Setari Cookie-uri

intrebare

credeti ca poti iubi pe cineva,si in acelasi timp sa il respingi?se poate ca mirosul pe care il emani tu sa il faca pe cel de langa tine,sa te respinga ani la rand.si totusi sa spuna ca te iubeste dar ca nu poate avea cu tine relatii sexuale din acest motiv?
anael802000
Postat pe 5 Septembrie 2008 14:16
Adica? te referi strict la mirosul ce il emana corpul uman? daca da, atunci poate...dar si pe cealalta parte, daca chiar iubesti, parca mirosul nu mai e atat de neplacut. Nush ce sa zic...
emyia
Postat pe 5 Septembrie 2008 18:56
anael802000 poti sa detaliezi te rog??????
sweetpink
Postat pe 5 Septembrie 2008 19:37
doar daca nu faci baie..

Postat pe 5 Septembrie 2008 19:48
ani la rand ????.......nu e deja o asteptare prea lunga ???......

Postat pe 5 Septembrie 2008 19:54
in viata mea nu am auzit asa ceva! eu zic ca tipul e gay si umbla cu tine de paravan de aia nu poate face sex cu tine

Postat pe 5 Septembrie 2008 19:57
nu, nu cred ca se refera la mirosul emanat de corp; banuiesc ca a vrut sa vorbeasca despre feromoni
Si acum cate ceva despre ei: "Feromonii sunt secretii chimice pe care corpul le produc pentruu a comunica cu cei din jur. Acestia sunt bine investigati in regnul animal deoarece au rol important in comportamentul acestora, chiar si in procesul de procreere al speciei. Oamenii de stiinta au descoperit ca si comporamentul uman este foarte mult influentat de aceste substante chimice invizibile.

Cercetatorii stiu ca mirosul subliminal - feromonii - influenteaza dezvoltarea animalelor, cum se intalnesc, cum se atrag si cum isi hranesc descendentii. Recent, oamenii de stiinta au descoperit ca si la oamenii se intampla acelasi lucru. Aceste mirosuri pot accelera pubertatea, pot controla ciclul menstrual al femeilor si chiar influenteaza orientarea sexuala. Feromonii ne spun in subconstient cine sunt membrii familiei si cine ne sunt straini, iar pe mame le ajuta sa-si creasca copilul. Mirosurile subliminale influenteaza foarte mult viata sexuala, dezvoltarea creierului, ceea ce tinem minte si modul in care invatam (James Kohl - cercetator)"
Mai multe detalii pe http://www.parfumuri-feromoni.ro/despre-feromoni.html sau pe google
amme22
Postat pe 5 Septembrie 2008 19:59
De la: anael802000, la data 2008-09-05 14:16:25credeti ca poti iubi pe cineva,si in acelasi timp sa il respingi?se poate ca mirosul pe care il emani tu sa il faca pe cel de langa tine,sa te respinga ani la rand.si totusi sa spuna ca te iubeste dar ca nu poate avea cu tine relatii sexuale din acest motiv?

ce miros? stai k nu inteleg...era ca un sconcs sau ce?
dydy88
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:00
amme ,da-i pace ca ala e gay! nu stiu ce dracu a asteptat ea atatia ani langa el

Postat pe 5 Septembrie 2008 20:00
iar daca iau doar cateva cuvinte din ce am postat, si anume: "Feromonii ne spun in subconstient cine sunt membrii familiei si cine ne sunt straini", deasemeni mai copii si ce spune anael: "sa te respinga ani la rand.si totusi sa spuna ca te iubeste dar ca nu poate avea cu tine relatii sexuale din acest motiv", concluzia ar putea fi ca... pe undeva ati putea fi rude
amme22
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:02
lasa mai, ca nici un gay din romania nu poate fi de piatra; mai merge si cate o fetita uneori, asa... ca desert
amme22
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:03
hahahahaaha poate unii nu servesc deserturi ca li se apleaca

Postat pe 5 Septembrie 2008 20:08
la asta nu m-am gandit
Mi-am amintit ca am promis sa fac ceva zilele astea iar eu pierd vremea pe net. V-am pupacit pe toti. O seara buna
amme22
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:18
mersi la fel amme

Postat pe 5 Septembrie 2008 20:32
Uite...ca m-am tot gandit la subiektul acesta si mi-am amintit o chestie....nu vreau sa par rasista ca nu sunt!Dar locund in camin,am apucat sa cunsc mai toate natiile si culorile si trebuie sa spun ca persoanele din "generatia cicolatie" precum si cei din "generatia orez" au un miros al pielii specific,mult mai puternic decat al celor albi...Oricat de mult s-ar spala,oricat parfum ar folosi,mirosul specific alpielii lor persista....Poate acesta e si cazul de fata.Nu e ceva rau,e doar o varianta....
sweetpink
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:32
cum adica ,,generatia ciocolatie,, si ,,generatia orez,, ??

vrei sa spui ,,rasa,, eventual.. ca generatie e ca nuca-n perete

Postat pe 9 Septembrie 2008 18:37
...fie rasa...
sweetpink
Postat pe 10 Septembrie 2008 02:48
sigur baiatul ala sta cu tine din alte motive...cand iubesti....iubesti cu totul ...mai ales k sexul intareste o relatie

Postat pe 12 Septembrie 2008 19:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 18 De la: anka36 22 Octombrie 2009 22:27
intrebari 2 De la: bestiutza_relouded 17 Aprilie 2009 08:56
Hello, any English speaker staying in Timisoara ? 60 De la: mimoz 19 August 2009 16:40
hey am o intrebare 1 De la: Tsuka 21 Martie 2010 21:34
am citit ca a aparut magazin PALMER'S in ro, dar unde??? 6 De la: Cassey 28 Decembrie 2008 22:42