nu suport oamenii cu nasul pe sus. Nu am fost eu primul ce a zis ca esti nef,,tu ai deschis topicul si ai povestit ca esti virg.Iar acu mai ai un topic deschid de un dobitoc care asa se si numeste daca nu stiai si te mai si injra in titlul topicului. Faptul ca ma interesez daca e adev ce spui nu se numeste amenintare,e o chestiune de interes public,o informatie pe care o poti afla oricand,nu este institutie privata,vezilegea accesului la inf de interes public. Wolfy nu a fost invitata sa vb,eu nu i-am pomenit numele.Dar cat a jignit ea pe forum,daca ma fac al naibii,fara sa o amenint ii pot face rau.Sa ramana la o discutie strict despre religie fara a judeca pe mama,tata,fratele userului.Puteti?

Nu, tu ai fost primul care a legat asta de capacitatea mea mentala si ai folosit asta ca sa dovedesti ... habar n-am ce.

Ca te interesezi daca e adevarat ce spun eu, treaba ta, nu ma deranjeaza absolut deloc, dar exprimarile de tipul "vin la universitate si te fac sa iti mananci cuvintele", ce i-ai spus lui Wolfy, sau "peste cateva zile nu o sa mai razi", ce mi-ai spus mie se numeste amenintare in toate registrele posibile.
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:15
Ptr ultima data iti raspund pe topicul asta,e pacat sa il stricati voi.
1.wolfy cred ca are probleme,din moment ce in dialogul meu cu tine nu am pmenit-o nu trebuia sa se bage,si o sa-i demonstrez cand vin ca e mare-n gura.Legal.Doar nu crede ca o bat. Ma faci sa rad.
2."nu o sa mai razi",ce credeai ca vin si te pandesc sa ma iau de tine?Hai Khatara chiar atat judeci? Banuielile mele incep sa se adevereasca referitor la insitutele tale de cercetare si dictionarul ala nenorocit.
Cam asta am vrut sa spun.SI acum ma opresc aici. O seara placuta!

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:19
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:19:49Ptr ultima data iti raspund pe topicul asta,e pacat sa il stricati voi.
1.wolfy cred ca are probleme,din moment ce in dialogul meu cu tine nu am pmenit-o nu trebuia sa se bage,si o sa-i demonstrez cand vin ca e mare-n gura.Legal.Doar nu crede ca o bat. Ma faci sa rad.
2."nu o sa mai razi",ce credeai ca vin si te pandesc sa ma iau de tine?Hai Khatara chiar atat judeci? Banuielile mele incep sa se adevereasca referitor la insitutele tale de cercetare si dictionarul ala nenorocit.

Ei, fantastic atunci, daca nu-i vorba de violenta fizica, go for it! Poate pot sa te ajut .. daca imi postez contractul de munca pe situl asta te convingi?

Cat despre Wolfy, nu imi amintesc sa fi avut vreo disputa legala, deci nu prea vad rostul unei confruntari pe tema asta.
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:22
De la: Kathara, la data 2008-10-11 22:22:12
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:19:49Ptr ultima data iti raspund pe topicul asta,e pacat sa il stricati voi.

Ei, fantastic atunci, daca nu-i vorba de violenta fizica, go for it! Poate pot sa te ajut .. daca imi postez contractul de munca pe situl asta te convingi?

Cat despre Wolfy, nu imi amintesc sa fi avut vreo disputa legala, deci nu prea vad rostul unei confruntari pe tema asta.

nu am nevoie de ctr tau de munca. nu nu a avut disputa legala,o sa fac eu legal sa se opreasca din jigniri.sa se rezume si ea la subiect.gata fetelor ,haideti fiti intelegatoare,aici nu e tema religia cu buna dispozitie.poate vreti cafea.daca nu,inca o data o sambata frumoasa!!!!

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:28
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:00:571 ipocrita esti tu ca sa nu mai fiu genteleman

1. Demonstreaza ca sunt ipocrita. Ti-am mai spus, afirmatiile fara argumente care sa le sustina sunt egale cu o.
2. Nu mi se pare ca cineva care a venit pe forum cu scopul de a jigni are dreptul sa ceara sa nu mai fie jignit. Suporta asa cum au suportat si cele pe care le-ai tarat tu in noroi.
3. Serios??? E valabil si pentru tine: "nef...", "proasta", "cretina", "idioata", toate minunatiile astea iti suna cumva cunoscut? Sa vezi ce te da Kathara in judecata! Eu personal ii platesc avocatul.
3.N-am inteles, asta e o amenintare? Bai nene, vezi ca aici nu suntem in desert! Asa amarata cum e tara asta, exista totusi in structura ei niste institutii numite presa, justitie si politie. Iti dai seama ce subiect bun de televiziune ar fi cel cu titlul: "arab musulman ataca o tanara romanca". Si la urma urmei vezi ca eu sunt in tara mea, tara in care tu esti un tolerat. Asa ca daca vrei sa nu-ti petreci tot restul zilelor in Egipt, ar fi cazul sa te comporti adecvat. A, si parca tu nu amenintai femei. Te contrazici singur in decurs de cateva ore!
beyonce_indragostita
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:28
o seara faina si LINISTITA va doresc
Malak
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:30
De la: wolfy, la data 2008-10-11 22:28:30
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:00:571 ipocrita esti tu ca sa nu mai fiu genteleman

1. Demonstreaza ca sunt ipocrita. Ti-am mai spus, afirmatiile fara argumente care sa le sustina sunt egale cu o.
2. Nu mi se pare ca cineva care a venit pe forum cu scopul de a jigni are dreptul sa ceara sa nu mai fie jignit. Suporta asa cum au suportat si cele pe care le-ai tarat tu in noroi.
3. Serios??? E valabil si pentru tine: "nef...", "proasta", "cretina", "idioata", toate minunatiile astea iti suna cumva cunoscut? Sa vezi ce te da Kathara in judecata! Eu personal ii platesc avocatul.
3.N-am inteles, asta e o amenintare? Bai nene, vezi ca aici nu suntem in desert! Asa amarata cum e tara asta, exista totusi in structura ei niste institutii numite presa, justitie si politie. Iti dai seama ce subiect bun de televiziune ar fi cel cu titlul: "arab musulman ataca o tanara romanca". Si la urma urmei vezi ca eu sunt in tara mea, tara in care tu esti un tolerat. Asa ca daca vrei sa nu-ti petreci tot restul zilelor in Egipt, ar fi cazul sa te comporti adecvat. A, si parca tu nu amenintai femei. Te contrazici singur in decurs de cateva ore!

Lasa-l Wolfy, pe mine ma doare capul de la cat combatut-am azi, tu ai forte proaspete, pastreaza-le pentru urmatoarea confruntare.
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:33
De la: wolfy, la data 2008-10-11 22:28:30

ma vezi sa-mi fie frica de ce vorbesc?ia zi, arab?sunt cu cetatenie romana,mai cauta indicii.atac?cum? atac la persoana prin cuvant.tocmai ii spuneam khatarei ca nu vin sa te bat .chiar atat te duce mintea.tu crezi ca totul se reduce la violenta.restul zilelor in egipt?mai fetito tu nu stii cu cine stai de vorba,faptul ca eu sunt musulman,locuiesc in cairo si am divortat sunt informatii insuficiente. relaxeaza-te!!! nu vine nimeni sa te bata am ras cu pofta

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:35
De la: Malak, la data 2008-10-11 22:30:26o seara faina si LINISTITA va doresc

si tie ,noapte buna

Postat pe 11 Octombrie 2008 22:35
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:10:56 Wolfy nu a fost invitata sa vb,eu nu i-am pomenit numele.Dar cat a jignit ea pe forum,daca ma fac al naibii,fara sa o amenint ii pot face rauS?

Vezi ca asta tot ameninare se numeste. Iar cei care fac rau pot fi si descoperiti. Mai ales daca fac amenintari in public.

De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:10:56sa ramana la o discutie strict despre religie fara a judeca pe mama,tata,fratele userului.Puteti?

Serios???? Pai eu intotdeauna am cerut o discutie despre religie, cu citate din Coran si argumente, dar voi ati refuzat-o. Ati preferat sa ne spuneti ca suntem ori prea f..., ori nef...

Tare as vrea sa vad unde "m-am luat" eu de familia ta. Cred ca ma confunzi. Si in legatura cu faptul ca ai fost inselat si parasit am fost mai mult decat draguta in comentarii. Iar daca te referi la Kathara, mi se pare absolut firesc sa faca referire la aspecte ale vietii tale personale, avand in vedere ca tu ii discuti organele genitale, mai ales intr-un mod atat de vulgar.
beyonce_indragostita
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:36
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:35:19
ma vezi sa-mi fie frica de ce vorbesc?ia zi, arab?sunt cu cetatenie romana,mai cauta indicii.atac?cum? atac la persoana prin cuvant.tocmai ii spuneam khatarei ca nu vin sa te bat .chiar atat te duce mintea.tu crezi ca totul se reduce la violenta.restul zilelor in egipt?mai fetito tu nu stii cu cine stai de vorba,faptul ca eu sunt musulman,locuiesc in cairo si am divortat sunt informatii insuficiente. relaxeaza-te!!! nu vine nimeni sa te bata am ras cu pofta

Hai sa nu ne ascundem dupa deget. Femeile sunt batute la greu in Egipt, dupa cum o dovedesc statisticile internationale. In plus, Coranul chiar recomanda sa-ti bati nevasta - deci daca iti lovesti sotia pe care se presupune ca o iubesti, de ce nu ai face la fel cu niste persoane care iti sunt antipatice? Deci violenta fizica din partea unui egiptean musulman nu e ceva socant.
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:42
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-11 22:35:19ma vezi sa-mi fie frica de ce vorbesc?ia zi, arab?sunt cu cetatenie romana,mai cauta indicii.atac?cum? atac la persoana prin cuvant.tocmai ii spuneam khatarei ca nu vin sa te bat .chiar atat te duce mintea.tu crezi ca totul se reduce la violenta.restul zilelor in egipt?mai fetito tu nu stii cu cine stai de vorba,faptul ca eu sunt musulman,locuiesc in cairo si am divortat sunt informatii insuficiente. relaxeaza-te!!! nu vine nimeni sa te bata am ras cu pofta

Esti cetatean roman de origine egipteana.Deci etnic esti arab. Hai sa-ti explic: si tiganii sunt cetateni romani, dar de etnie roma. Si inca si aia s-au nascut in Romania, spre deosebire de tine. Eu m-am nascut in tara asta. Nu esti egal cu mine. In afara de asta esti muslman, adica ai o religie care se contrazice cu cea a majoritatii tarii mele. Asa ca daca indraznesti sa-mi faci tu mie ceva si ma duc eu pe la toate televiziunile sa vezi cum se intorc toti credinciosii impotriva ta.

A, nu mai spune, atac la persoana prin cuvant? Nene, ce spuneai acolo suna a amenintare fizica. Iar daca vine vorba de cuvant nu te pui tu cu mine. Eu am studiat literatura, tu economia. Ce parere ai? Nu vezi ca nici pe forum nu esti in stare sa faci fata unor discutii? Ia vino tu frumusel la Litere(scuza-mi cacofonia) sa le explici lui Manolescu si Lefter ceva, sa vedem cate secunde te asculta. Ma rog, macar ei poate ti-ar da o minima atentie(pana sa incepi sa vorbesti that is), altii ca Cartarescu(scuza-ma din nou), nici cu o privire nu te-ar blagoslovi.

Pai da, dar si informatiile tale despre mine sunt insuficiente. Iar daca ma ameninti ca poti obtine mai multe, sa stii ca si eu pot face acelasi lucru cu tine. Intre timp te asteptam sa ne spui ce ai aflat de la Academie.
beyonce_indragostita
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:51
bai da suntei fenomenale acum ce cautati aici?? ati venit si ati stricat armonia ......in sfarsit ati realizat k vb singure pe celalalt topic...si degeaba va dati voi rotunde si amenintati k e tara voastra si nush ce ....banii si relatiile sunt mai presus decat ''intelectul'' vostru... nu uitati k traiti in Romania ...lui Khaled nu ii puteti face nimic, va garantez eu asta,,,,,,

Postat pe 11 Octombrie 2008 23:20
De la: elmasri, la data 2008-10-11 23:20:51bai da suntei fenomenale acum ce cautati aici?? ati venit si ati stricat armonia ......in sfarsit ati realizat k vb singure pe celalalt topic...si degeaba va dati voi rotunde si amenintati k e tara voastra si nush ce ....banii si relatiile sunt mai presus decat ''intelectul'' vostru... nu uitati k traiti in Romania ...lui Khaled nu ii puteti face nimic, va garantez eu asta,,,,,,

Draga, fii linistita, nu sunt vreo psihopata sa urmaresc oamenii de pe net ca n-am fost de acord cu ei. Etete! Deocamdata nu prea stii tu cati bani si cate relatii am eu, nu eu personal ci familia mea. In general nu pomenesc de asta pentru ca nu am niciun merit in legatura cu asta, dar daca este cazul te asigur ca cunosc oamenii care trebuie, plasati unde trebuie.
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:29
De la: Kathara, la data 2008-10-11 23:29:46
De la: elmasri, la data 2008-10-11 23:20:51bai da suntei fenomenale acum ce cautati aici?? ati venit si ati stricat armonia ......in sfarsit ati realizat k vb singure pe celalalt topic...si degeaba va dati voi rotunde si amenintati k e tara voastra si nush ce ....banii si relatiile sunt mai presus decat ''intelectul'' vostru... nu uitati k traiti in Romania ...lui Khaled nu ii puteti face nimic, va garantez eu asta,,,,,,

Draga, fii linistita, nu sunt vreo psihopata sa urmaresc oamenii de pe net ca n-am fost de acord cu ei. Etete! Deocamdata nu prea stii tu cati bani si cate relatii am eu, nu eu personal ci familia mea. In general nu pomenesc de asta pentru ca nu am niciun merit in legatura cu asta, dar daca este cazul te asigur ca cunosc oamenii care trebuie, plasati unde trebuie.

si din partea mea s ar putea sa ai o surpriza...asa k dak ne ''batem'' in relatii eu zik sa te tii bine.....si te rog inceteaza eu una nu vreau sa stric acest topic al fetelor....pana acum au fost numai cuvinte de bine pana ati aparut voi!!

Postat pe 11 Octombrie 2008 23:33
De la: elmasri, la data 2008-10-11 23:33:39

si din partea mea s ar putea sa ai o surpriza...asa k dak ne ''batem'' in relatii eu zik sa te tii bine.....si te rog inceteaza eu una nu vreau sa stric acest topic al fetelor....pana acum au fost numai cuvinte de bine pana ati aparut voi!!

Draga, get a life. Nu-mi sta in obicei sa tarasc oamenii prin tribunale dar mai fac si exceptii. Valabil atat pentru tine cat si pentru administratorii sitului daca identitatea mea este revelata.

Ei, va las in cafeneaua voastra, enjoy!
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:35
De la: Kathara, la data 2008-10-11 23:35:28
De la: elmasri, la data 2008-10-11 23:33:39

Draga, get a life. Nu-mi sta in obicei sa tarasc oamenii prin tribunale dar mai fac si exceptii. Valabil atat pentru tine cat si pentru administratorii sitului daca identitatea mea este revelata.

Ei, va las in cafeneaua voastra, enjoy!

da asa sa faci..k in sfarsit faci si tu ceva cu folos...adik te cari!! si observ k pe langa faptul k te crezi cea mai desteapta acum esti si cea mai tare , aia ''periculoasa''cu relatii multe...mai sa fie eu zik sa te potolesti pana nu ti o iei in bot pe bune....hai si tine te de cuvant si dispari din peisaj!!!

Postat pe 11 Octombrie 2008 23:41
Ca de obicei, te exprimi academic. Daca ai face-o special pentru mine, as aprecia, dar stiu ca asta e limbajul tau. Ar fi cazul sa incetezi cu amenintarile, te anunt ca inca sunt spita pe la tribunale. Mai ales cand am dovezi atat de clare.
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:44
MARSI!! DISPARI DIN PEISAJ!!

Postat pe 11 Octombrie 2008 23:48
De la: elmasri, la data 2008-10-11 23:48:39MARSI!! DISPARI DIN PEISAJ!!

Nu-ti mai cita sotiorul, m-am saturat de inertiile tale, asa ca adio!
Kathara
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:50

Nici Khaled nu ne poate face noua nimic fara sa pateasca ceva. De asta te asigur. Alt titlu interesant: "arab musulman ii cauzeaza neplaceri unei tinere cercetatoare romane".
beyonce_indragostita
Postat pe 11 Octombrie 2008 23:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DRAGOSTEA SI IUBIREA!! 21 De la: amarutza 3 Iunie 2009 17:03
Cafeneaua lui Femeie_Sabina 281 De la: Pisoiu3 5 Martie 2010 09:04
vine maju meu! 11 De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57
Distractia e'n toi si la noi 41 De la: eutoteu 31 Martie 2012 13:06
Bijuterii Hand Made. Bijuterii fantezie. 1 De la: BonBons 9 Septembrie 2010 16:50