Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

uite ca nu-ti spun..

vreau sa multumesc si celor ce mi-au trimis mesaje pe privat :wdy,donttouch,Malak,etta........

iar pt voi toti..

glitter-graphics.com

erau trandafiri ,dar nu-mi da voie sa-i postez..!!

Postat pe 11 Noiembrie 2008 14:59
bine v-am gasit iris
va multumesc de primirea calda de care am avut parte
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:24
Gata , v-am lasat ,o tai la plimbare ,ma duc sa ma plimb cu aspiratorul prin casa adica
iris_4_ever
Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:28
bun venit, noua mea prietena !!

lasa iadul de "dincolo"
si serveste o cafeluta cu prietenii..
apropo...
daca mai intri si stiu ca ai s-o faci...
ofera-le flori, de la Sultan !!

Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:31
multumesc sultane
permite-mi sa te servesc cu o cafeluta,din partea mea...am si chec daca vrei
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:21
De la: aimee31, la data 2008-11-11 11:06:14
ema-stiu ca treaba cu blogul tau a fost o chestie scrisa la necaz,pentru ca si tu ai cazut nevinovata!dar ai lovit si in andrea....
!

buna, ancuta.
o singura chestie, nu ti-am raspuns ,nu ne-am intersectat pe forum cu absolut nimic ... rau pana acum. nu mai intereseaza ce anume probleme ai cu restul ,pe mine ma intereseaza de ce anume mi-ai pomenit numele in postul asta???
asa de chestie.... doar atat.
o simpla intrebare... psune-mi tu mie... de ce????

blogul meu nu este doar o reactie la nervi....e pur si simplu ceea ce simt si acum, de cate ori il recitesc ma amuz teribil. cine a avut destula minte sa imi priceapa indemnul de la inceput ca este un pamflet si o ironie...
cat despre faptul ca am lovit in andreea..... mi-ar fii placut sa fii citit cu atentie cuvintele pe care si le-au scris cei doi.
asta e singura replica pe careo voi da in legatura cu acest subiect.

despre stef nu ma intereseaza absolut deloc cine ce anume crede.
am destula minte cat sa stiu sa judec singura un om .

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:24
salutare tuturor!
stef, poate te prind ca plangi ca-ti ard o muscatura!!! sa ne traiesti multi, multi ani!
ema, ai scos pozele alea compromitatoare? si eu vreau, si eu!!!
si acu sa salut pe toata lumea!
iris(sa vezi daca nu-mi trag si eu un tricou din ala bengos ca al tau scris TRULI pe el) mafia, sheeva (merci de poze ), lucia, laura, etta, ema, vas, si nu in ultimul rand stef si minunata lui familie!
Lulli
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:48
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-11 16:21:42multumesc sultane

L-am papat eu pe tot ca a fost taaare bun!
Hello, lumeeeeeeeeee!!!
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:51
De la: Luli2, la data 2008-11-11 16:48:09salutare tuturor!
stef, poate te prind ca plangi ca-ti ard o muscatura!!! sa ne traiesti multi, multi ani!
iris(sa vezi daca nu-mi trag si eu un tricou din ala bengos ca al tau scris TRULI pe el) mafia, sheeva (merci de poze ), lucia, laura, etta, ema, vas, si nu in ultimul rand stef si minunata lui familie!

sultane..vb la telefon, la catet felicitari ai primit pe forum si in privat...
tu sti bine ca intre noi nu e nevoie de... felicitari. eu te iubesc si te pretuiesc ca pe cel pe care l-am pierdut. cand am avut nevoie de un sfat de al tine ,mi l-ai dat, cand am avut nevoie de un "adapost pt inima mea ranita tot la tine si al tantica m-am retras, cand am avut nevoie de o petrecere cu strigaturi tot in compania ta si a familiei tale m-am simtit foarte bine,mai ales in compania prietenilor.

nu iti urez decat multa sanatate,si sa te bucuri de toate cele bune, sa treci cu usurinta peste cele rele.

restul.... la telefon....ca vreau sa te aud.

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:56
De la: Lucia1971, la data 2008-11-11 16:51:06

Hello, lumeeeeeeeeee!!!

lucia.... nu pot decat sa rosesc in fata complimentelor tale.
cred ca ma rog la dumnezeu in fiecare zi pt o zapada zdravana sa va revad cat mai curand.

transmite-i salutari sotului tau si multi pupici la pitica.
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:57
dragilor,pentru azi mi-ajunge cate cafele am baut cu voi !!!......ma retrag si va pupicesc cu drag !!!......
etta
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:59
De la: Lucia1971, la data 2008-11-11 16:51:06

Hello, lumeeeeeeeeee!!!

sa-ti fie de bine daca mai doresti sa-mi ceri ca mai am...si ciocolata.............
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:00

vivre... ma bucur ca te afli printre noi, sper ca nu te-au suparat prea tare celelelalte topicuri...

ca sa nu intru in amnunte prea ...suparatoare, ideea mea de baza este ca pot accepta alegerile celorlati, ca pot trai fericita in compania lor fara sa ii simt in nici un fel inferiori mie. mai presus de toate, respect alegerile facute de cei din jurul meu pentru ca ma astept ca altii sa respecte deciziile si alegerile mele.

adica.... daca nu ne contram pe chestii de prostie pt mine poti sa fii si extraterestra..numa sa nu ma papi....

beau si eu o cafea impreuna cu voi....abia acum, si imi cer scuze dar am avut de lucru...mai mult decat de obicei.
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:01
Etta, sa fii iubita de cine te merita! Stii tu...
Ema... keep in touch. Da' mi-au placut pozele! M-am prapadit de ras!
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:02
De la: Luli2, la data 2008-11-11 16:48:09salutare tuturor!

luli...daca esti pe mess diseara ti le trimit...de la munca nu pot.
evident ca le-am scos ,tu ce crezi?????
nu sunt chiar asa de compromitatoare......dar sunt faine.
app mersi mult de mesaj.
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:03
si mie cine-mi aranjeaza hainele daca eu stau sa va citesc pe voi ?doaaamnnee ce ma enervati
iris_4_ever
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:05
De la: Lucia1971, la data 2008-11-11 17:02:51Etta, sa fii iubita de cine te merita! Stii tu...
Ema... keep in touch. Da' mi-au placut pozele! M-am prapadit de ras!

ioi doamne...
d'apai sa vezi cat am ras asera cand m-am dedat la nebunia aia....
mai ceva ca un copil mic....

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:09
dandanaua,nu m-a suparat nimeni,fiecare cu principiile lui...un pic deranjant a fost faptul ca am fost caracterizata putin cam "urat", dar eu nu sunt rea si trec si peste asta
asta e tot ce am de zis la adresa celorlalte topicuri

te servesc eu cu o cafeluta?si ciocolata?checul l-a mancat lucia,nu mai am
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:10
Vivre, te-asi caracterizat cineva? Si inca si urat? Mai, mai, cred ca io-s naiva rau de totului tot... Dat-mi un pistol si -ma, ca nu mai inteleg nimic.
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:13
lucia,vom spune ca a vorbit in necunostinta de cauza...si ca parerea danselor imi este indiferenta...hai lasa fiecare are dreptul sa spuna ce vrea...traim intr-o completa democratie
ia o gura de cafea sa te trezesti din soc...lasa pistolul draga mea,fara violenta...mai ales ca nu s merita...iti dau in schimb un
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:16
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-11 17:10:58dandanaua,nu m-a suparat nimeni,fiecare cu principiile lui...un pic deranjant a fost faptul ca am fost caracterizata putin cam "urat", dar eu nu sunt rea si trec si peste asta
asta e tot ce am de zis la adresa celorlalte topicuri

te servesc eu cu o cafeluta?si ciocolata?checul l-a mancat lucia,nu mai am

buun atunci la cafea cu noi....
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:17
Mai, indragostito pe viata! Pai tu la 17,20 vii la mine cu cafea? Ia baga acolo un Campari Orange si mai stam de vorba...
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:18
fetelor eu am treminat cu serviciul pe ziua de azi...dar cum se spune...timpul trece leafa merge
va tzuc dulce,sa fiti cuminti si va ofer o ciocolata cu alune(asa imi place mie )
o seara buna tuturor
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:20
mai bine o cafea irlandeza.....
da e ok si campari orange...
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:20
De la: Lucia1971, la data 2008-11-11 17:18:48Mai, indragostito pe viata! Pai tu la 17,20 vii la mine cu cafea? Ia baga acolo un Campari Orange si mai stam de vorba...

la ce zi am avut azi as bea cafea in continuu dar pentru tine fac rost si de un Campari Orange :sml-happy0180...dar ti-l dua maine ca acu sunt la servici si n-am voie...dar maine il pitesc in geanta...
te pup, o seara frumoasa...macar primeste si tu ciocolata...oufff nerecunoscatoareo :
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:22
yessssssssss dar mai intai du-te pe-acasa ca ti-a ajuns de azi dimineata. Sa ai o seara frumoasa!
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:24
maine va ofer Campari Orange si cafea irlandeza azi nu am asa ceva dar fac eu rost...desi nu stiu daca am voie cu Campari Orange la servici ...lasa ca-l pitesc eu
va pup
vivrepouraimer
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:24
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-11 17:20:24mai bine o cafea irlandeza.....

Nu, draguta, ca tu esti copil inca, nu te las la alcoale ca faci prostii. Da' un irish coffee, hai, treaca de la mine... de data asta...
Lucia1971
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:25
De la: Lucia1971, la data 2008-11-11 17:25:14
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-11 17:20:24mai bine o cafea irlandeza.....

Nu, draguta, ca tu esti copil inca, nu te las la alcoale ca faci prostii. Da' un irish coffee, hai, treaca de la mine... de data asta...

hai ma luciiiii te rog eu da si mie ceva de "beut"....
poa' sa fie si o cana de apa ca de la tine e binevenita.

vivre.... spor in tot ce faci in seara asta, sper sa reusesc sa bem cafeluta dimineata....

dar cu promotia asta doamne iar a dat strechea in romani....
si cica e criza....

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:36
doamnelor..............

iar beti fara mine?

lucia........cu ce ma servesti?:P
dienuta_nou
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Premii, concursuri, tombole 1 De la: miha_munteanu 8 Mai 2010 08:28
Cafeneaua de poveste 5 De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30
Weekend la Viena 1 De la: eley 19 Septembrie 2011 16:34
motanel gri tigrat mic pentru adoptie 1 De la: ralsera 11 Aprilie 2010 14:57
Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? 2 De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48