Mai multe
maktub ieri la batut si periat de covoare n-ai venit acum mai am de frecat doar faianta in bucatarie si de spalat pe jos in hol dar tre sa ma fac si mumoasa
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:44 |
||
|---|---|---|
De la: Rannyya, la data 2008-09-12 20:31:29catalina si eu fac curat de 2 zile sunt franta deja si tot mai am si nu ma ajuta nimeni Ranya, de ce nu ai cerut ajutorul ??? Ca asa faceam si eu - ma plangeam, ca poate-poate se ofera careva sa ma ajute .. Pana cand am remarcat ca e mai bine sa ceri ajutor, macar atunci ai o certitudine! Daca nu ai fi in Craiova, zau ca as zice sa facem "claca": azi la tine curatenie, maine la mine, poimaine la ... cine o mai fi in "gasca" - in felul asta impuscam 2 iepuri dintr-o data: curatenie repede (intr-o casa), si curatenie "fun", adik mai ai cu cine sa schimbi o vorba, o barfa, o pauza de cafea si tigare ...
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 20:46 |
||
De la: Rannyya, la data 2008-09-12 20:44:54maktub ieri la batut si periat de covoare n-ai venit pai daca nu ai zis. Dar uite, vin sa te ajut sa te faci mumoasa
|
||
|
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 12 Septembrie 2008 20:47 |
||
ba am zis cum nu am zis mai fetelor cand i-am zis lui sawsan puteati sa va oferiti voi ce bine ca vii sa ma ajuti ca imi va lua cel putin 3 ore
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:50 |
||
Ranya, te ajuta cu ceva ca te-am admirat? Ai gasit timp sa faci curatenie, sa ai grija de tine, sa inveti, sa mergi la scoala ... Adevarul e ca eu nu reusesc sa imi impart timpul cum trebuie, si cateodata (de cele mai multe ori) asa ma ia o lene ... de MOR!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 20:52 |
||
De la: Rannyya, la data 2008-09-12 20:50:02ba am zis cum nu am zis mai fetelor cand i-am zis lui sawsan puteati sa va oferiti voi Atunci il las naibii de servici si ma urc in primul tren catre Craiova. Daca vin eu sa te ajut sa te faci mumoasa va dura mai putin de 3 ore. Sau mai mult daca vrei sa incercam diferite machiaje. In pur stil arab, normal
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 12 Septembrie 2008 20:52 |
||
mai intai tre sa ma dau cu 10000 de creme si apoi incerc machiaj desi machiajul arab este mai mult pt seara ...hai vino te astept maktub catalina multumesc pt aprecieri si sa stii ca si eu mor de lene dar uneori am atatea de facut ca nu-mi permite timpul nici sa mananc si eu ca un om normal
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:56 |
||
De la: Maktub_16, la data 2008-09-12 20:52:59De la: Rannyya, la data 2008-09-12 20:50:02ba am zis cum nu am zis mai fetelor cand i-am zis lui sawsan puteati sa va oferiti voi Si eu, si eu ... da' eu vin pt. lectii, daca se poate si daca ma primiti ...
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 20:57 |
||
sigur ca te primesc catalina
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:02 |
||
De la: Rannyya, la data 2008-09-12 20:56:41mai intai tre sa ma dau cu 10000 de creme si apoi incerc machiaj desi machiajul arab este mai mult pt seara ...hai vino te astept maktub Lasa cremele de fata Rannya ca esti tanara si nu ai nevoie. Uite eu la varsta mea nu folosesc. Si la demachiaz utilizez servetele speciale. Si sincer, nu numai ca mi s-a spus, dar nu imi arat varsta si am un ten de invidiat (hai ca am inceput sa ma laud singura ). Pe mine m-a invatat o cosmeticiana sa aman cat mai mult folosirea cremelor pentru ca imi obisnuiesc tenul asa si imbatraneste repede. Si da, machiajul arab este de seara, la asta ma si gandisem: o seara romantica Dar le putem incerca si pe cele de zi
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 12 Septembrie 2008 21:04 |
||
De la: Rannyya, la data 2008-09-12 21:02:02sigur ca te primesc catalina
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 21:05 |
||
eu folosesc decat demachiant ,peeling,lotiune tonica si crema hidratanta si cam o data pe sapt sfanta mea alifie de galbenele in legatura cu servetelele demachiante nu sunt bune folosite in exces tre sa mai folosesti si demachiant poti folosi chiar demachiant natural...de exemplu lapte si noaptea romantica nu o face masca de machiaj oricum el mai place mai mult cand nu sunt deloc machiata
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:11 |
||
De la: Rannyya, la data 2008-09-12 21:11:48eu folosesc decat demachiant ,peeling,lotiune tonica si crema hidratanta si cam o data pe sapt sfanta mea alifie de galbenele Foarte bine. Ce este natural este cel mai frumos Si apoi cum se spune, "less is more"
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 12 Septembrie 2008 21:17 |
||
|
Hmmm ... Eu mi-am luat acum, de curand, o ;otiune tonica (mi-a placut mirosul), si din cauza ca al meu nu sh ce a avut intr-o seara barba super-aspra, sau eu pielea super-sensibila, m-am iritat ... si mi-a cazut sub mana lotiunea - all better now! Ca demachiant, dau cu ce apuc pe fatza ... cu sapun de fatza, cu crema ... Chit ca dau cu crema si in ochi, ma scapa si de fard ... Nu imi place sa ma demachez, asa ca ma machez destul de rar ...
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 21:25 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-09-12 21:25:04Hmmm ... Eu mi-am luat acum, de curand, o ;otiune tonica (mi-a placut mirosul), si din cauza ca al meu nu sh ce a avut intr-o seara barba super-aspra, sau eu pielea super-sensibila, m-am iritat ... si mi-a cazut sub mana lotiunea - all better now! Draga Catalina, eu nu sunt cosmeticiana, dar am invatat si eu cate ceva despre ingrijirea pielii. Sa sti ca, indiferent daca te machiezi sau nu, seara tot trebuie sa te demachiezi. Si asta pentru ca tenul este un aspirator de praf, fie ca stai in casa sau nu. |
||
|
Maktub_16 Postat pe 12 Septembrie 2008 21:27 |
||
|
seara buna.... v-am adus o piesa fruoasa... |
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:41 |
||
catalina nu trebuie folosite orice fel de produse pe fata eu tin la fata mea ca la ochii din cap...si sa stii ca nici cu sapun nu e bine sa te dai pe fata strica tenul iar maktub are dreptate trebuie sa te demachiezi indiferent daca ai avut sau nu machiaj pe fata
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:42 |
||
De la: Maktub_16, la data 2008-09-12 21:27:47De la: CatalinaOlo, la data 2008-09-12 21:25:04Hmmm ... Eu mi-am luat acum, de curand, o ;otiune tonica (mi-a placut mirosul), si din cauza ca al meu nu sh ce a avut intr-o seara barba super-aspra, sau eu pielea super-sensibila, m-am iritat ... si mi-a cazut sub mana lotiunea - all better now! Ai absoluta dreptate, Maktub! Sunt intru totul de acord cu tine ... Dar adevarul e ca eu de-abia ma tarasc in pat seara ... (si ma mai mir de ce imi apar puncte negre ?!) Adevarul e ca in teorie sunt tare ... Cu practica sunt eu deficitara! Si daca tot m-ai dojenit (pe buna dreptate), ma duc sa ma spal pe fatza ... Poate imi revine si buna dispozitie! |
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 21:44 |
||
Asa ... All better! Si acum miros si bine ... fresh ... ca mi-am cumparat spuma de fata de la Avon, si imi place foarte mult cum miroase! Ar trebui sa intru mai des, si sa imi mai dati cate "un sut in fund" ... Ca altfel se pare ca nu prea merge cu mine ... Asa ca pt. "sut", fetelor!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 21:52 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-09-12 21:52:31Asa ... All better! Si acum miros si bine ... fresh ... ca mi-am cumparat spuma de fata de la Avon, si imi place foarte mult cum miroase! Bravoooooooooooooo Vezi ca se poate. Indiferent cat eti de obosita, si sa sti ca si mie mi se intampla, nu te culca machiata. Cand faci dusul de seara, mai acorda 2 minute si pentru demachiat. Gandeste-te ca o seara ne-demachiata iti aduce un rid in plus Poate asa te mobilizezi. Si acelasi lucru sa il faci si dimineata. Pentru ca Tot mai ramane ceva pe ten. Si are dreptate Rannya, nu te mai spala pe fata cu sapun. Iti usuca tenul, nu asculta toate reclamele.
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 12 Septembrie 2008 22:01 |
||
De la: Maktub_16, la data 2008-09-12 22:01:08De la: CatalinaOlo, la data 2008-09-12 21:52:31Asa ... All better! Si acum miros si bine ... fresh ... ca mi-am cumparat spuma de fata de la Avon, si imi place foarte mult cum miroase! Uf, folosesc spuma pt. fata ... Si de obicei sub dus ma spal si pe fata! Si asta se intampla seara ... Faza e ca nu dau cu demachiant, ca dupa demachiant mai trebuie dat si cu lotiune tonica (am citi undeva ca nu e bine sa lasi demachiantul pe fata), si apoi mai trebuie dat cu nu sh ce, si apoi cu inca nu sh ce ... Si cand ma gandesc la lista, mi se face rau!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 22:10 |
||
catalina la inceput iti e greu sa te gandesti la lista si iti ia mai mult timp,dar apoi te obisnuiesti si iti ia maxim 5 min toate operatiunile la un loc gandeste-te ca este vb de frumusetea ta mafiuto ce mai faci ?nu ne-ai mai vizitat mai deloc o sa te iau de urechi
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:15 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-09-12 22:10:00De la: Maktub_16, la data 2008-09-12 22:01:08De la: CatalinaOlo, la data 2008-09-12 21:52:31Asa ... All better! Si acum miros si bine ... fresh ... ca mi-am cumparat spuma de fata de la Avon, si imi place foarte mult cum miroase! Draga mea demachiantul il alegi in functie de ten, Daca ai un ten uscat - demachiant mai cremos, daca este gras sau mixt - demachiant cu mai multa apa. Eu sincera sa fiu, nu folosesc lotiune tonica. |
||
|
Maktub_16 Postat pe 12 Septembrie 2008 22:15 |
||
Eh, o sa incerc sa ma mobilizez mai mult ... Sunt ferm convinsa ca ar aprecia al meu Inca o data, sar'na de "suturi"! |
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 22:20 |
||
| Ia uitati ce articol interesant am gasit eu ... Ca si asa se pare ca e un forum unde de iubitoarele de cafea sunt predominante: http://www.descopera.ro/stiinta/2629780-cafeaua-noastra-cea-de-toate-zilele | ||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 22:33 |
||
foarte interesant articolul catalina ...chiar nu stiam ca riscul aparitie bolii parkinson poate fi diminuat prin consumul de cafea... dar cu ce nu-s de acord ese mitul acela cum ca nu sporeste riscul aparitiei unei boli cardiace....pentru ca o face
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:45 |
||
N'apai, or sti ei mai bime... Ca am luat articolul de pe "discovery" versiunea Romaneasca ... Nu stiu ce sa spun... Eventual incearca un experiment (poate tu ai cu ce, mie imi lipsesc "mijloacele tehnice"): ia-ti tensiunea INAINTE de a bea o cafea; bea frumusel o cafea - te rog, fara tigare (stiu ca intra greu, dar pt. acuratetea experimentului, renunta la tigare), si apoi mai ia-ti o data tensiunea. Si zau ca sunt curioasa de rezultat!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 12 Septembrie 2008 23:33 |
||
| Gata, ma duk la dushulica si la nani ... Somnic ushor! | ||
|
catalinaOlo Postat pe 13 Septembrie 2008 00:02 |
||
fetelor am cont nou....again catalina experimentul l-am realizat demult si rezultatul a fost de la tensiunea mea normala si stabila 110 cu 70 (asa se citeste corect tensiunea) a crescut la 120 cu 90...iar ca sa-ti spun si mai bine mama care este cardiaca de-o viata starea ei a fost agravata de consumul de cafea....si crede-ma ca am verificat cu 2 tensiometre unul clasic si unul electronic rezultatul fiind acelasi....deci crede-ma e ca si cand ai spune ca tutunul face bine la plamani cum credeau francezii in vremea regelui soare
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 09:27 |
||
si acum va las rezerve de ceai cafea tigari si gustari ca plec la ziua mondiala a primului ajutor enjoy it
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 09:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce credeti despre urtuna ravasitoare cu rahat din centrul Bucurestiului ? | 17 | De la: MONSENIORUL 23 Februarie 2014 18:34 |
| Blog nou despre arta si masini. Tuning auto, masini exotice, arta unicat, wallpapere | 1 | De la: adiaerograf 15 August 2010 22:41 |
| vand lentile de contact div nuante 40 ron albastru verde | 1 | De la: kudika004836 8 Aprilie 2010 13:33 |
|
|
||
| helpppppppppp me pls | 4 | De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59 |
| RT Models Studio | 1 | De la: RTmodels_Constanta_1 23 Iulie 2012 01:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.