Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: guru_ion, la data 2011-12-06 11:36:06
De la: Sultanu_, la data 2011-12-06 00:22:21
De la: guru_ion, la data 2011-12-05 22:39:44
De la: Sultanu_, la data 2011-12-05 13:58:40
De la: GODZILA, la data 2011-12-05 13:50:43[quote name='Sultanu_' date='2011-12-05 13:45:03'te gandisei la Guristu' ?

dupa cum ati observat si voi ,nu eu sunt cel care nu poate sa doarma de grija lui "tataie"..si altora ..
iar acum ..sincer ,numai grija lui nu o aveam..

adica te baga omul in seama si tot tu ala reclarcitant.
ce oameni!
stai linistit ca nu te mai intreb nimic de porcul tau, tataie.

bahhh ..tu ori esti transsexual ,ori vreo '"bagaboanta" ratacita pe forumul asta si-ti cauti interesul.
poi..tu ma-ntrebi de porc ?? nu stie toata lumea ca te am in orice moment..

esti cam uituc?
in urma cu un mesaj ziceai ca e in crestere , ca-l cumperi de craciun, ca l-ai botezat......
ce ai? eu te intreb ca omul de pocul de craciun si tu dai in stamba pe aici, om batran! rusine sa-ti fie!

Buna sa-ti fie inimioara ,Ioane ...si cred ca ar fi cazul sa terminati o data cu aceste intepaturi rautacioase ,deoarece nu aveti nici un motiv sa va tot aruncati cuvinte care supara si pe unul si pe altul ...chiar nu aveti nimic de impartit si ar trebui sa va respectati ,ptr ca sunteti oameni si mai ales ptr ca suntem in preajma sarbatorilor si ...cred ca ar trebui sa fim mai buni si mai iertatori unii cu ceilanti si ...nu numai de sarbatori ,cred ca asa trebuie sa fim tot timpul cu semenii nostrii !...Nu stiu de ce il faci pe Stefan batran ,ptr ca si tu ai putea fi mai batran ca el ...faptul ca tu ai un avatar cu o poza "faina" si cu o varsta care nu poate fi reala ,nu iti da dreptul sa faci pe cineva batran sau ...tataie si nu cred ca a imbatranit la usa ta si nici nu i-ai dariut vreun nepot ca sa te poti adresa in acest mod ...stiu ai sa spui ,cine sunt eu sa intervin ?...si eu am sa-ti raspund ca nu intervin ptr faptul ca ,Stefan imi este prieten ci doar ptr ca faptul ca nu este frumos sa atati pe cineva asa diplomat cum esti tu si dupa aceea sa faci pe victima ...este foarte adevarat ca tu nu vb urat dar iti place sa atzati cu diplomatia care te caracterizeaza si sunt oameni care gusta glumele tale, uneori nesarate si sunt care rabufnesc prin a spune cuvinte nu tocmai ortotoxe
...daca te-am suparat te rog ma iarta si te rog fi dragut ,manierat si respectuos cu toata lumea ,indiferent ca este barbat ,femeie ,in varsta ,etc...etc ...iar atunci cand un seamanul tau te roaga sa nu il mai cataloghezi ceea ce el nu se considera a fi ,te-as ruga sa ti cont si sa respecti aceasta doleanta ...si nu uita ,respecta ca sa fi respectat ,chiar daca suntem in virtual si unii cred ca au voie sa arunce cu cuvinte jignitoare care nu sunt demne de titulatura de a fi ...OM .
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 13:03
De la: Sultanu_, la data 2011-12-06 00:29:59e sf NICULAE !!
Doamne iarta-ma si eu pacatuiesc cu despuiatul pe aici..
La multi ani tuturor celor ce-si aniverseaza azi numele si sarbatori fericite tuturor ..!!

long time no see
la multi ani tuturor celr ce isi serbeaza ziua de nume azi si cea de nastere daca or fi, multe bucurii va doresc si muuuulte muuulte cadouri de Mos Nicolae.

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Decembrie 2011 13:19
buna ziua draga mea domnita camelyta.
mai intai sa-ti traiasca toti cei cu nume de sfant, si restul pe langa ei

in al doilea rand, in momentul cand primesti un apelativ de genul "guristul", numai respect nu se numeste. si asta se intampla din primele mesaje adresate catre mine. nu-l cunosc pe cel ce se autointituleaza sultanul si nici nu vreau dupa cum decurg lucrurile, dar sa te adresezi cuiva pe care nu-l cunosti pe care-l vezi prima oara pe un foru m cu o formula usor ijgnitoare nu mi se pare dintre cele mai placute abordari. e dreptul fiecaruia sa scrie orice, dar nu poti cere respect pentru ceea ce scrii.
nu-mi amintesc sa fi folosit alta strigare decat "tataie", ceea ce pentru unii oameni este o formula de respect. de pilda cei trecuti de o anumita varsta, iar anii le-au lasat urme adanci in intelepciune .
plecam de la premiza ca pentru prima oara cand ne intalnim suntem oameni. faptele si discutiile ce urmeaza pot intarii aceasta premiza sau o pot demonta.
de ce dumneavoastra mi v-ati adresat din prima clipa cu ioane?
guru_ion
Postat pe 6 Decembrie 2011 13:28
La multi ani si multa sanatate tuturor care au ceva de sarbatorit azi!
ally_ally00
Postat pe 6 Decembrie 2011 13:56
De la: PICCKARD, la data 2011-12-05 19:26:12 auziti ba!
un istoric sarb zice ca vlad tepes ar fi de-al lor!
intre noi fie vorba, numele de fata al bunicii mele din partea tatalui meu era de TEPES asa ca eu nu cred ca ma trag din sarbi cu toate ca sunt cam inalt pentru media romanilor

...tu TEPES....eu CASANDRA..... ...prevad trageri in...teapa ....bune !!!!!!!.....dar nu ma crede nimeni ,nu ??????????....
BlueeyesEtta
Postat pe 6 Decembrie 2011 14:01
De la: guru_ion, la data 2011-12-06 13:28:55buna ziua draga mea domnita camelyta.
mai intai sa-ti traiasca toti cei cu nume de sfant, si restul pe langa ei

in al doilea rand, in momentul cand primesti un apelativ de genul "guristul", numai respect nu se numeste. si asta se intampla din primele mesaje adresate catre mine. nu-l cunosc pe cel ce se autointituleaza sultanul si nici nu vreau dupa cum decurg lucrurile, dar sa te adresezi cuiva pe care nu-l cunosti pe care-l vezi prima oara pe un foru m cu o formula usor ijgnitoare nu mi se pare dintre cele mai placute abordari. e dreptul fiecaruia sa scrie orice, dar nu poti cere respect pentru ceea ce scrii.
nu-mi amintesc sa fi folosit alta strigare decat "tataie", ceea ce pentru unii oameni este o formula de respect. de pilda cei trecuti de o anumita varsta, iar anii le-au lasat urme adanci in intelepciune .
plecam de la premiza ca pentru prima oara cand ne intalnim suntem oameni. faptele si discutiile ce urmeaza pot intarii aceasta premiza sau o pot demonta.
de ce dumneavoastra mi v-ati adresat din prima clipa cu ioane?

mltumesc ,Ioane draga ptr urari si din suflet si eu iti doresc la fel !....iar in ceea ce priveste felul meu de a ma adresa semenilor mei ,este ca asa sunt eu ,imi place sa respect si sa vorbesc frumos cu toata lumea indiferent
cine ar fi ,chiar nu ma intereseaza atata timp cat se comporta omeneste ...eu nu zic ca nu ai dreptate ,dar daca te-ai straduii un picut nu mai mult ,ai incerca tu sa fi cel care incheie securea asa zisului razboi si daca ai obser vat ca nu ii place sa te adresezi cu ...tataie ,nu te mai adresa si sunt convinsa ca Stefan nu te-ar mai ataca ,ptr ca asa cum eu il cunosc este un om care stie sa respecte si atunci cand greseste sa recunoasca acest fapt ...si da cuvantul tataie este un cuvant chiar fain dar spus cu o oarecare ironie ,
pe el il enerveaza dragul meu ,nu sunt avocata nimanui dar faptul ca te simt un om cu suflet si mult bun simt ,am indraznit sa intervin in aceasta disputa urata ptr doi gentelmeni ca voi
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 14:03
De la: dandanaua_reloaded, la data 2011-12-06 13:19:38
La multi ani tuturor celor ce-si aniverseaza azi numele si sarbatori fericite tuturor ..!!

long time no see
la multi ani tuturor celr ce isi serbeaza ziua de nume azi si cea de nastere daca or fi, multe bucurii va doresc si muuuulte muuulte cadouri de Mos Nicolae.

la fel sa fie si ptr tine ,o zi cu mult soare in suflet ,iubire si ....cadouri faine cat mai multe !
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 14:06
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-12-06 14:01:13
intre noi fie vorba, numele de fata al bunicii mele din partea tatalui meu era de TEPES asa ca eu nu cred ca ma trag din sarbi cu toate ca sunt cam inalt pentru media romanilor

...tu TEPES....eu CASANDRA..... ...prevad trageri in...teapa ....bune !!!!!!!.....dar nu ma crede nimeni ,nu ??????????....

normalllll ....ca nu !
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 14:07
De la: gabrielle_new, la data 2011-12-05 19:38:10am pregatit ,,o nuielusa ,, ghetele ,ce voi primi ,nu stiu ,ma astept la surprize

eu deja am facut un ...manunchi.....cu fiecare nuielusa primita de ani de zile incoace !!!!!!..... ...IM BADDDDDDDDDDDDD..... ...SI CE DACA??????????????....
BlueeyesEtta
Postat pe 6 Decembrie 2011 14:09
De la: gabrielle_new, la data 2011-12-05 19:40:43
De la: PICCKARD, la data 2011-12-05 19:38:23
De la: gabrielle_new, la data 2011-12-05 19:35:32au plecat toate ,nu mai intra nimeni aici , ce vremuri ..tocmai acum de mos nicolae

vad ca tu esti aici! si fiind una dintre visatoare, nadajduiesc ca si celelalte se vor intoarce ...vreodata!
ms , sa speram ca revin ,

eu am avut treaba sa-l lingusesc pe Mosul sa nu-mi mai dea tot nuielusa........dar fara succes !!!!!!..... ...cred ca nu l-am tras de..... ....barba.... ...prea bine !!!!!....
BlueeyesEtta
Postat pe 6 Decembrie 2011 14:36
De la: PICCKARD, la data 2011-12-06 08:28:37acum ploua!

cati bani ai numarat ???????????.....
BlueeyesEtta
Postat pe 6 Decembrie 2011 14:46
De la: Camelia_08, la data 2011-12-06 14:07:41

normalllll ....ca nu !

Pup o DOAMNAAAAAAAA !!!!!!!.... ....si ma bucur enorm ca este cineva pe aici asa cum eram eu odata........ ....asa pot si eu sa-mi exercit functia de PERVERSA in voie !!!!!!!.... ....ca are cine sa fie cuminte si cu rabdarea de a impaca.....zanatecii !!!!!!....
BlueeyesEtta
Postat pe 6 Decembrie 2011 14:49
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-12-06 14:46:47
De la: PICCKARD, la data 2011-12-06 08:28:37acum ploua!

cati bani ai numarat ???????????.....

am numarat in gand miliardele care-mi lipsesc!
PICCKARD
Postat pe 6 Decembrie 2011 15:26
buna ziua doamnelor si domnilor si LA MULTI ANI la neamuri! ca se pare ca nu e nici un nicolae sau nicoleta prezent(a)
PICCKARD
Postat pe 6 Decembrie 2011 15:29
De la: PICCKARD, la data 2011-12-06 15:26:46
am numarat in gand miliardele care-mi lipsesc!

vezi ca-s la mine da am cheltuit tot
piscolino
Postat pe 6 Decembrie 2011 15:31
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-12-06 14:49:40

normalllll ....ca nu !

Pup o DOAMNAAAAAAAA !!!!!!!.... ....si ma bucur enorm ca este cineva pe aici asa cum eram eu odata........ ....asa pot si eu sa-mi exercit functia de PERVERSA in voie !!!!!!!.... ....ca are cine sa fie cuminte si cu rabdarea de a impaca.....zanatecii !!!!!!....

Si eu te pup scumpa DOAMNA cu functia de PERVERSA ...ia spune-mi ce ai primit de MOS ??? ...eu am cautat un carnat ase mai special si nu ase gras ca sa nu ma ciumurlesc ...dar nu am gasit si ...mi-am luat un DANONE ,sa mai imi treaca greata
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 15:32
De la: PICCKARD, la data 2011-12-06 15:29:37buna ziua doamnelor si domnilor si LA MULTI ANI la neamuri! ca se pare ca nu e nici un nicolae sau nicoleta prezent(a)

intr-un final ai aparut si tu! pe unde ai colindat pana acum?!
ally_ally00
Postat pe 6 Decembrie 2011 15:42
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-12-06 14:49:40

normalllll ....ca nu !

Fata draga, tu cand ne-mpacai (si ce frumos o faceai ) ne sareau ochii in acelasi ritm cu emoticoanele si eram cu gura pan' la urechi, de nu ne mai ardea sa mai stam suparati unii pe altii
luchianramona
Postat pe 6 Decembrie 2011 15:49
De la: dandanaua_reloaded, la data 2011-12-06 13:19:38

long time no see

a dat domnu' de ai mai intrat si tu aici..??
bine ai revenit dandanico..pupi la gandacel si la ai tai ..
Sultanu_
Postat pe 6 Decembrie 2011 17:11
salut pe cei ce au intrat azi in cafenea ..dau pupi la fete si spun La multi ani !!
camy..multumesc dar mu cred ca era nevoie..
gurule ..ai memoria scurta ..nu eu te-am "botezat" guristu ..,ci altii pe aici..
eu.. doar te mai alint asa cateodata cu apelativul guritza ..,atunci cand tu ma mai inrebi de sanatate..
Sultanu_
Postat pe 6 Decembrie 2011 17:24
De la: Sultanu_, la data 2011-12-06 17:24:33salut pe cei ce au intrat azi in cafenea ..dau pupi la fete si spun La multi ani !!
gurule ..ai memoria scurta ..nu eu te-am "botezat" guristu ..,ci altii pe aici..
eu.. doar te mai alint asa cateodata cu apelativul guritza ..,atunci cand tu ma mai inrebi de sanatate..

probabil ai vrut sa fi in trend
asta spune multe, tataie
guru_ion
Postat pe 6 Decembrie 2011 17:34
De la: Sultanu_, la data 2011-12-06 17:24:33salut pe cei ce au intrat azi in cafenea ..dau pupi la fete si spun La multi ani !!

ba eu cred ca era ...Stefane ,deoarece consider ca sunteti doi oameni maturi si nu la gradinita ..ala a zis primul ,ba tu ai zis si tat ase ...o tzineti pana la adanci batraneti ...terminati o data ca sunteti chiar ridicoli !!! si hai amu nu pune boticul ca nu ti-am facut nik ( as fi vrut dar ...na esti ocupat ,ca nu puteai si tu sa mai stai o tzara ase pana dadeai di mini pi acilea) ...te pupacesc de nu te vezi si pe Tantica si pe toti albinoii si albinutele tale si va doresc din suflet numai bine si distractie la maxim
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 17:44
De la: guru_ion, la data 2011-12-06 17:34:42

asta spune multe, tataie

vaiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce te omor yo pe tine ,Ioane draga dar stai nu te otzara la mine ca tat yo te invii ase cum numai yo stiu chiar nu te poti abtine sa ii mai spui asa ???...oare chiar nu poti sa te adresezi conform avatarului ??? eu cred ca poti dar iti place sa enervezi ...dar oare daca te pupacesc yo ase ca o hoasca ce sunt si te rog sa nu mai ii spui asa ...oare poti ???
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 17:52
De la: Camelia_08, la data 2011-12-06 17:52:54

asta spune multe, tataie

vaiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce te omor yo pe tine ,Ioane draga dar stai nu te otzara la mine ca tat yo te invii ase cum numai yo stiu chiar nu te poti abtine sa ii mai spui asa ???...oare chiar nu poti sa te adresezi conform avatarului ??? eu cred ca poti dar iti place sa enervezi ...dar oare daca te pupacesc yo ase ca o hoasca ce sunt si te rog sa nu mai ii spui asa ...oare poti ???

dar cum sa-i spun camelyta draga? tinerelule??
nu poci sa scriu sultanul, ca nu am pe tastatura literele necesare
oare imi place sa enervez? sa luam un calcul simplu. daca citesti mesajele mele, vei observa ca ma adresez respectuos orcarui profil, chiar daca in saga si spada, atata timp cat respectivul scrie nickul meu cum trebuie.
e o stare de reciprocitate.
guru_ion
Postat pe 6 Decembrie 2011 17:59
La multi ani la toata lumea...
O seara placuta va doresc.
PRALEA_
Postat pe 6 Decembrie 2011 18:01
De la: PRALEA_, la data 2011-12-06 18:01:58La multi ani la toata lumea...

o sera faina si tie.
guru_ion
Postat pe 6 Decembrie 2011 18:05

la fel sa fie si pentu tine !!!
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 18:10
De la: guru_ion, la data 2011-12-06 18:05:56

o sera faina si tie.

Mai termina si tu cu carnatii aia...Ce tu nu stii ca e post...
PRALEA_
Postat pe 6 Decembrie 2011 18:15
De la: Camelia_08, la data 2011-12-06 18:10:21

la fel sa fie si pentu tine !!!

Hei nume de floare....cum e vremea la Colojvar ? Aveni Mosul pe la tine ?
PRALEA_
Postat pe 6 Decembrie 2011 18:17
De la: guru_ion, la data 2011-12-06 17:59:20
De la: Camelia_08, la data 2011-12-06 17:52:54

asta spune multe, tataie

dar cum sa-i spun camelyta draga? tinerelule??
nu poci sa scriu sultanul, ca nu am pe tastatura literele necesare
oare imi place sa enervez? sa luam un calcul simplu. daca citesti mesajele mele, vei observa ca ma adresez respectuos orcarui profil, chiar daca in saga si spada, atata timp cat respectivul scrie nickul meu cum trebuie.
e o stare de reciprocitate.

apai... mai Ioane draga ,totusi ai putea sa faci un efort si sa gasesti literele pe tastatura ,ptr ca asa e nikul si trebuie sa te conformezi si ...da asa este nu pot spune altceva ,decat toata stima ptr felul in care te adresezi celor care intra in acest virtual !
Camelia_08
Postat pe 6 Decembrie 2011 18:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rasfat de femeie! 1 De la: mohoreaalina 13 Mai 2011 18:28
Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? 268 De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42
topic doar pentru care stiu sa scrie si sa se exprime cotrect in limba romana 33 De la: angelradios 19 Octombrie 2010 23:55
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot 4 De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19
cafea cu aroma de femeie 16 De la: DON_LUCIANO 20 Iulie 2009 11:40