Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

v-am pupat dragii mei ca se facu ora de plecat acasa!!!!!
in sfarsit!!!!
ura!!!!!!
va doresc o seara calduroasa si numai bine!!!!
betterrr
Postat pe 2 Februarie 2009 16:14
Io cred ca ma incalt si iau primul autobuz catre targoviste daca mai aud odata de sarmale
Ma duc sa fac spanac ...mi-a deschis borcanele emi
iris_4_ever
Postat pe 2 Februarie 2009 16:22
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-02 16:22:38Io cred ca ma incalt si iau primul autobuz catre targoviste daca mai aud odata de sarmale
Ma duc sa fac spanac ...mi-a deschis borcanele emi

te astept cu ele in prag.......si cu pizdamaua lu' Lionu' parfumata !!!!..........
etta
Postat pe 2 Februarie 2009 16:45
De la: betterrr, la data 2009-02-02 16:14:44v-am pupat dragii mei ca se facu ora de plecat acasa!!!!!
in sfarsit!!!!buna
ura!!!!!!
iuliana_mumoasa69
Postat pe 2 Februarie 2009 16:49
De la: iuliana_mumoasa69, la data 2009-02-02 16:49:03
De la: betterrr, la data 2009-02-02 16:14:44v-am pupat dragii mei ca se facu ora de plecat acasa!!!!!
in sfarsit!!!!buna
ura!!!!!!

da ce ai patit, iuliaa mama?

pup fetele..........vreau si eu o cafeluta ca doare capsorul la mine..........
dienuta_nou
Postat pe 2 Februarie 2009 16:51
vineeeeeeeeeeee...........SPECIALA pentru Dienutaaaaaaaaaaa.......... ..............vezi ce pe faza fusei ?????????............
etta
Postat pe 2 Februarie 2009 16:54
De la: etta, la data 2009-02-02 16:54:46 vineeeeeeeeeeee...........SPECIALA pentru Dienutaaaaaaaaaaa.......... ..............vezi ce pe faza fusei ?????????............

etta..... si pt cafeluta.............e de aia speciala de a ta? sper sa-mi ia durerea de cap.......
dienuta_nou
Postat pe 2 Februarie 2009 16:57
Dienuta.......o SPECIALA pentru o fata speciala ca tine ....... ..........si sigur iti va trece durerea de cap...........ca ti-am dat-o din suflet !!!!!!...........
etta
Postat pe 2 Februarie 2009 17:00
'searaaaaaa!!!
Sa mor eu, s-a imbolnavit lumea! fiti atente ci mi se intampla azi. intru acu' 10 minute pe kudika si gasesc un mesaj... De la cine? de la Livia_alecsa, do'n'soara care e pe primul loc in concurs. Cu un mesaj de genu':" da-ne te rog 10 inimioare ca suntem pe primul loc"... In sensul ca, daca tot n-am nici o sansa s-o ajung, sa-i dau 10 inimioare... Reactia mea a fost una de doamna adevarata: o p...laie! Mai, oare sunt eu batuta-n cap, sau am avut dreptate sa ma ofensez dupa asemenea mesaj?
Lucia1971
Postat pe 2 Februarie 2009 18:43
trimite-ti si la mine ceva ca o sa am nevoie ma cert cu tipu de la net
iris_4_ever
Postat pe 2 Februarie 2009 19:41
lucia, nu te enerva degeaba....stii unii sunt mai limitati.....
iris, face exercitiu, te antrenezi si apoi sari la bataie?
Lulli
Postat pe 2 Februarie 2009 21:19
Lucia ,ai mare dreptate ...adica fata nici macar nu e in stare sa se uite la cei care sunt in URMA ei la concurs .....am primit si eu acelasi mesaj de la ea si mi s-a parut aiurea darmite tu ?

Trebuia sa-i dai link la pagina ta si sa o ,,rogi'' sa te ajute sa ajungi pe locul 2 ca dupa aia vezi tu cum o depasesti

Gata ,rezolvat problema cu netu ....domnu imi zicea ca imi merge perfect in conditiile in care se misca in reluare , de parca nu as stii cum imi mergea acum o saptamana

Cu doua screen shoot-uri cu erorile date chiar in momentul in care imi zicea ca MERGE PERFECT l-am calmat
iris_4_ever
Postat pe 2 Februarie 2009 21:52
Faza zilei : am fost contactata pe privat de o fata pe al carei topic am scris azi ca sa ma intrebe ,,de ce ati folosit expresia ,,pana mea''
I-am explicat , sper sa fii inteles daca nu...asta e
iris_4_ever
Postat pe 2 Februarie 2009 21:54
iris, in pana mea....da ce le stii tu pe toate
Lulli
Postat pe 2 Februarie 2009 22:08
eu am fost luata in suturi azi, ca cine sunt si de ce folosesc nick-ul lui oktober? serios !!! tipa nici macar nu se afla in lista mea de prieteni !
_oktober_
Postat pe 2 Februarie 2009 22:12
De la: Luli2, la data 2009-02-02 22:08:11iris, in pana mea....da ce le stii tu pe toate

Pai pana mea e atotstiutoare
iris_4_ever
Postat pe 2 Februarie 2009 22:26
de care pana? de strut, de gasca, de rata, lebada, pelican, etc, etc...........................
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 00:09
De la: Luli2, la data 2009-02-03 00:09:12de care pana? de strut, de gasca, de rata, lebada, pelican, etc, etc...........................

de vulpe !!!!!!......... ........

pup Lulii.......si treci la somn........sau esti in pauza de CAFEA ?????........ ..........
etta
Postat pe 3 Februarie 2009 00:12
etta, inteleg ca si tu ai pana atotstiutoare! ai ghicit, vulpe sireata, ca sorb din cafea! am de gand sa fac noapte alba pe jumatate....examen la doctorat...deh! ca as dormi, oooohhhhhoooooo
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 00:19
eeeeeeeee.......mai Luli........de-aia nu mai invat io.........ca sa am timp SI DE CAFEA !!!!!!!!..........nu numai de cafea !!!!!!!!........... ............

pupici........si spor la treaba ..........iti las si-o ASPIRINA........poate ti-o trebui mai tarziu !!!!!!!!.......... .............
etta
Postat pe 3 Februarie 2009 00:21
mie imi place, etta, inca mai sper sa ies cu barba de prin scoli....aspirina o iau ca nu se stie cand am nevoie de ea
somn usor!
somn usor, cafegiilor!
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 00:25
Eu am trecui sa va zic somn usor si spor la invatat .....am nasul rosu si se crede apa curgatoare si nici sa respir nu mai pot desi logic ar fi sa pot respira nu ? uuffff.....ce fac eu cu aspirina ettei daca al meu s-a dus la berea dupa fotbal o tin pentru data viitoare ?
iris_4_ever
Postat pe 3 Februarie 2009 00:43
EI merge o cafea dulce ca si asa veata e amara in ROMANIEA !!!!
soimualb
Postat pe 3 Februarie 2009 02:18
neata!!!!!!!!!!!!!

trezirea!!!!!!!!!!!!!

este cafeluta proaspata...............

etta iubita.........cand te apuci serios de invatat, sa stii ca ai mai mult timp de cafea decat sa mananci, nu de alta, dar de la o vreme nici 2 presouri pe zi nu isi mai fac efectul..........mai repede o dai in tremurici decat sa nu iti fie somn.......

sa aveti o zi frumoasa........
dienuta_nou
Postat pe 3 Februarie 2009 08:32
buna dimineata cafenea!!!!! patroana azi deschid eu!!!!
am pegatatit in dimineata asta cea mai delicioasa cafea ever!!!! am si cornulete!!!!! toate pentru voi!!!
si pupici am o gramada pentru toti ca sa va fie dimineata vesela si ziua cat mai buna!!!
betterrr
Postat pe 3 Februarie 2009 08:34
De la: dienuta_nou, la data 2009-02-03 08:32:57neata!!!!!!!!!!!!!

trezirea!!!!!!!!!!!!!

este cafeluta proaspata...............

etta iubita.........cand te apuci serios de invatat, sa stii ca ai mai mult timp de cafea decat sa mananci, nu de alta, dar de la o vreme nici 2 presouri pe zi nu isi mai fac efectul..........mai repede o dai in tremurici decat sa nu iti fie somn.......

sa aveti o zi frumoasa........

neata dienuta!!! tepupacesc si sa ai o zi buna!!!!
betterrr
Postat pe 3 Februarie 2009 08:36
neata fetelor! ca harnicute sunteti. ++++++++++++++o dimineata frumoasa!
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 08:52
neata fetele..o zi faina sa aveti............
portitza_Maria
Postat pe 3 Februarie 2009 10:14
referitor la lucia cu faza cu voturile , eu deja le am pus la status desi mai incearca sa cerseasca eu nika nu dau i'm evil :D si asa i am potolit , neatza :P
blue07scorpion
Postat pe 3 Februarie 2009 10:46
Buna fetelor !
Iris, aspirina de la etta si vit C forte de la mine...sa vezi cum iti trece !
Unde sa mai scriu ca nu votez...decat pe cine vreau EU !!! Sunt satula de milogeala unora !

O zi frumoasa sa aveti !
_oktober_
Postat pe 3 Februarie 2009 11:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34
poezioare de sfarsit de a-8-a 2 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48
Concurs 2 De la: BEL_AMY1 1 Iunie 2011 17:12
Am si eu o problema 6 De la: aliona_larisa 11 Mai 2009 14:23
O mana de ajutor,va rog ! 9 De la: kudika028960 25 Iunie 2009 23:09