Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: bemm, la data 2011-05-05 18:27:28
De la: _oktober_, la data 2011-05-05 18:24:50
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-05 18:20:59
De la: _oktober_, la data 2011-05-05 18:15:37La Multi Ani barbatilor!
La Multi Ani tuturor colegelor! Azi e si ziua internationala a moaselor!
La Multi Ani pt piticot al meu..ieri a facut 4 anisori
La multi ani si dr-lui meu ca mi-a dat o veste buna ..fratilor,sunt manga ...o iubesc si pe sefa de fericire...chiar daca azi a urlat ca o apucata...apoi m-a chemat pana la ea in birou sa ma roage frumos sa-i cumpar ceva din oras...e draguta in felul ei...sa bem!

la multi ani ...pentru piticot...okty...la multi ani ...si sa creasca sanatos si viguros alaturi de voi...

la multi ani prietene ..piticot a fost in confuzie: s-a trezit dimineata la cinci a fugit in bucatarie si a fost ft dezamagit ca nu a venit Mosul...s-a culcat cu ideea ca e ziua in care primeste cadouri,probabil de asta a crezut ca vine Mosul

scuzati ca ma bag si eu in seama, dar chiar nu puteati sa face o exceptie sa vina mosul si ieri? ce mos rau toate cele bune

Ne-a luat prin surprindere piticot nu ne-am fi gandit la varianta Mos in luna mai ..ma tem ca anul viitor pe vremea asta ne va face senili daca incercam sa recuperam ideea
Multumim pt urare...toate cele bune si tie
_oktober_
Postat pe 5 Mai 2011 18:33

doamne ,ca mare-i gradina ta si multi tampiti mai tii in ea ....
buna ziua prieteni ...!!! bombonica ,ema ,mafia ,yannis ,oana81,LL,octaia ,tya103,sisi,mari58 si altii...sunt doar cativa din cei ce au trecut prin curtea mea si cu care am ramas prieteni..mai sunt si altii ce nu au trecut inca pe aici, dar pe care-mi sunt la fel de dragi..monica voicu ,sheeva ,camelyta ,yumy etc..
in fine..,nush de ce trebuia sa spun toate astea aici ..doar pentru a demonstra unora ca prietenii astia au existat candva si exista si azi..?? doar pentru a arata ca oamenii astia au fost jigniti ..fiind considerati ca facand parte din missa ,iar eu fiind un guru..??
cine si de ce-mi cere toate aceste explicatii..?? sa fie oare invidia la jumatate..??
sau faptul ca sita a fost cernuta la timp si frustralile isi spun acum cuvantul..??
de ce doare atat de mult pe unii ca in casa mea au trecut si trec atatia de pe kudika..?? si de ce tot trec ..??
il informez pe userul bem ..ce se ascunde in spatele unui avatar ,neavand curajul sa jigneasca decat ascunzandu-si identitatea..ca-mi merge destul de bine pe perioada de criza..mi-am dublat breku' ..ba mi-am mai luat si un camion in ultima perioada..mi-am pastrat si cele 5 proprietati ce le am prin zona..
dar ..spre rusinea mea nu mi-au mai ajuns banii sa-mi cumpar gel de par.. :sml-confused0067
sunt multe de spus aici..am sa-mi cer inca odata scuze cititorilor cafenelui zilei de ieri si ii anunt ca am sa dau incontinuare cezarului ce-i apartine.. si desigur am sa-i vorbesc pe limba lui..
imi tzuc prietenii..,ii asigur ca ieri nu am "gustat" nimic si hai sa revedem impreuna cum ,cine a inceput cu vulgaritatile si cine-i lupul moralist..
stef80
Postat pe 5 Mai 2011 18:35
La multi ani si dr-lui meu ca mi-a dat o veste buna ..fratilor,sunt manga ...o iubesc si pe sefa de fericire...chiar daca azi a urlat ca o apucata...apoi m-a chemat pana la ea in birou sa ma roage frumos sa-i cumpar ceva din oras...e draguta in felul ei...sa bem!

la multi ani ...pentru piticot...okty...la multi ani ...si sa creasca sanatos si viguros alaturi de voi...

la multi ani prietene ..piticot a fost in confuzie: s-a trezit dimineata la cinci a fugit in bucatarie si a fost ft dezamagit ca nu a venit Mosul...s-a culcat cu ideea ca e ziua in care primeste cadouri,probabil de asta a crezut ca vine Mosul

La multi anisori cu sanatate copilasului tau ,Octy !!!...sa-ti traiasca si sa te bucuri de el

Postat pe 5 Mai 2011 18:36
De la: bemm, la data 2011-05-05 17:59:08
De la: contesina, la data 2011-05-05 16:24:33

te prinde culoarea din obrajori....fii cu ochii la matanii, sa le inveti bine.... la spiritual, hmmmm....mai mult exercitiu....
contesina
Postat pe 5 Mai 2011 18:37

sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati de el ani multi !
contesina
Postat pe 5 Mai 2011 18:40
stef tzuc cu miere pentru tine.... lasa mai' ..facem noi intr-o buna zi din breku' ala ..mertzan sanatosi si cu putere de munca sa fim
bombonik_babardik
Postat pe 5 Mai 2011 18:44
La multi ani micutule terorist !!
stef80
Postat pe 5 Mai 2011 18:46
Multumesc camelyta si contesina ..i-am cumparat cos de baschet pe masura lui....zice ca e stricat pt ca nu prea il nimereste
BUna stef...nu stiu ce a fost ieri..nici nu ma intereseaza daca nu sunt implicata fara voia mea...o seara faina sa ai!
_oktober_
Postat pe 5 Mai 2011 18:48
De la: _oktober_, la data 2011-05-05 18:33:53
De la: bemm, la data 2011-05-05 18:27:28

scuzati ca ma bag si eu in seama, dar chiar nu puteati sa face o exceptie sa vina mosul si ieri? ce mos rau toate cele bune

Ne-a luat prin surprindere piticot nu ne-am fi gandit la varianta Mos in luna mai ..ma tem ca anul viitor pe vremea asta ne va face senili daca incercam sa recuperam ideea
Multumim pt urare...toate cele bune si tie

din ce in ce mai inventivi si inovatori pustii astia , multa sanatate
bemm
Postat pe 5 Mai 2011 18:51
De la: bemm, la data 2011-05-04 13:06:07
De la: stef80, la data 2011-05-04 12:02:21
De la: bemm, la data 2011-05-04 10:45:01
De la: pickard, la data 2011-05-03 18:18:52

amandoi 2 oameni fara ocupatie si fara viata reala.

din cate cunosc eu ,ambii au slujba iar pickard are de lucru 100 de ha de pamant ..
asta inseamna fara ocupatie si fara viata reala pentru tine ??
tu ..ne-ai putea spune ce ocupatie ai in afara de forumul asta ??

bai avocatul poporului, te-ai simtit nebagat in seama?
hai sa vedem tu ai cont din luna a 9a 2009 -1886 mesaje
eu am din luna a 8 a 2009 - si am 1060 de mesaje
gaozel si animatoare depasesc 20de mii de mesaje, asa ca veziti de viata ta, si nu te mai baga in discutii care nu te privesc!
vad ca a inceput sa te foota si pe tine o grija, usurel ca s-ar putea sa iti placa, nebunaticule

priveste-te in oglinda .. lupule moralist..
stef80
Postat pe 5 Mai 2011 18:51
De la: bemm, la data 2011-05-05 18:11:37
De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 17:55:23
De la: bemm, la data 2011-05-05 15:43:42
De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 15:28:57

ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii batat-te norocul si fercirea si tat binele din lume ,stimate domn ..bemm ,chiar esti simpatic ,ai reusit sa ma faci sa rad cu lacrimi ...nu ca nu as rade ,ti-am spus eu rad si cand plang dar povestioara cu colega si raiul sunt chiar haioase ...sper sa ajungem amandoi in rai ,ptr ca noo,dupa atatea matanii s-o indura acolo sus cineva sa ne faca o ofeta ...chiar si in zmoala mai ales daca face bine la
piele multumesc de floricele ,fie ele si virtuale ,eu le ador !!!

sa ma bata domnita si peste fund si peste ochi sa ma lasa vanat tot caci stiu ca ma veti obloji si bandaja, cu cea mai mare dragoste
deja se simte o atractie de cand cu mataniile, gresiti adesea si mai ales de iemotie v-ati citat singurica vorba dl geo, mi s-au bulbucat ochii de fericire, cand vad emotiile si trairile ce vi le provoc
viata este prea scurta sa o traim tristi si singuri, asa ca sa nu treaca o clipa sa nu zambim

asa umbla vorba ca smoala intinereste si mai ales catifeleaza, acum no daca nimerim in rai nu ne-ar prinde rau si o vizita scurta pe la smoala, ca nu vrem sa devina viata in rai monotona!
pana atunci noroc cu rugaciunea de seara ca ne reimprospatam dupa munca de peste zi!astept cu nerabdare ora 21
placerea este partea mea domnita!
[/quote

Stimate domn ,eu chiar ti-am facut o urare cu tot sufletul nu sub forma de ironie sau mai stiu eu altceva ,dar daca dumneata vrei sa te bata peste fund si peste ochi este fix problema dumitale ...dar te anunt ca nu obisnuiesc sa tratez oamenii vineti la fund si nici la ochi ,poate sunt altele in masura sa o faca si care au aceasta meserie eu am un suflet bun si imi place sa ajut semenii mei daca pot ,dar nu fac pe infirmiera iar daca asta ai inteles in ceea ce ma priveste te inseli iar asemenea indeledniciri le fac numai cu cei pe care ii iubesc si dragi sufletului meu ( parintii mei dragi ,copiii mei scumpi sot sau iubit daca acesta exsista )...restul sunt oameni pe care ii admir si ii respect ,indiferent unde ar fi in real sau virtual .In ceea ce priveste atractia ,iarasi va inselati ,nu mai sunt in clasele primare si nici in liceu ca sa ma intimitez atat de repede ,dar imi place sa glumesc in limita bunului simtz iar daca se intelege altceva chiar nu ma intereseaza las pe fiecare sa creada ce vrea si sa se scalde in garla lui ...eu imi voi continua mataniile in limita bunului simt ,cu fustita asa cum iti place dumitale
si te voi lasa sa privesti in liniste ,dar ai mare grija sa nu faci ulcior sau ...cum face dero atutomat ...spuma redusa .Sa ai o seara faina ,stimate domn cu multa caldura sufleteasca alaturi de cei dragi !!!

eee pai asa ne fuse vorba domnita?
eu ma refeream sa ma bata fericirea si norocul iar ingrijirea era doar spiritual,virtual si mai ales la figurat ce iti este cu femeile astea cum vad un biet barbat ca este incantat de matanii, tusti hormonii o iau la vale tropa tropa, usurel badita vasile, radem glumim dar la noi in batatura.
si ca sa nu o mai lungesc, nu stiu ce parte a comentariului nu ati inteleso?pentru ca eu v-am tratat exact asa cum meritati ca pe o adevarata doamna, cu toata stima si respectul cuvenit.
plus ca stiu eu ca in adancul sufletului va doritimataniile cu mine, acum trebuie doar sa recunoasteti plus ca da nici asistentele cu halatul scurt nu sunt de lasat, doamne cum ma faceti iar sa pacatuiesc cu gandul
asa ca va declar vinovata de pacatele pe care le comit cu gandul si daca ma refuzati in seara asta cu mataniile le voi astepta si mai cu mare ardoare pe cele de maine

eii daaa ,recunosc noo ,imi plac si mie mataniile cu dumneata iar in ceea ce priveste pacatele ,chiar nu ma pot face raspunzatoare de pacatele nimanui decat numai si numai ale mele

Postat pe 5 Mai 2011 18:53
De la: babyboomboom, la data 2011-05-05 18:44:24stef tzuc cu miere pentru tine.... lasa mai' ..facem noi intr-o buna zi din breku' ala ..mertzan sanatosi si cu putere de munca sa fim

martora si colega mea de baute ieri( beam apa si luam cate doua solpadeine la 8 ore)..
facem scumpa mica ..cu siguranta .. ar trebui sa-i explici unei "persoane" de aici ca ai asistat si tu la investitii de aproape 14mii ..de "ghelduti europeni" in mica noastra afacere.. si iarasi am ramas fara gel de par
stef80
Postat pe 5 Mai 2011 18:59
De la: stef80, la data 2011-05-05 18:59:33
De la: babyboomboom, la data 2011-05-05 18:44:24stef tzuc cu miere pentru tine.... lasa mai' ..facem noi intr-o buna zi din breku' ala ..mertzan sanatosi si cu putere de munca sa fim

martora si colega mea de baute ieri( beam apa si luam cate doua solpadeine la 8 ore)..
facem scumpa mica ..cu siguranta .. ar trebui sa-i explici unei "persoane" de aici ca ai asistat si tu la investitii de aproape 14mii ..de "ghelduti europeni" in mica noastra afacere.. si iarasi am ramas fara gel de par
albinuta draga.. domnul albinuta. .hai sa fim calmi si sa nu ne pierdem ..cat despre explicatii.. zica lumea ce o vrea... in ochii mei esti un om special si punct. ti pup ..am plecat in vizita la mio fratelino
bombonik_babardik
Postat pe 5 Mai 2011 19:06
De la: babyboomboom, la data 2011-05-05 19:06:39
De la: stef80, la data 2011-05-05 18:59:33

albinuta draga.. domnul albinuta. .hai sa fim calmi si sa nu ne pierdem ..cat despre explicatii.. zica lumea ce o vrea... in ochii mei esti un om special si punct. ti pup ..am plecat in vizita la mio fratelino

saluta-l si da pupi la famelonul lui
stef80
Postat pe 5 Mai 2011 19:09
Multumesc alfe si bemm..deocamdata pune un scaun de pe terasa si arunca la cos
_oktober_
Postat pe 5 Mai 2011 19:11
tu stefane devii hilar, si te apropii din ce in ce mai mult de prietenul tau pikardel, numai ala are scenarii si scheme cu cine si de unde il ataca, si totusi cine se aseamana se aduna.
stiu ca sunt un om cu principii ce nu joaca la doua capete si nici nu incerca sa faca ca negrul sa para roz!!
sa le fie de bine celor care ti-au trecut curtea, precum si celor care o sa ti-o mai treaca asta inseamna ca inca mai sunt oameni naivi si sinceri, pacat ca tu nu esti asa!mai devreme sau mai tarziu te dai in stamba dupa o dusca mica, nu te poti preface la infinit.
oare de ce am impresia ca te insotesti numai cu oameni de pe urma carora ai ceva de profitat?
nu, nu astept raspuns este doar o intrebare retorica la care eu stiu foarte bine raspunsul!
se cerne sita? oare tu o cerni sau altii preferand sa uite ca te-au cunoscut candva!
Ma ascund?vorbesti prostii, ai uitat ca stii cine sunt?sunt o grasa slinoasa si un animal, deja ma trec fiori cand ma gandesc cat de grotesc vorbesti.
Acum treci la injurat, este partea ta favorita, si nu ar fi rau ingerasule sa rasfoiesti cafeneaua si ai sa vezi cine pe cine a bagat in seama, dar fao incet sa nu iti cada cerculetul de ingeras de pe cap.
Crede-ma nu esti atat de important si interesant, déjà ti-am crescut cota la cata atentie ti-am acordat. acum ai liber la “chisat”.
bemm
Postat pe 5 Mai 2011 19:12
De la: bemm, la data 2011-05-05 19:12:19tu stefane devii hilar, si te apropii din ce in ce mai mult de prietenul tau pikardel, numai ala are scenarii si scheme cu cine si de unde il ataca, si totusi cine se aseamana se aduna.
stiu ca sunt un om cu principii ce nu joaca la doua capete si nici nu incerca sa faca ca negrul sa para roz!!
sa le fie de bine celor care ti-au trecut curtea, precum si celor care o sa ti-o mai treaca asta inseamna ca inca mai sunt oameni naivi si sinceri, pacat ca tu nu esti asa!mai devreme sau mai tarziu te dai in stamba dupa o dusca mica, nu te poti preface la infinit.
oare de ce am impresia ca te insotesti numai cu oameni de pe urma carora ai ceva de profitat?
nu, nu astept raspuns este doar o intrebare retorica la care eu stiu foarte bine raspunsul!
se cerne sita? oare tu o cerni sau altii preferand sa uite ca te-au cunoscut candva!
Ma ascund?vorbesti prostii, ai uitat ca stii cine sunt?sunt o grasa slinoasa si un animal, deja ma trec fiori cand ma gandesc cat de grotesc vorbesti.
Acum treci la injurat, este partea ta favorita, si nu ar fi rau ingerasule sa rasfoiesti cafeneaua si ai sa vezi cine pe cine a bagat in seama, dar fao incet sa nu iti cada cerculetul de ingeras de pe cap.
Crede-ma nu esti atat de important si interesant, déjà ti-am crescut cota la cata atentie ti-am acordat. acum ai liber la “chisat”.
pai era si logik ca esti o grasa slinoasa,,te tradeaza vocabularul nu,,nu vreau raspuns nu
thadoogback
Postat pe 5 Mai 2011 19:17
sa traestii pasa stefulee,,sa ai cat mai multee femei baaa,,da nu dintrastea slinoase ba
thadoogback
Postat pe 5 Mai 2011 19:19
De la: thadoogback, la data 2011-05-05 19:17:16
De la: bemm, la data 2011-05-05 19:12:19tu stefane devii hilar, si te apropii din ce in ce mai mult de prietenul tau pikardel, numai ala are scenarii si scheme cu cine si de unde il ataca, si totusi cine se aseamana se aduna.
pai era si logik ca esti o grasa slinoasa,,te tradeaza vocabularul nu,,nu vreau raspuns nu

unul arunca o piatra si 100 de prosti de arunca dupa ea!
latra mult si bine si gudurate poate, poate vezi si tu un os
bemm
Postat pe 5 Mai 2011 19:22
ba bem,,dc nu ti schimbi ma numele in kinki vrei sa pun o poza cu tn la avatar
thadoogback
Postat pe 5 Mai 2011 19:23
De la: stef80, la data 2011-05-05 18:51:48

din cate cunosc eu ,ambii au slujba iar pickard are de lucru 100 de ha de pamant ..

gaozel si animatoare depasesc 20de mii de mesaje, asa ca veziti de viata ta, si nu te mai baga in discutii care nu te privesc!
vad ca a inceput sa te foota si pe tine o grija, usurel ca s-ar putea sa iti placa, nebunaticule

cine ziceai ca te-a bagat pe tine in schema? a corect esti avocatul din oficiu
bemm
Postat pe 5 Mai 2011 19:24

ateptam un comment aici..
stef80
Postat pe 5 Mai 2011 19:24
De la: camelyta_camy, la data 2011-05-05 18:53:38

eii daaa ,recunosc noo ,imi plac si mie mataniile cu dumneata iar in ceea ce priveste pacatele ,chiar nu ma pot face raspunzatoare de pacatele nimanui decat numai si numai ale mele

imi tresalta inima de bucurie si totusi eu am glumit cu pacatele deci maine ne vedem cu mataniile la 9 trecute de fix, cand bate clopotul incepem, sa nu care cumva sa le incepeti mai devreme ca ne suparam, si vb cu popa sa vi le dubleze
o seara buna domnita
bemm
Postat pe 5 Mai 2011 19:26
De la: bemm, la data 2011-05-05 19:22:19

hermafroditule,,scrie si tu una,,una arunca o piatra ca sa fi barbat si sa fi asa praf e rauu,,,sigur nu esti barbat femeie aa stai sa rad de 3 ori ca mascariciul nostru bem baaaaaaaaaaaaaa,,va e rusine de cum aratati maaaa,,cat de praf poti sa fi sa ti fie rusine de cum arati,,
thadoogback
Postat pe 5 Mai 2011 19:27
De la: stef80, la data 2011-05-05 19:24:23

ateptam un comment aici..

pai inseamna ca nu ai realizat ca tu esti cel care m-ai citat, hai ca nu este asa greu!
bemm
Postat pe 5 Mai 2011 19:27
De la: thadoogback, la data 2011-05-05 19:23:19ba bem,,dc nu ti schimbi ma numele in kinki vrei sa pun o poza cu tn la avatar

hai ca s-a deschis lista la cine as putea fi
bemm
Postat pe 5 Mai 2011 19:29
De la: thadoogback, la data 2011-05-05 19:27:15
De la: bemm, la data 2011-05-05 19:22:19

hermafroditule,,scrie si tu una,,una arunca o piatra ca sa fi barbat si sa fi asa praf e rauu,,,sigur nu esti barbat femeie aa stai sa rad de 3 ori ca mascariciul nostru bem baaaaaaaaaaaaaa,,va e rusine de cum aratati maaaa,,cat de praf poti sa fi sa ti fie rusine de cum arati,,

bai potaie stiu ca tie iti este greu sa digeri cuvintele, dar ma refeream la stef ca a aruncat o piatra, dar daca tu spui ca este o ea, pot eu ca sa te contrazic?nuuu
bemm
Postat pe 5 Mai 2011 19:30
De la: bemm, la data 2011-05-05 19:29:16
De la: thadoogback, la data 2011-05-05 19:23:19ba bem,,dc nu ti schimbi ma numele in kinki vrei sa pun o poza cu tn la avatar

hai ca s-a deschis lista la cine as putea fi
daa ,,oauuuu ce palpitantt,,cn poti fi,,iti zic eu cn,,un praf
thadoogback
Postat pe 5 Mai 2011 19:30
http://www.kudika.ro/astrolife/profil-kudika389048/
kudika389048
Postat pe 5 Mai 2011 19:31
http://www.kudika.ro/astrolife/profil-kudika389048/
kudika389048
Postat pe 5 Mai 2011 19:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Free Caffe 2(un regalo ai miei amici) 74567 De la: bestiutza_relouded 4 Februarie 2013 17:35
CAFENEA DE SARBATORI 6 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:14
Lumea nu se ingramadeste numai in jurul negustorilor de iluzii 124 De la: contesina 15 Iulie 2011 14:09
poezioare de sfarsit de a-8-a 2 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48
roxana 3 De la: freakbabe 11 Decembrie 2009 19:17