Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Fetelor va las trebuie sa plec scuze ca v-am deranjat topicul. Bovary astept mail pe adresa ce ti-am trimis-o. Daca nu ai nimic de ascuns nu ai ce pierde. Si nici familia ta nu va afla. Seara buna tuturor.

Postat pe 11 Decembrie 2008 18:29
Iris pt ca nu e un nume comun iti scriu privat. bine?

Postat pe 11 Decembrie 2008 18:30
De la: sheeva, la data 2008-12-11 17:38:09Buna seara, buna seara
Am venit cu sanioara
Si cu daruri proaspete
Bucurosi de oaspete???

Incep cu Ioni, La Multi Ani! scumpa, sa iti dea Domnu tot ce e mai bun pe lumea asta, sanatate, iubire multa.

Restu .... restu sa-si ia din puhoiul de pupici pe care ii las aici, se stiu ei cei care imi sunt aproape de inimioara...

Iris, scumpa, sper sa te faci cat mai repede bine, ca Vasi m-a intrebat cand mai iesim la o bere, ca trece anu si cam are dreptate...
Luli, scumpa Luli, care a avut o vb buna pt mine si vb de incurajare.. mersi mult iubita.
Dandanaua mea iubita, sa te faca mama Dumnezeu fericita ca meriti din plin.
Etta, pe tine te ratez tot timpu, da nu te uit si iti trimit special o imbratisare speciala.
Stef, multa sanatate si iubire tie si familiei tale.
Stiu ca sunteti mult mai multi, la toti tin mult, da pt cativa chiar aveam asa ceva mai special.

Nu va suparati pe mine.

io sunt ioana...da' care-i faza cu ionii????

ha ??? sa nu mor de curiozitate...????

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:31
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 18:30:38Iris pt ca nu e un nume comun iti scriu privat. bine?

Eu am intrebat doar cine-i Maya
iris_4_ever
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:32
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-11 18:31:33
Am venit cu sanioara
Si cu daruri proaspete
Bucurosi de oaspete???

Incep cu Ioni, La Multi Ani! scumpa, sa iti dea Domnu tot ce e mai bun pe lumea asta, sanatate, iubire multa.

Restu .... restu sa-si ia din puhoiul de pupici pe care ii las aici, se stiu ei cei care imi sunt aproape de inimioara...

Iris, scumpa, sper sa te faci cat mai repede bine, ca Vasi m-a intrebat cand mai iesim la o bere, ca trece anu si cam are dreptate...
Luli, scumpa Luli, care a avut o vb buna pt mine si vb de incurajare.. mersi mult iubita.
Etta, pe tine te ratez tot timpu, da nu te uit si iti trimit special o imbratisare speciala.
Stiu ca sunteti mult mai multi, la toti tin mult, da pt cativa chiar aveam asa ceva mai special.

Nu va suparati pe mine.

Breeee....ioniii este Inocica
iris_4_ever
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:32
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 18:30:38Iris pt ca nu e un nume comun iti scriu privat. bine?
gata ne lasi ???macar lasa un subiect de discutie ca o sa ne plictisim pina vii si credema ca s cealalta persoana a plecat ,,dci eu cred ca voi lucrati la otv si vreti sa cresteti audienta ,,,sa nu care cumvasa va vad la tele sau ca va omorati,,sa va vad in pace ,,liniste ok la multe berii fetelor ca tare miati mai placut
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:34

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-11 18:31:33
Am venit cu sanioara
Si cu daruri proaspete
Bucurosi de oaspete???

Nu va suparati pe mine.

Io stiu ca i-am pocit numele acolo, am zis ca nu vede nimeni
ioni e inocica2.... nu ma mai face si tu de ras

Mea culpa si scuze inocica2 pt ca ti-am pocit numele.
sheeva
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:34
Gata , io ma duc sa ma uit la film !
Mai pe iriseste spus ...ma duc sa pap
iris_4_ever
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:37
gata, s-a terminat filmul ALIEN VS. PREDATOR ?????......ce rau imi pare ca l-am ratat !!!!........ .....

fetele .....si baietii ....aveti o cafeluta de-aia speciala de-a mea !!!....SA VA REFACETI BATERIILE !!!.... ca mai am nevoie de voi !!!.....
etta
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:39
De la: sheeva, la data 2008-12-11 17:57:06

Acum ma apuca pe mine!
Adica daca eu inchid pagina precedenta nu vede nimeni??????
Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eu las pupici si voie buna si lumea se contreaza pe aici.... Pana mea!

pt draguta mea.... am lipsit dar acu ma pun la punct cu cele din urma...mai na!!1

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:39
Sheeevvvaaaaa....si io te vaaaaaaaddddddd !!!!....daca esti mititica !!!....uite io daca sunt mare,ma vede toata lumea ....si de la distante mai mari !!!!.......
etta
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:40
De la: etta, la data 2008-12-11 18:39:07 gata, s-a terminat filmul ALIEN VS. PREDATOR ?????......ce rau imi pare ca l-am ratat !!!!........ .....

fetele .....si baietii ....aveti o cafeluta de-aia speciala de-a mea !!!....SA VA REFACETI BATERIILE !!!.... ca mai am nevoie de voi !!!.....
pacat ca nu ai fost la partea cu paruiala si prostul ca aia a fost mai tare acu la final sau dus sa bea ceva si gata ,,ca s in cartile de sandra broown,,,cu un final fericit pina la adinci batrineti
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:41
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 18:08:31Nu-i spun sotului inca fiindca au 2 copii si nu-mi foloseste mie la nimic sa-i destram ei familia. Pe mess poate lamurim de ce umbla dupa barbatii altora si ajungem la un numitor comun. Vreau si eu sa inteleg ce e in capul ei si daca are de gand sa inceteze si dupa in functie de asta.....mai vedem.

pemitem sa rad.... chiar e hilara rau de tot replica asta...
eeei uite iti dau o veste ... eu sunt amanta sotului ...vreuneia...nu vrei sa imi ceri si mie adresa de mess????
hai te rog si eu simt nevoia sa fiu hartuita.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:42
De la: sarutama, la data 2008-12-11 18:34:01
gata ne lasi ???macar lasa un subiect de discutie ca o sa ne plictisim pina vii si credema ca s cealalta persoana a plecat ,,dci eu cred ca voi lucrati la otv si vreti sa cresteti audienta ,,,sa nu care cumvasa va vad la tele sau ca va omorati,,sa va vad in pace ,,liniste ok la multe berii fetelor ca tare miati mai placut

aaa...tare greu m-am prins...deci ea este elodia?
tally_weijl
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:43
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 17:52:04Iris nu presupun stiu sigur. Daca era cu presupusul ma luam de ea de mult. Deci Bovary your choice ori discuti cu mine ori cu sotul tau. Poate e el mai intelegator cu aventurile tale.

pai fata draga... ce tot ameninti pe un r a h a t de forum...baga mare la sotul ei!!!! ce mai stai pe forum?????
inca n-ai ajuns cu barfa la individ??????

moooaaaammmaaa ce as mai rade sa cad pe jos sa fie intr-adevar o confuzie de nick-uri si s-o ia careva la paruiala... da' bine de tot asa....

CAT fight!!! cat fight!!! pt care se uita la seinfeld....
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:47
De la: sarutama, la data 2008-12-11 18:41:20
De la: etta, la data 2008-12-11 18:39:07 gata, s-a terminat filmul ALIEN VS. PREDATOR ?????......ce rau imi pare ca l-am ratat !!!!........ .....

pacat ca nu ai fost la partea cu paruiala si prostul ca aia a fost mai tare acu la final sau dus sa bea ceva si gata ,,ca s in cartile de sandra broown,,,cu un final fericit pina la adinci batrineti

am fost ....da' eram pitita !!!.....pe privat !!!!..... ......norocul ei ca am citit ACUM partea cu prostul !!!!........ca ii cantam ca paserea aia rara !!!......
etta
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:51
De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 18:43:12

aha si cealata e cumnata si acu se duce la sotul care nici ea nu stie cine e dar in fine ea se duce si fac si eu ca alti ce as murii de ras daca e o coincidenta
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:52
Buna seara si mii de de la patroana. vad ca se scrie pe-aici si asta ma bucura.
Iris, m-ai facut sa ma imprastiu de ras. Cu asa prezentare de reteta mai ca-mi vine sa ma apuc de gatit... (nu ca n-as face asta de vreo 14 ani incoace...)
Inocica, LA MULTI ANI, multa sanatate si multe bucurii alaturi de familie.
Restul... doar pupaceli, cafele si alcoale ca acu-s pe fuga. Nu plec insa inainte de a va multumi pentru prietenie.
Lucia1971
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:53
De la: sarutama, la data 2008-12-11 18:52:57
De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 18:43:12

aha si cealata e cumnata si acu se duce la sotul care nici ea nu stie cine e dar in fine ea se duce si fac si eu ca alti ce as murii de ras daca e o coincidenta

la cata distanta este intre ele.... paruiala virtuala pare mai verosimila decat una adevarata...
vaaaaai de mult n-am mai vazut o paruiala ... adevarul e ca incepuse sa imi lipseasca "miuta" .....
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:56
De la: Lucia1971, la data 2008-12-11 18:53:51Buna seara si mii de de la patroana. vad ca se scrie pe-aici si asta ma bucura.
Iris, m-ai facut sa ma imprastiu de ras. Cu asa prezentare de reteta mai ca-mi vine sa ma apuc de gatit... (nu ca n-as face asta de vreo 14 ani incoace...)
Inocica, LA MULTI ANI, multa sanatate si multe bucurii alaturi de familie.
Restul... doar pupaceli, cafele si alcoale ca acu-s pe fuga. Nu plec insa inainte de a va multumi pentru prietenie.

aaaaha deci asa.... vrei trafic ha?????

uuuuf draga mea imi e asa de dor de voi... mai cand iti ti ma promisiunea aia ????

te jupoi.... dar beau o cafea cu otirica de suc de portocale...

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:57
Hai sa-ti zic asa: Dan m-a pedepsit sa ma tina in Cluj pana ii cumpar aparatu' ala de fotografiat, stii tu...
Lucia1971
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:58
alcoale clar sa ne revenim...ca suntem toti pe jos...si de la bombe...si de ras
Mamaaaa ce furtuna! Ce-a fost asta? Mai e vreunul in picioare?
tally_weijl
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:59
Patroanoooooooooooooo.....pupici de la PERVERSAAAAAA !!!!.......
etta
Postat pe 11 Decembrie 2008 19:01
Eu... Ca am aparut mai tarziu un pic... Deci, io-mi desfac un redd's ca am baut vineri prima oara-n viata mea si mi-a placut tare mult.
Lucia1971
Postat pe 11 Decembrie 2008 19:02
De la: Lucia1971, la data 2008-12-11 18:58:56Hai sa-ti zic asa: Dan m-a pedepsit sa ma tina in Cluj pana ii cumpar aparatu' ala de fotografiat, stii tu...

mai eu stiu.... dar fa si tu cumva si santajeaza-l ...cu ceva acolo.... cu o promisiune macar...

tally ...inca nu a trecut stai linistita...
vor urma muuulte episoade...miros scandalul asta de vreo 2 zile incoace.... ma refer la faptul ca lipsea sarea si piperul de pe vreun topic.
dandanaua_reloaded
De la: etta, la data 2008-12-11 19:01:54 Patroanoooooooooooooo.....pupici de la PERVERSAAAAAA !!!!.......

Etta, ai mai multi de la mine ca tii cafeneaua asta vie.
Lucia1971
De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 18:59:46alcoale clar sa ne revenim...ca suntem toti pe jos...si de la bombe...si de ras
Mamaaaa ce furtuna! Ce-a fost asta? Mai e vreunul in picioare?
l&b ,,tinto,,jaks daniels,,ce mai vrei si eu vreau ceva tare i cre ca imi pun un pahar ,,sau o halba de bere
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 19:06
De la: sarutama, la data 2008-12-11 19:06:12 l&b ,,tinto,,jaks daniels,,ce mai vrei si eu vreau ceva tare i cre ca imi pun un pahar ,,sau o halba de bere

irish cofee pls... daca tot o dadusi in wischiane...
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 19:09
la ora asta ???????cafea? sau bem acu si ne mutam la cafeneaua de noapte ,,,ok,,,si cum sa fie cu lapte sau faa?????
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 19:15
Beeeey, ce e dezmatul asta aicea? Ati trecut de pagina 200 fara mine.... Cine cu cine se cearta? Vreau si eu sa ma distrez

Salutare lume

Postat pe 11 Decembrie 2008 19:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 11 De la: Lacra___ 17 Septembrie 2009 15:56
Buna tuturor...o rugaminte...raspundeti, realizez o cercetare.multumesc 9 De la: mkdisk 24 Aprilie 2009 12:58
CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD 1 De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08
Bagarea in seama... 406 De la: gya29 29 Februarie 2012 22:07
Cafeneaua "de serviciu" 4456 De la: taiko 22 Octombrie 2009 16:05