Mai multe
| http://www.catelulmeu.com/Max-115.html | ||
|
bruneta20 Postat pe 24 Noiembrie 2008 19:25 |
||
|---|---|---|
De la: Lucia1971, la data 2008-11-24 18:49:49De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-24 18:40:42pe mine nu ma intrebi de microeconomie????? daaaa, de jos se incepe treaba si pestele de la cap se impute..... de fapt materia se numeste :microeconomie si economie politica..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Noiembrie 2008 19:44 |
||
Adica economia politica cu ceva microbi prin ea?
|
||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Noiembrie 2008 22:11 |
||
betterrrrrrrrrrrrrrrrr ia-ti ciocolata inapoi ... te-am asteptat si m-ai lasat nemancata ... RUSINE
|
||
|
broken Postat pe 24 Noiembrie 2008 23:19 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2008-11-24 17:23:08De la: Iris4ever, la data 2008-11-24 13:25:56neata cafeneabuna ziua la toata lumea! iris raspunsul este pentru tine:incepind cu anul 2006 in Franta a inceput campania de vaccinare impotriva cancerului de col.la aceasta campanie am participat ca voluntar al crucii rosii!GARDASIL este primul vaccin care ofera protectie impotriva papilomavirusurilor responsabile de majoritatea tumorilor uterine!anual sint diagnosticate in lume sute de mii de cazuri si tot anual mor sute de mii de femei.eficacitatea vaccinului este aproape maxima 98% iar efectele secundare nu sint severe.totodata vaccinul poate prevenii si anumite cancere ale gurii!vaccinul se administreaza in trei etape pe parcursul a sase luni iar simptomele de dupa sint de genul greturi,febra,inrosirea locului si uneori varsaturi! sint reactii ce pot avea loc in urma oricarui vaccin!vaccinarea se recomanda incepind cu virsta de 9 ani si se considera eficienta maxima pina la virsta de 15 ani! se pot face vaccinari pina la virsta de 26 de ani la persoanele virgine s-au care nu au intretinut relatii sexuale cu multi parteneri!dar eficacitatea vaccinului scade cu ,cresterea virstei.acest vaccin se face pe baza analizor medicale de singe in prealabil deoarece pot fi persoane alergice la unul din compusii sai!in doi ani de zile am participat la vaccinarea a 14000 de fetite si nu sa descoperit nici o reactie secundara in afara celor obisnuite! Multumesc pentru raspuns France ,acum , nu mai stiu ce sa cred sincer...am ascultat sfatul cristei si m-am apucat de google-it si sincera sa fiu nu am gasit mai nimic de bine despre acest vaccin. Defapt esti singura persoana care vorbeste de bine acest vaccin..... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 25 Noiembrie 2008 00:19 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-11-25 00:19:19De la: FRANNNCE, la data 2008-11-24 17:23:08De la: Iris4ever, la data 2008-11-24 13:25:56neata cafeneabuna ziua la toata lumea! iris raspunsul este pentru tine:incepind cu anul 2006 in Franta a inceput campania de vaccinare impotriva cancerului de col.la aceasta campanie am participat ca voluntar al crucii rosii!GARDASIL este primul vaccin care ofera protectie impotriva papilomavirusurilor responsabile de majoritatea tumorilor uterine!anual sint diagnosticate in lume sute de mii de cazuri si tot anual mor sute de mii de femei.eficacitatea vaccinului este aproape maxima 98% iar efectele secundare nu sint severe.totodata vaccinul poate prevenii si anumite cancere ale gurii!vaccinul se administreaza in trei etape pe parcursul a sase luni iar simptomele de dupa sint de genul greturi,febra,inrosirea locului si uneori varsaturi! sint reactii ce pot avea loc in urma oricarui vaccin!vaccinarea se recomanda incepind cu virsta de 9 ani si se considera eficienta maxima pina la virsta de 15 ani! se pot face vaccinari pina la virsta de 26 de ani la persoanele virgine s-au care nu au intretinut relatii sexuale cu multi parteneri!dar eficacitatea vaccinului scade cu ,cresterea virstei.acest vaccin se face pe baza analizor medicale de singe in prealabil deoarece pot fi persoane alergice la unul din compusii sai!in doi ani de zile am participat la vaccinarea a 14000 de fetite si nu sa descoperit nici o reactie secundara in afara celor obisnuite! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 25 Noiembrie 2008 00:28 |
||
| iris iubita .........nu stiu ce sa zic........nici motivele publicitatii negative......doar ca nu am vazut reactii grave timp de doi ani......sincera sa fiu nu stiu ce as face in situatia vaccinarii!aici nu este obligatoriu cum sint alte vaccinuri fara de care nu poti nici macar sa lucrezi!in schimb fenomenul de vaccinare continua........acum am citit si eu pe net si vad ca parerile sint impartite! | ||
|
FRANNNCE Postat pe 25 Noiembrie 2008 00:37 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2008-11-25 00:37:51iris iubita .........nu stiu ce sa zic........nici motivele publicitatii negative......doar ca nu am vazut reactii grave timp de doi ani......sincera sa fiu nu stiu ce as face in situatia vaccinarii!aici nu este obligatoriu cum sint alte vaccinuri fara de care nu poti nici macar sa lucrezi!in schimb fenomenul de vaccinare continua........acum am citit si eu pe net si vad ca parerile sint impartite! http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2008/09/silgard-cervarix-gardasil-probabil.html Asta e problema cea mare pentru ca sincera sa fiu nu inteleg de ce ar fi atat de recalcitranti oamenii daca vaccinul ar fi bun.' Am mai discutat cu alte cateva persoane una dintre spunandu-mi ca dragutul de ministrul al sanatatii ( el fiind cel care a fost de acord cu introducerea vaccinului in Ro ) a avut proasta inspiratie sa recunoasca faptul ca el nu si-ar vaccina fetita.....acum , eu personal nici macar nu stiu daca tipul are vreo fetita sau nu .... Am incercat sa gasesc pe google aceasta gafa dar nu am dat de ea....cert este ca persoana care mi-a spus acest lucru nu are niciun motiv sa ma minta deoarece suntem prietene de ani de zile. Problema este ca nepotica mea are 11 ani iar sora-mea m-a rugat sa ma interesez daca sa-l faca sau nu .....i-am zis ca nu l-as face daca as fi in locul ei..... E o vorba romaneasca ...nu iese fum fara foc
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 25 Noiembrie 2008 00:46 |
||
|
buna dimineata!!!! secre a facut cafeluta pentru toata lumea!!!si e buna.... acum va las o portie de ca sa va mearga bine toata ziulica.... tre sa plec la o sedinta....ne vedem mai tarziu...
|
||
|
betterrr Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:36 |
||
De la: broken, la data 2008-11-24 23:19:31 nu te supara pe mine dar eu stau la cafea pana la 16.30 cand plec acasa de la munca iar acasa nu am net ca nu exista companie furnizoare de internet care sa aiba retea in cartierul in care stau.... iar varianta ci romtelecom nue avantajoasa... imi pare rau, dar ca sa ma revansez am adus azi si micul dejun si in plus coicolata calda pentru tine.... acum te las ca tipa sefu dupa mine... |
||
|
betterrr Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:40 |
||
|
Betterr, saru' mana de cafeluta ca tare buna o mai facu secretara cu pricina. Sa-i zici din partea mea ca o angajez la cafenea ca e prea buna. Si pentru ca nu ma pot nicicum abtine, musai sa oprofit de dreptul la replica in privinta acelui vaccin. Cred ca pot sa vorbesc de vreme ce am o fetita de aproape 7 ani si lucrez de 19 ani in obstetrica-ginecologie. vaccinul asta a fost introdus in tara din interesele cuiva, nicidecum ca e extraordinar de nemaipomenit de grozav. Dar sa trecem peste asta si sa zicem ca e eficient impotriva human papiloma virus care este o cauza a cancerului de col uterin. Dar cum facem cu rstul factorilor care pot declansa aparitia celulelor canceroase? Ce facem cu genetica, cu factorii de mediu, cu factorii de stress etc... etc...?In concluzie, eu spun NU hoatrat vaccinarii fetitei mele. Prefer sa o educ ca stomatologul si ginecologul sunt cei mai importanti medici din viata ei si gata. Va pupizez pe toti si va doresc o zi minunata!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:01 |
||
| buna dimineata! patroana, o cafeluta si adormitei truli? | ||
|
Lulli Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:26 |
||
Hellooooooooooo, Lulicutza! Cum sa nu! Vine cafeluta acusica!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:45 |
||
merci Luci! la cat de rau ma simt, o cafea face minuni!
|
||
|
Lulli Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:48 |
||
|
Uite, sa te inveselesti un pic http://www.youtube.com/watch?v=rOZ00YTboOY&feature=related |
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:51 |
||
|
buna dimineata..!!! sanatate,o zi frumoasa si pupici pt voi
|
||
|
Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:52 |
||
| Sanatate multa si voua, Fane draga! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:00 |
||
neatabetterr daca ai adus micu' dejun te-am iertat gata servici usor tuturor
|
||
|
broken Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:12 |
||
| broken, si tie o zi usoara! | ||
|
Lulli Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:36 |
||
O zi minunata tuturor Cine da o cafeluta?
|
||
|
andreea1976 Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:52 |
||
| 'neata, andreea! uite ai o cafeluta de la mine, cu laptic sau cu biscuite? | ||
|
Lulli Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:54 |
||
salutareeeeeeeeeeee !!!....normal ,cine se scoala ultimul....nu prinde micul dejun si cafeluta !!!..... .......eeee....asa e cu puturosii !!!....adica io !!!...... .....deci...salutare la toata lumea si pupici dulci si calzi pe obrajorii vostrii !!!!...... .......si cine vrea racoare si iarna.....AM POZE !!!!......
|
||
|
etta Postat pe 25 Noiembrie 2008 11:49 |
||
etta draga, iarna imi place, dar doar de la geam...:( ca eu bat recordul la raceala in fiecare iarna, de trei, patru, cinci daca se poate...asa ca apreciez pozele si buna ta intentie, dar mai mult de atat nu pot face
|
||
|
Lulli Postat pe 25 Noiembrie 2008 11:58 |
||
foarte tari pozele de la munte, pfoai cum arata copacii aia albi asa pacat ca ninge prea rar la cta
|
||
|
broken Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:04 |
||
|
si la noi ploua! mi-as taia venele, dar nici de aia nu am chef |
||
|
Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:06 |
||
| la suceava e soare cu dinti...si musca nu gluma! fetelor, o cafeluta, ceva? | ||
|
Lulli Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:15 |
||
si aici e soare si ger, ma ia vantu' pe sus ciocolata calda sau un ceai de fructe de padure
|
||
|
broken Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:17 |
||
Luliiii....imi pare rau pentru tine !!!....eu sunt ca un copil cand e vorba de zapada !!!!......iarna e anotimpul meu preferat,ma relaxeaza enorm frigul ala de-ti ingheata nasul !!!.....cand incepuse sa ninga duminica,acolo sus unde eram noi,la Cota 1000,nu conta ca ma udase toata si ca nu mai vedeam aproape, de fulgii care imi intrau in ochi !!!....eu ma invarteam de bucurie,cu gura in sus,sa "gust" zapada !!!.....eram asa de fericitaaaaa !!!....... .......broken imi pare bine ca ti-au placut pozele !!!.....ador sa surprind peisaje de-astea frumoase !!!!!......
|
||
|
etta Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:18 |
||
|
si la mine fu` soare cu dinti !!!......ca vaz ca ramase stirb si se intuneca !!!......eeee.....e cam mincinos ,soarele-asta,iar a rasarit !!!..... deci,va ofer O LUNGA ,TARE SI NEAGRA !!!....sa va vina chefele !!!.....oktobeeerrr....esti prima servita !!!.....
|
||
|
etta Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:21 |
||
De la: Luli2, la data 2008-11-25 10:54:48'neata, andreea! uite ai o cafeluta de la mine, cu laptic sau cu biscuite? Amandoua
|
||
|
andreea1976 Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| un capuccino nu v-ar interesa? | 40 | De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34 |
| Bijuterii Hand Made. Bijuterii fantezie. | 1 | De la: BonBons 9 Septembrie 2010 16:50 |
| Casa de Craciun | 3 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12 |
|
|
||
| Portita de Rad | 4 | De la: adina_black 4 Noiembrie 2009 16:45 |
| Salutare tuturor! | 7 | De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.