Mai multe
ms lucia............o scumpa ca de obicei............
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 16 Februarie 2009 09:44 |
||
|---|---|---|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Februarie 2009 10:05 |
||
buna dimineata!!!!!! cine da cafeluta? uauuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! portita fetica, ce poza sexoasa ai la profil! va pup si va doresc o zi superba!!!!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 10:16 |
||
nasaaaaaaaaaaa..... va tzucam si noi dragilor si va dorim o saptama minunata tuturor !!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Februarie 2009 10:29 |
||
|
'neata Stef! 'neata Onita! Oare e numai o parere, sau mai nou lumea intra in cafenea, da "buna ziua" si pleaca in alte locuri? Chiar atat de grabiti suntem in ziua de azi? Sau... e altceva? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Februarie 2009 10:40 |
||
offf...........lucia...... hai ca stau eu
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 16 Februarie 2009 10:42 |
||
| Buna dimineata fetelor !!! La noi e soare in sfarsit !!! Si am gasit un service care imi aduce farfurie la cuptor !!! Yesss !!! Azi dau eu de baut!!! Va pup de nu va vedeti!!! | ||
|
_oktober_ Postat pe 16 Februarie 2009 10:46 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-16 10:40:25'neata Stef! voi incerca sa intru mai des..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Februarie 2009 10:54 |
||
Mersi mult Portitza, dar stiu ei, cei vizati despre ce am vrut sa vorbesc... Tu nu intri in categoria asta, tu esti fata buna. Okto, sa stii ca te-am parat ca ne-ai spart farfuria din microunde si n-am avut pe ce sa incalzesc croissant-ele in dimineata asta, astfel ca atrebuit sa le bag in cuptorul aragazului ca sa aiba lumea si micul dejun... Dar daca zici ca ai rezolvat problema, esti iertata.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Februarie 2009 10:54 |
||
|
'neata da si mi e careva o cafea ca am ochii lipti de somn si nu sunt in stare nic sa vb... pleaseeeeee
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Februarie 2009 10:56 |
||
tine loc de cafeluta..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Februarie 2009 11:04 |
||
da Stef, ai prins exact ideea.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Februarie 2009 11:47 |
||
|
buna ziua tuturor!!!!!!! ieri mi-a picat netul evident! n-am mai apucat sa spun Multi, multi ani unei persoane dragi....TANTICA, la multi, multi ani, cu sanatate si fericire alaturi de familie, sa te bucuri de ea si sa ai numai realizari frumoase! iar voua mai intai va cer o cafea si apoi sunt nesimitita, nu?
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Februarie 2009 11:52 |
||
Buna Luli...a cui zi e azi? deci,avem si cornulete...nyami nyami...patroana,sa stii ca am comandat din start doua farfurii ca deh...la mine nu se stie intr-adevar lumea e grabita, stresata si evident obosita...
|
||
|
_oktober_ Postat pe 16 Februarie 2009 12:23 |
||
|
oktober :) :D eu intotdeauna am timp pt papica :D so cornulete unde is ? ca vleau si eu :D
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 16 Februarie 2009 12:26 |
||
|
okto, ieri a fost ziua Tanticai, dar cum mi-e mi-a jucat festa netul, n-am apucat sa-i spun la multi decat la telefon. ok, vreau si eu cornulete |
||
|
Lulli Postat pe 16 Februarie 2009 12:30 |
||
|
buna ziua,dragilor !!!............ la mine iar a nins !!!!......... ...............mai mult ca data trecuta !!!!................. ............LA MULTI ANI ,TANTIIIIIIIIIIIII !!!............ ..............sa ai parte de tot binele din lume,iar sufletul si inima sa-ti ramana asa cum le stiu eu !!!!................si din partea familiei mele numai ganduri bune si mult,mult respect..........pentru O FEMEIE ADEVARATA !!!!.............. ...........nasaaaaaaaaaaaaaaaaa..............bine ai revenit printre noi !!!....... cuscraaaaa...........ai fost ieri la vot ???..........sau raceala te-a impiedicat sa dai cu subsemnatu' ???........ okto...........sper ca totul e OK cu pustiul tau !!!........... in rest,pupici pentru toata lumea !!!.........
|
||
|
etta Postat pe 16 Februarie 2009 12:53 |
||
|
etta...zapada intotdeauna ma duce cu gandu' la tine...multam fain pustiulica e bine...pfuuu... blu...cred ca nu au mai ramas cornulete manac mult cand sunt agitataLuli, sa stii ca mie netu' asta imi joaca feste tot timpul...de asta il iubesc eu
|
||
|
_oktober_ Postat pe 16 Februarie 2009 13:46 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-16 09:29:31'neata Better. cafeluta e in filtru. Serveste-te cu cata vrei tu. Vezi ca in microunde am lasat si niste croissant-e, da' sa nu te miri ca nu gasesti farfuria cuptorului, ca a spart-o ieri Oktober si pana gasim alta, improvizam. Hai ca mi-a placut asta , ai dat-o in gat pe Okto De la: Lucia1971, la data 2009-02-16 10:40:25'neata Stef! Mnea....la fel am gandit si io asa ca ori gandim amandoua stricat ori avem dreptate De la: _oktober_, la data 2009-02-16 10:46:33Buna dimineata fetelor !!! La noi e soare in sfarsit !!! Si am gasit un service care imi aduce farfurie la cuptor !!! Yesss !!! Azi dau eu de baut!!! Va pup de nu va vedeti!!! La mine ninge dar tocmai ce am dat gata portia de crispy de la kfc ...lucia , daca aveam un emoticon cu un deget care se indreapta ti-l aratam acum TOATA NOAPTEA m-am gandit la kfc-ul tau De la: Luli2, la data 2009-02-16 12:30:42okto, ieri a fost ziua Tanticai, dar cum mi-e mi-a jucat festa netul, n-am apucat sa-i spun la multi decat la telefon. Ufff , io chiar nu am stiut ( sau am stiut dar am uitat dar oricum nu-i nimic nou pentru ca eu nu tin minte zilele de nastere ) acum imi dau seama ca am uitat sa-l sun pe my ex bf de valetine day ca e ziua lui de nastere |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Februarie 2009 13:59 |
||
salutare again topai ca de cand m-a sunat tuta aia mica la 7 dimineata nu am mai putut dormi ...am fost la birou 2 ore , 3 ore stat in cora dupa mancare si am luat numai tampenii de acolo ...singurul lucru care tine de foame ar fi kfc-ul dar pe ala l-am luat de pofta asa ca diseara o sa mananc juma de metru de milka ca nu am ratat-o nici pe aia Salutare etta si octo ca pe voi nu v-am prins de dimineata |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Februarie 2009 14:04 |
||
Iris, noi nu gandim la fel, noi avem niste chestii in comun si alea tin de latura spirituala, nu de cea materiala... Ai vazut ca nu e prima data... he, he, he! Arata-mi de's'tu' ca nu ma supar, da' pe cuvant de pionier ca n-am crezut ca te chinui asa... Ca de stiam... o faceam demult si mai cu spor..
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Februarie 2009 14:10 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-16 14:10:11Iris, noi nu gandim la fel, noi avem niste chestii in comun si alea tin de latura spirituala, nu de cea materiala... Ai vazut ca nu e prima data... he, he, he! Arata-mi de's'tu' ca nu ma supar, da' pe cuvant de pionier ca n-am crezut ca te chinui asa... Ca de stiam... o faceam demult si mai cu spor.. Pai ti l-am aratat deja aseara nu puteam sa o fac pentru ca nu aveam cu ce , acum pot sa spun sac ,sac Gata , o tai la somn va citesc mai tarziu
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Februarie 2009 14:39 |
||
|
buna ziua la cafegisti.......... ce faceti dragilor? da-ti si la mine o cafea? eu imi beau cafeluta si o iau din loc ca am de umblat oleaca.....mai ales ca la cluj este un soare stralucitor...de mai mare dragu sa iesi din casa.......... asa ca ne mai auzim pe seara.....la cafeluta de noapte......
|
||
|
_diana_ Postat pe 16 Februarie 2009 14:41 |
||
uaaa no more cornulete :((uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lasa ca tu tre sa fi sanatoasa :P |
||
|
blue07scorpion Postat pe 16 Februarie 2009 14:41 |
||
babuta mea ,va multumeste tuturor celor ce ati sunat-o ,ati dat sms sau i-ati spus la multi ani pe aceasta cale va intoarce pupicei..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Februarie 2009 15:06 |
||
stef, tu esti nebun???????// ce babuta bre! ca-i femeie tanara si sexy iei bataitza!iris, stai fara grija! data viitoare am sa fiu constiinta ta si te anunt din timp. lucia, au mai ramas cornulete? ca mi s-a facut foame!!!!!!!!! |
||
|
Lulli Postat pe 16 Februarie 2009 15:14 |
||
daca nu as fi nebun ,nu te-as musca asa in vazul tuturor..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Februarie 2009 15:34 |
||
iooooiii...acu' vin de afara...sunt inghetata dar fericita...a fost soare toata ziuaaaaa mi-a ramas cafeaua in cana...ei si ce? vin sa beau cu voi mai spre seara
|
||
|
_oktober_ Postat pe 16 Februarie 2009 15:45 |
||
| vrei sa te-ncalzesc putin..?? | ||
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Februarie 2009 15:48 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-16 15:34:22 daca nu as fi nebun ,nu te-as musca asa in vazul tuturor.. muscaturi?
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Februarie 2009 15:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| SALINA TIMISOARA SUSESI | 1 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 21 Februarie 2010 16:10 |
| topic doar pentru care stiu sa scrie si sa se exprime cotrect in limba romana | 33 | De la: angelradios 19 Octombrie 2010 23:55 |
| CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD | 1 | De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08 |
|
|
||
| sfat | 2 | De la: kudika052198 12 Aprilie 2010 16:24 |
| incredere... | 5 | De la: mimi_ca29 15 Aprilie 2011 11:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.