Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: stef_reloaded, la data 2008-11-07 20:46:09
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-06 23:32:04maine Sultanu' promite, ca voi vb cu prietena mea clau...!!
clau...,treci imediat pe forum !!
iti ducem dorul

toata ziulica am sunat-o ,chiar si acum..!!
are telefonul inchis..

sper sa-ti fie bine ..,clau !!
insanatosire cat mai grabnica
salutari si voua,dragilor

stef buna!e in spital. nu mai are nr acela .si l-a schimbat.doar cand o sa vina ea o sa ti-l dea,a promis ca o sa revina pe forum.

Ptr restul,salutari,am ajuns in tara,o zi buna si mult soare !!ce urat e aici,friggggggg
pupici

Postat pe 8 Noiembrie 2008 14:27
mulmesc prietene..!!
si bine ai revenit..
sa-i dai pupici multi si adevarati,de la Sultan !!!
SA VA FIE BINE !!

Postat pe 8 Noiembrie 2008 15:22
Buna searaaaaaaaaaaaaaaaa.....Pupici la lume...im still alive...
Elena30
Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:24
Mama mama...ce de lume noua pe aici...se vede c-am lipsit cam mult...uhm...o cafelutza primesc si eu???Pupici
Elena30
Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:31
De la: Lucia1971, la data 2008-11-07 18:19:46Monica, tocmai mi-a raspuns Ranyaaa. Oricum mi se pare chiar interesant. Doar ca, din nefericire, la noi pe-aici e cam greu sa gasesti pe cineva care fumeaza narghilah...

Lucia, in Cluj sunt - sau erau acum vreo cativa ani buni - 2 baruri in care sefuma narghilea ... da' nu ma intreba cum se numeau, ca nu mai stiu! Unul stiu ca era pe o straduta care ducea in piata Mihai Viteazul - da' nu mai stiu numele barului, dupa atatia ani ...
catalinaOlo
Postat pe 9 Noiembrie 2008 10:44
Imi cre scuze, primul mesaj - pt. Lucia - l-am scris inainte de a saluta - shame on me! -ca sa nu imi uit ideea pt. Lucia ...

Si acum sa o iau in ordine:

CLAU - SA TE FACI BINE !!! Sa nu indraznesti sa stai prea mult in sputal, ca e jale - tot forumul "plange" dupa tine - me included :)

KHALED - Ai grija de Clau, ca daca nu, vin si eu cu AKM-ul - ai dat de naiba, ca acum suntem 2 pe capul tau ...

Fetelor - pt. voi, dau o narghilea cu tutun de mere ... Ca mai am inca un pic, si il impart cu voi!

In rest eu va urez o Duminica superba!
catalinaOlo
Postat pe 9 Noiembrie 2008 10:50
ajutoooor .... ceva localuri de profil prin brasov? narghilele ... pe nicaieri ... cafea serioasa ... din parti .... sa nu mai vorbesc de falafel sau alte delicii ...

mersi mult :*
paultinichigiu
Postat pe 9 Noiembrie 2008 16:18
Buna seara lume................
Dar ce mi-a fost dor de voi....
Khaled bine ai veni tsi sa ai grija de Clau a noastra...sa ii trensmiti salutari de la noi si ca ii ducem dorul...Bina ai vebni arabusa...a trecute ceva tim de cand nu ai mai9 dat nici un semn...
Sultaneeeeeeee un pup mare pt tine de la fata ....
Pupicei pt totata lumea ,,asta saa nu uit pe cineva. Cata, banditoiul (malak)
Anka, amy, almasry, Ranya....
Doamene dar multi sunteti ...
Hmmmmmmmmmmm
sun_shine
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:25
buna seara la toata lumea...
Amy1207
Postat pe 9 Noiembrie 2008 20:21
pentru toata lumea veniti la Bucuresti sa bem o cafelutza si sa fumama o narghilea la Aladdin pupici

Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:41
buna dimineata . va doresc o zi si o saptamana cat mai minunata
Malak
Postat pe 10 Noiembrie 2008 07:50
neata...o cafea tare se poate?
vivrepouraimer
Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:44
salam alekum! ezayek?tamam?

eu sunt frant.abia ma tin pe picioare.azi am fost la zoo.va imaginati?m-am jucat cu bebe toata ziu,am alergat,am papat la kfc (sss sa nu ne auda mami ca ne bate) a full day for me. acum ma pregatesc sa dau o raita la hospital,,,,mama ce le urasc,mai ales pe astea de aici

ce sa va mai spun?da,iubita voastra prietena a aruncat astazi pe mine cana de lapte. pe motiv ca citez "cara-te de aici ca nu nu pot respira" dupa care a venit nenea dr si nu am fost bagat in seama.asa ca am venit aici sa ma plangggggggggg....fac greva !!!!!!!!!!!

o cafea dati?va rog,asa am chef de una mareeeeeeeeee mare
dar puneti ceva in ea sa adorm si sa ma trezesc cand toate problemele acestea vor fi rezolvate da?ma bazez pe voi shukran

Postat pe 10 Noiembrie 2008 18:41
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-10 18:41:15salam alekum! ezayek?tamam?

eu sunt frant.abia ma tin pe picioare.azi am fost la zoo.va imaginati?m-am jucat cu bebe toata ziu,am alergat,am papat la kfc (sss sa nu ne auda mami ca ne bate) a full day for me. acum ma pregatesc sa dau o raita la hospital,,,,mama ce le urasc,mai ales pe astea de aici

ce sa va mai spun?da,iubita voastra prietena a aruncat astazi pe mine cana de lapte. pe motiv ca citez "cara-te de aici ca nu nu pot respira" dupa care a venit nenea dr si nu am fost bagat in seama.asa ca am venit aici sa ma plangggggggggg....fac greva !!!!!!!!!!!

o cafea dati?va rog,asa am chef de una mareeeeeeeeee mare
dar puneti ceva in ea sa adorm si sa ma trezesc cand toate problemele acestea vor fi rezolvate da?ma bazez pe voi shukran

Hi hi! s-o crezi tu ca o sa capeti de aici cafea cu somnifere ... Ca daca iti dam asa ceva, cine mai are grija de Clau ??? Hmmm? Cine ne mai da vesti?

Fa bine si fii fresh maine, ca o sa ai tot asa o zi "plina"! Si te asteptam mai pe seara cu vesti!
catalinaOlo
Postat pe 10 Noiembrie 2008 22:55
Buna dimineata. Am facut cafea si ceai. Si tigari (doar kent lung, dar stiu ca mai este cineva care fumeaza ca si mine ). Voi va aduceti prajiturelele. Pupici la toti.
Maktub_16
Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:17
De la: Maktub_16, la data 2008-11-11 09:17:09Buna dimineata. Am facut cafea si ceai. Si tigari (doar kent lung, dar stiu ca mai este cineva care fumeaza ca si mine ). Voi va aduceti prajiturelele. Pupici la toti.

'neata Maktub .multam fain de cafea esti o dulce ca de obicei .azi sunt atat de fericita incat am senzatia ca o sa explodez de atata fericire
pupici
Malak
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:15
De la: Malak, la data 2008-11-11 10:15:25
De la: Maktub_16, la data 2008-11-11 09:17:09Buna dimineata. Am facut cafea si ceai. Si tigari (doar kent lung, dar stiu ca mai este cineva care fumeaza ca si mine ). Voi va aduceti prajiturelele. Pupici la toti.

'neata Maktub .multam fain de cafea esti o dulce ca de obicei .azi sunt atat de fericita incat am senzatia ca o sa explodez de atata fericire
pupici

Ma bucur Malak ca esti fericita Aveam nevoia sa aud ca mai sunt oameni fericiti. Asa ma incarc si eu cu energie pozitiva si....uite zburd si eu cu tine Apropo, pentru fericirea ta merita sa ciocnim un pahar de ceva (vedem noi ce ) ca asa se sarbatoreste.
Maktub_16
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:19
Buna dimineata, fetelor. Kent lung? Cine mai fumeaza in fara de... mine?
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:22
De la: Lucia1971, la data 2008-11-11 10:22:46Buna dimineata, fetelor. Kent lung? Cine mai fumeaza in fara de... mine?

`Neata Lucia Eu fumez Kent lung. Nu inteleg nici tigarile scurte, nici pe cele subtiri Asa ca te servesc si pe tine, tocmai am luat ieri un cartus.
Maktub_16
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:29
buna dimineata fetelor
Maktub mersi pentru cafea...uite eu va dau chec daca doriti
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:32
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-11 10:32:42buna dimineata fetelor

`neata o cafea cu hell pentru tine. Merci pentru chec, dar il papati voi, eu sunt la regim
Maktub_16
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:35
De la: Maktub_16, la data 2008-11-11 10:35:49
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-11 10:32:42buna dimineata fetelor

`neata o cafea cu hell pentru tine. Merci pentru chec, dar il papati voi, eu sunt la regim

este dietetic ...
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:37
De acord Maktub. Kent lung sa fie. Si o cafea cu hell, te rog. Si iarta-mi indrazneala de a-ti cere atatea...
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:40
lucia o feliuta de chec nu doresti?merge la cafea
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:43
De la: Lucia1971, la data 2008-11-11 10:40:09De acord Maktub. Kent lung sa fie. Si o cafea cu hell, te rog. Si iarta-mi indrazneala de a-ti cere atatea...

Draga mea, azi sunt de servici la facut cafea, asa ca indrazniti va rog Acum vin cu cafeluta si floricele
Chiar daca este dietetic checul tot nu pot papa Azi doar fructe. Merci oricum Vine si la tine cafeluta acum
Maktub_16
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:44
deja ii simt aroma.mmmmmmmmm foarte buna
multumesc frumos maktub chair aveam nevoie...poate imi vine si mie cheful sa mai si lucrez...
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:48
'neata Lucia ,'neata vivrepouraimer .daca am fost cuminte primesc si eu chec ?
app Lucia si eu tot Kent lung
Malak
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:57
uite o farfuriuta cu cateva feliute de chec daca mai doresti sa mai ceri...cu tigara daca doresti parliament sau pall mall slims te pot ajuta eu
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 11:02
Tigara, DAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Chec, Vivre, te rog nu ma ispiti. ca iar am facut burtica dupa ce o vara intreaga m-am chinuit sa o dau jos...
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 11:06
uite o tigara parliament ...checul este dietetic lucia..hai ia o gurita...una mica...haiiiii

fetelor "vivrepouraimer"este cam lungut daca doriti puteti sa imi spuneti Naihma(dupa cum ma alinta sotul)
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 11:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut scriitor de articole 4 De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48
mai bine vegetarian? 1 De la: Fahnell 12 Aprilie 2010 14:23
Prietenii 604 De la: geo_x 20 Mai 2009 16:29
Cafeneaua "de serviciu" 4456 De la: taiko 22 Octombrie 2009 16:05
bointer.net - pentru cele care au afacerile lor si nu numai 1 De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:35