Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-22 20:20:52
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-22 16:18:17Halloooooooooooooo i am lindsay lohan
Ce faceti 7abibelor stiu ca nu v-a fost dor de mine dar mie mi-a fost

sawsan ubitaaaaaaaaaaaa.................pai aparusi fata mamii???

unde bunica umblasi ca ne-ai lasat asa triste si nelinistite........

vina lafata sa te tzuce cu foc ca tare imi fu dor de tine............

am fost ocupata cu facultatea asta, pana termin o sa ajung ca rania7 sa dau cu tunurile din anul I si pana acum in anul III sapte mii de schimbari au facut of abia astept sa vina vara sa scap de licenta adica sa o iau .......... pup toate 7abibele
s_a_w_s_a_n
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:45
offffffffffff mama ei de scoala...............

lasa ca trece si asta............
sun_shine
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:11
alexalice
Postat pe 22 Ianuarie 2009 22:32
De la: alexalice, la data 2009-01-22 22:32:18

s_a_w_s_a_n
Postat pe 22 Ianuarie 2009 22:41
nu-mi merge net-ul tocmai acuma cand ma asezasem si eu sa beau ceva....

Buna seara.
Cred ca beau singura o ciocolata calda....
mahy33
Postat pe 22 Ianuarie 2009 23:16
neatza fetele.........................

beiiiiiiiii........dar matinala mai sunt azi............. ............... ce-o fi cu mine oare??

hai leneselor la apel pai ce fac imi beau cafelosul singura???

j'adore??? unde sunteti???

ok ok...................... uite va las un butoi de cafelos si un platou cu un mic dejun copios, sa nu ziceti ca nu va ubesc.............................

o turma de pupicei de la fata .............
sun_shine
Postat pe 23 Ianuarie 2009 08:37
neata
monica unde zici a ai lasat cafeluta ?
Malak
Postat pe 23 Ianuarie 2009 09:13
De la: Malak, la data 2009-01-23 09:13:58neata

e pe masa din bucatarie ...................

sun_shine
Postat pe 23 Ianuarie 2009 09:16
categoric sapt asta a fost cea mai urata din viata mea.dupa inca o noapte petrecuta facand proiecte sa aflu ca pentru 2 exemple mi-l respinge pe tot.asta dupa ce am stat sa-l fac pana la 4....de trezit m-am trezit la 6 sa ma duc sa-i predau proiectul lu bunicu.si apoi sa ma duc cu prietena mea la baie si sa vina un barbat nebun care se m _ _ _ _ _ _ _ si vb ffff urat l-am amenitat ca chem politia avant in vedere ca alta cale de iesire nu mai era si venea spre noi noroc ca prietena mea a tipat si a fugit obsedatul.sa imi fie frica sa intru si intr-un sistem de invatamant..nu-mi vine sa cred asa ceva. si de la 11 am examen i'm scared what to do?
alexalice
Postat pe 23 Ianuarie 2009 09:49
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-23 09:16:39
De la: Malak, la data 2009-01-23 09:13:58neata

e pe masa din bucatarie ...................

'neatza iubita...multumim mult pt cafelos...eu nu mai vleau nici plaji nici nimic...sunt foalte supi si dezamagita de cata lautate exista in oamenii din jurul nostlu ...

pupici multi
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 09:52
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-22 16:18:17Halloooooooooooooo i am lindsay lohan
Ce faceti 7abibelor stiu ca nu v-a fost dor de mine dar mie mi-a fost

haparusi????? pe unde ne-ai umblat, ai? cum adica nu ne-a fost dor de tine????ia citeste tu toate mesajele sa vezi ca mereu am vb de tine...
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 09:54

'neatza iubita...multumim mult pt cafelos...eu nu mai vleau nici plaji nici nimic...sunt foalte supi si dezamagita de cata lautate exista in oamenii din jurul nostlu ...

pupici multi [/quote]
sunt socata de cat de multi oameni nebuni exista pe lumea asta si intr-o universitate daca eram intr-un cartier rau famat mai ziceam...
alexalice
Postat pe 23 Ianuarie 2009 09:57
gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...;neatza gagici....va tzuca mama pe toate

chiar asa am ajuns, nu-mi ofera si mie nimeni un cafelos, o atentie?????
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:01
De la: jadore_dior, la data 2009-01-23 10:01:02gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...;neatza gagici....va tzuca mama pe toate

o cafelutza din partea mea...
alexalice
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:02
De la: alexalice, la data 2009-01-23 09:49:30categoric sapt asta a fost cea mai urata din viata mea.dupa inca o noapte petrecuta facand proiecte sa aflu ca pentru 2 exemple mi-l respinge pe tot.asta dupa ce am stat sa-l fac pana la 4....de trezit m-am trezit la 6 sa ma duc sa-i predau proiectul lu bunicu.si apoi sa ma duc cu prietena mea la baie si sa vina un barbat nebun care se m _ _ _ _ _ _ _ si vb ffff urat l-am amenitat ca chem politia avant in vedere ca alta cale de iesire nu mai era si venea spre noi noroc ca prietena mea a tipat si a fugit obsedatul.sa imi fie frica sa intru si intr-un sistem de invatamant..nu-mi vine sa cred asa ceva. si de la 11 am examen i'm scared what to do?

offffffffffffffff alexa imi pare rau sa aud asta.....
eu la liceu am patit asa....... defila prin curtea liceului cu ciocoflenderul afar de mai mare frumusetea..
numai ca eu sunt ceva mai , cu zice ex-ul sot, femeia a dracu . si m-am luat de el . de nu s-a vazut....
eram sa imi rup geanta pe cocoasa lui................

in rest multa bafta la scoala ubita..........
o turma de pupicei de la mine sa treaca supi.....................
sun_shine
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:04
merci moni ar trebui sa-mi iau un spray cu piper
alexalice
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:07
De la: jadore_dior, la data 2009-01-23 10:01:02gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...;neatza gagici....va tzuca mama pe toate

cum adik nu iti ofera nimeni cafelos, aaaaaaaaaaaaaa?.....

dar eu degeaba am facut cafelosul??

pai l-am pus pe masa de la buc sa il vedeti si mic dejun si tu imi zici ca ca nu ofera nimeni...............

ooooooooooooo hai ca .chial m-ai supalat acuma ..............si eu ma plegateam sa te ubesc un picut si tu ............
mi-ai flant inimioala mea male.......................
sun_shine
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:08
De la: alexalice, la data 2009-01-23 10:07:32merci moni ar trebui sa-mi iau un spray cu piper

sun_shine
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:09
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-23 10:08:06

cum adik nu iti ofera nimeni cafelos, aaaaaaaaaaaaaa?.....

dar eu degeaba am facut cafelosul??

pai l-am pus pe masa de la buc sa il vedeti si mic dejun si tu imi zici ca ca nu ofera nimeni...............

ooooooooooooo hai ca .chial m-ai supalat acuma ..............si eu ma plegateam sa te ubesc un picut si tu ............
mi-ai flant inimioala mea male.......................

da eu te iubi de ce spui ca ti-am flant inimioala?
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:12
pupicei pufosi rozalii sa va ajunga toata ziua si sa nu uitati de mine.monica foarte buna mancaricaaaaaaaa
j'adore ce inseamna sabah el kher ya banat?
alexalice
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:22
UNDE-AI DISPALUTTTTTTTTTTTTTT MONICA MEAAAAA...TLECI INAPOI S ATE TZUCCCCCCCCCCCCCC... VEZI DACA MA SUPI?
IAL AM INCEPUT SA MA FALFAI
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:22
De la: alexalice, la data 2009-01-23 10:22:38pupicei pufosi rozalii sa va ajunga toata ziua si sa nu uitati de mine.monica foarte buna mancaricaaaaaaaa

sabah el khere ya banat = in limba araba inseamna "buna dimineata fetelor"
am scris acelasi lucru si in turca si in romana
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:25
De la: jadore_dior, la data 2009-01-23 10:25:17
De la: alexalice, la data 2009-01-23 10:22:38pupicei pufosi rozalii sa va ajunga toata ziua si sa nu uitati de mine.monica foarte buna mancaricaaaaaaaa

sabah el khere ya banat = in limba araba inseamna "buna dimineata fetelor"
am scris acelasi lucru si in turca si in romana

ahaaaaaaaaaaaaaaaa totul e greu in dimineata asta....in turca intelesesem ma gandeam ca urmarea era tot in turca si nu stiu eu...
alexalice
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:29
De la: jadore_dior, la data 2009-01-23 10:22:55UNDE-AI DISPALUTTTTTTTTTTTTTT MONICA MEAAAAA...TLECI INAPOI S ATE TZUCCCCCCCCCCCCCC... VEZI DACA MA SUPI?
IAL AM INCEPUT SA MA FALFAI

ooooooooooooooooooo................... gata , gata, ca m-ai ametit....uite sunt aci.............

pai bine bei.......eu fata harnicuta..............
trezit de dimi..................
facut cafelo si mic dejun...................
si:.................
j'adore....................

venit talziu...............
tipa ca nu ii ofera nimenui cafelos.....................

pai frumost estem la tine???
dal nolocu tau ca te ubesc si pupicei m-au facut sa uit de supi.............

acum inimioala mea e bine si bate: bumburi bumburi.......... de felicile.........................
sun_shine
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:29
ulllllaaaaa ulllllaaaaa....pai vezi ca e mai bine sa fim felicite decat supi??

si io blace mult be tine si iubeste mult la tine

hauzi fa''''''' da terorista noastra aia mica ha noastra pe hunde umblaaaaaa?????
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:40
De la: jadore_dior, la data 2009-01-23 10:40:49 ulllllaaaaa ulllllaaaaa....pai vezi ca e mai bine sa fim felicite decat supi??

hauzi fa''''''' da terorista noastra aia mica ha noastra pe hunde umblaaaaaa?????

haydi beiiiiiiiii....................... am facut treaba buna cu ea sa stii..............
invata fata noastra..................daaaaaaaaaaa
nu-i asa ca o educaram bine??

frumoasa , desteapta si terorist pe deasupra..............
ce sa ceri mai mult la o fata , nu??.......

nu mai pun ca e ascultatoare.......................tlebuie sa fim mandle de fata noastla..........
sun_shine
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:44
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-23 10:44:59
De la: jadore_dior, la data 2009-01-23 10:40:49 ulllllaaaaa ulllllaaaaa....pai vezi ca e mai bine sa fim felicite decat supi??

haydi beiiiiiiiii....................... am facut treaba buna cu ea sa stii..............
invata fata noastra..................daaaaaaaaaaa
nu-i asa ca o educaram bine??

frumoasa , desteapta si terorist pe deasupra..............
ce sa ceri mai mult la o fata , nu??.......

nu mai pun ca e ascultatoare.......................tlebuie sa fim mandle de fata noastla..........

bai daaaaaaaa..bine ca la capitolul educatie zeamana cu noi...si nu cu teroristul de tac'su
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:47

mare dreptate ai soro.........................
las ca e mai bine asa....................
sun_shine
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:51
ce somn imi e...antibiotice si vlemea astea nu-mi pliesc deloc...offf offff mai mai
jadore_dior
Postat pe 23 Ianuarie 2009 11:18
neatza. Toata lumea e prezenta de la prima ora, numai eu am intarziat . Nu prea dorm noaptea si dimineata nu ma pot trezi, noroc ca plec mai tarziu la treaba...
Iar seara nu mai gasesc pe nimeni....
S-a schimbat programul la cafenea intr-unul redus, de iarna?
A mai ramas cafea ? ca sa mearga
mahy33
Postat pe 23 Ianuarie 2009 11:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
just married 1 De la: kika25 27 Septembrie 2009 23:21
Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? 13 De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57
Cafeneaua "de serviciu" 4456 De la: taiko 22 Octombrie 2009 16:05
joc jucaus 882 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 19:19
Sal...la totsi...sunt noua aici...ce mai facetsi??? 9 De la: iulia069834 25 Martie 2010 18:18