Mai multe
De la: Rania7, la data 2009-01-29 11:02:51Neata mamicile mele iubite pupa mama pe ea de fata iubita si scumpa...vezi monik ce puradel mic si cump avem.????....aha da puradel...vin la mama sa te tzuce
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:10 |
||
|---|---|---|
neata inca nu stiu daca m-a adoptat cineva
|
||
|
alexalice Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:14 |
||
Unde imi sunt surorile? esti suri a mea Alexa eu sunt de acord sa te adopte mamele mele scumpe,dar sa vedem ce facem cu tata
|
||
|
|
||
|
Rania7 Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:16 |
||
mami mami si suri pot sa mai cant ceva ....plsssssss
|
||
|
Rania7 Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:17 |
||
De la: jadore_dior, la data 2009-01-29 11:10:27De la: Rania7, la data 2009-01-29 11:02:51Neata mamicile mele iubite mah ...j'adore .ce zici si de alexa?? nu e pacata sa o lasam a nuimanui??................ hai fa' sa facem un bine si ne mai marim familionbu cu un puradel................. ce zici de asta?? Rania mama tu ce zici??
|
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:17 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-29 11:17:38mami mami si suri pot sa mai cant ceva ....plsssssss Binenteles porumbita lu mama........................ dai bataie.............................. si alexu.un vot l-ai castigat sa vedem ce zice si j'adore......................
|
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:19 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-29 11:17:38mami mami si suri pot sa mai cant ceva ....plsssssss pai canta iubita...ca asa ne mai vasalim si noi o tura...si ia vezi tu pa hunde umbla pirandelele de surori ce le hadoptaram...ca vaz ca-si cam fac de cap...ia explica-le tu, cum stau treburile la noi in fameleon
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:20 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-29 11:19:13De la: Rania7, la data 2009-01-29 11:17:38mami mami si suri pot sa mai cant ceva ....plsssssss fa' io sunt de hacord sa o luam si pe piranda alexa ca drept puradelul nostru da...vaz ca puradeii astia noiiii isi cam fac da cap ei asa...adica pleaca cand vrea muschii lor, vine cand vrea muschii lor si nu e chiar hasa...pai noi ca mame de puradei nu trabuie sa stim si noi ce mesca si ce nu in fameleonul nostru???? ca pa urma vine teroristul de tac'su lu rania si ne ia la raport....aaaaaaaaaaaa...si ca vani vorba? hauzi fa' cum ii explicam noi lu ala ca mai havem inca doua piirande mici, ha???? ia, hacum sa te vad...
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:24 |
||
|
Deci e stabilit........................ familion intra in gasca inca un puradel..................... alexa esti oficial ......al nostru popil fara discriminare...................... si uite asa acoperiram toate posibilitatile...................saracul barbat cand so trezi cu inca un puradel o sa zica ,,,,,,,,,,, ca o luaram razna de tot.............. dar cemama masii........ TRAIASCA FAMILIONUL VESEL............................ |
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:24 |
||
yuppppppppppppppppppppppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pupicei puficiosi lipiciosi rozalii pentru surorile mele si mamicile mel
|
||
|
alexalice Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:26 |
||
|
Pai.............. j'adore ubita.................... io ma gandii asa in gandul meu................ sa punem de un belly dance caci asa il mai domolim o tzara si apoi sa ii zicem de puradeii................ si apoi zicem si noi ca asa avem spatele acoperit in caz de ceva.................. turculet avem?? Avem.... arabush avem? Estem................. Roman avem? Estem si el....................... deci avem flancurile acoperite........................ sa vezi jihad atunci .................
|
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:28 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-29 11:24:40Deci e stabilit........................ hauzi fa'....puradelul alexa pare ceva mai linistit asa, vazusi? in comparatie cu teroristii mici rania si melek....
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:30 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-29 11:28:16Pai.............. j'adore ubita.................... d-acord cu tine...ca la dat din burice ne pricepem vorba ceea....il ametim de tot cu miscarile noastre si pa urma ii bagam pe puradei la inaintare...
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:32 |
||
|
..vazui ca e mai cuminte....................... dar ptiu.ptiu sa nu sa deoache bre.............................ca te pomeni ca acu ni se urca si ea in cap............... va fi in extaz de atatea poponetze fataindu-se pe sub nasul lui......................
|
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:39 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-29 11:39:39..vazui ca e mai cuminte....................... io sper sa si ramana asa cuminte...dar, daca o sa se antreneze la dracii cu ailalti doi puradei sa te tii atunci monico...cre dca o sa albim inainte de vreme
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:43 |
||
Acu vine si cantecelul meu sa va inveseleasca الدنيا حلوة واحلى سنين بنعشها واحنا ياناس عاشقين ننسى اللي فاتنا ونعيش حياتنا ع الحب متواعدين انسى كل الاحبة اثنين اثنين متجمعين في الهوى دايبين على ايه تكشر وليه تفكر ده العمر كله يومين انسى ده الدنيا حلوة واحلى سنين بنعشها واحنا يا ناس عاشقين ننسى اللي فاتنا ونعيش حياتنا ع الحب متواعدين انسى كل الاحبة اثنين اثنين متجمعين في الهوى دايبين على ايه تكشر وليه تفكر ده العمر كله يومين انسى انسى اللي راح على طول على طول متسبش زعلك مرة يطول افرح شوية واضحك شوية كده خلي روحك عالية وهاي ويا قلبي غني كمان وكمان وصل غنايا لكل مكان وانا لو عليا دلوقتي جاية علشان اقول يا زعل باي باي الدنيا حلوووة الحب غير معنى الكون خلاله شكل وطعم ولون سكر زيادة لا مش بعادة ده انا حاسة اني هطير انسى احنا اللي بالحب صالحنا ارتاحناوارتاحت رحنا فوت وعدي علشان تعدي وارتاح من التفكير انسى انسى اللي راح على طول على طول متسبشي زعلك مرة يطول افرح شوية واضحك شوية كده خلي روحك عالية وهاي وياقلبي غني كمان وكمان وصل غنايا لكل مكان وانا لو عليا دلوقتي جاية علشان اقول يا زعل باي باي الدنيا حلووووة Yallah yallah ummi bellydance
|
||
|
Rania7 Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:46 |
||
Acu vine si cantecelul meu sa va inveseleasca الدنيا حلوة واحلى سنين بنعشها واحنا ياناس عاشقين ننسى اللي فاتنا ونعيش حياتنا ع الحب متواعدين انسى كل الاحبة اثنين اثنين متجمعين في الهوى دايبين على ايه تكشر وليه تفكر ده العمر كله يومين انسى ده الدنيا حلوة واحلى سنين بنعشها واحنا يا ناس عاشقين ننسى اللي فاتنا ونعيش حياتنا ع الحب متواعدين انسى كل الاحبة اثنين اثنين متجمعين في الهوى دايبين على ايه تكشر وليه تفكر ده العمر كله يومين انسى انسى اللي راح على طول على طول متسبش زعلك مرة يطول افرح شوية واضحك شوية كده خلي روحك عالية وهاي ويا قلبي غني كمان وكمان وصل غنايا لكل مكان وانا لو عليا دلوقتي جاية علشان اقول يا زعل باي باي الدنيا حلوووة الحب غير معنى الكون خلاله شكل وطعم ولون سكر زيادة لا مش بعادة ده انا حاسة اني هطير انسى احنا اللي بالحب صالحنا ارتاحناوارتاحت رحنا فوت وعدي علشان تعدي وارتاح من التفكير انسى انسى اللي راح على طول على طول متسبشي زعلك مرة يطول افرح شوية واضحك شوية كده خلي روحك عالية وهاي وياقلبي غني كمان وكمان وصل غنايا لكل مكان وانا لو عليا دلوقتي جاية علشان اقول يا زعل باي باي الدنيا حلووووة Yallah yallah ummi bellydance
|
||
|
Rania7 Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:46 |
||
arata bine dar ce inseamna suri
|
||
|
alexalice Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:49 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-29 11:46:32Acu vine si cantecelul meu sa va inveseleasca MAROOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....ce iubesc melodia asta....iubita lu maama.... CRED CA MA'TA MONICA O SA AIBA UN SOC CAND O SA VADA...CA MA INDOIESC CA O SA PRICEAPA O BOABA....
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:53 |
||
daca imi si traduci poate o sa ma bucur si eu......................... si ce bunica razi ticalos, de banditoi, de j'adore???
|
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:02 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-29 11:46:49Acu vine si cantecelul meu sa va inveseleasca m-ai innebunit mama cu nancy ajram...mai schimba si tu repertoriul...ma'ta ailalta a disparut cu totul....stai sa vezi cand o da cu ochii de ce scrisasi...
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:06 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-29 12:02:57 haoleuuuuu...aprusi? pai radeam de tine fa'.... ca heram sigura ca o sa belesti ochii ca nu intelegi nimic.... ce dai ca sa-ti traducem, ai? ce zici rania?
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:07 |
||
|
Lumea e dulce Si noi traim cei mai frumosi ani cand suntem indragostiti Si ii uitam pe cei care au trecut pe langa noi si ne traim viata Dedicati iubirii Uita Fiecare dragoste inseamna doi Uniti in dragoste,topindu-se De ce esti asa ingrijorat si de ce te gandesti Aceasta eternitate inseamna doar 2 zile Uita Uita ce a trecut pentru totdeauna,pentru totdeauna Nu deveni enervat Fii fericit putin si razi putin In felul acesta iti poti imbunatati starea de spirit Cu inima mea cantand deasemenea Fa-ti cantecul sa ajunga in orice loc Si daca trebuie chiar acum sunt in viata Pentru ca spun gata cu stresul Si viata este dulce Dragostea a schimbat sensul universului,forma,gustul si culoarea Dulceata creste,nu se separa Simt ca voi zbura Uita Noi suntem cei care suntem indragostit Trebuie sa devenim cel putin Trecatori si nepasatori pt a putea trece Si eliberati de gandurile noastre Uita Asta e traducerea melodia e de la nancy ajram-el donia helwa
|
||
|
Rania7 Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:13 |
||
hai ca ma pregateam sa le dau traducerea fetelor...bine ca mi-o luasi inainte...te tzcuca mama de puradel mumos si destept
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:17 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-29 12:13:51Lumea e dulce Multam fain..................... ca am vazut ca rautatea ailalata de mumata, face mistouri de mine................. imi place si apoi nancy ajram e favorita mea........................... uite asa ................sac .............. j'adore
|
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:18 |
||
translator trebuia sa ma fac...ca in timp ce traduceam melodia ii traduceam si unei prietene niste chestii la engleza.... da nu yo ca batman batman cu medicina inainte
|
||
|
Rania7 Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:18 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-29 12:18:43translator trebuia sa ma fac...ca in timp ce traduceam melodia ii traduceam si unei prietene niste chestii la engleza.... Lasa ubita ca ai sa fii un medic bun.............. ce specializare ai sa iti alegi?? |
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:21 |
||
medicina de urgenta
|
||
|
Rania7 Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:23 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-29 12:23:38medicina de urgenta bravo la tine............. asta da fata mamii....... ...si apoi e bine sa ai pile la urgenta...................
|
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 14:03 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-29 14:03:54De la: Rania7, la data 2009-01-29 12:23:38medicina de urgenta vazusi monic fa' ca havem un puradel 3 in 1? si tarorist, si banditoi si madic pa deasupra....hai, zai tu ca nu facuram noi treaba buna in viata asta.... tzuca mama pe el de terorist mic si dastept
|
||
|
jadore_dior Postat pe 29 Ianuarie 2009 14:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un site de socilaizare pentru persoane care cred in iubire | 36 | De la: sad_heart 15 Iulie 2010 01:19 |
| Prietenii | 604 | De la: geo_x 20 Mai 2009 16:29 |
| bunaaa | 22 | De la: valy90 19 Octombrie 2010 12:17 |
|
|
||
| Cursuri online | 1 | De la: mihaelapred 7 Mai 2009 13:54 |
| Cafeneaua lui Adelle :) | 45 | De la: justmetraian 7 Iulie 2010 07:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.