carmelito cele rele sa se spele,cele bune sa se adune
|
mari58 Postat pe 5 Mai 2011 12:43
|
De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 12:16:35imi cer scz ptr greselile facute in comentariul meu ,stimate domn ...bemm dar cred ca de la emotii mi se trage ,stiindu-va in spatele meu nemaiputand sa nimeresc tastele ...sper sa nu fiu prea aspru criticata dar eu tot va dau o berica ptr ca-mi sunteti simpatic
cu ochii la matanii, nici ca mai sesizez vreo greseala
dar ati putea sa efectuati inca vrei cateva matanii , asta asa ca sa evitam critica aspra
|
bemm Postat pe 5 Mai 2011 12:44
|
De la: bemm, la data 2011-05-05 12:42:41Stimata domnita camelyta, daca sunt vinovat cu ceva imi cer scuze catre dvs, dar catre alte persoane nu am nici cea mai mica intentie.
Cu siguranta toti o luam pe aratura din cand in cand, si uneori pe pajistea verde plina de floricele de mai, dar niciodata nu abuzam de vocabularul bogat pe care il detinem, un om minunat si echilibrat niciodata nu va folosi cuvinte marete precum "bagabonti""grase""nefutute"(sa-mi scuzati limbajul)!
Posibil in ochii dvs de inger acest stef sa fie cel mai minunat om, in ochii celorlalti ingeri care au avut ocazia sa il intalneasca la marile spirale nu mai este chiar asa de minunat, poate ar trebui sa il intrebati cu cati a mai ramas prieten!
Familia lui cu siguranta este minunata altfel nu indraznesc a gandi ca ar fi altfel, caci nu ar rezista iesirilor de genul celor de ieri, in care ne imbatam ca porcu si vorbim ca magarul. Probabil in opinia dvs sunt singurul care am aruncant cu, cuvinte grele, inseamna ca chiar trebuie sa imi cer scuze ca nu am stat cu obiectul muncii in gura sau in taste cum stau cei 2 mentionati de dvs., si ei ma cunosc pe mine, probabil de aceea isi permit asemnea expresii care sincer doamna , nici macar nu mi-am permis a le gandi dar sa le si tastez pe un forum plin de femei.
Iar daca pentru asta nu sunt placut, nu reprezinta nicio problema, nu am venit pe forum sa cad in gratiile femeilor, sa profit de naivitatea lor si apoi sa vin sa ma laud, ca sunt cel mai tare din parcare, sau ca am fraierit statul german stand pe banii din ajutor social acolo.Nu vreau sa intru in detalii, pentru ca nu este treaba mea, dar atata timp cat cei doi se tin ca 2 catelusi dupa mine, scuzati-ma dar la asa cerere, avem asa oferta.
Poate o lectie de moralitate si de simt civic ar trebui sa le tineti lor, pana una alta valoarea IQ este neglijabila daca avem probleme de comportament in societate.
Despre pikard nici nu ma mai obosesc sa il descriu, este um prea putin important pentru aceasta planeta, ca multii altii de fapt.
Si totusi daca exista un d-nezeu sa il lasam pe el sa ne judece, eu sunt total de accord, nu imi este frica de consecintele postarilor sau gandurilor mele, mi le asum in totalitate.
In final, am fost definit ca un animal, si nu pricep decat limba mea, va rog sa nu aveti pretentii de la un biet animal necuvantator ca mine.
Acum sa trecem la matanii, ca dupa ditai slujba simt nevoia sa imi eliberez mintea si sufletul, in neantul mataniilor, facute doar asa cum stiti dvs sa le faceti.
Propun pe viitor sa nu ne mai lasam influentati in mariajul mataniilor, de micile zumzaieli ale celor din jur.
Mie imi plac mataniile, lungi si facute de la inaltime
Esti un simpatic...foc !!!!si ptr ast ai toata stima si respectul meu ...stimate domn ,chiar nu trebuie sa-ti ceri scz referitor la persoana mea ,ptr ca nu mi-ai gresit cu absolut nimic si cred ca nici eu ,totdeauna am respectat ca ,sa fiu respectata si ptr ca ,asa am fost educata si niciodata nu raspuns
rautatilor cu rautate ...nu-mi aduc aminte sa fi te fi facut animal si nici pe nimeni altcineva ,poate fara voie am jignit sau am suparat cu vreo perere de a mea iar ptr asta imi cer scz .Nu vreau si nu-mi doresc sa tin nimanui lectie de moralitate ,ci doar era o parere de a mea referitoare la micile conflicte din aceasta
cafenea ,care nu-si au rostul ...am spus si ma repet toti suntem oameni si trebuie sa ne respecatam ca ,atare chiar daca ne place sau nu ne place consider ca nu suntem aici sa ne jignim si nici sa ne aratam cat de mari si tari suntem ...suntem aici in acest virtual ptr a comunica si ptr a mai uita un piculetz de problemele fiecaruia de zi cu zi si sunt oripilata de ceea ce citesc ,referitor la jigniri si cv urate !!!...Tin sa te anunt ca ptr mine toti semenii mei sunt ingeri si ii respect pe toti in egala masura ,iar faptul ca am spus despre Stefan ca ,este un OM MINUNAT ,nu am gresit cu nimic deoarece eu asa l-am cunoscut si asa va ramane ,iar cv pe care le-a scris pe site ,sunt urate este foarte adevarat dar consider ca nimeni nu este perfect si unii oameni atunci cand se enerveaza cu nervii nervosi nu se mai pot controla si cred ca nu este singurul si...daca bine am citit postarile lui si-a cerut scuzele de rigoare ptr iesirea necontrolata ...iar in ceea ce-l priveste pe Pik sa il lasam asa cum este el .Asadar si prin urmare nu am niniic cu tine stimate domn si cu nimeni altcineva ,imi esti chiar simpatic si...chiar imi plac mataniile stiind ca ...stai acolo frumos si ma privesti cum le fac
...gataaaa ,slujba a luat sfarsit si sper sa ne lumineze D-zeu sufletul si mintea sa ne putem accepta asa cum suntem fiecare ,ptr ca in definitiv chiar nu avem nimic de impartit ...tzuc pe obrajor ase cum se tzuca la noi in Ardeal ...hai sa ne traiti barbatilor ptr ca ,chiar daca unele din noi nu vrem sa o recunoastem ,dar viata fara voi nu ar avea sens
|
|
|
Postat pe 5 Mai 2011 13:54
|
Domnita ma faceti sa rosesc, mai mult decat la prima intalnire din clasa a 5 a, cand credeam ca am gasit un inger in colega de banca. Evident am ramas rosind zi de zi, ca un strengar cand o vedeam ca se uita cu ochii ei caprui ca ai unei caprioare, pana in clasa a 8 a.Nu am avut acel curaj sa ii soptesc ca o indragesc.
Nu era vb de dvs, ca m-ati complimentat in vreun fel, ci prietenul dvs m-a catalogat!
Nu sunt adept al sintagmei ochi pentru ochi si dinte pentru dinte, dar cand ii lasi sa traiasca , nu te lasa ei sa traiesti. In plus stef s-a bagat intr-o discutie ce nu il privea pe el, doar din exces de zel sa isi apere prietenii, sau asa zisii prieteni.
Exista o vorba mare domnita si sa imi fie cu iertare caci indraznesc sa o spun: Spune-mi cu cine esti prieten ca sa iti spun cine esti!
Aceste 2 personaje traiesc prea mult si prea intens pe forum, nu este treaba mea, dar nu te comporta ca si cand trebuie sa cerem voie sa intram, sau sa iesim, si mai ales sa ne exprimam parerile.
Au o dorinta ascunsa de a vedea ei cine cum arata, ati vazut stef crede ca sunt o "ea" grasa si slinoasa, eu n-am uitat ca a avut o prietena pe aici pe forum cu care isi impartasea toate sentimentele si trairile din viata lui, si totusi cand cercul s-a inchis acum vb despre ea asa de urat crezand ca sunt eu.cu cat stie mai mult despre tine cu atat de va barfi la primul colt.
Trebuie sa nu sarim granita dintre labil si stabil, si apoi sa venim cu scuze ca ne pare rau, nu asa se face treaba, cine il accepta asa sa fie sanatos, nu suntem toti obligati sa fim la fel de buni si marinimosi, pentru ca nu suntem!Acelasi lucru il face si pikard, acum injura acum isi cere iertare!Barbatia nu este o scuza pentru vocabularul bogat in minerale si vitamine!
Asisderea domnita, toate gandurile bune le am catre dvs, si sunt stimulate de mataniile minunate facute in fusta care se ridica pana mai sus de genunchi in aplecare si coboara pana la glezna la ridicare, asta-I farmecul femeii sa lase un barbat sa vada mai putin din ceea ce detine.
Iar am cazut in pacat cu dvs, dar sunt sigur ca dupa cateva matanii, ne revenim si ne revigoram.oricum ma bazez ca voi fi tot timpul in spatele dvs, si nici macar in rai nu o sa scapati de mine, nu de alta dar imi trebuie si mie o companie placuta si cu care sa am ce discuta civilizat.
iar de nu voi merita raiul, promit sa pacatuim mai des , sa nu ne despartim, sa mergem impreuna de manutza la o baie in smoala, am auzit ca ar face minuni la piele
|
bemm Postat pe 5 Mai 2011 14:21
|
De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 13:54:01De la: bemm, la data 2011-05-05 12:42:41Stimata domnita camelyta, daca sunt vinovat cu ceva imi cer scuze catre dvs, dar catre alte persoane nu am nici cea mai mica intentie.
Cu siguranta toti o luam pe aratura din cand in cand, si uneori pe pajistea verde plina de floricele de mai, dar niciodata nu abuzam de vocabularul bogat pe care il detinem, un om minunat si echilibrat niciodata nu va folosi cuvinte marete precum "bagabonti""grase""nefutute"(sa-mi scuzati limbajul)!
Posibil in ochii dvs de inger acest stef sa fie cel mai minunat om, in ochii celorlalti ingeri care au avut ocazia sa il intalneasca la marile spirale nu mai este chiar asa de minunat, poate ar trebui sa il intrebati cu cati a mai ramas prieten!
Familia lui cu siguranta este minunata altfel nu indraznesc a gandi ca ar fi altfel, caci nu ar rezista iesirilor de genul celor de ieri, in care ne imbatam ca porcu si vorbim ca magarul. Probabil in opinia dvs sunt singurul care am aruncant cu, cuvinte grele, inseamna ca chiar trebuie sa imi cer scuze ca nu am stat cu obiectul muncii in gura sau in taste cum stau cei 2 mentionati de dvs., si ei ma cunosc pe mine, probabil de aceea isi permit asemnea expresii care sincer doamna , nici macar nu mi-am permis a le gandi dar sa le si tastez pe un forum plin de femei.
Iar daca pentru asta nu sunt placut, nu reprezinta nicio problema, nu am venit pe forum sa cad in gratiile femeilor, sa profit de naivitatea lor si apoi sa vin sa ma laud, ca sunt cel mai tare din parcare, sau ca am fraierit statul german stand pe banii din ajutor social acolo.Nu vreau sa intru in detalii, pentru ca nu este treaba mea, dar atata timp cat cei doi se tin ca 2 catelusi dupa mine, scuzati-ma dar la asa cerere, avem asa oferta.
Poate o lectie de moralitate si de simt civic ar trebui sa le tineti lor, pana una alta valoarea IQ este neglijabila daca avem probleme de comportament in societate.
Despre pikard nici nu ma mai obosesc sa il descriu, este um prea putin important pentru aceasta planeta, ca multii altii de fapt.
Si totusi daca exista un d-nezeu sa il lasam pe el sa ne judece, eu sunt total de accord, nu imi este frica de consecintele postarilor sau gandurilor mele, mi le asum in totalitate.
In final, am fost definit ca un animal, si nu pricep decat limba mea, va rog sa nu aveti pretentii de la un biet animal necuvantator ca mine.
Acum sa trecem la matanii, ca dupa ditai slujba simt nevoia sa imi eliberez mintea si sufletul, in neantul mataniilor, facute doar asa cum stiti dvs sa le faceti.
Propun pe viitor sa nu ne mai lasam influentati in mariajul mataniilor, de micile zumzaieli ale celor din jur.
Mie imi plac mataniile, lungi si facute de la inaltime
Esti un simpatic...foc !!!!si ptr ast ai toata stima si respectul meu ...stimate domn ,chiar nu trebuie sa-ti ceri scz referitor la persoana mea ,ptr ca nu mi-ai gresit cu absolut nimic si cred ca nici eu ,totdeauna am respectat ca ,sa fiu respectata si ptr ca ,asa am fost educata si niciodata nu raspuns
rautatilor cu rautate ...nu-mi aduc aminte sa fi te fi facut animal si nici pe nimeni altcineva ,poate fara voie am jignit sau am suparat cu vreo perere de a mea iar ptr asta imi cer scz .Nu vreau si nu-mi doresc sa tin nimanui lectie de moralitate ,ci doar era o parere de a mea referitoare la micile conflicte din aceasta
cafenea ,care nu-si au rostul ...am spus si ma repet toti suntem oameni si trebuie sa ne respecatam ca ,atare chiar daca ne place sau nu ne place consider ca nu suntem aici sa ne jignim si nici sa ne aratam cat de mari si tari suntem ...suntem aici in acest virtual ptr a comunica si ptr a mai uita un piculetz de problemele fiecaruia de zi cu zi si sunt oripilata de ceea ce citesc ,referitor la jigniri si cv urate !!!...Tin sa te anunt ca ptr mine toti semenii mei sunt ingeri si ii respect pe toti in egala masura ,iar faptul ca am spus despre Stefan ca ,este un OM MINUNAT ,nu am gresit cu nimic deoarece eu asa l-am cunoscut si asa va ramane ,iar cv pe care le-a scris pe site ,sunt urate este foarte adevarat dar consider ca nimeni nu este perfect si unii oameni atunci cand se enerveaza cu nervii nervosi nu se mai pot controla si cred ca nu este singurul si...daca bine am citit postarile lui si-a cerut scuzele de rigoare ptr iesirea necontrolata ...iar in ceea ce-l priveste pe Pik sa il lasam asa cum este el .Asadar si prin urmare nu am niniic cu tine stimate domn si cu nimeni altcineva ,imi esti chiar simpatic si...chiar imi plac mataniile stiind ca ...stai acolo frumos si ma privesti cum le fac
...gataaaa ,slujba a luat sfarsit si sper sa ne lumineze D-zeu sufletul si mintea sa ne putem accepta asa cum suntem fiecare ,ptr ca in definitiv chiar nu avem nimic de impartit ...tzuc pe obrajor ase cum se tzuca la noi in Ardeal ...hai sa ne traiti barbatilor ptr ca ,chiar daca unele din noi nu vrem sa o recunoastem ,dar viata fara voi nu ar avea sens
ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii batat-te norocul si fercirea si tat binele din lume ,stimate domn ..bemm ,chiar esti simpatic ,ai reusit sa ma faci sa rad cu lacrimi ...nu ca nu as rade ,ti-am spus eu rad si cand plang dar povestioara cu colega si raiul sunt chiar haioase ...sper sa ajungem amandoi in rai ,ptr ca noo,dupa atatea matanii s-o indura acolo sus cineva sa ne faca o ofeta ...chiar si in zmoala mai ales daca face bine la
piele multumesc de floricele ,fie ele si virtuale ,eu le ador !!!
|
Postat pe 5 Mai 2011 15:28
|
De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 15:28:57
ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii batat-te norocul si fercirea si tat binele din lume ,stimate domn ..bemm ,chiar esti simpatic ,ai reusit sa ma faci sa rad cu lacrimi ...nu ca nu as rade ,ti-am spus eu rad si cand plang dar povestioara cu colega si raiul sunt chiar haioase ...sper sa ajungem amandoi in rai ,ptr ca noo,dupa atatea matanii s-o indura acolo sus cineva sa ne faca o ofeta ...chiar si in zmoala mai ales daca face bine la
sa ma bata domnita si peste fund si peste ochi sa ma lasa vanat tot caci stiu ca ma veti obloji si bandaja, cu cea mai mare dragoste
deja se simte o atractie de cand cu mataniile, gresiti adesea si mai ales de iemotie v-ati citat singurica vorba dl geo, mi s-au bulbucat ochii de fericire, cand vad emotiile si trairile ce vi le provoc
viata este prea scurta sa o traim tristi si singuri, asa ca sa nu treaca o clipa sa nu zambim
asa umbla vorba ca smoala intinereste si mai ales catifeleaza, acum no daca nimerim in rai nu ne-ar prinde rau si o vizita scurta pe la smoala, ca nu vrem sa devina viata in rai monotona!
pana atunci noroc cu rugaciunea de seara ca ne reimprospatam dupa munca de peste zi!astept cu nerabdare ora 21
placerea este partea mea domnita!
|
bemm Postat pe 5 Mai 2011 15:43
|
|
contesina Postat pe 5 Mai 2011 16:24
|
buna ziulica
|
bombonik_babardik Postat pe 5 Mai 2011 17:28
|
De la: bemm, la data 2011-05-05 15:43:42De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 15:28:57
sa ma bata domnita si peste fund si peste ochi sa ma lasa vanat tot caci stiu ca ma veti obloji si bandaja, cu cea mai mare dragoste
deja se simte o atractie de cand cu mataniile, gresiti adesea si mai ales de iemotie v-ati citat singurica vorba dl geo, mi s-au bulbucat ochii de fericire, cand vad emotiile si trairile ce vi le provoc
viata este prea scurta sa o traim tristi si singuri, asa ca sa nu treaca o clipa sa nu zambim
asa umbla vorba ca smoala intinereste si mai ales catifeleaza, acum no daca nimerim in rai nu ne-ar prinde rau si o vizita scurta pe la smoala, ca nu vrem sa devina viata in rai monotona!
pana atunci noroc cu rugaciunea de seara ca ne reimprospatam dupa munca de peste zi!astept cu nerabdare ora 21
[/quote
Stimate domn ,eu chiar ti-am facut o urare cu tot sufletul nu sub forma de ironie sau mai stiu eu altceva ,dar daca dumneata vrei sa te bata peste fund si peste ochi este fix problema dumitale ...dar te anunt ca nu obisnuiesc sa tratez oamenii vineti la fund si nici la ochi ,poate sunt altele in masura sa o faca si care au aceasta meserie eu am un suflet bun si imi place sa ajut semenii mei daca pot ,dar nu fac pe infirmiera iar daca asta ai inteles in ceea ce ma priveste te inseli iar asemenea indeledniciri le fac numai cu cei pe care ii iubesc si dragi sufletului meu ( parintii mei dragi ,copiii mei scumpi sot sau iubit daca acesta exsista )...restul sunt oameni pe care ii admir si ii respect ,indiferent unde ar fi in real sau virtual .In ceea ce priveste atractia ,iarasi va inselati ,nu mai sunt in clasele primare si nici in liceu ca sa ma intimitez atat de repede ,dar imi place sa glumesc in limita bunului simtz iar daca se intelege altceva chiar nu ma intereseaza las pe fiecare sa creada ce vrea si sa se scalde in garla lui ...eu imi voi continua mataniile in limita bunului simt ,cu fustita asa cum iti place dumitale
si te voi lasa sa privesti in liniste ,dar ai mare grija sa nu faci ulcior sau ...cum face dero atutomat ...spuma redusa .Sa ai o seara faina ,stimate domn cu multa caldura sufleteasca alaturi de cei dragi !!!
|
Postat pe 5 Mai 2011 17:55
|
De la: contesina, la data 2011-05-05 16:24:33
|
bemm Postat pe 5 Mai 2011 17:59
|
camelyta ce mai faceti ? bine, sanatoasa?
|
bombonik_babardik Postat pe 5 Mai 2011 18:02
|
De la: babyboomboom, la data 2011-05-05 17:28:51buna ziulica
Buna sa-ti fie inimioara ,draguta !
|
Postat pe 5 Mai 2011 18:02
|
De la: anastasia_m, la data 2011-05-05 09:45:26De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-05 09:17:23De la: denis_roxana, la data 2011-05-05 09:14:25De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-05 09:12:28De la: denis_roxana, la data 2011-05-05 09:09:43
ce faci acum ...gimnastica...asta e pentru ..."neuron ""?
nu stiam ca asa se face...
nu fac gimnastica...va impusc ....nu vezi?
ma enerveaza ...ca iar merge aiurea ...se incaeca fff greu paginile...pec si io la munca....sa ai o zi faina...
vezi ca nu mi-ai facut cadou de ziua barbatului...si nici praz nu mi-ai adus...
Alf, La multi ani!!! tie si tuturor barbatilor (prietenutilor mei) !!!!
ANUSCAAAAAAAA....multumesc mult de tot....sa vii ca fac cinste in parc linga palatul copiilor...
|
BEL_AMY1 Postat pe 5 Mai 2011 18:04
|
De la: babyboomboom, la data 2011-05-05 18:02:28camelyta ce mai faceti ? bine, sanatoasa?
da scumpica ,multumesc lui D-zeu...sunt bine ,tu cum esti ?
|
Postat pe 5 Mai 2011 18:06
|
De la: mari58, la data 2011-05-05 11:40:44buna dimi o cafea mica si tare zahar nu am pus sa traiti si sa fiti iubiti domnii mei iar pt tine Alf un suc cu scortisoara asa cum mai invatat tu am pus in el suflet si dragoste
multumesc...MARYYYYY...se simte tot ce pui tu in el ....e chiar mai bun decat il fac io...
|
BEL_AMY1 Postat pe 5 Mai 2011 18:10
|
De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 17:55:23De la: bemm, la data 2011-05-05 15:43:42De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 15:28:57
[/quote
Stimate domn ,eu chiar ti-am facut o urare cu tot sufletul nu sub forma de ironie sau mai stiu eu altceva ,dar daca dumneata vrei sa te bata peste fund si peste ochi este fix problema dumitale ...dar te anunt ca nu obisnuiesc sa tratez oamenii vineti la fund si nici la ochi ,poate sunt altele in masura sa o faca si care au aceasta meserie eu am un suflet bun si imi place sa ajut semenii mei daca pot ,dar nu fac pe infirmiera iar daca asta ai inteles in ceea ce ma priveste te inseli iar asemenea indeledniciri le fac numai cu cei pe care ii iubesc si dragi sufletului meu ( parintii mei dragi ,copiii mei scumpi sot sau iubit daca acesta exsista )...restul sunt oameni pe care ii admir si ii respect ,indiferent unde ar fi in real sau virtual .In ceea ce priveste atractia ,iarasi va inselati ,nu mai sunt in clasele primare si nici in liceu ca sa ma intimitez atat de repede ,dar imi place sa glumesc in limita bunului simtz iar daca se intelege altceva chiar nu ma intereseaza las pe fiecare sa creada ce vrea si sa se scalde in garla lui ...eu imi voi continua mataniile in limita bunului simt ,cu fustita asa cum iti place dumitale
si te voi lasa sa privesti in liniste ,dar ai mare grija sa nu faci ulcior sau ...cum face dero atutomat ...spuma redusa .Sa ai o seara faina ,stimate domn cu multa caldura sufleteasca alaturi de cei dragi !!!
eee pai asa ne fuse vorba domnita?
eu ma refeream sa ma bata fericirea si norocul iar ingrijirea era doar spiritual,virtual si mai ales la figurat ce iti este cu femeile astea cum vad un biet barbat ca este incantat de matanii, tusti hormonii o iau la vale tropa tropa, usurel badita vasile, radem glumim dar la noi in batatura.
si ca sa nu o mai lungesc, nu stiu ce parte a comentariului nu ati inteleso?pentru ca eu v-am tratat exact asa cum meritati ca pe o adevarata doamna, cu toata stima si respectul cuvenit.
plus ca stiu eu ca in adancul sufletului va doritimataniile cu mine, acum trebuie doar sa recunoasteti plus ca da nici asistentele cu halatul scurt nu sunt de lasat, doamne cum ma faceti iar sa pacatuiesc cu gandul
asa ca va declar vinovata de pacatele pe care le comit cu gandul si daca ma refuzati in seara asta cu mataniile le voi astepta si mai cu mare ardoare pe cele de maine
|
bemm Postat pe 5 Mai 2011 18:11
|
De la: babyboomboom, la data 2011-05-05 18:02:28camelyta ce mai faceti ? bine, sanatoasa?
baby bum bam... ...mie mi-a fost dor de tine ...tie nu ? macar azi de ziua barbatului...
|
BEL_AMY1 Postat pe 5 Mai 2011 18:12
|
De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 18:06:34De la: babyboomboom, la data 2011-05-05 18:02:28camelyta ce mai faceti ? bine, sanatoasa?
da scumpica ,multumesc lui D-zeu...sunt bine ,tu cum esti ? ma bucur sa aflu ca sunteti bine, si asa sa va tina bunul Dumnezeu, multumesc Lui si eu sunt bine, si de cand mi-a scos niste oameni minunati in cale suntmai bine ca niciodata
|
bombonik_babardik Postat pe 5 Mai 2011 18:12
|
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-05 18:12:26De la: babyboomboom, la data 2011-05-05 18:02:28camelyta ce mai faceti ? bine, sanatoasa?
baby bum bam... ...mie mi-a fost dor de tine ...tie nu ? macar azi de ziua barbatului... offf ..am uitat eu stiu doar de 1 martie, 8 martie.. sfantul gheorghe.. 6 iulie .. doar zilele astea nu le uit ca doar este interesul meu sa nu uit .. hai la multi ani si multa sanatate
|
bombonik_babardik Postat pe 5 Mai 2011 18:15
|
La Multi Ani barbatilor!
La Multi Ani tuturor colegelor! Azi e si ziua internationala a moaselor!
La Multi Ani pt piticot al meu..ieri a facut 4 anisori
La multi ani si dr-lui meu ca mi-a dat o veste buna ..fratilor,sunt manga ...o iubesc si pe sefa de fericire...chiar daca azi a urlat ca o apucata...apoi m-a chemat pana la ea in birou sa ma roage frumos sa-i cumpar ceva din oras...e draguta in felul ei...sa bem!
|
_oktober_ Postat pe 5 Mai 2011 18:15
|
seara vam dat suc cam mult cred ca va spalat matzele acum va servesc cu bunatati unguresti si slovacesti,colac,saratele cu cascaval,galuste tautzesti cu scortisoara si nuca sa va fie de bine
|
mari58 Postat pe 5 Mai 2011 18:17
|
De la: _oktober_, la data 2011-05-05 18:15:37La Multi Ani barbatilor!
La multi ani si dr-lui meu ca mi-a dat o veste buna ..fratilor,sunt manga ...o iubesc si pe sefa de fericire...chiar daca azi a urlat ca o apucata...apoi m-a chemat pana la ea in birou sa ma roage frumos sa-i cumpar ceva din oras...e draguta in felul ei...sa bem!
la multi ani ...pentru piticot...okty...la multi ani ...si sa creasca sanatos si viguros alaturi de voi...
|
BEL_AMY1 Postat pe 5 Mai 2011 18:20
|
De la: mari58, la data 2011-05-05 18:17:24seara vam dat suc cam mult cred ca va spalat matzele acum va servesc cu bunatati unguresti si slovacesti,colac,saratele cu cascaval,galuste tautzesti cu scortisoara si nuca sa va fie de bine
ajung io si prin zona aia...sa mai manc dalea unguresti...acum ma multamasc cu ce imi dai tu...asa din cand in cand...
la multi ani...
|
BEL_AMY1 Postat pe 5 Mai 2011 18:23
|
okto ..sa-ti traiasca ingerasul !!!
|
bombonik_babardik Postat pe 5 Mai 2011 18:23
|
bem,bem okto hai noroc si sa iti traiasca baiatul tu bei cu ce ai inceput eu,beau suc na ca mai bine as bea si eu alcooale sa ma fac manga na dar asta e
|
mari58 Postat pe 5 Mai 2011 18:24
|
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-05 18:20:59De la: _oktober_, la data 2011-05-05 18:15:37La Multi Ani barbatilor!
la multi ani ...pentru piticot...okty...la multi ani ...si sa creasca sanatos si viguros alaturi de voi...
la multi ani prietene ..piticot a fost in confuzie: s-a trezit dimineata la cinci a fugit in bucatarie si a fost ft dezamagit ca nu a venit Mosul...s-a culcat cu ideea ca e ziua in care primeste cadouri,probabil de asta a crezut ca vine Mosul
|
_oktober_ Postat pe 5 Mai 2011 18:24
|
De la: _oktober_, la data 2011-05-05 18:24:50De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-05 18:20:59De la: _oktober_, la data 2011-05-05 18:15:37La Multi Ani barbatilor!
la multi ani prietene ..piticot a fost in confuzie: s-a trezit dimineata la cinci a fugit in bucatarie si a fost ft dezamagit ca nu a venit Mosul...s-a culcat cu ideea ca e ziua in care primeste cadouri,probabil de asta a crezut ca vine Mosul
scuzati ca ma bag si eu in seama, dar chiar nu puteati sa face o exceptie sa vina mosul si ieri? ce mos rau toate cele bune
|
bemm Postat pe 5 Mai 2011 18:27
|
De la: mari58, la data 2011-05-05 18:24:33bem,bem okto hai noroc si sa iti traiasca baiatul tu bei cu ce ai inceput eu,beau suc na ca mai bine as bea si eu alcooale sa ma fac manga na dar asta e
eu beau suc de zmeura,glumeam cand am spus ca sunt manga ..eventual de oboseala...am vazut o mare parte din Szeged azi..multumesc mary ..mi-ai amintit de galustele tautesti...soacra mea e mare amatoare...cam mult aluat pt mine dar sotul meu e ft fericit daca are asa ceva
babyboom te tzuc draguta...multumim...am ditamai feciorul...tolvai ce batrana sunt
|
_oktober_ Postat pe 5 Mai 2011 18:29
|
ma intimidai de la atatea matanii
|
bemm Postat pe 5 Mai 2011 18:29
|
iti plac alf? eu iti dau ,acum pap la greu orice poate mai pun si eu pe mine o tzara clisa sa am si eu 50kg asa ca oamenii botezati asta pt tine pt ziua barbatului,sa traiti sa fiti iubiti sa ne faceti fericite
|
mari58 Postat pe 5 Mai 2011 18:29
|