Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

te pregatesti sa te duci la munca sau la ora asta de obicei te trezesti
elle24elena
Postat pe 21 Ianuarie 2009 07:25
PTR O CAFELUTA APETISANTA!
http://www.youtube.com/watch?v=c_RORU8QQEw&eurl=

Latte Macchiato

Italienii sunt mari bautori de cafea si pentru ca le place atat de mult, au creat foarte multe sortimente de bauturi pe baza de cafea, printre cele ma...
Cafea caraibiana

Cafea caraibiana este o cafea de lux, mai rafinata, imbogatita in ingredienta. Gustul ciocolatei din aceasta cafea caraibiana impreuna cu aromele de r...
Caffe Cortado

Cafeaua scurta pe care o beau spaniolii se numeste caffe Cortado. Aceasta caffe Cortado este un expreso cu putina spuma de lapte, frisca sau caimac. R...
Cafea turceasca

Pentru ca putina lume mai stie in ziua de azi, cum se prepara o clasica cafea turceasca, va oferim reteta de cafea turceasca. Printre celelalte sortim...
Cafea mexicana

Mexicanii adora cafeaua condimentata, indulcita, aromata si cu parfum de vanilie, asa va prezinta reteta de cafea mexicana. Aceasta cafea mexicana se ...
Cappuccino

Cu siguranta ca v-ar placea sa va pregatiti singuri un cappuccino traditional, asa cum este el servit in Italia. Cappuccino se serveste intr-o ceasca ...
Cafe Frappe

Chiar daca sunteti obisnuiti cu aceasta specialitate de cafe frappe de prin baruri si restaurante va oferim o reteta de cafe frappe, pe care sa o pute...
Cafea tonic

Cafeaua consumata in cantitati moderate poate avea efecte benefice pentru organism si atunci de ce sa nu incerci sa prepari o cafea tonic. Te vei pute...
Cafea la nisip

Adevarata cafea turceasca este cafeaua fiarta pe spuza de carbuni sau cea fiarta pe nisip, adica cafea la nisip. daca ne dorim cafea la nisip trebuie ...
Ness Cafe Frappe

V-ati invitat prietenii la d-voastra si nu stiti cu ce sa-i serviti? Va sugeram ceva simplu si bun Ness Cafe Frappe. Acest Ness Cafe Frappe va fi bun ...
Cafea in 4 culori

Sunteti plictisit si vreti sa schimbati ceva? Incepeti cu ce este mai usor si preparati-va altfel cafeaua, si anume pregatiti-va o cafea in 4 culori. ...
Caffe marochino

Caffe marochino este un deliciu de cafea, numai buna de baut intr-o pauza pentru a te relaxa. O astfel de cafea, caffe marochino te va umple de energi...
Cafea cu lamaie si scortisoara

Cafea cu lamaie si scortisoara este o reteta pentru clipele de relaxare de acasa cand vrem sa ne rasfatam. Faceti-va o cafea cu lamaie si scortisoara ...
Irish Coffee

Cunoscuta in toata lumea Irish Coffee este considerata ca cea mai delicioasa bautura care a traversat marea odata cu irlandezii. Se pare ca Irish Coff...
sa aveti o zi minunata!

nufarul__alb
Postat pe 21 Ianuarie 2009 07:27
daca mai faci reclama la cafea asa de dimineata au sa se umple spitalele de oameni inoxicati de cafea la cate sortimente sunt si cat de apetisante suna asa de dimineata
elle24elena
Postat pe 21 Ianuarie 2009 07:31
Tot timpul poti avea cu cine discuta,doar trebuie sa vrei !
simonyka
Postat pe 21 Ianuarie 2009 07:37
Aici te rog sa ma scuzi te inseli ! de pe 3 dec ies o ora din casa si atunci spital-casa cafeaua o beau cu pisica in brate din pacate nu vrea nici in ruptul capului sa scoata o vorba
elle24elena
Postat pe 21 Ianuarie 2009 07:43
Bate bine pisica, o sa vezi ca se lasa mai greu, dar incepe sa vorbeasca pana la urma.

Postat pe 21 Ianuarie 2009 07:46
imi poti spune cu ce? ii fac si cafea dimineata daca spune numai buna
elle24elena
Postat pe 21 Ianuarie 2009 07:50
'neata buna
Malak
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:18
Gunaydin kizlar..sabah el kher ya banat...'Neatza gagici...mamaaaaaaaaaaaaaaa dar cum va lasa lumea putintel cum va faceti de cap....vazui si ceva lume noua???!!!

monitcutz sorry pentru catelusi, sper sa-i aduci inapoi azi...pupici ca sa-ti mai treaca din suparare

malak primesc si eu un cafelos? ca nu am dormit toata noapte din cauza durerii din gat....sunt palie rau

pupici si o zi buna
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:38
'neata j'adore vine o cafeluta(un cafelos) la tine imediat
Malak
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:45
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-20 21:12:07
De la: mahy33, la data 2009-01-20 21:05:40 CORECT!

Pe mine ma pandeste mos Ene...... cred ca nu mai rezist mult..... si imi propusesem sa fac ordine printre tot felul de acte, chitante, etc. Ramane pentru alta data.
S-a golit si cafeneaua......

mda............... asa se pare...................

se pare ca MOSUL ASTA nu numai pe tine te pandeste....................

cred ca ma bag si eu la patut.............
vad ca teroristul meu deja motaie ..........................

somnik usor draga mea........................pupicei...

si pt tine ingeras(melek), rania( teroristul) care nu a binevoit sa vina azi, j'adore( ubita mea lea), sawsan( catastrofa noastra dulce), malak( banditoiul) mahtub miniblu si cate or mai fi ca nu le mai pot tine numarul............ somnik usor pt toate dagele mele si ne auzim maine la un cafelos............

pupa fata cadanele.......................

J'ADORE FATA DRAGA SA NU IMI TRAGI CHIULUL LA CAFELOS MAINE.................

ia de uite ca EU MI-S PREZENTA ACI LA CAFELOS DAR SE PARE CA TU-MI TRAGI CHIULUL IN DIMINEATA ASTA
si nu e bine mamaaaaaa ca ialllllll ma enelvez lau de tot cu nelviiiiii mai ales ca din cauza gatului nu am dormit
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:46
De la: Malak, la data 2009-01-21 08:45:05'neata j'adore vine o cafeluta(un cafelos) la tine imediat

stiam eu ca ma pot baza pe tine...bun cafelos ai mai facut malak...ce bine miroase...pup fata sa aiba o zi zuperba
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:48

n-ai luat nimic pt durerea de gat?
Malak
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:51
De la: Malak, la data 2009-01-21 08:51:51
n-ai luat nimic pt durerea de gat?

ba da am luat tot felul de bomboane din alea de supt...streptilsi, septoleti, neoangini, faringosepti etc...dar ete ca se pare ca nu are de cand sa cedeze...na, daca o sa fac febra o sa trec pe antibiotice ca altfel nu o sa-mi treaca

pupici
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:55
dar unde sunt fetiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? sawsaneeeeeee....alexa, melek pe unde-mi umblatiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

rania mama pai de-aia te-am adoptat eu? ca sa nu mai dai deloc pe acasa? ya Allah...las' ca pun eu mana pe tine.... DACA TE-AI BAGAT LA INVATAT ATUNCI ITI DAU NUMAI PUPICI.... in caz contrar vezi tu

monicaaaaaaaaaaaaaaaaa pe unde ai aterizat indimineata asta, ca in cafenea nu esti?
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:00
la mine mereu dau rezultate Dr mom
eu zic totusi sa nu iei antibiotice "dupa ureche" daca nu cedeaza mai bine mergi la medic
Malak
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:03
lapte cu ou si miere de albine si trece garantat daca nu stii reteta tio dau eu
elle24elena
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:06
De la: Malak, la data 2009-01-21 09:03:29la mine mereu dau rezultate Dr mom
eu zic totusi sa nu iei antibiotice "dupa ureche" daca nu cedeaza mai bine mergi la medic

pai nu iau antibiotice dupa ureche..dar mie numai asa imi trece...si le iau cu acordul medicului..ca oricum nu eleibereaza astia antibiotice fara retea...
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:09
De la: elle24elena, la data 2009-01-21 09:06:34lapte cu ou si miere de albine si trece garantat daca nu stii reteta tio dau eu

multumesc esti foarte draguta...miere de albine cu suc de lamaie bag si eu la greu...sunt cam certata cu laptele ...si numai ideea de a adauga si un ou ma face sa

prefer lamaie cu miere atat...multumesc
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:18
bagi lapte oparit peste galbenus si nu ramane galbenusul crud oricum sanatate multa ...parasesc cafeneaua ...recuperarea imi mananca zilele...revin peste o ora jumate doua
elle24elena
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:24
De la: elle24elena, la data 2009-01-21 09:24:00bagi lapte oparit peste galbenus si nu ramane galbenusul crud oricum sanatate multa ...parasesc cafeneaua ...recuperarea imi mananca zilele...revin peste o ora jumate doua

sanatate multa si tie...ce recuperare faci?
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:30
neatza.
Am trecut sa vad ce faceti si sa-mi beau cafeluta cu voi , pe fuga, pt ca sunt contra cronometru.
O zi super va doresc.
mahy33
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:38
De la: jadore_dior, la data 2009-01-21 09:00:20 dar unde sunt fetiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? sawsaneeeeeee....alexa, melek pe unde-mi umblatiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

rania mama pai de-aia te-am adoptat eu? ca sa nu mai dai deloc pe acasa? ya Allah...las' ca pun eu mana pe tine.... DACA TE-AI BAGAT LA INVATAT ATUNCI ITI DAU NUMAI PUPICI.... in caz contrar vezi tu

monicaaaaaaaaaaaaaaaaa pe unde ai aterizat indimineata asta, ca in cafenea nu esti?

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa j'adore m-am trezit si eu ceva mai tarziu avand in vedere ca aseara am stat pana la 1 sa fac proiecte o cafelutza e si pentru moi???cu coffeeta daca se poate
alexalice
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:39
'neatza alexa cafelosul e gata...cu ce vrei tu...zahar doresti? pupici
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:42
De la: mahy33, la data 2009-01-21 09:38:30 neatza.
Am trecut sa vad ce faceti si sa-mi beau cafeluta cu voi , pe fuga, pt ca sunt contra cronometru.
O zi super va doresc.

neata mahy o cafelutza iti dam si la pachet sa nu uiti de noi.

malak pupicei dulci acum te-am vazut.si o zi minunata
alexalice
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:43
De la: jadore_dior, la data 2009-01-21 09:42:05'neatza alexa cafelosul e gata...cu ce vrei tu...zahar doresti? pupici

zahar brun 3 cubulete
j'adore sper sa-ti treaca gatutzul uite pupa mama si trece
alexalice
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:46
De la: alexalice, la data 2009-01-21 09:46:24
De la: jadore_dior, la data 2009-01-21 09:42:05'neatza alexa cafelosul e gata...cu ce vrei tu...zahar doresti? pupici

zahar brun 3 cubulete
j'adore sper sa-ti treaca gatutzul uite pupa mama si trece

salumana...dac-ai stii ce ma mai doaleeee...ufff uffff mai mai
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:49
uffffffffffffffffffffff stiu cum e.cred ca antibioticele sunt cele mai indicate. saru'mana ptr cafelos foarta bun
alexalice
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:52
alexa
Am o cutie mare de ferrero rocher , ma ajuta cineva.......sau ma chinui singurica
trebuie sa ne energizam!!!!!!
mahy33
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:54
De la: alexalice, la data 2009-01-21 09:52:14uffffffffffffffffffffff stiu cum e.cred ca antibioticele sunt cele mai indicate. saru'mana ptr cafelos foarta bun

rica ederim kizim...cu placere...nu trec la antibiotice inca ...mai astept pana maine sa vaz cum se prezinta situatia
jadore_dior
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17
Haideti sa vorbim despre OSHO, astept pareri ;) 200 De la: DreamHunter 9 Aprilie 2016 11:46
Free Caffe 2(un regalo ai miei amici) 74567 De la: bestiutza_relouded 4 Februarie 2013 17:35
invitation 2all 3 De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40
vine maju meu! 11 De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57