Mai multe
De la: the_tunnel, la data 2008-09-19 22:08:18da iubita sunt analizelele alea de inceputDe la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-19 21:33:05buna si tie arabusa si restul fetelor dar sunt asa intr o stare de euforieeee....va pup,o cafeluta de la mine
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:21 |
||
|---|---|---|
pt voi fetelor,sunteti niste dulci
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:23 |
||
Neatza!De fapt buna ziua!Gol pe aici,o fi vremea de vina si nu v-ati trezit inca :)..Eu deja am fost la cumparaturi,am gatit...Acum ma rasfat cu o cafea si lichior de afine....Va invit Amira: in ce luna esti cu sarcina?analizele din cate stiu eu se fac prin luna a doua a treia..Parca asa le-am facut si eu Anyway...e frumoasa perioada,o sa vezi,daca ai nevoie de vreun sfat,iti stau la dispozitie.Te pupik....va pupik...
|
||
|
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 12:42 |
||
Salut Am trecut doar sa va salut si sa beau repede o cafeluta cu o ! Aseara am fumat narghilea , ce mi-a placut.... Trebuie sa-mi iau si eu una!!!Ce faceti voi, cum va distrati? Sper sa aud numai vesti bune. |
||
|
mahy33 Postat pe 20 Septembrie 2008 15:11 |
||
Salut Mahy..Nu e nimeni pe aici...Stau in casa ca e ff frig afara..Am fost putin sa-l plimb pe fiu-miu..dar brrrr..Ma incalzesc cu o ciorba de pui..si vroiam sa pun de o cafea..Hai noroc!
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 15:20 |
||
|
Vad ca suntem singure. La mine e soare si placut, veniti pe la mine. Cum te simti azi? ![]() |
||
|
mahy33 Postat pe 20 Septembrie 2008 15:26 |
||
Pai mai bine...daca ma enervez nu rezolv nimic.Sunt genul care despica firul in 1000000 de bucati.De data asta m-am decis sa nu mai intervin fortat in mersul lucrurilor,sa las asa in voia sortii..sa vad soarta ce are pregatit ptr mine Iubesc soarele!Ptr mine frigul e criminal...si daca acum mi-e frig ,,iti imaginezi cum ma simt iarna..pffff..Indraznesc sa te intreb prin ce oras esti...daca e soare si frumos..o fi prin orient?ca acolo e cald si bine,nu de alta,,dar visez cu ochii deschisi
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 15:35 |
||
buna ziua fetelor!va invit la o cafeluta,eu o beau acuma,ca n am dormit toata noaptea,am stat de vb cu al meu pe mes..iubita el vine joi din iran,si sa hotarat brusc ca vrea un bebe(acum unu,mai incolo vrea mai multi)si e foarte fericit si nu mai are rabdare.deci o sa l programam pt luna asta.. suntem fericiti,ca urmeaza pup feteleee
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 15:41 |
||
ufff si mie nu mi place frigul deloooc mai vreau varaaaaaa si soareeee parca a trecut prea repede...
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 15:42 |
||
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-20 15:41:20buna ziua fetelor!va invit la o cafeluta,eu o beau acuma,ca n am dormit toata noaptea,am stat de vb cu al meu pe mes..iubita el vine joi din iran,si sa hotarat brusc ca vrea un bebe(acum unu,mai incolo vrea mai multi)si e foarte fericit si nu mai are rabdare.deci o sa l programam pt luna asta.. |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 15:50 |
||
|
Si eu fac de multe ori greseala asta, the tunnel, mai bine lasi lucrurile sa vina de la sine. Dar nu intotdeauna reusesc sa aplic asta... Nu sunt in orient, desi as vrea pentru ca n-am fost niciodata. Nici mie nu-mi place frigul si din acest motiv, nici iarna. Amira, multa sanatate si 'spor la treaba'
|
||
|
mahy33 Postat pe 20 Septembrie 2008 15:58 |
||
o cafeluta primesc si eu?
|
||
|
Malak Postat pe 20 Septembrie 2008 16:04 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-20 16:04:14o cafeluta primesc si eu? Numa daca o faci tu Iti dau eu ingredientele...tu o prepari,,ca m-am postat in fata tv-ului
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 16:07 |
||
multam de intentie da' ingredientele le am si eu .am sunat un prieten sa-mi aduca o cafea pt k mi-e prea lene sa-mi fac
|
||
|
Malak Postat pe 20 Septembrie 2008 16:09 |
||
Hmmm...si mie mi-e lene ,sa ma gandesc pe cine sa sun Dar sincer nu prea am chef sa vad pe nima,stau in barlogul meu si meditez chestii filosofice nu gluma ...mi-am pus si tel pe silent sper sa nu am musafiri nepoftiti
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 16:15 |
||
e prea frig pt iesit din casa asa ca sa stea la ei acasa(potentialii musafiri nepoftiti)
|
||
|
Malak Postat pe 20 Septembrie 2008 16:33 |
||
a venit cafeluta
|
||
|
Malak Postat pe 20 Septembrie 2008 16:42 |
||
Ma duc sa-mi fac si eu una..ca deh...daca la mine nu vine nimeni gata si filmul,bebe doarme,,,pfff...ce ma plictisesc..sa caut ceva de citit..sau mai bine zis sa fac ceva util si care sa produca bani...cum zice barbatelu
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 16:56 |
||
app,ai reusit sa citesti cartea pe care mi-ai trimis-o si mie ,ca eu inca n-am reusit
|
||
|
Malak Postat pe 20 Septembrie 2008 17:27 |
||
| NU am reusit...vreau sa dau examenul ptr traducator autorizat si invat...am nevoie de atestatul acela ptr viitoarea mea afacere ..m-am saturat sa muncesc ptr altii..si nu prea am timp de citit | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 17:43 |
||
bafta iti tin pumnii
|
||
|
Malak Postat pe 20 Septembrie 2008 17:55 |
||
Thanks....mai am pana atunci :)...as papa ceva si nu stiu ce..dati-mi o idee,sa pregatesc ceva rapid
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 17:58 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-19 15:09:11E bine ca ai timp....si mie imi place sa prajituresc,desi sa le pap,,cam rar.Ai puiut?copil,,nu?cat e de mare? am o fetita de 7 ani..am intrat clasa 1 acum.... EW comoara mea cea mai de pret..
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Septembrie 2008 17:59 |
||
mersi the tunnel,esti o dragutsa.asa e ,va veni cand o vrea dumnezeu,dar noi ne apucam de treaba si eu am auzit la fel,ca atunci cand iti ti copilul in brate,totul va veni de la sine.sper sa dau vestea cea mare in curand va pupik
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 18:00 |
||
Buna fetelor, am trecut sa va salut .....azi vine prietena mea cea mai buna si vom avea multeeeeeeee de povestit ....Va doresc week-end placut ...Ne vedem amoi tarziu..Pupacealaaaaaaaaaaa pentru toate..
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Septembrie 2008 18:01 |
||
|
Hehe..looome! Monca,,,da,,,copilul este o comoara,stiu ce spui si ce simti. Amira:asteptam vestea cea mare,sa dea D-zeu sa vi se implineasca dorinta! Din punctul meu de vedere o femeie nu este implinita daca nu are copil (just my opinion :) ) For all
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 18:04 |
||
asa e o familie nu e imiplinita 100%daca nu e un copil va doresc un weekend cat mai placut,si sa speram fara ploiae,si fara nervi!
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 19:39 |
||
Duminica placuta tuturor!Ce ocupate sunteti fetelor...o cafea..o barfa?Pupici ptr voi!
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 13:41 |
||
buna fetelor,ce faceti???eu ma pregatesc sa ma intorc la bucuresti....mi s-a luat de brasov,si de casa..si de toata lumea..si mi-e dor de arabus... ... ma duc fetelor,revin cand ajung la bucuresti,pupici la toate...
|
||
|
Elena30 Postat pe 21 Septembrie 2008 14:22 |
||
| Pustiu ...N-a mai dat nimeni azi pe aici?? Unde a disparut toata lumeaaaaa??? Eu fug la nani, pe maine...sper...O ploaie de pupici... | ||
|
Elena30 Postat pe 21 Septembrie 2008 23:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna tuturor...o rugaminte...raspundeti, realizez o cercetare.multumesc | 9 | De la: mkdisk 24 Aprilie 2009 12:58 |
| Despre destinaþii sigure de vacanþã ºi date sigure | 8 | De la: azalis 4 Iunie 2009 09:34 |
| Cafeneaua Premiilor Grammy | 4 | De la: iulia069834 13 Februarie 2010 11:42 |
|
|
||
| topicul 'insomniacilor' | 30 | De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 13:29 |
| poezioare de sfarsit de a-8-a | 2 | De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.