Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: Luli2, la data 2009-01-07 09:43:48buna dimineata!!!! SOS! cafea ca mor de somn!

poate muscaturile mele, au sa te trezeasca !!

da iris si sunt convis ca mai sunt si altele..!!
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:47
De la: heaven_gate, la data 2009-01-07 12:00:11ciao fetele......tzucuri multe.......
o zi superba sa aveti si la multi ani celor care poarta nume de sfant.....

un tzuc lung si dulce pt pui.....

puiul tau,iti intoarce milioane ..!!
esti tare dulce si prefer sa ti-o spun aici,puicuta mea..
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:52
oktober si betterrr..,nu v-am uitat !!
traiasca soacrele..
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:56
De la: dienuta_nou, la data 2009-01-07 13:16:20fetelor...............neata buna.........si la multi ani pentru ioni si ioane si derivati..........

si nu mai pot.............aseara se lasa cu whisky pe nemancate, stins cu sangria si apoi palincuta de casa .................si acuma am reusit sa ma ridic din pat.........si am o durere de cap ca nici nu stiu pe ce lume traiesc...........
si acuma trebe sa fug la servici, ca m-or dat astia disparuta..........offce rau mi-e........vreau sa dorm

e de inteles,dupa cat timp ai fost sechestrata..
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:58
De la: laurathegirl, la data 2009-01-07 14:42:39Tantzelu si Stef,La multzi ani dragii mei.La fel si puiutzului vostru drag.
Va iubesc si va imbratzisez cu drag pe totzi,de la mic la mare.

fara cuvinte..
dar....,tot ne este dor de vocea ta..
Va iubim si noi si toti stiu asta !!
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:02
vorbea cineva de inghetata?????????

cine are ?? vreau si euuuuuuuuuuuuuuu????

sunt innebunita dupa inghetata....... si sa nu indrazniti sa mancati fara mine

oooooooooooooo

scuze.............salutare cafenea.....

Better, Stef. lucia , dienuta, etta ............ pupicei la gasca si ....pt tine dulceata ..........."sarutmana"
sun_shine
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:05
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-07 15:34:33Salutare cafenea...............

LA MULTI ANI PT SFINTII DE AZI.... IONI SI IOANE.... si multa sanatete si numai bine...

Etta mama, m-am prapadit de ras cu cantecul tau....numai pot ma doare stomacul....

Sa ne traiesti PERVERSA mea ubita, fara ghilimele... pupicei de la mine

Lucia < luli, Laura draga in sfarsit aparui si tu.....ca tare imi fu dor de tine ..............

Iris scumpo esti de milioane, ...............

dienuta, ocktober, better, sarutmana mama si pt tine un tzuc dulce, heaven,.............pt cati mai sunteti fara numar sa nu se supere nimeni........

SULTANE sa ne traiesti si sa ne tii aproape sub aripioara ta ca si pana acum, pupicei dulci de la noi... pt tine si fam ta no1..........

monicaaaaaaaaaaaaaa...!!!
si noi va iubim si pot spune ca o facem din tot sufletul ..
va asteptam cu muult drag..!!
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:10
PERVERSOOOOOOOOOO,stii ca pe tine nu te sufar...
dar maine te astept cu drag si vom pescui impreuna la copca..
adica tu,PERVERSA mea si eu MORCOVELUL tau !!
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:15
No am trait sa o aud si pe asta! Asa declaratie de dragoste mai rar! Numa' fane putea s-o scoata!
Lucia1971
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:18
era doar pt voi ..
asta ..,ca sa nu se prinda lionu'
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:23
acum ,pt ca sunt degerat.. ,tocmai am sosit de la pescuit,va las pupici de noapte buna , MINUNILOR !!
sa auzim de bine..!!
stef_Sultanu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:28
Hai mai ca era o declaratie originala de tot! Am sa ma duc in seara asta acasa si am sa-i spun sotului meu: "dragul meu, nu vrei sa pescuiesti la copca?"
Lucia1971
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:31
Eu mai stau un pic cu voi si in cateva minute imi vin baietii la rentz asa ca daca dispar fara sa anuntz e doar vina lor
iris_4_ever
Postat pe 7 Ianuarie 2009 21:13
buna searaaaaaaaa,nu mai pot de frig la miini,nu mai potttttttttt Sarutama ma primesti la tine ca ai spus ca e cald,eu o sa mor de frig aici ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!eu iti cint vrei????mindruita carei mindruta vine la iubit desculta,dar carei blastamata nu vine nici imbracata va tuc pe toti asa inghetata cum sunt de nu va vedeti sultane mrss pt ca nu ma certi poate daca mai tuca mas incalzi ce spui??!!!!!!!!!!!Iris fate bine ca o sa vin la Bucuresti numai sa mai treaca frigul asta.
mari58
Postat pe 7 Ianuarie 2009 21:56
SALUTARE CAFEGIILOOORRR !!!!.....scrisesem ceva mai lung si nu mi-a postat !!!....si cum lenea e cat casa pe mine acum.......tomorrow is another day !!!.......deci acum va pup de noapte buna ....... .....si va zic finalul ........VA IUBESC PE TOOOOOTIII !!!!.......
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 22:44
si eu si euuuuuuuuuuuuuuuuu,etaaaarochie sa te faci si daca o cosi tu cu mina,nu scapinb va dorescccccccccccccc
mari58
Postat pe 8 Ianuarie 2009 01:01
Buna dimineata copii ? ati fost cuminti in seara asta cat am fost eu plecata la carti ? sa stiu daca va las cafeluta sau nu

Si cum nu o sa-mi raspunda nimeni ...va las cafeluta sa o gasiti calda,un strop de cognac isi pune cine doreste ca am lasat si sticla langa
iris_4_ever
Postat pe 8 Ianuarie 2009 02:29
ooo, pot sa iau doar sticla?

Postat pe 8 Ianuarie 2009 07:41
'neata!!!!!!

iris........mercic de cafea..........ae minunata, chiar daca oktober a luat tot cogniacul pe care l-ai lasat

o zi minunata sa aveti
dienuta_nou
Postat pe 8 Ianuarie 2009 08:44
'neata... O cafea beau si eu ca-s rupta.
Lucia1971
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:38
dar ce a facut azi noapte patroana ? tare mi-ar palcea sa fiu si eu rupta...

Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:56
neatza cafenea!
o cafea as bea si eu cu voi,lucia, oktober astia ca sa aveti o zi si mai frumoasa
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:59
neata fetele........... o zi faina sa aveti......

Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:02

Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:03
Neatza fetele.....ocktober, irirs, heaven, dienuta donttouch,...lucia..........

vreau si eu o cafea......dar vad ca oktober a luat tot cognacul....

nu mai pot .asa ce m-a chinuit toata noapte un vis din acela " eroic" ros-albastru ...

de nu am inchis un ochi ca tot omu..........

va pupic de inceput de zi pe la 10 asa ca sa va mearga bine toata ziua

sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:07
vreau si eu un vis din ala!!!!
pai vezi de ce am luat eu tot coniacul? ia nu mai strigati la mine si vedeti, mai vreau o sticla!

Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:11
buna dimineata! cafea? am ajuns ca o drogata! stau pana la ora 2-3 si dimineata sunt cu ochii carpiti de somn! si umblu ca o somnambula dupa cafea! pupici tuturor si o zi cat mai frumoasa!
stef, eu nu uit de muscaturi, tu....?
Lulli
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:18
moni fugi...la cassey sa iti spuna ce inseamna visul tau.......

neata......luli ......

Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:20
De la: oktober, la data 2009-01-08 10:11:26vreau si eu un vis din ala!!!!
pai vezi de ce am luat eu tot coniacul? ia nu mai strigati la mine si vedeti, mai vreau o sticla!

rautacioaso.....pai de ce nu spui asa?? iti trimit si tie ceva vise eroice daca vrei...............

si acum da-mi sticla inapoi........
sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:22
De la: heaven_gate, la data 2009-01-08 10:20:48moni fugi...la cassey sa iti spuna ce inseamna visul tau.......

neata......luli ......

ce cassey................ ea e mic copil pe langa Laura noastra........

sa vezi ce-ti deslusete visul de te miori ce se potrivesc... ...nu ma dau eu pe mana oricui.............
vine laura si imediat ma lamureste ea......
sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La o sueta! 9 De la: freakyyy 24 Noiembrie 2010 20:48
Puterea gandului 179 De la: mkdisk 30 Noiembrie 2009 14:42
Luptam sa fim fericiti sau.... ? 1 De la: innyy 5 Februarie 2011 10:10
paypal 3 De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37
hai la o cescuta de barfa 1 De la: kudika427237 29 August 2011 23:00