Mai multe
maine Sultanu' promite, ca voi vb cu prietena mea clau...!! clau...,treci imediat pe forum !! iti ducem dorul
|
||
|
Postat pe 6 Noiembrie 2008 23:32 |
||
|---|---|---|
ma bucur sa citesc aceste randuri ,dupa cate vad romancele nu sunt, rasiste , accepta, si se adapteaza usur la orice fel de situatii VA PUP FETELOR .... O ROMANCA IN STRAINATATE aici mai sriu si citesc si eu romaneste
|
||
|
30Dana Postat pe 7 Noiembrie 2008 00:21 |
||
| Buna dimineata! | ||
|
|
||
|
Amy1207 Postat pe 7 Noiembrie 2008 09:33 |
||
Buna dragilor. O cafeluta de pranz? Va pup pe toti
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 7 Noiembrie 2008 12:20 |
||
Dau eu o cafea la pranz ...
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:08 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-11-07 14:08:07Dau eu o cafea la pranz ... Salam Catalina. Eu pot primi un ceiut de vanilie? Stiu ca mereu ai rezerve
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:21 |
||
buna fetelor .am vazut ca aveti cafea si ceiut da' un distonocalm are cineva?
|
||
|
Malak Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:24 |
||
De la: Maktub_16, la data 2008-11-07 14:21:52De la: CatalinaOlo, la data 2008-11-07 14:08:07Dau eu o cafea la pranz ... Cine stie cunoaste! Cu cea mai mare placere - acum am pus apa sa fiarba ... in 2 min. e gata!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:30 |
||
De la: Malak, la data 2008-11-07 14:24:53buna fetelor Buna Malak Am eu, nu imi plac medicamentele, dar am mereu in poseta Cred ca asa ma simt mai sigura Deci, un distonocalm de la mine. Dar cine te-a "enervat" de vrei sa te calmezi?
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:32 |
||
| Malak, Sorry, distonocalm ... nu! Nu cred ca se mai gaseste distonocalm la farmacie fara reteta ... Da' incearca un ceai de tei ...? | ||
|
catalinaOlo Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:32 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-11-07 14:30:59De la: Maktub_16, la data 2008-11-07 14:21:52De la: CatalinaOlo, la data 2008-11-07 14:08:07Dau eu o cafea la pranz ... Am lasat usa deschisa, nu trebuie decat sa intri cu ceaiul
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:36 |
||
|
de mult timp imi doresc sa intru in discutiile voastre,doar ca nu am avut curaj..:P am citit de pe forum..si in orice caz,va invidiez...pt ca avetzi soti sau prieteni musulmani.mi-am dat seama de mai mult timp ca doar un musulman m-ar face fericita,nu ma refer la religie,ma refer la el ca persoana.cunosc pe cineva,dar din pacate nu sta aici in tara.as vrea sa fiu si eu la fel de curajoasa ca si voi si sa fac macar un pas in fatza,ca in rest sa vina totul de la sine. am foarte multe intrebari fara raspuns....degeaba am tot cautat pe internet sau ce-am mai aflat din auzite...tot nelamurita am ramas,poate ca doar din experienta proprie voi afla.oricum...am tot respectul pt voi,si cel mai important lucru in viata e iubirea. anyway...primesc si eu o cafelutza ?
|
||
|
Amy1207 Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:42 |
||
De la: Amy1207, la data 2008-11-07 14:42:53de mult timp imi doresc sa intru in discutiile voastre,doar ca nu am avut curaj..:P am citit de pe forum..si in orice caz,va invidiez...pt ca avetzi soti sau prieteni musulmani.mi-am dat seama de mai mult timp ca doar un musulman m-ar face fericita,nu ma refer la religie,ma refer la el ca persoana.cunosc pe cineva,dar din pacate nu sta aici in tara.as vrea sa fiu si eu la fel de curajoasa ca si voi si sa fac macar un pas in fatza,ca in rest sa vina totul de la sine. am foarte multe intrebari fara raspuns....degeaba am tot cautat pe internet sau ce-am mai aflat din auzite...tot nelamurita am ramas,poate ca doar din experienta proprie voi afla.oricum...am tot respectul pt voi,si cel mai important lucru in viata e iubirea. Din partea mea o cafeluta cu hell. Si bine ai venit Amy. |
||
|
Maktub_16 Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:46 |
||
De la: Amy1207, la data 2008-11-07 14:42:53de mult timp imi doresc sa intru in discutiile voastre,doar ca nu am avut curaj..:P am citit de pe forum..si in orice caz,va invidiez...pt ca avetzi soti sau prieteni musulmani.mi-am dat seama de mai mult timp ca doar un musulman m-ar face fericita,nu ma refer la religie,ma refer la el ca persoana.cunosc pe cineva,dar din pacate nu sta aici in tara.as vrea sa fiu si eu la fel de curajoasa ca si voi si sa fac macar un pas in fatza,ca in rest sa vina totul de la sine. am foarte multe intrebari fara raspuns....degeaba am tot cautat pe internet sau ce-am mai aflat din auzite...tot nelamurita am ramas,poate ca doar din experienta proprie voi afla.oricum...am tot respectul pt voi,si cel mai important lucru in viata e iubirea. Amy, eu sunt ortodoxa - teoretic - si nu am nici in clin nici in maneca cu musulmanii ... decat o narghilea, si tutn de mere - mai am inca, fetelor! Cine doreste, cine pofteste ...? :)Eu imi permit sa iti dau un sat din viata mea personala - nu cauta dragostea si ericirea - atunci cand renunti sa le mai cauti, atunci apar in viata ta! I rest, cu intrebarile despre religie, te pot ajuta fetele - atata timp cat nu va bagati in contradictii, sunt bucuroasa sa aflu si eu detalii ... ca-s mai curioasa decat curiosii
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:49 |
||
Gata ceaiul, Maktub! A ajuns la tine? O, sa nu pui asa de mult zahar sau miere, ca e planta in sine dulceaga - ceaiul de baza e Rooibos - ceai rosu - si e dulceag ...
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:52 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-11-07 14:52:05 A ajuns, buuuuuuuuuuuuuuuuuuun ceiutul. Eu folosesc zaharina de ani de zile ca sa indulcesc , asa ca am pus o pastiluta in cana. Merciiiiiiii Dar tu unde esti, ca am pregatit si narghileaua.
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 7 Noiembrie 2008 15:13 |
||
|
Amy, eu sunt ortodoxa - teoretic - si nu am nici in clin nici in maneca cu musulmanii ... decat o narghilea, si tutn de mere - mai am inca, fetelor! Cine doreste, cine pofteste ...? :)Eu imi permit sa iti dau un sat din viata mea personala - nu cauta dragostea si ericirea - atunci cand renunti sa le mai cauti, atunci apar in viata ta! I rest, cu intrebarile despre religie, te pot ajuta fetele - atata timp cat nu va bagati in contradictii, sunt bucuroasa sa aflu si eu detalii ... ca-s mai curioasa decat curiosii [/quote]multumesc...ai dreptate.doar ca m-am saturat sa fiu singurica,si incep sa ma intreb daca chiar exista jumatatea mea pe undeva. cum zice multa lume"mai este timp...",doar ca in viata e bine sa ai pe cineva aproape la bine si mai ales la rau. apropo..cum e cu narghilea?am tot auzit..dar nu am avut ocazia sa incerc,care e cea mai buna aroma?
|
||
|
Amy1207 Postat pe 7 Noiembrie 2008 15:36 |
||
|
Din partea mea o cafeluta cu hell. Si bine ai venit Amy.[/quote] Multumesc pt cafeluta :Po sa ma tina in fortza pt weekend |
||
|
Amy1207 Postat pe 7 Noiembrie 2008 15:39 |
||
mai e putin si incepe weekednu' mi-au trecut si nervii si durerea de cap si....... multam pt distonocalm Maktub .am avut o zi infernala si simteam ca nu se mai termina .din fericire e aproape gata multam si tie de sfat Cata .am luat distonocalmu' cu ceai de tei bine ai venit Amy
|
||
|
Malak Postat pe 7 Noiembrie 2008 15:56 |
||
Asalam aleikom habibelor si fetelor noi Fetelor ce iblis se intampla cu aceasta cafenea ca e cam pustie rau....vreau si eu un ceai ca am o migrena teribila de 1 saptamana si acum si o gramada de nervi o sa innebunesc cat de curand....clau si khaled unde a-ti disparut?
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:25 |
||
salam,ce faceti fetelor?ma primiti si pe mine la ...un ceai??? e cam tarziu pentru cafeluta...va pup? |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:33 |
||
Sigur vivrepouraimer esti binevenita acum vine ceiutul vrei si niste biscuitei o prajiturica ceva?
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:35 |
||
as vrea o pastila daca se poate...serviciul asta ma termina psihic
|
||
|
vivrepouraimer Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:37 |
||
acum vin cu xanax-ul ca si eu sunt cu nervii la pamant dar m-am descarcat putin pe topicul pt injuraturi
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:40 |
||
|
mersi esti o draguta...pai de injurat nu-mi prea imi vine... am auzit azi multi oameni plangand la telefon ca li s-a marit rata la banca si ca sa vb eu sa le-o scada ...si sa-i fi auzit saracii cum sufereau... nu pot sa-i ajut cu nimic din pacate...offffff xanax-ul o sa ma ajute
|
||
|
vivrepouraimer Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:43 |
||
|
Buna!Lume noua si pe aici. M-am intors,dar cu vesti proaste.Clau este in spital.Mi-a spus sa va transmit ca va pupa si isi va reface contul cand se va intoarce.
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:44 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-07 16:44:31Buna!Lume noua si pe aici. desi n-o cunosc pe clau...ii doresc insanatosire grabnica
|
||
|
vivrepouraimer Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:45 |
||
khaled ce s-a int cu clau?am vb acum cateva zile cu ea sublim asta mai lipsea din viata mea deja mult prea "minunata" sa aud si vestea asta despre clau
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:49 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-07 16:45:41De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-07 16:44:31Buna!Lume noua si pe aici. buna,ce bebel frumos ai :) Clau a fost the_tunnel .o sa gasesti mesaje pe forum de-ale ei.si-a sters contul din cauza mea,am facut o gafa. anyway ea este femeia pentru care as merge la capatul lumii :) merci de urare,o sa-i transmit |
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:50 |
||
nici mie nu mi-a ars prea tare de injuraturi dar am zis una mica decat....ca prea imi merge "nemaipomenit de bine"
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce sunt relatiile atat de complicate? | 31 | De la: kudika_nikole 23 Decembrie 2011 19:57 |
| Ce parere aveti despre...? | 2 | De la: this_is_JC 10 Iulie 2009 15:51 |
| Cursuri online | 1 | De la: mihaelapred 7 Mai 2009 13:54 |
|
|
||
| kudika nicoll,,m am indragostit de tn | 16 | De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:53 |
| PENTRU LAURA | 18 | De la: yumalai 25 Ianuarie 2010 20:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.