Mai multe
De la: Lucia1971, la data 2009-02-05 11:08:57A, nuuuuuuuuu!!! Bataia o va incasa Luli ca se baga unde nu-i fierbe oala. oups! iar am dat-o in bara?
|
||
|
Lulli Postat pe 5 Februarie 2009 11:09 |
||
|---|---|---|
| cam da... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Februarie 2009 11:20 |
||
| da ce ai facut Luli draga? | ||
|
|
||
|
_oktober_ Postat pe 5 Februarie 2009 11:48 |
||
| okto, m-a luat gura pe dinainte iar.... | ||
|
Lulli Postat pe 5 Februarie 2009 11:53 |
||
| neatza cafenea :P ihihihiihh :P | ||
|
blue07scorpion Postat pe 5 Februarie 2009 11:58 |
||
ooo, inteleg...a mea nu doar ca o ia inainte...dupa ce ma depaseste...eiii...mai prindeo daca poti
|
||
|
_oktober_ Postat pe 5 Februarie 2009 11:58 |
||
neata
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 12:11 |
||
|
neata la amiaza, iris va las, fug la treaba! pupici |
||
|
Lulli Postat pe 5 Februarie 2009 12:13 |
||
De la: Luli2, la data 2009-02-05 12:13:06neata la amiaza, iris Amiaza pt altii ,eu atunci ma trezisem |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 12:34 |
||
buna ziua,dragilor !!!......... ....Dienuta...........sunt a -6-a din lista ta............ .........scuze,sunt de vreo ora pe forum......dar "am fost retinuta" !!!!!............. ...........acum am vazut cererea ta !!!!..........si am acceptat-o rapid si cu placere !!!!............. ..........in rest,pupici pentru toata lumea........prezenta si neprezenta !!!!...........
|
||
|
etta Postat pe 5 Februarie 2009 13:01 |
||
|
Povestea mea se afla in link-urile de mai jos! http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-o-tanara-cu-picioarele-amputate-are-nevoie.html http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-madalina-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a.html |
||
|
dragalaspui Postat pe 5 Februarie 2009 15:27 |
||
|
buna cafenea !!! va pup pe toate din cafenea ,am intrat sa va spun ca e ultima postare pe acest topic. nu dau detalii,nu intru in amanunte spun doar ca o oaie(eu)s-a ratacit de turma,nu pot sa spun decat ca imi pare rau pt iluziile pe care mi le facusem legate de un harem minunat........ sa avetzi parte de bucurii multe ,cafele f bune(lucia,aici tu esti responsabila,sa faci cafeaua aromata ca pana acuma....) numai bine.
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Februarie 2009 15:31 |
||
De la: _diana_, la data 2009-02-05 09:48:53buna dimineata................. domnisoara draga va rog sa ma scuzati ca nu stiam care e papagalul care vrea sa fie in lista , remediez imediat beleaua si urlu imediat la tine... s-a topit zapada si tu n-ai ajuns la brasov...sa vezi ce iti fac cand o sa ajung a 2-a oara la cluj .... jupuiala iese din discutie... am gasit o alta tortura.... ma inarmes cu o penseta si iti smulg fiecare firisor de par de pe corp inclusiv de pe cap...cu penseta.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 15:36 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-05 10:11:45'neata cafenea!!!!!!!! beeeei sa nu uitati sa dati pe gat un irish cofee!!! buuuun acolo in beci...cum ii spunea la cafeneaua aia????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 15:37 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-05 15:31:19buna cafenea !!! Laurica mama , nu te apuca acum sa stergi contul pentru ca a fost o mica discutie in familie , in orice familie mai sunt certuri ,impacari.....nu tot timpul este soare pe strada tuturor si cu toate astea nimeni nu-si reneaga familia. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 15:50 |
||
Eu-mi scot nepoatele la plimbare acum , desi nu-mi arde ca ma doare gatul in draci ( etta , am luat 3 ibalgin forte ...era sa ma bata sora mea crezand ca vreau sa ma sinucid ) dar asta e ...e soare afara si e pacat sa le tin in casa.Pupici tuturor
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 15:53 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-05 15:37:23De la: Lucia1971, la data 2009-02-05 10:11:45'neata cafenea!!!!!!!! speed.........ema.......speed......... dar sa stii ca abia astept sa ajungi la cluj, cu toata amenintarea de epilat.....fir cu fir....... stii ca mi-am mai cerut scuze....o fac din nou....dar sunt lucruri care nu depind numai de voia noastra....... dar in martie dupa ce ma intorc din italia, primul drum il fac la iubi si al doilea la tine........asta cum imi fac timp cu scrisul licentei....:P o dupa amiaza placuta va urez.....acum va las ca am un examen duminica...........de nu stiu daca il iau pana in vara.......asa-i de fain..... |
||
|
_diana_ Postat pe 5 Februarie 2009 15:53 |
||
'searaaaaaaa!!! Hai, felicitati-ma ca am gatat a 7-a. Mai, in ziua de azi lumea nu mai apreciaza umorul... Ala de buna calitate, evident... Buhn, felicitarile le dati voi, masa si dansul... DIN PARTEA CASEIIIIIIII!!!!!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Februarie 2009 18:16 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-05 18:16:27'searaaaaaaa!!! Hai, felicitati-ma ca am gatat a 7-a. Mai, in ziua de azi lumea nu mai apreciaza umorul... Ala de buna calitate, evident... Buhn, felicitarile le dati voi, masa si dansul... DIN PARTEA CASEIIIIIIII!!!!! aaaa luci miai amintit ceva.... cu si despre umorul de calitate... uite aici am citti aseara asta: sa vezi daca iti place http://www.reactii.ro/mage/estetica-limbii-romane/ sa asculti si clipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=bNoOusfqwMM&eurl=http://www.reactii.ro/mage/estetica-limbii-romane/ apropo de limba romana mi-am tras bilet la teatru... acu m-ai lipseste partenerul.... scuze gasit si partener.... lipseste sa treaca timpul.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 18:21 |
||
| cand te duci la teatru? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Februarie 2009 18:23 |
||
|
joi seara.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 18:24 |
||
Si cine e... preafericitul? Cineva care-ti place? Nu trebuie sa-mi spui nume ci daca-ti place compania...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Februarie 2009 18:26 |
||
da..... imi place mi-a placut de cand l-am cunoscut....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 18:27 |
||
Perfect. Atunci ai binecuvantarea mea. In alta ordine de idei, le multumesc tuturor celor care mi-au fost pe langa umeri si m-au votat sa intru asa de bine in top.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Februarie 2009 18:29 |
||
|
aaaah luci s-a terminat????? eee lasa ca vine vara si te duce dragutul tau unde iti pofteste tie inimioara.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 18:32 |
||
Asta ca sa nu inujur. Din pacate, cred ca anul acesta vom spune pas unei vacante asemanatoare cu cea de anul trecut. I-am promis copilei ca o voi duce la mare, dar... inca nu stiu care e marea aia.... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Februarie 2009 18:36 |
||
|
eeee cum nu sti??? gura portiteeeei!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 18:41 |
||
|
lucia....felicitari....... ema........ca buna idee ai tu cu teatrul.......nu am fost cam de multisor...sa tot fie vreo 4 ani.......hmmm........am sa ma gandesc intens la asta..........dupa sesiune.....:P beau si eu o cafeluta....si ma bag napoi la-nvatat..... o seara minunata tuturor |
||
|
_diana_ Postat pe 5 Februarie 2009 21:34 |
||
buna searaaaaaaaaaaaaa,sunt aici,mai traiesc inca hai nu dati o cafea ceva nimic iris da tu ceva ca tu sigur nu dormi inca sarutama,LA mULTI ANI,sczz,nu am intrat de 4 zile,probleme la mansarda iti cint un pic.. in gradina vietii tale,vreau sa pui si floarea mea,o floare o garofita si un sarut pe gurita,sa iti spuna ea ce simt eu pt tine,nu am cadouri de bogat,casa mea e din iubire,stiu ca poate intro zi floarea se va ofili,tu sa pui la inima dragostea mea sincera,e cea mai frumoasa floare rupta din inima mea sa ramii tinar si frumos,sanatos,sarutama Ema iubita,tucute ma bucur sincer si acum sa nu uit pe nimeni va tuc de nu va vedeti
|
||
|
mari58 Postat pe 5 Februarie 2009 22:16 |
||
noh, si tu...pe unde umblii fato? ca am pus politia rutiera pe urmele tale...si Aradul nu e chiar asa de mareee...un vin merge? altceva nu prea am, si ciocolata bineinteles ca nu fumez...inca
|
||
|
_oktober_ Postat pe 5 Februarie 2009 22:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| bointer.net - pentru cele care au afacerile lor si nu numai | 1 | De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:35 |
| 'neatza.... | 22 | De la: cocoyonela 24 Martie 2009 12:41 |
| am o problema :-s!!! | 6 | De la: jeanpierre 5 Februarie 2010 20:28 |
|
|
||
| alt topic al meu | 1067 | De la: monreve3031 20 Februarie 2012 06:28 |
| 2012 | 7 | De la: ana18 28 August 2009 02:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.