Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-09 10:01:59Neatza cafengiilor..............

va trezirati???
Stef . Lucia , Ema , Dienutza, Meliralu Donti......va doresc o zi super.... si aveti de la fata o turma de pupicei...........

Etta ubita mea si pt tine are fata ceva dulce....

pt tine si ai tai ,se stie ...
stef_Sultanu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:08
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:23:49neatza cafenea !!!!
e cineva pe aici,ori am nimerit eu prost???

eu ,nu sunt..
sa vezi soro, ce ai sa patesti..
stef_Sultanu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:11
De la: heaven_gate, la data 2009-01-09 11:28:57neata luli....laura....lucia...okto...etta............si la toate....multi pupici si o zi superba sa aveti...........
pt pui.........

te iubesc ,puicuta mea..
dulce si luuuuuuuuuuuug
stef_Sultanu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:14
luci,dienuta..,clujencele noastre
iris si etta PERVERSA
oktober si Malak,Sultanu' va citeste si nu va uita..
mary ct ....,bun venit !!
Truliiiiiiiiiiiiii......,te musc mult ,de unde-ti place tie..!!
te asteptam...
vasi 25...
salut si ma-ntrebam ..
s-a mutat Bucurestiul ..??
spunea-i ca vrei sa prindem stiuca..
stef_Sultanu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:24
o vreau pe mafia...!!!!
o vreau intre noi...

NEBUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...,treci la apel
Sultanu' ,familia si MINUNILE lui,te asteapta cu mult drag !!!!!
pupici pt tine ,fata ta si speciali pt PRINTUL tau...!!!!!
stef_Sultanu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:29
Somn usor MINUNILE mele si week-end placut.........

pupaceala de la fata pt tot clanul............
sun_shine
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:02
seara buna dragii mei

scuze, am lipsit cam mult...deh afa..munca ce sa faci....

ehhhhh..SULTANEEEEEEE ai tipat la mine de te-am auzit de la mii de km

pupici multi pentru toata lumea....

o cafea nu cred ca-mi va da cineva la ora asta, sunt tare obosita....

mi-a luat cam 4 ore sa ajung acasa , in alte zile 10 minute...astazi au facut protest impotriva Israelului si au sustinut Palestinia...am fost sa donez bani pentru ei saracii

sa le uram ROMANILOR BUN VENIT IN TARA NATALA ...CEI CE AU FOST PLECATI IN GAZA SI CARE AU AU SUFERIT 12 ZILE DE TEROARE.....SANATATE MULTA

sultane pentru familia ta minunata si sa nu mai tipi asa tare la mine ca stau prost cu tic-tacul....

Noapte buna cu vise cat mai placute dragii mei...
mafia_nrr1
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:23
Buna seara tuturor

Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:27
TE IUBIM ,mafiuto..!!
ne era tare dor..
SA VA FIE BINE..si in GAZA dupa zeci de ani ...,MULTA LINISTE si PACE..!!
stef_Sultanu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:30
mafia mafiaaaaaaaaaaaaaa malak malak cucuveaua va tucaaaaaaaaaaaaaaa e un frig la noi lumeeeeeeeeeee, acum mi sau rosit degetele de la picioare de la frig,eu vam spus ca mor de frig, si tu sultane pe mine nu ma tuci sau nu iti mai place buricul meu???????????fetelor va doresc nb si tot binele din lume
mari58
Postat pe 10 Ianuarie 2009 01:21
WAUUUUUUU
e weekend si toata lumea doarme
pregatesc repede cafeluta pt. toata lumea desi am si io inca ochii carpiti de somn,bag si o
fiind foarte frig afera am pus la foc si ceai de fructe pentru cine pofeste

o zi minunata la toata lumea
hixipixi
Postat pe 10 Ianuarie 2009 10:16
Neata dragilor ,m-am trezit cu noaptea in cap ca-s busy zilele astea cu invatatul de unde se trage si lipsa mea de activitate de pe aici

Lucia , stiam ca tu o sa-ti dai seama la care Cristi ma refer iar vas primeste o bila neagra

Daca vrea cineva o cafea slaba de zici ca-i ceai ofer eu una ca de adormita ce sunt nici cafea nu mai stiu sa fac
iris_4_ever
Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:21
la dreaq e uichend...e prima oara cand nu ma bucur...si ce-i cu fata asta Kudika?

neata buna, eu am o cafea tare de te doare capul de la ea, Iris, esti invitata mea, mergi direct in bucatarie, nu te aud, urla aspiratorul de dimineata...sunt inca nervoasa!

Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:42
si La Multi Ani pt Cristiiii!!! are 50 parca,nu?

Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:43
neata fetele..............tzuc...............si la multi ani pt cristi(chiar daca nu stiu cine e)

Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:45
heaven....Iris, na? te-ai prins?

Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:48
scz...............mii de scz.................LA MULTI ANI ...SA FI IUBITA..MULTA SANATATE..............SI IMPLINIREA DORINTELOR...............PUPICI.................

Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:50
iooooiii, acum nu pricep eu...nu e ziua lui Cristi de la Iris ? e cumva si ziua lu' Iris...sau?

Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:51
heaven, daca te-am bagat in ceata, ma ierti cred ca nu ti-am dat cel mai bun indiciu...deci, La Multi Ani oricum...pt tine

Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:52
CRED CA ERA CRISTI DE LA IRIS................OK................

SA FIE SANATOS...........SI MULTA MUZICA DE CALITATE SA FACA

Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:55
'neata!

vreau si eu o cafea.......ca abia acuma mi-am deschis ochisorii...............si un sut in fund sa-mi duc ochelatii la reparat....................ca de marti seara stau fara ei, si ma doare capul.............da mi-e asa de groaza sa ma duc pe frigul sta pana la optica....................numai un surubel vreau..........

dar gata....azi merg..........si cum e sambata, trebuie sa merg repede.........

o zi minunata sa aveti...........
dienuta_nou
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:01
mai bine merg eu sa-mi vad de bucatarie, pai nu? ca numai prostii scriu pe aici...off, a fost cea mai naspa saptamana din viata mea, ma persecuta un vis, e interesant dar nu-i vad sensul...si nici nu pot sa-i fur sotului halatul de baie sa-l port pe pielea goala dimineata pt ca e acasa! si el nu stie cu ce perversitati ma ocup eu dimineata...am si eu 5 halate, primite cadou de la prietene, ca ma tot vedeau in cel al sotului, dar ele nu stiu de ce...chestia aia ma relaxeaza...no, va pupacesc, am inteles ca a trecut si cea mai friguroasa nopate din an, nu stiu nimic, am dormit, in pijamalele mele...

Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:01
neatza fetele..........................

ocafeluta si pt mine??? ciudata noapte avui mama masii de treaba.....................

iris oktober, dienutza. mirelaralu............ pupaceala dragele mele..............

la multi ani pt cristi , iris ................ca sa fiu in ton desi.............
Cine e Cristi???

pupicei..............
Sultane , multam pt cuvintele de aseara , chiar m-am simtit mai bine dupa aceea............. o turma de pupicei pt tine si fam ta minunata....................
sun_shine
Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:02
salutare,dragilor !!!!!.....

da' ce-aveti mai,a dat strechea-n voi ?????......Okto,ce-ai patit,mama,de te-ai trezit toata saptamana cu fata la cearceaf ????.......si tu Monica ???......si mai care ati fost,ca uitai ????...... ..........avuserati vise erioce ....sau nu intelesei io bine ????...... ........las' ca-i de bine asemenea vise !!!!....... .....

dragilor,un week-end placut si plin de dragoste va doresc !!!!........ .......

SOROOOOOOOOOOOOOO..........I MISS YOU !!!!....... .........

aaaaaaaaa........si tu patroano,daca nu iesi la apel..........imi bag picioarele prin telefon,auzi ???....... ....

hai ,gata,ca nu va mai cert.........ca eu cred ca sunt intr-o situatie mai naspa ca voi........dar ZAMBESC,APOI DAU IN RAS .......SI FAC HAZ DE NECAZ !!!!........SI MA GANDESC CA ORICE SUT IN FUND E UN PAS INAINTE !!!!!........TRAIASCA CRIZA MONDIALAAAAAAAAA !!!!!..........
etta
Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:59
weekend superb sa aveti...................tzucuri multe la toate fetele din cafenea..............

u tzuc lunggggggggggggggggggggg si dulce pt pui............si-o te iubesc ..............

Postat pe 10 Ianuarie 2009 15:35
Buna seara cafenea!!!! Stiti ce-am constatat? Ca de o gramada de vreme n-am mai stat la taclale pe-aici. Nu numai eu ci si voi: Ema, Etta, Luli, Iris, Mafia, Monica, Heaven, Laura, Mari, Oktober, Dienuta, Fane, Vas, Blue Scorpion, Sarutama... Iertare-mi cer de la cei/cele pe care i-am omis, dar sa stiti ca mie chiar mi-e dor de voi. Si in masura in care maine seara voi avea o seara linistita la job (adica fara urgente), va promit ca am sa va astept in cafenea sa va servesc cu cea mai buna cafea din cate s-au servit pe-aici.
Lucia1971
Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:56
seara buna oameni buni ,,,fete sufletiste .....cafea mai este??????
sarutama
Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:58
De la: sarutama, la data 2009-01-10 17:58:45seara buna oameni buni ,,,fete sufletiste .....cafea mai este??????

una MICA,DULCE SI FIERBINTEEEEEE..........pentru Kissmeeeeee!!!!!....vine baiatuuuuuuuu' !!!!......
etta
Postat pe 10 Ianuarie 2009 18:07
De aia te iubesc eu pe tine Etta. Ca intotdeauna stii sa fii cand trebuie exact acolo unde trebuie.
Lucia1971
Postat pe 10 Ianuarie 2009 18:10
De la: etta, la data 2009-01-10 18:07:21
De la: sarutama, la data 2009-01-10 17:58:45seara buna oameni buni ,,,fete sufletiste .....cafea mai este??????

una MICA,DULCE SI FIERBINTEEEEEE..........pentru Kissmeeeeee!!!!!....vine baiatuuuuuuuu' !!!!......

uau,,,,,,e buna si rece ,,,ca aici nu e frig ,,doar ca ploua...si urat mai este cand ploua
sarutama
Postat pe 10 Ianuarie 2009 18:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dumnezeu ia in considerare...? 7 De la: Baiat_virgin 10 Mai 2012 17:42
joc jucaus 882 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 19:19
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05
Pui bichon frise 5 De la: kudika114689 5 Februarie 2010 14:43
sa vb despre operatii 5 De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49