Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Saba'a aikair ummi
Normal ca mai am ceai de buruiana dracului,dar pe cuvant ca te linisteste-te de nu te vezi vrei un ceiut ummi?
mami parca as manca ceva si parca totusi n-as manca nu stiu ce sa fac
Rania7
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:36
De la: Rania7, la data 2009-01-30 09:36:16Saba'a aikair ummi
Normal ca mai am ceai de buruiana dracului,dar pe cuvant ca te linisteste-te de nu te vezi vrei un ceiut ummi?

pai in cazul asta ya binty, bea cafelosul si pai mai tarziu...ca doar avem mancare...si da fa-mi si mie un ceiutz ca deja ma apuca falfaiala si nelvul ala male din cauza lu ma'ta monica cale umbla cleanga in loc sa bea cafelosul cu noi...

pupa mama fata
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:45
de granada a casablanca
enterre mi fantacia
una guitarra y una gitana canta
canta mi andalucia
al llegar en casablanca
tu me baila en la playa
con tus ojos negros chiquita
y tu boca enamorada
enamorada como tu
enamorada como tu
enamorada como tu
como tu, como tu, hay nadie como tu...

yalla bina yalla
ya habibi yalla
nifrah win ool, masha alla.
yalla bina yalla
ya habibi yalla

yalla bina ala tool
yalla bina ala tool
yalla bina ala tool
ah ya aili waili waili waili waili
ulu inshalla...

de granada a casablanca
enterre mi fantacia
canta mi andaluciade granada a casablanca
enterre mi fantacia
canta mi andalucia

ayunak helwa
shafayfek ghenwa
ayunak helwa
shafayfek ghenwa
ah ya aili waili waili, waili waili ulu inshalla...

Ummi pentru tine impreuna cu ceiutul de buruiana dracului ca sa-ti treaca nervii
Rania7
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:48
De la: Rania7, la data 2009-01-30 08:55:14here i am elle primesc si eu o cafeluta si o tigara?pleaseeeee
mamicile mele unde sunteti?
pupici tuturor si o zi excelenta

Neatza teroristu lu mama.............

treci la mama sa te tzuce.....................

si fuguta la bucatarie ca mumata j'adore iti pregati ceva de mancare...................

E valabil si pt tine Melek.............

hai fuguta.......................
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:01
De la: jadore_dior, la data 2009-01-30 09:45:41
De la: Rania7, la data 2009-01-30 09:36:16Saba'a aikair ummi

pai in cazul asta ya binty, bea cafelosul si pai mai tarziu...ca doar avem mancare...si da fa-mi si mie un ceiutz ca deja ma apuca falfaiala si nelvul ala male din cauza lu ma'ta monica cale umbla cleanga in loc sa bea cafelosul cu noi...

pupa mama fata

Neatza ubita mea de ticalos, de banditoi , de j'adore..............

dar zau nu tipa asa bre.ca sunt aci...mai ca ma lasai fara de auz....................................

hai da cafelosul acela ca ........ a naibii vreme iar e naspa.....................

treci incoa sa te pup .........................
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:03
De la: Rania7, la data 2009-01-30 09:48:14de granada a casablanca
enterre mi fantacia
canta mi andalucia
al llegar en casablanca
tu me baila en la playa
con tus ojos negros chiquita
y tu boca enamorada
enamorada como tu
enamorada como tu
enamorada como tu
como tu, como tu, hay nadie como tu...

yalla bina yalla
ya habibi yalla
yalla bina yalla
ya habibi yalla

yalla bina ala tool
yalla bina ala tool
yalla bina ala tool
ah ya aili waili waili waili waili
ulu inshalla...

de granada a casablanca
enterre mi fantacia
canta mi andaluciade granada a casablanca
enterre mi fantacia
canta mi andalucia

ayunak helwa
shafayfek ghenwa
ayunak helwa
shafayfek ghenwa
ah ya aili waili waili, waili waili ulu inshalla...

Ummi pentru tine impreuna cu ceiutul de buruiana dracului ca sa-ti treaca nervii

iubita lu mama....artista mea..vino sa te tzuc
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:03
De la: jade_mebarak, la data 2009-01-29 22:16:09salutare fetelor, sunt noua pe aici, dar foarte fericita sa vad ca mai sunt si altele ca mine:)

Buna jade draguta.................. esti binevenita.atat timp cat nu tulburi apele...................

dupa cum vezi noi aci formaram un big familion.....si ne place sa facem caterinci si sa radem............. sa ne spunem ofurile mai in gluma , mai in serios , dar cei mai important nimeni n u se cearta si nu se jigneste......................
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:05
vazusi fa' monico ce terorist mic si talentat avem noi??? cu asta chiar ca facuram treaba buna

teroristul turc pe unde umbla, ai?

ca de alexa io zic ca nu e cazul sa ne facem griji ca puradelul asta e molcom ca un melc...nu?
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:06
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-30 10:05:36
De la: jade_mebarak, la data 2009-01-29 22:16:09salutare fetelor, sunt noua pe aici, dar foarte fericita sa vad ca mai sunt si altele ca mine:)

Buna jade draguta.................. esti binevenita.atat timp cat nu tulburi apele...................

dupa cum vezi noi aci formaram un big familion.....si ne place sa facem caterinci si sa radem............. sa ne spunem ofurile mai in gluma , mai in serios , dar cei mai important nimeni n u se cearta si nu se jigneste......................

asa iubita mea...vezi d-asta te iubasc io pa tina hasa de mult...ca esti frumoasa, si desteapta si imi place la nabunie cum imbarligi tu vorbele hasa da sa intalege toata lumea cum ie treburili acilisea la noi in cafenea.....

te tzuca dulce iubita ta
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:08
De la: jadore_dior, la data 2009-01-30 10:06:01vazusi fa' monico ce terorist mic si talentat avem noi??? cu asta chiar ca facuram treaba buna

teroristul turc pe unde umbla, ai?

ca de alexa io zic ca nu e cazul sa ne facem griji ca puradelul asta e molcom ca un melc...nu?

vazui ubita mea dlaga........................

si sunt mandra de teroristu nostru....................

turculetu fu mai devreme pe aci dar vad ca se evapora..................

trebuie sa stau cu ochii pe copchilu asta ca ..............................

cat despre alexu nostru..sa pupe mama fata ei cuminte...................................
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:11
De la: jadore_dior, la data 2009-01-30 10:08:15
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-30 10:05:36

asa iubita mea...vezi d-asta te iubasc io pa tina hasa de mult...ca esti frumoasa, si desteapta si imi place la nabunie cum imbarligi tu vorbele hasa da sa intalege toata lumea cum ie treburili acilisea la noi in cafenea.....

te tzuca dulce iubita ta

pai no acum , ubita mea de terorist, de banditoi, de j'adore......................

nu este asa?? Aici toata lumea e molcoma si pe glume .....de ce sa stricam noi bunatate de cafenea cu certuri prostesti si fara rost???

bine................. asta in cazul in care nu o apuca pe Rania noastra jihadul...............

atunci la adapost tot familionul ca e jale..............................

sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:14
ba bine le zici soro....
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:18
De la: jadore_dior, la data 2009-01-30 10:18:39 ba bine le zici soro....

pai vazusi data trecuta...........................

se intrecea cu sawsan care arunca mai multe bombe si toate cele....................

nu mai zic de helicoptere...............................
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:23
ce vleme......
te sa fatem noi? te sa fatem neicusorule....sa ne falfaim...... ulllaaaaaaaaaaaa
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:29
De la: jadore_dior, la data 2009-01-30 10:29:52ce vleme......
te sa fatem noi? te sa fatem neicusorule....sa ne falfaim...... ulllaaaaaaaaaaaa

offfffffffffffffff.............e deprimanta vremea asta la drak.......................

si am o gramada de spalat...piticul meu murdareste cat 100.....................

nu am chef de nimik.....................

am trecut pe la topicul ala cu valul islamic................

mi-au intors stomacul pe dos fetele alea(kathar si wolfy) n u mai zic de prefacuta de wdy......

cata rautate poate exista in unii oameni...................
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:35
aia nu se poate numi numai rautate ....este foarte foarte foarte multa prostie la mijloc....eu stau cateodata si ma intreb: sunt atatia oameni cu sufletul curat care-si doresc sa traiasca si sa-i ajute la nevoie pe cei din jur...insa din pacate s eintampla cate o nenorocire si acesti oameni trec in nefiinta...este oare drept? iar unii/unele fac umbra Pamantului degeaba...
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:48
De la: jadore_dior, la data 2009-01-30 10:48:40aia nu se poate numi numai rautate ....este foarte foarte foarte multa prostie la mijloc....eu stau cateodata si ma intreb: sunt atatia oameni cu sufletul curat care-si doresc sa traiasca si sa-i ajute la nevoie pe cei din jur...insa din pacate s eintampla cate o nenorocire si acesti oameni trec in nefiinta...este oare drept? iar unii/unele fac umbra Pamantului degeaba...

stii cum se zice, dumnezeu are nevoie de ingeri acolo de aceea ii ia pe ce buni....................

e drept ca viata e cat se poate de nedreapta ...........dar asta este ...asta nu inseamna ca nu merita traita.........................

incerc sa nu bag in seama rautatile desi uneori imi vine sa dau cu ele de pamant......................

am ajuns la concluzia ca nu are rost sa imi amarasc viata cand o pot face mai frumoasa.....................
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:51
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-30 10:51:57
De la: jadore_dior, la data 2009-01-30 10:48:40aia nu se poate numi numai rautate ....este foarte foarte foarte multa prostie la mijloc....eu stau cateodata si ma intreb: sunt atatia oameni cu sufletul curat care-si doresc sa traiasca si sa-i ajute la nevoie pe cei din jur...insa din pacate s eintampla cate o nenorocire si acesti oameni trec in nefiinta...este oare drept? iar unii/unele fac umbra Pamantului degeaba...

stii cum se zice, dumnezeu are nevoie de ingeri acolo de aceea ii ia pe ce buni....................

e drept ca viata e cat se poate de nedreapta ...........dar asta este ...asta nu inseamna ca nu merita traita.........................

incerc sa nu bag in seama rautatile desi uneori imi vine sa dau cu ele de pamant......................

am ajuns la concluzia ca nu are rost sa imi amarasc viata cand o pot face mai frumoasa.....................

da asa este...insa de cele mai multe ori este inevitabil...si nu ai cum sa nu te enervezi sau sa-ti pui tot felul de intrebari...
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:53
pacat ca multi fac asta cand ar putea sa profite la maxim de viata , sa o faca mai frumoasa, ma bogata.............................

la drak........................cica societate evoluata..........pe naiba. rasismul e in floare, prejudecati la tot pasul.............si te intrebi un drak e civilizatia??
unde este bunatatea si persoanele open mind it??
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:59
mai ubita eu o tai acasica....................

vb cand ajung............................
va doresc o zi buna in continuare, familionul meu drag.................. si vb mai tarziu un picut..............

va pupicesc dulce dulce..........................
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:20
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-30 11:20:42mai ubita eu o tai acasica....................

vb cand ajung............................
va doresc o zi buna in continuare, familionul meu drag.................. si vb mai tarziu un picut..............

va pupicesc dulce dulce..........................

haoleuuuuuuuuuuuuuuuu o fi bine asaa....vreau si eu serv din asta....eu termin la 5 azi
sau ma rog cand oi termina....pup fata si ai grija de tine
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:22

un buchet de trandafiri sa va faca ziua mai frumoasa si multi pupici

Ma bucur sa cunosc o familie asa mare si fericita! Asa ca fac cinste, spuneti repede ce va pofteste inimioara......azi ma simt asa de bine...... love is in the air!
mahy33
Postat pe 30 Ianuarie 2009 12:01
si ce mai plicti...si te mai vleme....

un elefant se legan...pe o panja...trallalalalalla lalalalala ullla ce ma mai distlezzzzzzzzzzzzz singulica...lalallaaa

jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 12:39
monico leaoooooooooooooo cale esti...ai zis ca te duci acasa si ca volbim mai talziu..si uite acum e mai talziu de mult timp si noi inca nu am volbitttttttttttt....
jadore_dior
Postat pe 30 Ianuarie 2009 12:42
De la: jadore_dior, la data 2009-01-30 12:42:55monico leaoooooooooooooo cale esti...ai zis ca te duci acasa si ca volbim mai talziu..si uite acum e mai talziu de mult timp si noi inca nu am volbitttttttttttt....

mai............. ma uitai peste tot dar nu vazuii nici o rea..................

oare cine o fiiiiiiiiiiiiiii???........................

si apoi na .....ce imi tipi asa beiiiiii ca iatama-s ...........

sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:27
No......hai ca asta este curata nerusinare..........................

familion unde imi umblati dezlegati, aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?..............

ia treceti la raport ca imi da cu virgula.........................
beeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................

nu se aude pe acolo???..............
sun_shine
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:36
ce se intampla p-aci?
ufff ce vreme urata e afara
Rania7
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:05
Hop si eu ... Cer de mancare !!! Pls ... ca azi m-a uitat al meu, nu mi-a adus papa, trebuia sa ajunga dupa mine acum juma' de ora ... Feed Me !!!
catalinaOlo
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:26
Cata eu am rulada de pui cu legume si baclavale vrei?
Rania7
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:33
Hai ca impart eu cu tine portia mea de cascaval pane si cartofi prajiti. Altceva n-am la servici......sau ,daca vrei ,cereale cu iaurt.

Si , desigur si un ceai sau cappuccino. Ce zici, merge?
mahy33
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17
CAFE-BAR 38 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12
intrebare 11 De la: mitura 20 Noiembrie 2009 23:46
filmul 18 De la: daisybea 4 Ianuarie 2010 13:55
Rasfat de femeie! 1 De la: mohoreaalina 13 Mai 2011 18:28