Mai multe
Dandanico, sper ca nu mai esti suparata pe mine... Te rog fruos sa ma ierti... M-ai iertat, nu-i asa?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:50 |
||
|---|---|---|
|
neata donttouch!te servesc cu o cafelutza? neata dandanau!vreau si eu cd cu colinde al ancai.....! dau o cafelutza!!! la bv! daca ajung acum voi fi rea dar sper sa nu ninga ca sa putem trece pasul oituz si sa vad si eu bvul anul asta!!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 12 Decembrie 2008 10:51 |
||
|
neata fetelor! nu pot sa stau dar va pup pe toate! scriu scrisoarea pt Mos Craciun! mi-a spus cineva ieri ca nu exista,dar eu nu cred! sa aveti o zi frumoasa! |
||
|
|
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 10:53 |
||
|
neata lucia!! cafeluta era de la mine dar sa stii ca nu ma supar daca o sa servim cu totii si de la tine ca e tare frig afara si multi am intrat deja in spiritul week-end-ului si suntem cam adormiti!!! asa ca : sa fie cafea sa fie pupici si sa ne trezim cat mai repede!!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 12 Decembrie 2008 10:54 |
||
|
neata oktober!! sa stiica i u am scris la mos craciun, mai bine zis am trimis mail!!! sper sa fie in pas cu tehnologia mosu' ca altfel raman fara cadoul mult visat!!! te servesc si pe tine cu o cafeluta si un pupic ca sa ai o zi buna!!! |
||
|
betterrr Postat pe 12 Decembrie 2008 10:58 |
||
| cu muuult zahar si muuulta frisca....primesc! | ||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 11:00 |
||
Better, la mine cafea sa fie la greu ca sunt cafegioaica din aia inraita. Tzucuri multe pentru cafeluta ta ca tare buna stie secretara ta sa o faca! Oktober, stai linistita ca tocmai m-am intalnit eu cu mosul si mi-a zis ca ai fost tare cuminte si o sa treaca pe la tine. asa ca apuca-te fato si scrie-i ce sa-ti aduca.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 12 Decembrie 2008 11:01 |
||
|
de azi e cafeluta de la mine ca secre e in concediu!! pana pe 7 ian!! dar de pe 22 dec intru si eu in concediu!! abia astept!!! de cand lucrez, de 6 ani e primul concediu iarna, de sarbatori!!! sunt tare fericita chiar daca luna asta scrie faliment pe mine la cate cadouri am de facut!!! voi ce o sa faceti de craciun si de revelion? eu una acasa cu familia mea apoi cu a lui apoi cu prieteniiapoi cu a mea apoi cu a lui apoi cu prietenii!!!!!! si tot asa!!! asta inseamna o gramada de treaba!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 12 Decembrie 2008 11:09 |
||
|
Ahaaaaa!!! De aia-i asa de buna cafeluta. Ca-i facuta de tine! In 24 sunt acasa cu familia, in 25 garda 24 de ore (cand o sa ma gandesc cu drag la voi), 26,27 vizite pe la prieteni si rude, 28 job pana la 19, 29 job de la 19 pana in 30 la 7 dimi, in 31 job pana la 19... dar de atatia ani m-am obisnuit cu asta. si daca mai lucrez si intr-o companie placuta (cum e cea de anul asta) totul e superok! adevarul este ca imi place atat de mult ceea ce fac si locul unde lucrez si oamenii de acolo incat am acceptat sa trec peste multe neajunsuri. Dar e bine asa cum e acum... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 12 Decembrie 2008 11:16 |
||
|
va salut in trecere si va las pupicei pt toti !! multe probleme, mai am de rezolvat..
|
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 11:16 |
||
| neata stef ! cu o coffee si un pupic treci dimineat mai binesi ai spor la treaba | ||
|
betterrr Postat pe 12 Decembrie 2008 11:23 |
||
buna dimineata ,,,,,la toata lumea cum abia mam trezitma duc repede sa fac o cafea????sau face cineva cinste
|
||
|
sarutama Postat pe 12 Decembrie 2008 12:03 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-12 12:03:42buna dimineata ,,,,,la toata lumea cum abia mam trezitma duc repede sa fac o cafea????sau face cineva cinste neata!!! cafeluta e deja servita! uite ine vine si una pentru tine ca sa ai o zi buna!!!! si ca sa nu apuci sa duci dorul!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 12 Decembrie 2008 12:24 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-12 12:03:42buna dimineata ,,,,,la toata lumea cum abia mam trezitma duc repede sa fac o cafea????sau face cineva cinste uite ca facui o pauza sa savurez cafeluta de la tine !!!!.....cafeluta ,nu "CAFELUTA" !!!!.......eeee...asta-i viata !!!!....... .....mmmmm....ce buna eeee!!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 12 Decembrie 2008 12:30 |
||
Luci,sa stii ca e misto ma,sa faci cu mana la trecatori ,totusi !!!!........si ce le mai captez atentia ,ca sunt mai neglije` asaaaaa.....sa nu ma ia cu calduri !!!!!....... .....vezi,deja a trebuit sa iau o pauza de-atata-ncaldureala !!!....... ......si ti-am ramas datoare cu un raspuns :INCANTATA DE-NCUSCREALA !!!!!...... .....inseamna ca prezint incredere de ai curajul sa-ti lasi fata pe mana mea !!!!....sa fii sigura ca n-o sa moara virgina !!!!........ .....in rest ,inca o portie de pupicei......ca ma bag la repriza a doua de unduieli fierbinti pe la geamuri !!!!......
|
||
|
etta Postat pe 12 Decembrie 2008 12:35 |
||
|
buna,fetelor, lucia ,a mai ramas cafea? etta,he he,da jucausa mai esti tu azi,se vede ca te-ai pus pe treaba....spor la treaba
|
||
|
matracucu Postat pe 12 Decembrie 2008 13:33 |
||
salutari stef si tantza,va pup cu drag.
|
||
|
matracucu Postat pe 12 Decembrie 2008 13:34 |
||
| Lucia, mi-ai readus speranta! | ||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 13:56 |
||
|
buna ziua fetelor! laura bine ai revenit.. nu am mai vorbit de mult.. esti bine? va pupik pe toti |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 12 Decembrie 2008 14:10 |
||
neata cafenea etta , eu m-am distrat cu geamurile saptamana trecuta cand m-a trezit soarele cu razele lui si nush care a fost smecheria de primul gand cand m-am trezit a fost sa le spal ....nici mie nu-mi venea sa cred ce harnicuta sunt Am adormit fix la 7 dimineata , aseara a fost un prieten pe la mine , ne-am conversat pana pe la 6 si dupa ce a plecat el la munci eu inca nu aveam somn asa ca am bagat o tura de citit.......tare mi-e ca m-am obsinuit prost cu nedormitul asta noaptea dar asta e Sa inteleg ca mosul si-a tras internet ? sa stiu daca ii trimit si eu un e-mail sau folosesc puterea gandului
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Decembrie 2008 14:13 |
||
buna alina intru pe mee imediat,poate vorbim? |
||
|
matracucu Postat pe 12 Decembrie 2008 14:19 |
||
| buna fetelor. imi ofera si mie o cafeluta sau un ceai?????????? | ||
|
BOVARY Postat pe 12 Decembrie 2008 14:35 |
||
|
buna la toata "lumili"!!!! am adus iar cafeluta si ceiut si de oate pentru toti! sunteti invitatii mei!!! eu am scris pe dragamoscraciun.ro sper sa ajunga la mosu ca numai el imi poate indeplini ruga asta!!! acum va pupacesc ca ma retrag sa termin rap.pe sapt. asta!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 12 Decembrie 2008 14:43 |
||
in pauza de curatenie ,am trecut sa pup si fetele "intarziate".....ca io sunt in niste "fierbinteli" calare pe geamuri ....si pe mop !!!!...... ........ ....da' mai am putin si "ma termin" ,ca totul are si un sfarsit ,nu ????.....
|
||
|
etta Postat pe 12 Decembrie 2008 15:13 |
||
|
ati vazut-o cumva pe mafiutza? stie cineva ceva de ea? ii spunetzi ca mi-e tare,tare dor de ea pls?
|
||
|
matracucu Postat pe 12 Decembrie 2008 16:11 |
||
|
gata pe azi eu maretrag acasica!!! si sper sa plec la bv!!! daca tine vremea cu mine!!! dandana te rog sa-mi lasi un msj ca sa stiu exact cum e vremea samb. la tine la bv. si iti dau un mare pupic pt asta!!!! eu v-am pupacit si vb luni dimineata! week-end placut la toti si sa aveti parte de multa iubire si caldura in acest week-end!!!!!!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 12 Decembrie 2008 16:23 |
||
|
Buna seara dragii mei. ia poftiti de va incalziti in cafenea ca tocmai am facut focul in semineu si cafeluta e aburinda. Laura, mi-a fost dor de tine. Sper sa ne vedem cat de curand on line la o sueta. Ca mi-e dor de o conversatie a la nesatisfacute incurabile... ca sa nu ma uiti...Etta draga, nici nu aveam pretentia sa-mi moara fata virgina. Dar nici asa sa-si bage oricine p...icioarele in munca mea nu vreau... Andreea cea mai buna, sa ai un weekend super si sa ajungi cu bine la Brasov! Iris, mai baga niste retete de-ale tale ca-mi place cum le prezanti.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 12 Decembrie 2008 18:27 |
||
|
am nevoie de nervi de otel in seara asta.... ma duc la cumparaturi.... ca asa a "poroncit" doamna mama amu'i'atunci.... deci tineti-mi pumnii ca daca nu trosnesc vreo baba cred ca ma intorc cu bine acasa.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Decembrie 2008 19:20 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-12 19:20:53am nevoie de nervi de otel in seara asta.... ma duc la cumparaturi.... ca asa a "poroncit" doamna mama succes si fi calma.....chiar daca e mare aglomeratie in aceste zile
|
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 19:24 |
||
|
vaaaai celia imi vars nervii pe ciopy ca sa fiu sigura ca plec binedispusa de acasa.... altfel cred cu siguranta ca ma cert cu vreo babaciune la rand la carne... de ce 'oi fi acceptat eu sa ma duc la cumparaturi acu seara ....cand e mai aglomerat si mai naspa???? asa-mi trebuie!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Decembrie 2008 19:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un sfat va rog! | 4 | De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08 |
| Bagarea in seama... | 406 | De la: gya29 29 Februarie 2012 22:07 |
| Hipnoza | 15 | De la: miss_darine 26 Aprilie 2010 21:47 |
|
|
||
| LA CAFENEUA VECHE : ) | 762 | De la: 31 Martie 2012 13:05 |
| bratarica rosie | 1 | De la: serendipity7 14 Septembrie 2011 13:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.