Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Buna dimineata cafenea!!!!
Iris, sincere felicitari!
Oktober, sper ca nu ti-a stat cerbul lopatar in gat de te-ai ascuns asa...
Heaven, bine te-am regasit.
Restul , va primiti pupicii care vi se cuvin cand veti intra in cafenea, da?
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 13:32
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 13:32:05Buna dimineata cafenea!!!!
Iris, sincere felicitari!
Oktober, sper ca nu ti-a stat cerbul lopatar in gat de te-ai ascuns asa...
Heaven, bine te-am regasit.
Restul , va primiti pupicii care vi se cuvin cand veti intra in cafenea, da?

buna dimineata, lucia! primesc si eu pupicii si cafeluta?
Lulli
Postat pe 21 Decembrie 2008 13:36
lucia, cerbul si ursul au fost sub forma de pastrama, deci, ceva comestibil, nu am ajuns sa-mi doresc niste cartofi prajiti ca data trecuta ...iar cina de fite a fost pana la urma ceva ft ok...lumea a venit in blugi si si-au lasat aerele si toanele la usa chiar mi-a parut rau ca a trebuit sa plec mai devreme...iar gazda a fost cat se poate de draguta, a inclus in meniu galuste unguresti pt mine

ooo, trebuie sa plec la drum ,mai ne vb fetelor, sa fiti cumintele

Postat pe 21 Decembrie 2008 13:47
Lulishoara, tzucu-tzi soarele teu, cum sa nu-ti dau ?
Oktober, mersi fain, da' prefer prcul,puiul sau vita Aranigaluska? Sau gomboti?
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 13:56
merci, lucia! uite eu am trecut de la cafea la ceai verde cu melissa:) bun, bun! te servesc si pe tine cu o ceasca?
Lulli
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:00
Ce-i ala?
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:03
ceaiul? sau melissa? un fel de menta mai...exotica:)dar e bun!!!
Lulli
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:04
Aha, acu am priceput.
Iuiiiiiiiii, azi sunt de garda cu o colega cu care ma inteleg tare bine, doar ca are un mic defect: gateste bine... Si eu mor de foame...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:15
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-21 00:24:23wolfy :|:| ce pisici mei te intere pe u daca vb cu altii pe mess sau pe private , ok ?:| don't f with me ?ok ? ca te pui cu dracul in persoana, a sii inca ceva ::| desckide dracu bine ochii ca nu totul se rezuma la lb romana , daca vrei sa traiesti in bula ta temporala ok :| dar tu faci trafic cu certurile tale liliiiiiii mdeah , lua-a te ar stii u cine , adica daca stau bine sa ma gandesc :D nu e bine sa te ia stii u cine ca acolo te astept eu sa ti var o furca in fund :|

Mama, sunt sigura ca ii e tare frica de tine!
Kathara
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:41
Vaaaaaaaaaiiiiii!!! Ce-am uitat! Iertare-mi cer Blue de la tine! Bine ai revenit in cafenea!
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:46
Neata cafeneaa

In caz ca nu stiati deja , azi e ziua mondiala a orgasmului asa ca faceti bine si sustineti cauza, azi e zi de ....

Lucia , multam de felicitari ,daca as stii si pentru ce sunt ar fi si mai bine

Luli ...nu mai dau search ca mi-e lene dar e melissa sau melasa ? parca vad ca primesc raspuns de la altcineva

Mari ,daca treci prin Buc si te prind ca nu treci pe la mine ne suparam sa stii valabil pentru orice alta cadana
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:53
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-21 14:41:07
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-21 00:24:23wolfy :|:| ce pisici mei te intere pe u daca vb cu altii pe mess sau pe private , ok ?:| don't f with me ?ok ? ca te pui cu dracul in persoana, a sii inca ceva ::| desckide dracu bine ochii ca nu totul se rezuma la lb romana , daca vrei sa traiesti in bula ta temporala ok :| dar tu faci trafic cu certurile tale liliiiiiii mdeah , lua-a te ar stii u cine , adica daca stau bine sa ma gandesc :D nu e bine sa te ia stii u cine ca acolo te astept eu sa ti var o furca in fund :|

Mama, sunt sigura ca ii e tare frica de tine!

Katy , vezi ca ai inceput sa faci greseli , corect este :,,Sunt sigura ca mamei ii este tare frica de tine ''
Ti pup , gata , nu te mai bag in seama ca ai inceput sa devii plictisitoare si oricum sunt suparata pe tine ca m-ai lasat singura aseara .
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:56
scorpioane ,mai ai o sansa pe 25 cu tortul ala ca ma numesc si cristina daca o ratezi si pe asta nu stiu pe unde scoti camasa
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 15:19
Iris, te-am felicitat ca aseara ai curatat cafeneaua. In acelasi timp imi pare rau ca ai fost lasata cu ochii-n... soare...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 15:41
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 15:41:43Iris, te-am felicitat ca aseara ai curatat cafeneaua. In acelasi timp imi pare rau ca ai fost lasata cu ochii-n... soare...

Eu am suferit ca m-au parasit fetele si tu ma feliciti

Va pup fetelor , ma duc sa sustin cauza mondiala ca s-a trezit al meu
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 15:51
buna seara!!!
ce faceti dragii mei?lucia un vintu fiert si un !!!
buna seara iris!!! un si o cana de vin fiert am si pt tine!!
luli sa nu crezi ca asm uitat uite ca vine si vinutul!!!
sultane... un e pt tine si unl pt fam ta!!! si pt tine am vinut!!!!
si mai am o multime de si pentru restul ca sa aveti o seara placuta!!!
etta, dragutza pe unde esti? eu am fugarit lumea de la PC ca sa iti las si vinut si u??????????
betterrr
Postat pe 21 Decembrie 2008 17:14
Heloo Andreea! Si bine-ai venit. Pe mine va rog sa ma scuzati 10 minute ca ma duc sa-mi beau restul de cafea si sa fumez tigara cuvenita...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 17:17
http://romanian-speedtest.10-fast-fingers.com/

Hai sa va vad cat de repede tastati intre timp eu fac patul si pentru ca-s vredincuta azi ...dai si cu aspiratorul

Seara buna better
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 17:20
o seara superba ........

Postat pe 21 Decembrie 2008 17:37
Esteeeeeeeeee!!! Mai ales cand esti la job ca mine...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 18:10
Lucia mea priceputa! Aranygaluska, sau cel putin varianta de la Arad!

Oooo, si eu prefer animalele mai domesticite, nu ma dau deloc dupa asa ceva, dar ce sa fac, tac si rabd, si prefer sa nu intreb ce am in farfurie!

De craciun gatesc curcan, asa sper cel putin....

Sa ai o noapte ft linistita la job!

Postat pe 21 Decembrie 2008 18:50
Ce-mi plac si mie! Da' din alea tavalite prin miere si nuca, ca asa le face mama mea.
Cum gatesti curcanul? Ca eu nu ma pricep la chestii de astea mai de fite, dar chiar as vrea sa incerc.
Bine ai revenit, draguta!
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 18:54
Pai asta e, nici eu nu ma pricep la chestii de fite, de ce crezi ca imi era groaza sa merg? Dar era musaiiii!!!
Pt curcan o sa scot reteta dintr-o carte veche de bucate, trisez putin cu condimente speciale pt curcan ,gata amestecate , la pliculet...daca iasa bine ti-o spun si tie, daca vezi ca nu pomenesc de cina de craciun, sa nu ma intrebi de ce

Postat pe 21 Decembrie 2008 19:00
noh, trag puradeii de mine si cum stiu ca esti de garda, poate mai ne vorbim mai incolo

Postat pe 21 Decembrie 2008 19:02
Ok, iubita. See you later!
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:07
salutare cafeneaaaaa
ce e cu linistea asta mormantala aici ?

ia ca fac prezenta , cine e online sa faca bine sa vina sa ma pupe ca imi lipsesc pupicii de la voi
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:17
Servici usor Lucia ,iti dau un pupic pentru ca bere nu ai voie
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:18

Multumita, Iris?
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:18
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 19:18:59
Multumita, Iris?

Multumita , te trec prezenta in catalog

Unde-i restul clasei ?
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:21

Ce ma intereseaza pe mine cu cine vorbesti tu pe mess? Pai uite tocmai mi-am amintit ca nu am dorit sa stau mai mult de vorba cu tine nici pe mess nici pe privat. Dupa cateva mesaje in care imi aduceai la cunostinta ca daca nu vorbim mai mult ma stergi din lista de prieteni, ai facut-o, fiindca nu am dat curs invitatiei tale, evident. Iti dai seama ce mult imi pasa mie de tine!

Si la urma urmei, pe tine ce "pisicii mei" te intereseaza ce fac eu pe forum?
A, si asa ca informartie generala, certurile sunt ale frustratilor din harem, nu ale mele. Nu de alta, dar te faci de ras cand scrii prostii de genul asta,
Da draguta, sa stii ca mi se face frica de amenintarile tale!Ce o sa faci? O sa faci rost de ip-ul meu si o sa vii sa ma bati, asa cum voia oana? Cat despre "nenea" ala de care zici tu ca ar trebui sa fiu luata, sunt sigura ca are o preferinta pentru tine.
Nu o fi limba romana totul... interesanta replica pentru un student la limbi straine daca imi aduc bine aminte...
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
castigati cu...mai nimic 2 De la: monaram 23 Iunie 2009 19:48
am reusit! 4 De la: concordia 21 Noiembrie 2009 19:59
Regretele voastre((: 174 De la: mihailpaulcraciun 30 Iulie 2009 06:38
0 prietena 21 De la: rockk 23 Martie 2011 12:31
'neatza.... 22 De la: cocoyonela 24 Martie 2009 12:41