Mai multe
| iris, ispita! | ||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:15 |
||
|---|---|---|
De la: heaven_gate, la data 2008-12-20 13:03:29imi cer scz ca le-am dat replica .......pe acest topic... sa ai o zi placuta si o cafeluta sa o bem aici cu toti prietenii
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 20 Decembrie 2008 13:16 |
||
|
prefer omleta cu ciuperci....si lapte...... mersi.....
|
||
|
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:16 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-20 13:12:26 fetita mea statea la rand si repeta intruna: nu mi-e frica, nu mi-e frica! Mosule, nu asa aproape, da? Si fara intrebari capcana, da? Funny Sa mai zica cineva ca moshul e iubit de toata lumea |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Decembrie 2008 13:16 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-20 13:15:16iris, ispita! doar ispita ca daca e sa te uiti in frigiderul meu care e sexy ..iti trece cheful de mancare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Decembrie 2008 13:17 |
||
|
asa pateam si eu..cand aparea tati imbracat in mos craciun...... dar eram si eu mai mik........ plangeam......si nu ma putea opri .....
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:18 |
||
| deea a mai lasat de la ea cand a vazut ca in plasuta sunt printese...dar Bogdiii! pana nu a iesit aratarea, a plans intruna | ||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:18 |
||
|
de obicei orice copil plange la vederea lui...... dar cadoul primit te bucura...... chiar si acum mari.....te sensibilizeaza un cadou de sarb....fie el si neinsemnat........ sa te trezesti dimi...si sa vezi ce ai primit..... hmm...de abia astept sa vina mosu........ |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:20 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-12-20 13:16:15prefer omleta cu ciuperci.... Si eu la fel dar nu am ciuperci si nici bucatareasa nu s-a trezit inca asa ca ma rezum la cafea si tigari Singura perioada cand mancam dimineata a fost acum niste ani buni cand se trezea baiatul inaintea mea sa ma oblige sa mananc inainte sa plec la birou Eu singura nu mananc ca nu mi-e foame
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Decembrie 2008 13:21 |
||
Unde e Lucia? spunea ceva de garda
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:21 |
||
|
inainte nici eu nu papam.......dar acum e musai sa iau masa..... hai ca fac eu una.....si o aduc in cafenea....
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:23 |
||
| sper ca la mine sa vina mosul veritabil...aha...lipseste Lucia, nici Mosul nu a dat pe aici azi, hmmm...suspect | ||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:24 |
||
|
Nepoata mea avea 3 ani cand am dus-o in parc si l-a vazut pe mosh ...s-a imediat la el si a inceput sa-i vorbeasca ...ca nici macar eu nu intelegeam ce spune ( vorbea foarte repede ) e alta treaba . Cand i-am zis ca ii fac poza cu moshul si-a dat caciulita din cap ca nu ii sta bine si nu vrea sa strice poza A iesit o poza deosebit de frumoasa , ea cu parul negru carliontat imbracata in rosu si mosul cu parul alb de..... Va dati seama ca am intrebat-o ce i-a cerut mosului si ....i-a adus tot de pe lista nu ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Decembrie 2008 13:26 |
||
|
mosu cred ca se pregateste de sarb sa ne aduca ,cadourile....... Lucia poate e suparata ca am invadat cafeneaua cu injurii........penibile si nefolositoare nimanui..sper sa ne ierte.......
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:27 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-20 13:26:25Nepoata mea avea 3 ani cand am dus-o in parc si l-a vazut pe mosh ...s-a imediat la el si a inceput sa-i vorbeasca ...ca nici macar eu nu intelegeam ce spune ( vorbea foarte repede ) e alta treaba . o nepotica puternica.....sa iti traiasca....
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:27 |
||
Pai de aia am hotarat sa fim cuminti nu ? sa nu ne expulzeze lucia din cafenea Mai are cineva placerea de a primi mesaje de la rapo sau sunt singura ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Decembrie 2008 13:31 |
||
| La gradi am avut unul veritabil, inclusiv catarama de la curea era ca in desene, mai ca iti venea sa te dai la el...superb...dar silfidu asta cu fata de plastic! cred ca a vrut sa sperie copii sa nu-l mai astepte...era portarul de la scoala deghizat, cu o masca cumparata din Metro...deci Mosul tre' sa dea socoteala! | ||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:32 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-20 13:31:15Pai de aia am hotarat sa fim cuminti nu ? sa nu ne expulzeze lucia din cafenea grecul? tot il intrebam ce vrea si spunea ca e grec..si atat.......
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:32 |
||
nici macar mesaje de la rapo nu primesc
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:35 |
||
Mda , tocmai mi-a zis ca ma iubeste i-am raspuns ca si eu ma iubesc Prima data mi-a trimis ceva in italiana ....acum a luat-o cu ,,Ai love you'' ......nush cine e si ce vrea nenea de la mine dar sigur nu e prea comunicativ
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Decembrie 2008 14:32 |
||
|
cauta si el ceva eu ii spuneam ca nu inteleg
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 14:34 |
||
|
mai era unu cu H tot asa facea |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 14:35 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-12-20 12:14:10lasitatea te caracterizeaza...ameninta pui..... Oare unde vede mintea ta intunecata lasitate in comentariile mele? Eu nu am spus ca sunt impertinenta. Poti sa te uiti cu lumanarea si nu o sa vezi asa ceva in postul meu. Esti pe langa din nou. Intre noi fie vorba, nici nu cred ca stii ce inseamna cuvantul asta. Am spus numai ca daca as avea de ales intre impertinenta si vulgaritate as alege impertinenta.Si crede-ma, e o diferenta foarte mare intre ele. Ti-am spus si eu: continua sa ma inviti la explorarea cavitatilor tale si asta va ajuta la stergerea contului tau. Banuiesc ca nici macar un loc fara niciun fel de reguli cum e kudika nu poate sa suporte o asa creatura ca tine. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Decembrie 2008 14:41 |
||
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 14:43 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-12-20 12:49:27eeehheeee.....dupa cum vad bine veninul asta este atat de otravitor incat nu vreti sa va linistiti cu jignirile...suntem in prag de sarbatori, ce este mai frumos decat sa mergi la cumparaturi pentru sarbatorile care vor veni cat de curand si sa fiti fericiti sa incepeti un an nou mai bun si mai prietenos, oare chiar merita toate jignirile astea? Chiar nuva este rusine de atata lume care va citeste toate abertatiile voastre? Kathara si Wolfy chiar va satisface atat de mult sa jigniti utilizatorii pe care nici nu-i cunoasteti decat virtual? Kathar esti ca o vipera care ataca pe la spate, barfesti toata lumea pe unde apuci, ma dar mai ganditi si voi ca aveti o varsta nu mai sunteti la stadiul de gradinita. Cu toata inteligenta voastra care o tot postati peste tot dati dovada numai de prostie cu jignirile voastre nici decum inteligenta. De cat tupeu poti sa dai si tu dovada! De ce nu-ti intrebi prietenele daca nu le e rusine sa jigneasca? Fiindca i-am spus lui fanel ca imi platesc intotdeauna politele, sunt mentionate pe topicul asta, facuta in toatre felurile, invitata sa ling posterioare si ...anterioare..., si mai ai tupeul sa ma intrebi pe mine daca nu mi-e rusine ca jignesc? Da, asa e, p-aia cu anusurile si limbile am facut-o gunoi. Extraordinar! Mare jignire! Ura nu e de partea noastra fetita, ci de partea celor care provoaca tot timpul scandal in jurul nostru: la inceput era oana, apoi fanel, apoi dandanaua, apoi crista. Au ramas traumatizati tare. Si nu, comentariile nu vor aparea pe alt topic ci pe cafenea. De ce? Simplu! Fiindca aici am fost jignita, si aici raspund. Da dom'le asa e, noi dam dovada de prostie, spre deosebire de oamenii care vorbesc cu m.... si c.... Ai si tu drepate, asa suntem noi mai proaste, nu putem sa folosim asemenea cuvinte. Nu o sa fim niciodata de nivelul tau sau al lui heaven_gate. A, era sa uit: ai zis ca noi nu mai suntem la varsta gradinitei. Dar fanel, etta, dandanaua, crista, nu mai sunt demult la aceasta varsta mirifica. Toti sunt mai mari sau mult mai mari ca noi toti se tin de scandal. Si in centrul lui vor sa fim intotdeauan noi. Stef care este Matusalem al forumului la varsta lui respectabila joaca in drame: l-au suparat dom'le unele, isi sterge contul, provoaca un scandal si peste doua zile revine pe forum. Tu cam ce varsta i-ai da? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Decembrie 2008 14:54 |
||
|
iris o cafea nu doresti sa servesti? fac ,cinste.........
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 14:59 |
||
Inseamna ca avem cafea suficienta ca tocmai ce am pus si eu de una si vroiam sa va anunt ca e aburinda si e pacat sa se raceasca Facem schimb de cafele atunci , a mea e Jacobs verde
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Decembrie 2008 15:04 |
||
|
Mesaj de la rapo : sex Mesajul meu : pune o poza si mai vb dupa aceea Raspuns ....imi trimite un nr de telefon care incepe cu 0030 ....pai in conditiile astea nu-ti trece cheful de orice ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Decembrie 2008 15:06 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-20 15:04:30Inseamna ca avem cafea suficienta ca tocmai ce am pus si eu de una si vroiam sa va anunt ca e aburinda si e pacat sa se raceasca lavazza
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:08 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-20 15:06:56Mesaj de la rapo : sex totusi a spus ce vrea...... sunt tot felul de creatii pe site asta
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sfat | 2 | De la: kudika052198 12 Aprilie 2010 16:24 |
| CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste | 23 | De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00 |
| o scuza buna...!! | 5 | De la: kika25 19 Octombrie 2009 22:31 |
|
|
||
| Premii, concursuri, tombole | 1 | De la: miha_munteanu 8 Mai 2010 08:28 |
| invitation 2all | 3 | De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.