Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Nu inteleg ce cauti aici...Nu esti binevenita.....ok?? si apoi ceea ce am scris era numai pentru persoanele de fata nici de cum tu
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:09
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:03:41ei tu wolfy ramai acolo unde ai sustinatori daca ai ceva de zis zii acolo lasa-ne in pace ce n-avem chef de tine si de inteligenta ta si aici cafeneaua asta este numai pt oamenii cu orizontul larg deschis si cu bun simti pe care toti pretind ca il au dar multi au nevoie de el asa ca ...multumim de vizita,dar nu esti binevenita aici...ramai tu cu masterul si doctoratul tau si lasa-ne pe noi

Nu te supara, stai linistita nu merita osteneala...Cred ca acolo s-a cam plicti din lipsa de activitate si s-a gandit sa treaca si pe aici poate, poate sa va isca ceva certuri....pffffffffffffffff
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:11
De la: laurathegirl, la data 2008-10-10 14:01:48da malak,PARTYYYYYYYYY
acusica m-am intors acasa,am umblat de-a moca fara sa rezolv nimik,am stricat in schimb o gramada de bani,asa ca azi nu mai vreau sa fac mare lucru...doar sa lenevesc(ahhh si asta e pacat,nu)
Monica scumpa si iubita mea draga,te inteleg perfect,la fel si eu,cand cineva se ia de copiii mei devin instantaneu leoaica...si vultur....

Pai da....ai copii si stii cum este, dar ce te faci cu ? Si apoi cred ca cineva a zis ceva de un party..Te bagi???....
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:13
wolfy yo si cu persoana mea am mai discutat ceva cu tine pe privat candva....eu deja am vazut cine e salbatica si proasta dintre noi asa ca mai du-te si mai lasa-ne ca ne doare fix in unghia mica de la piciorul stang de ce spui si crezi si vrei tu asa ca fa-te ca ne cauti prin alta parte si dispari repejor d-aci ca n-am chef de tine zilele astea...nici eu nici fetele asa ca du-te in lumea ta "civilizata" daca nu-ti convine nu te cheama si nu te tine nimeni aici si nu te pune nimeni sa stai de taina cu noi ca noua nu ne face nici cea mai mica placere sa ne tainuim cu tine....asa ca fa-te tu ca esti un duh si dispari asa cum apari....ma lasa pe mine rece diplomele alea ale tale de pe perete cand tu ai 25 de ani si minte ioc

Postat pe 10 Octombrie 2008 14:15
De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-10 14:09:25Nu inteleg ce cauti aici...Nu esti binevenita.....ok?? si apoi ceea ce am scris era numai pentru persoanele de fata nici de cum tu

Pai da, dar vezi ca e un forum public si pot citi si altii. Iar ce spui tu nu invalideaza faptul ca ne faci pe noi ignorante in conditiile in care nu stii sa scrii in propria ta limba.

Bun, nu sunt binevenita aici, dar nici voi nu sunteti bineveniti dincolo, deci we are even.

Si apropos, nicidecum se scrie intr+un singur cuvant, nu in trei, dar banuiesc ca asta nu te face ignoranta, nu?
beyonce_indragostita
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:16
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:15:08wolfy yo si cu persoana mea am mai discutat ceva cu tine pe privat candva....eu deja am vazut cine e salbatica si proasta dintre noi asa ca mai du-te si mai lasa-ne ca ne doare fix in unghia mica de la piciorul stang de ce spui si crezi si vrei tu asa ca fa-te ca ne cauti prin alta parte si dispari repejor d-aci ca n-am chef de tine zilele astea...nici eu nici fetele asa ca du-te in lumea ta "civilizata" daca nu-ti convine nu te cheama si nu te tine nimeni aici si nu te pune nimeni sa stai de taina cu noi ca noua nu ne face nici cea mai mica placere sa ne tainuim cu tine....asa ca fa-te tu ca esti un duh si dispari asa cum apari....ma lasa pe mine rece diplomele alea ale tale de pe perete cand tu ai 25 de ani si minte ioc

Proasta e cea care scrie in romana inteligent+o, iar salbatic e cel care apare din senin ca sa spuna altora ca sunt nef...

Ba da, am ce cauta aici cat timp se spune despre mine ca sunt ignoranta, in conditiile in care altii sunt agramati, intelegi inteligent+o?

Pardon, eu am 24 de ani, nu 25. Din punctul meu de vedere cei care nu pot argumenta sunt lipsiti de minte. Si imi dau seama ce minte ai tu in conditiile in care dupa 17 primaveri traite in Romania nu stii sa scrii corect in limba ta materna.
beyonce_indragostita
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:18
esti invizibila deci nu existi esti incolora si inodora si inexistenta....nu-i asa fetelor ?

in fine bai nene vreau si eu o cafea araba si niste mansaf cu pui si o narghilah ca tare mi-s stresata din cauza pregatirilor

Postat pe 10 Octombrie 2008 14:22

sigur ca ma bag la partyyyyy....pot sa ii tzin loc la clau langa mine?

monica
matracucu
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:22
fetelor va invit eu maine la party sa ne chefuim tare ....si apoi si la logodna si la nunta inshAllah ...veniti veniti?

Postat pe 10 Octombrie 2008 14:24
deci ramane stabilit,veniti toate la party
Malak
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:24
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:22:20esti invizibila deci nu existi esti incolora si inodora si inexistenta....nu-i asa fetelor

Ca tot sunt si eu pe aici, invizibila inseamna ca nu te vezi, nu ca nu existi, ai inteles incult-o?
Kathara
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:25
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:22:20esti invizibila deci nu existi esti incolora si inodora si inexistenta....nu-i asa fetelor ?

in fine bai nene vreau si eu o cafea araba si niste mansaf cu pui si o narghilah ca tare mi-s stresata din cauza pregatirilor

Asa este draguta.....Mare pacat ca nu le pot da un DELETE....dar party tot se tine.... Din cate va d sunt multi amatori...
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:28
fata tu de unde mai rasarisi? iesiti asa ca ciupercile otravitoare....ei dar stiti voi fetelor ce spunea prietena mea din rep moldova nu?

si acum revenind va invit la un party de zile mari cu oameni de toate natiile si religiile....distractie pe cinste fetelor....

Postat pe 10 Octombrie 2008 14:28
De la: laurathegirl, la data 2008-10-10 14:22:57
sigur ca ma bag la partyyyyy....pot sa ii tzin loc la clau langa mine?

monica

Mai intrebi...Sigur ca da...nimeni nu va lipsi....
Multumesc draguta
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:29
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:24:45fetelor va invit eu maine la party sa ne chefuim tare ....si apoi si la logodna si la nunta inshAllah ...veniti veniti?

Ce intrebare...Normal ca venim....Rupem incaltarile de atata dans...
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:30
ai terminat cu pregatirile Ranya?ai nevoie de o mana de ajutor? numa' sa ne zici si imediat punem umaru' la treaba
Malak
Bine v-am regasit. Doamne, va las bine, toata lumea era ok, la cafeluta si va gasesc asa? De fapt nu va invinovatesc. Cand ai musafiri nepoftiti, care au si chef de cearta.....Dar, dragele mele, IGNORATI. Daca nu ii raspundeti, nu va avea cu cine sa se certe. Oare s-au simtit "cu musca pe caciula", daca a venit pana pe acest topic ca sa se certe? In fine, nu conteaza.
Ranya o cafea cu hell si o narghilea cu tutun de mere. Ce zici? Venim si la party si la nunta, daca ne inviti.
Maktub_16
mai am putin numai muzica nu am selectat-o si e durere ma ajutati fetelor?hai ca aveti id-ul meu deci please help

Postat pe 10 Octombrie 2008 14:31
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:28:48fata tu de unde mai rasarisi? iesiti asa ca ciupercile otravitoare....ei dar stiti voi fetelor ce spunea prietena mea din rep moldova nu?

si acum revenind va invit la un party de zile mari cu oameni de toate natiile si religiile....distractie pe cinste fetelor....

Oooooooooooo da.....ce mai distractie....
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:31
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:31:42mai am putin numai muzica nu am selectat-o si e durere ma ajutati fetelor?hai ca aveti id-ul meu deci please help

Sigur ca te ajutam...Trebuie sa fie o reusita petrecerea ta, nu?? Si apoi ce fel de prietene am fi daca nu te vom ajuta....Deci..........u need any help??
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:33
Am auzit ca ma insultai pe topicul asta, de, ti-e cam frica sa scrii pe topicurile pe care le citesc de obicei, greu cu gramatica, greu rau de tot.
Sa-ti mai zic o chestie la minunea logica "esti invizibila, deci nu existi!" - daca ea nu exista, rezulta ca vorbesti singura. Auzi voci? Conversezi cu oameni care nu exista, as fi ingrijorata in locul tau. Vezi si morti?

~~~

A, si nu ma intereseaza cafeneaua voastra, fiti linistite, dar daca se intampla sa mai fiu insultata pe aici, in orice fel ( cum a facut lepadatura aia de-si zice barbat, termenul ii apartine), voi deveni o prezenta constanta.
Kathara
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:33
monica ia trimite-mi un mesaj pe privat cu id-ul tau pls.....si app s-o iei si pe fetita ta

Postat pe 10 Octombrie 2008 14:35
Ranya, ce fel de muzica vrei? Daca avem, normal ca te ajutam
glitter-graphics.com
Maktub_16
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:36
Cat venin... ...

Fetelor eu ma pun sa dorm putin, mi s-a facut sila de reactia anumitor persoane...Revin pe seara..Ranya vin si eu ?!?!?!

Pupici la toate...si weekend de vis...
Elena30
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:37
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:35:11monica ia trimite-mi un mesaj pe privat cu id-ul tau pls.....si app s-o iei si pe fetita ta

multumesc...va fi incantata mandruta mea...
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:37
Odihna placuta draguta..see u tonight
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:38
orice numa' manele nu ca-i durere si nu ne place...muzica araba,populara romaneasca in speciale hore,muzica pt dakha,muzica rap si mai stiu eu ce alte dracii in fine orice va place eu accept

Postat pe 10 Octombrie 2008 14:38
nu fata tu stai acasa normal ca vii nebuno ...si cu al tau arabel daca nu iti gasim noi unul

Postat pe 10 Octombrie 2008 14:40
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 14:38:51orice numa' manele nu ca-i durere si nu ne place...muzica araba,populara romaneasca in speciale hore,muzica pt dakha,muzica rap si mai stiu eu ce alte dracii in fine orice va place eu accept

Nu intri pe mess? Iti spun ce muzica am si daca vrei, iti trimit.
Maktub_16
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:41
De la: Maktub_16, la data 2008-10-10 14:30:42 Oare s-au simtit "cu musca pe caciula", daca a venit pana pe acest topic ca sa se certe?

Nu, am venit pe topicul asta fiindca am fost insultata, respectiv facuta ignoranta de una care scrie in romana aiurit+o si nici de cum. In rest, putin imi pasa de cafeneaua voastra.
beyonce_indragostita
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? 13 De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57
Cafenea de vara 349 De la: caty31 4 Mai 2010 10:48
Personalizare masini tuning, motociclete si diverse obiecte cu picturi aerografiate 3 De la: anastasia_m 22 Iulie 2010 16:48
Ajutor!probleme....... 27 De la: iulia069834 30 Ianuarie 2010 18:08
ce melodii credeti ca sunt :dragutze, cool, funny si au un videoclip pe masura 4 De la: Adora_me 27 Iunie 2009 10:19