Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

neata la toata lumea.....

emaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! ce patisi draga mea aseara de erai suparata?
spune tot!!!!!!!!!!

lucia....... cum mai esti? cum merge job-ul? ce mai face pitica?

vas..........hai tu cu sticluta de ceva si ne transforma cafeluta in irish...........ca apoi nu mai scapi de mine de la cafeluta, pana la primavara........
bonus.............iti dau si eu vin fiert, ca din ala beau mult iarna.....
dienuta_nou
Postat pe 27 Noiembrie 2008 10:47
De la: broken, la data 2008-11-27 10:28:29offf ok o limonada atunci da cu mult zahar
nu ai sedinta azi? :p

la 12.30 intru in sedinta: azi se hotaraste daca avem liber pe 1 dec sau sarbatorim prin munca!!
deci va fi o plictisealaa.................
asta e!
am trimis secre sa o pregateasca! te anunt cand e gata!
betterrr
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:29
De la: Lucia1971, la data 2008-11-27 10:42:38
De la: betterrr, la data 2008-11-27 10:27:05lucia te servesc cu cafeluta ? mananci ceva?

Saru' mana. O cafeluta as bea ca azi dimineata, la job, prietena mea cea mai buna a vrut sa ma otraveasca. Cu o cafea tare de statea linguritza dreapta in cana... Si n-am putut-o bea pe toata...

cafeluta e facuta de mine azi ca secre a fost dim la scoala! asa ca sut sigura ca o sa-ti placa!

un ceai de tei cine are si pentru mine ca am racit rau de tot......

vas cand vin de la edinta am sa iti aduc si tie un irish coffe! bine?
neata dienut! te servesc cu o cafeluta?
betterrr
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:33
betterrr..........mercic de cafeluta........

fetelor...gata distractia........dau fuguta la servici....vb deseara.......la un vin fiert.........
dienuta_nou
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:39
Hai neata cafeneaa.....eeeeeeeeeee stiu e un neata cam tarziu , dar asta este.............
o cafeluta pot avae si eu??
hai ca eu vin cu o turma de prajiturele de casa pt sufletele voastre minunate......
BUna sultane, dar bag sama ca in ultima vreme cam uitasi de mine....
si sunt cam trista sa stii.......
va pupic pe toti...
lucia
luli cat mai multi sa te faci bine
etta nu am uitat de tine
si dandanaua noastra draguta, iris si pt tine am
Better
Dienuta
si nu in ultimul rand si pt tine Sultane sa vezi ca eu nu am uitat de tine....pt tine si toata familia ta

Si pt toti cei pe care i-am uitat....cu scuzele de rigoare , dar sunteti multi mama
sun_shine
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:41

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:59 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

De la: oktober, la data 2008-11-26 11:11:09

De la: oktober, la data 2008-11-25 12:06:29

si la noi ploua! mi-as taia venele, dar nici de aia nu am chef

mai .... daca vrei s ti le tai.... iti pun manutele in ghips ...

aim uacing iuuuuuu

nu le mai tai, am auzit ca se poarta lungi...dar am lovit o pisica cu masina si nu pot sa trec peste asta, nu sunt normala, acuma am aflat...ce e de facut?

apropo;de fiecare data cand iti citesc 'semnatura' zambesc,cel putin, tare chestia cu ainm uacing iuuu

iubita nu am habar cu sa te ajut ca si mie mi s-a strans inima cand am citit ce ai patit.
povesteam cuiva ca atunci cand eram micuta aduceam vrabiutele in casa sa le fac bine si am gasit si una moarta si plangeam de mi se rupea sufletul ca nu vroiam sa fie moarta...

uffff ,o sa treaca in timp.ia-te cu treaba si poate incet incet nu te mai gandesti la asta.
un pupilic pt tine oktober....

si pt voi fetele:

fetita mea trece zilnic pe acolo, o duce taticu la scoala,vine acasa ieri si imi spune sa ma relaxez sigur a ajuns mata in rai, a mai trecut o masina peste si i-au iesit matele, sorry pt privelistea de dimineata...si am hotarat sa nu o mai las sa se uite la fam.Adams...sotul meu e cel mai fericit in secret,a gasit un motiv sa schimbam masina, pai, daca un cap de mata a dislocat un far de ceata, cam slaba masina, trebuie alta...sa se odihneasca in pace

Buna dimineata, bine v-am gasit la o cafeluta....spor la lucru pt cele care sunt la job, va invidiez din tot sufletul, sa aveti o zi fructuoasa si sa va apucati de scris Mosului...

Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:56
buna ziua dragii mei....
ce liniste e pe aici!!!
pe unde umblati?
am trecut sa servesc o cafelutza cu voi!! sau mai bine un ceai..
cine ofera?
betterrr
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:23
Sal'tare , iar e zi de pupici pe aici ?
Prezenta urgent ...
Sultanu
Mafia
Etta
Ema
Sheeva
Truli
Mari
Cine mai era ?
Lucia
Better vad ca e prezenta
iris_4_ever
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:33
MAS A 2 UNG COMPLEMENTARE SUNT DIRECT PROPORTIONALE CU NUMERELE 8 SI 16.AFLATI MASURA UNGHIURILOR

Problema de cls a 6 a ......stie cineva sa o rezolve ? ca eu nu
iris_4_ever
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:35
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-4642.html

votati o matza frumoasa va rog !!!
iris_4_ever
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:48
grea treaba!!! am urat matematica de cand ma stii... si acum am parte numai de calculde dimineata pana seara dar treaba cu geometria nu e de mine... te-as fi ajutat cu placere dar nu pot, in schimb iti ofer o cafeluta tare ca sa te ajute.....
betterrr
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:49
pai cu o cafeluta ma descurc oricand ,nici eu nu am fost fan geometrie in scoala iar problema am primit-o pe mess de la un prieten care are un nepot de cls a 6a .....

Luna trecuta cand am fost la tara am trimis sms la mai multi amici sa-mi rezolve o problema de cls 4 a ....ori sunt problemele mai grele decat pe vremea noastra ori ne-am prostit cu totii
iris_4_ever
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:53
nu stiu ce sa zic!!
oricum cu stomacul gol nu poate gandi nimeni asa ca eu ma retrag, incetisor spre casa!
va ppacesc apasat ca sa aveti o sera placuta alaturi de cei dragi!!!
betterrr
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:09
De la: voicu_monca2001, la data 2008-11-27 11:41:58Hai neata cafeneaa.....eeeeeeeeeee stiu e un neata cam tarziu , dar asta este.............
o cafeluta pot avae si eu??
hai ca eu vin cu o turma de prajiturele de casa pt sufletele voastre minunate......
BUna sultane, dar bag sama ca in ultima vreme cam uitasi de mine....
si sunt cam trista sa stii.......
va pupic pe toti...
lucia
luli cat mai multi sa te faci bine
etta nu am uitat de tine
si dandanaua noastra draguta, iris si pt tine am
Better
Dienuta
si nu in ultimul rand si pt tine Sultane sa vezi ca eu nu am uitat de tine....pt tine si toata familia ta

Si pt cei ce i-am uitat....cu scuzele de rigoare , dar sunteti multi mama

nu te-am uitat si nici nu am s-o fac ...,dar asa cum au observat si alte MINUNI,in ultimul timp am intrat mai rar..
timpul asta..
pupici pt cei enumerati de tine,pt cei ce i-ai uitat si pt cei ce in ultumul timp ,intra mai rar..
si bineinteles pt RINTESA ta !!

Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:57
De la: Iris4ever, la data 2008-11-27 15:35:16MAS A 2 UNG COMPLEMENTARE SUNT DIRECT PROPORTIONALE CU NUMERELE 8 SI 16.AFLATI MASURA UNGHIURILOR

cica 2 unghiuri au impreuna 90 de grade (complemetare). daca masurile lor sunt direct proportionale cu 8 si cu 16, ele sunt direct proportionale si cu 1, respectiv 2
deci x+x/2=90 deci unul este de doua ori mai mare decat celalalt
deci 3a=90 a=30 b=2a=60

cred ca asa se face dar nu sunt foarte sigura
nu mi-a placut matematica niciodata
dienuta_nou
Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:04
De la: dienuta_nou, la data 2008-11-27 17:04:35
De la: Iris4ever, la data 2008-11-27 15:35:16MAS A 2 UNG COMPLEMENTARE SUNT DIRECT PROPORTIONALE CU NUMERELE 8 SI 16.AFLATI MASURA UNGHIURILOR

cica 2 unghiuri au impreuna 90 de grade (complemetare). daca masurile lor sunt direct proportionale cu 8 si cu 16, ele sunt direct proportionale si cu 1, respectiv 2
deci x+x/2=90 deci unul este de doua ori mai mare decat celalalt
deci 3a=90 a=30 b=2a=60

cred ca asa se face dar nu sunt foarte sigura
nu mi-a placut matematica niciodata

Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:33
multam dienuta , am trimis mai departe raspunsul
iris_4_ever
Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:34
cu placere...........
nici eu la prima vedere nu mai tineam minte cum se face, dar m-am documentat, ca nu mi-a venit sa cred ca nu mai sunt capabila sa fac o problema de clasa a 6-a..........si m-am enervat........
dienuta_nou
Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:40
'na searaaaa !!!!....rezolvare scrisa de fi-miu :

{A,B} d.p. {8,16} ; A= mas.ungh.A , B= mas.ungh.B (si alea sunt acolade ) ;d.p.= direct proportional

A/8 = B/16 => A = B/2 => B = 2A
B+A =90* => 3A = 90* => A =30*
B =60*

si acum va "administrez" doza zilnica de ...... ......sa va serviti cu placere !!!!......

si va doresc o seara linistita !!!......
etta
Postat pe 27 Noiembrie 2008 18:38
stiam eu ca tre sa fie niste capete luminate pe aici
imi iau portia de si ma bag la un film
iris_4_ever
Postat pe 27 Noiembrie 2008 18:48
De la: Iris4ever, la data 2008-11-27 18:48:07stiam eu ca tre sa fie niste capete luminate pe aici
imi iau portia de si ma bag la un film

Postat pe 27 Noiembrie 2008 18:55
buna seara tuturor! multumesc tuturor care si-au adus aminte de mine si m-au onorat cu pupicii lor. returnez si eu ma simt mai bine, dar cred ca am dat niste kg de pe mine, si asa aveam de unde
Lulli
Postat pe 27 Noiembrie 2008 19:46
buna seara lumeeee!
va salut de la locul de munca..
frumoase poze etta
frumoase poze ema..
vreau ninsoare in bucuresti.....
va pup pe toti
pupici stefule..scuze pentru tonul de la telefon...de abia acum pot sa mi cer scuze..
in rest numai bine la toti..
sa aveti un weekend prelungit frumoa!
alinadanielalazar
Postat pe 27 Noiembrie 2008 19:59
nu accept scz..
seara buna,lume adormita..!!

Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:50
bine stefule..
nu accepti scuze..dar pupiciii mi i ccepti?
alinadanielalazar
Postat pe 27 Noiembrie 2008 21:28
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
si ma bucur tare mult pt ei !!
uite ,asta ca sa nu-ti raman dator

Postat pe 27 Noiembrie 2008 21:32
Buna seara tuturor! Si pupicii aferenti:
Si gata ca m-ati speriat de tot! Ca daca acu sunt in clasa 1, cine stie ce mai vine in urmatorii 5 ani...
Lucia1971
Postat pe 27 Noiembrie 2008 21:49
Vad ca toata lumea sta la caldurica si nu se indura sa bata drumul pana in cafenea la un ceai fierbinte si o poveste. In cazul asta va las si eu dorindu-va o noapte... de care vreti voi.
Lucia1971
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:33
...cu vise erotice!!!!!

Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:33

asta sa nu zica cineva ca a ramas nepupat
iris_4_ever
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 65 De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32
poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34
Avertizare de furtuna geometrica in toate regiunile tarii - ce credeti despre asta ? 20 De la: MONSENIORUL 5 Ianuarie 2012 18:26
? 0 De la: 3 Martie 2010 21:22
Salutare tuturor! 7 De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37