Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

buna ziua dragilor.........sunt zombie….si cam in soc.......n-am dormit toata noaptea,pana nu mi-am vazut puiul in brate !!!.......de dimineata ,la 7,oo........cand s-a intors de la competitia de volei unde trebuia sa fie pana duminica ,in Craiova!!......si sa mai ziceti voi ca instinctul de mama nu exista !!!........ieri am fost aproape toata dupa amiaza agitata……tot aveam impresia ca suna telefonul si imi spune cineva ceva rau de fi-miu………........si azi-noapte la ora 00,20………AM FOST LA 10 METRI DE TRAGEDIA DE A-MI PIERDE FIUL !!!........10 METRI........atat a fost distanta la care era fiul meu de trenul care i-a spulberat colegul de banca !!!........azi-noapte,dupa 4 ore de stat in traficul blocat,i-a apucat nevoile pe copii.......inclusiv pe fi-miu........ghinionul a fost al colegului lui de banca ,care n-a mai putut sa suporte durerile de burta si a cerut voie la profesor sa se duca pe camp ...........CREDEAU EI CA E CAMP........DE LA NINSOARE NU AU VAZUT CA EL ERA CHIAR PE CALEA FERATA !!!!...............ERA NETED.......NU SE VEDEAU SINELE..........copilul era cu spatele la tren si fiul meu,care nu a mai vrut sa se duca sa se usureze,a stat la balustrada de pe marginea soselei.......si a vazut prea tarziu trenul care sosea.........a strigat la colegul lui,acesta a apucat sa faca vreo 2 pasi (era cu pantalonii in vine ) si a incercat sa se arunce in lateral.........DAR L-A ACROSAT SCARA TRENULUI !!!!.........sub privirile copilului meu........care tot astepta ca colegul lui sa se ridice..........DAAAAAARRRRRR..........l-au gasit la vreo 50 de metri...........inca traia.........dar pana sa sosesca parintii lui,a cedat..........la spitalul din Craiova...........noi azi de dimineata pe la 11,00 am aflat ca saracutul n-a mai rezistat !!!............FI-MIU E IN SOC !!!.........ERA COLEGUL LUI DE BANCA SI CEL MAI BUN PRIETEN DIN CLASA !!!.........DE-ABIA S-A DUS CU TAICA-SU LA SCOALA, SA FIE ALATURI DE CEILALTI COLEGI...........SI NU VREAU SA MA GANDESC CE E CU ACESTI OAMENI CARE SI-AU PIERDUT UNICUL COPIL !!!........UN BRAD DE BAIAT !!!!................ .............

scuzati-ma ca va dau asa vesti la inceput de week-end,dar trebuie sa vb. cu cineva,caci pentru fiul meu incerc sa fiu tare !!!..........si simt nevoia sa pot plange,macar virtual,..........pentru ca nu pot plange suficient acest copil nevinavat ,din cauza multumirii din suflet si fata de Dumnezeu ca nu a fost fiul meu in locul lui !!!!..........DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA..........

SI MULTUMESC PENTRU INTELEGERE ...........
etta
Postat pe 20 Februarie 2009 13:57
Incredibil! Momentan doar atat pot sa spun...
Lucia1971
Postat pe 20 Februarie 2009 14:16
Dumnezeule!!!
_oktober_
Postat pe 20 Februarie 2009 15:04
seara buna

va doresc un week-end cat mai placut.....

monica, sultan, dande, luci, ......cam multi sa-i insir pe toti....

mafia_nrr1
Postat pe 20 Februarie 2009 20:54
doamneeeeeeeeee,ce tragedie,vai de insotitorul copiilor am trecut prin asa ceva mi se face pielea de gaina haideti la o cafea sau ceai ce vreti da mari vreti????? cai un ger la noi brrrrrrrrrrrr
mari58
Postat pe 20 Februarie 2009 20:57
Eta , nu stiu ce sa zic sincer ....s-ar putea sa treabuiasca sa-l duci pe baiat la psiholog sau sa vorbestitu cu unul pentru ca groaza pe care a traiat-o cand s-a vazut colegul tras de tren ....s-ar putea sa-l marcheze .....
iris_4_ever
Postat pe 20 Februarie 2009 21:22
Am vazut stirea si la pro tv in seara asta.
Iris, din nou mi-ai ghicit gandul. Si eu ma gandeam sa-i sugerez Ettei o vizita cu copilul la psiholog.
Offfff, nu-i destul ca am avut ieri o zi tampita, vad ca nici ziua de azi nu a vrut sa fie mai buna...
Lucia1971
Postat pe 20 Februarie 2009 21:28
De la: Lucia1971, la data 2009-02-20 21:28:57Am vazut stirea si la pro tv in seara asta.
Iris, din nou mi-ai ghicit gandul. Si eu ma gandeam sa-i sugerez Ettei o vizita cu copilul la psiholog.
Offfff, nu-i destul ca am avut ieri o zi tampita, vad ca nici ziua de azi nu a vrut sa fie mai buna...

Nu numai ca ti-am ghicit gandul lucia dar din pacate am si eu doua amintiri de genul asta la activ si imi inchipui cam cum se simte Adi ,de aia i-am si sugerat ettei un psiholog .....am vorbit cu ea la telefon mai devreme
iris_4_ever
Postat pe 20 Februarie 2009 22:20
pacat ca...a trebuit sa aflam si astfel de stiri...!
dar...viata e asa cum e!!
tre sa mergem prin ele...
ovidiu_42
Postat pe 20 Februarie 2009 22:22
Da, dar stii care-i partea mai proasta? ca niciodata un necaz nu vine singur. Parca se leaga intre ele. Ca daca ai stii ca dupa un necaz rasare soarele pe strada ta din nou,parca ar fi mai usor de depasit momentul...
Lucia1971
Postat pe 20 Februarie 2009 22:47
De la: Lucia1971, la data 2009-02-20 22:47:43Da, dar stii care-i partea mai proasta? ca niciodata un necaz nu vine singur. Parca se leaga intre ele. Ca daca ai stii ca dupa un necaz rasare soarele pe strada ta din nou,parca ar fi mai usor de depasit momentul...

asta e viata...luci...
ce putem sa facem noi?
n-avem alternativa!!!
ovidiu_42
Postat pe 20 Februarie 2009 23:03
De acord si cu asta. Problema e cat poate duce fiecare...
Of, Doamne! Numai povesti triste...
Dar ia zi: cum ti-au iesit clatitele alea?
Lucia1971
Postat pe 20 Februarie 2009 23:15
Dragilor , eu v-am pupat mi-am tras 2 desene animate asa ca ne citim maine
Noapte buna all
iris_4_ever
Postat pe 20 Februarie 2009 23:31
De la: Lucia1971, la data 2009-02-20 23:15:35De acord si cu asta. Problema e cat poate duce fiecare...
Of, Doamne! Numai povesti triste...
Dar ia zi: cum ti-au iesit clatitele alea?

poi...asteptam comenzi...
sa stiu cu ce le umplu!!
ovidiu_42
Postat pe 20 Februarie 2009 23:41
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-20 09:55:07
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-20 07:11:22buna dimineatza puturosilor...!!

m-am trezit cu noaptea-n cap,sa va pregatesc cafelutza ..
sper sa va placa si sa va-nveseleasca ziulica..
v-o doresc cat mai frumoasa si cu cat mai multe reusite..
las si ceva pupicei,pt cei ce doresc cafelutza mai dulce..

Neatza SULATNE.........................

ii fu dor la inimioara mea de tine.........................

treci la fata sa te tzuce cu foc sa treaca................................

si pt tot familionul tau minunat si multam de cafe....................

neatza monica..!!!
multumesc pt tzucurile tale sincere..iar dorul tau va fi potolit odata ' ..
sper, cat mai repede..
o turma de pupici pt printesa.,pt ursulet si pt tine..!!
stef_Sultanu
Postat pe 21 Februarie 2009 08:25
De la: mafia_nrr1, la data 2009-02-20 20:54:22seara buna

multumesc mafiuto..!!
la fel si voua..!!
si tuturor prietenilor mei,reali si virtuali..!!
stef_Sultanu
Postat pe 21 Februarie 2009 08:31
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-21 08:31:13

multumesc mafiuto..!!
la fel si voua..!!

neata.... sultane am incercat... da nici eu n-am reusit sa-i dau de cap....

neata cafenea toate bune va doresc.

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Februarie 2009 10:09
Neata cafenea
iris_4_ever
Postat pe 21 Februarie 2009 11:10
buna dimineata dragilor..........va multumesc pentru gandurile voastre si tot ce pot sa va spun este ca am trecut de socul tragediei si ca sunt alaturi de fiul meu ..........este ,intr-adevar in acea faza in care un sentiment de vinovatie il cuprinde cand si cand,ca nu a putut face mai mult pentru colegul lui .........ca de ce nu a vazut trenul mai devreme........ca de ce nu l-a strigat mai repede pe colegul lui.........ca de ce.....ce de ce ????.........dar eu sunt puternica,desi sufletul imi urla de durere.........si sunt langa el tot timpul........si sunt destul de "pregatita"in acest domeniu de psihologie de catre nenorocirile prin care am mai trecut ani in urma (var mort in accident rutier la 23 de ani,odata cu nasul de cununie,cel de-al doilea sot al nasei mort tot datorita trenului,mama......tot un eveniment tragic si tot sub ochii fiului meu,unchi mort tot sub rotile trenului........deci :SUNT EXPERTA !!!......ca sa mai si radem hilar !!! ).........deci nu am sa-mi las fiul sa se imbolnavesca sau sa pateasca ceva rau..........i-am dat ,printre multe altele,doar 2 motive temeinice de a merge mai departe zambind: colegul lui de banca nu si-ar fi dorit ca el sa se imbolnavesca de atata plans si sentimente de vinovatie si de aceea el trebuie sa-i cinstesca memoria cu fapte bune si cu reusite in viata...........si doi :sa nu ajunga ,prin suferinta lui ,sa ma vada si pe mine suferind ca pe mama colegului sau !!!..........si deja,cand i-am spus de mine ca poate o sa mi se faca rau daca il vad pe el bolnav sau dus cu gandul departe,s-a mai imbarbatat..........

oricum,este greu.........desi un ochi imi rade ca fiul meu nu a patit nimic,fizic vorbind,celalalt imi plange de durerea ca un copil de 15 ani a trebuit sa pateasca asa ceva !!!.........un copil ata de bun ,de bland, de respectuos.........el,care era liantul in clasa,intre cei care nu se prea intelegeau........cel mai bun prieten al fiului meu !!!.........

va multumesc ,oricum,inca o data,ca sunteti cu gandul la noi........pentru ca ,stiti si voi, ca undele pozitive de la toti se aduna si te ajuta........si este bine atunci cand stii ca sunt oameni,acolo undeva,care iti mangaie durerea !!!.........

va pup........si va doresc un week-end frumos .........
etta
Postat pe 21 Februarie 2009 11:38
daca doriti sa vedeti stirea de ieri de la ora 19,00 pe protv si comentariile pe aceasta tema........http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-murit-calcat-de-tren-in-timp-ce-isi-facea-nevoile-pe-calea-ferata.html............
etta
Postat pe 21 Februarie 2009 14:00
De la: etta, la data 2009-02-21 14:00:57 daca doriti sa vedeti stirea de ieri de la ora 19,00 pe protv si comentariile pe aceasta tema........http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-murit-calcat-de-tren-in-timp-ce-isi-facea-nevoile-pe-calea-ferata.html............

etta...sincer...iti tin pumnii...si...asteptam amanunte in ce priveste cum se simte fiul tau!!!
sincer...suntem alaturi de tine si...vrem ca si tu...sa reusesti sa treci peste asta!!
deci...ne poti spune ca...e ok...pana acum?
sau...poate e nevoie de o consiliere...ceva pt el?
ca...de...e copil...si...e traumatizant ce a vazut!!
ionpopescu_ro
Postat pe 21 Februarie 2009 16:37
seara buna tuturor!

etta, imi pare rau de tragedia intamplata!!! fii langa fiul tau, poate ramane marcat de la asemenea evenimente....

pupici tuturor!!!!!!!
un ceai verde cu lotus vrea careva?
Lulli
Postat pe 21 Februarie 2009 18:09
Buna seara de la Cluj.
Etta, m-am gandit mai mult la tine decat la Adi. Si stii de ce? Pentru ca el te are pe tine si tineretea il va ajuta sa treaca peste aceasta tragedie. Dar tu, ca mama trebuie sa-i alini sufletzelul. Si numai o mama stie cat e de greu sa faca sa rasara soarele pe strada copilului, atunci cand si ei ii plange inima.
Of of, dragi copii, numai mama sa nu fii...
Iar tu, Luli, de ceai de menta, de sunatoare, de coada soricelului... etc... ai auzit?
Lucia1971
Postat pe 21 Februarie 2009 18:27
am auzit, lucia, sigur ca da! dar sunt bautoare inraita de ceai si bere (nu stiu cum le pot impaca pe amandoua) si caut tot felul de ceaiuri din astea mai deosebite. sa stii ca e foarte bun! are o aroma deosebita!
Lulli
Postat pe 21 Februarie 2009 20:05
iar de ceai de menta nici sa nu aud! sunt alergica!!!!!!
Lulli
Postat pe 21 Februarie 2009 20:05
De la: Luli2, la data 2009-02-21 20:05:02am auzit, lucia, sigur ca da! dar sunt bautoare inraita de ceai si bere (nu stiu cum le pot impaca pe amandoua) si caut tot felul de ceaiuri din astea mai deosebite. sa stii ca e foarte bun! are o aroma deosebita!

Prefer cafeaua...
Lucia1971
Postat pe 22 Februarie 2009 00:36
De la: etta, la data 2009-02-21 11:38:27 buna dimineata dragilor..........va multumesc pentru gandurile voastre si tot ce pot sa va spun este ca am trecut de socul tragediei si ca sunt alaturi de fiul meu ..........este ,intr-adevar in acea faza in care un sentiment de vinovatie il cuprinde cand si cand,ca nu a putut face mai mult pentru colegul lui .........ca de ce nu a vazut trenul mai devreme........ca de ce nu l-a strigat mai repede pe colegul lui.........ca de ce.....ce de ce ????.........dar eu sunt puternica,desi sufletul imi urla de durere.........si sunt langa el tot timpul........si sunt destul de "pregatita"in acest domeniu de psihologie de catre nenorocirile prin care am mai trecut ani in urma (var mort in accident rutier la 23 de ani,odata cu nasul de cununie,cel de-al doilea sot al nasei mort tot datorita trenului,mama......tot un eveniment tragic si tot sub ochii fiului meu,unchi mort tot sub rotile trenului........deci :SUNT EXPERTA !!!......ca sa mai si radem hilar !!! ).........deci nu am sa-mi las fiul sa se imbolnavesca sau sa pateasca ceva rau..........i-am dat ,printre multe altele,doar 2 motive temeinice de a merge mai departe zambind: colegul lui de banca nu si-ar fi dorit ca el sa se imbolnavesca de atata plans si sentimente de vinovatie si de aceea el trebuie sa-i cinstesca memoria cu fapte bune si cu reusite in viata...........si doi :sa nu ajunga ,prin suferinta lui ,sa ma vada si pe mine suferind ca pe mama colegului sau !!!..........si deja,cand i-am spus de mine ca poate o sa mi se faca rau daca il vad pe el bolnav sau dus cu gandul departe,s-a mai imbarbatat..........

oricum,este greu.........desi un ochi imi rade ca fiul meu nu a patit nimic,fizic vorbind,celalalt imi plange de durerea ca un copil de 15 ani a trebuit sa pateasca asa ceva !!!.........un copil ata de bun ,de bland, de respectuos.........el,care era liantul in clasa,intre cei care nu se prea intelegeau........cel mai bun prieten al fiului meu !!!.........

va multumesc ,oricum,inca o data,ca sunteti cu gandul la noi........pentru ca ,stiti si voi, ca undele pozitive de la toti se aduna si te ajuta........si este bine atunci cand stii ca sunt oameni,acolo undeva,care iti mangaie durerea !!!.........

va pup........si va doresc un week-end frumos .........

...........imi pare rau de cele intamplate........e viata.....
trebuie sa fii atenta,foarte atenta........sa-l ajuti sa treaca mai usor peste cele intamplate...
......ai grija.......aveti grija de voi......
nico1234
Postat pe 22 Februarie 2009 01:09
Neata ....va las cafeaua pregatita sa fiu sigura ca o gasiti dimineata cand va treziti cu totii in timp ce eu ma intorc pe-o parte

iris_4_ever
Postat pe 22 Februarie 2009 03:15
unde sunteti fratilor ?
iris_4_ever
Postat pe 22 Februarie 2009 13:12
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-21 10:09:20
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-21 08:31:13

multumesc mafiuto..!!
la fel si voua..!!

neata.... sultane am incercat... da nici eu n-am reusit sa-i dau de cap....

neata cafenea toate bune va doresc.

mafia_nrr1
Postat pe 22 Februarie 2009 13:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Campusul liceului 1 De la: oana16br 15 Septembrie 2009 18:48
Super Concurs Vichy!!! 1 De la: mirelagn 10 Aprilie 2010 14:01
"BAR DE NEGRI" 101 De la: broscoiu 19 Decembrie 2011 12:02
Craciunul!!! 4 De la: adaeva 19 Decembrie 2009 14:37
Casa de Craciun 3 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12