Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

adica...de azi dimineatza...n-a mai intrat nimeni pe aici?
o i placuta si...sincer...am vrea sa mai stim ceva stiri de la...etta!!
ce zici?...ne lasi sa suferim si noi sau...macar...ne spui cum sunteti voi?
ce face cel mic...cm se simte...cum va simtiti voi...cei mari...cum e intre voi...
hai...sincer...macar...dati si voi...la cate ineva in privat...cum sta treaba!!
eu...sincer...sunt tare curios...
nu pt ca si o stire pe net.. cat ca...si o stire...despre oameni...
hai...etta...sincer...fie-ti mila...si de no care ...mai suferim pe margine ...pe aici!!
ca...asa asa-s parintii!!
te rog...o vb...sa stim ca sunteti bine!!
ovidiu_42
Postat pe 22 Februarie 2009 17:23
Buna seara de la Cluj! Imi cer scuze ca n-am fost prezenta pana acum in cafenea, dar pe langa faptul ca azi a fost zi de vizite saptamanale obligatorii, ma mai si chinuie o migrena nasoala rau.
Chiar asa Etta, vrem vesti!
Lucia1971
Postat pe 22 Februarie 2009 18:10
lici...sincer...sa ai o zi frumoasa!!!
si...sper sa treci si peste raceala asta!!!
reusesti tu...cumva!!!
ca doar...nu esti copil!!!
si...inca asteptam vesti de la etta!!
macar sa stim ca...copilul e ok!!!
stiu ca nici ei nu-s tocmai ok...dar...macar copilul sa fie ...!!
oooofffffff......tare nashpa e!!
ovidiu_42
Postat pe 22 Februarie 2009 18:16
Racita am fost saptamana trecuta, acuma ma doare capul ca iar mi-a scazut tensiunea. Sa nu intrebi de ce ca habar nu am, dar un avantaj tot a existat: am baut azi cata cafea am dorit eu. Yummyyyyyyy...
Lucia1971
Postat pe 22 Februarie 2009 18:34
Doamne , Etta ..............mi s-a facut pielea gainii cand am citit............

Trebuie sa fie cumplit pt copilul tau ca a vazut asa ceva............

imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta............s;lava domnului ca el este ok.........sa fiti tari ...
sun_shine
Postat pe 22 Februarie 2009 18:38
Hello Monica!
Lucia1971
Postat pe 22 Februarie 2009 18:43
De la: Lucia1971, la data 2009-02-22 18:34:22Racita am fost saptamana trecuta, acuma ma doare capul ca iar mi-a scazut tensiunea. Sa nu intrebi de ce ca habar nu am, dar un avantaj tot a existat: am baut azi cata cafea am dorit eu. Yummyyyyyyy...

hai ca...mai ofer si yo...
cat poti...dar sa nu-ti faca rau!!!
asa ca...daca mai doresti...da-mi un semn...si...ofer...d`aia buna!!:)))))))
ovidiu_42
Postat pe 22 Februarie 2009 18:45
S-a facut!
Lucia1971
Postat pe 22 Februarie 2009 18:49
seara buna! ce faceti cafegiilor? leneviti? mda...duminca seara....si maine e luni! criminal!
Lulli
Postat pe 22 Februarie 2009 18:54
seara buna sunt prin zona
iris_4_ever
Postat pe 22 Februarie 2009 19:00
s`aduna lumea?
hai...la cafea...la barfa...la ce vreti voi!!
ovidiu_42
Postat pe 22 Februarie 2009 19:08
eu va citesc in timp ce pregatesc populatia casei mele pentru o noua saptamana...
Lucia1971
Postat pe 22 Februarie 2009 19:13
eu mananc in timp ce vorbesc cu voi...specialitate noua, salata cu crabi, vrea careva? fara frica, e buna! am mancat eu
Lulli
Postat pe 22 Februarie 2009 19:19
ma inscriu si eu ca-s deschisa la gusturi noi. da' fara ceai...
Lucia1971
Postat pe 22 Februarie 2009 19:20
De la: Luli2, la data 2009-02-22 19:19:29eu mananc in timp ce vorbesc cu voi...specialitate noua, salata cu crabi, vrea careva? fara frica, e buna! am mancat eu

grija mare ..,la starile ulterioare provocate de consumul crabilor.
stef_Sultanu
Postat pe 22 Februarie 2009 19:38
seara placuta ,cafenea !!
stef_Sultanu
Postat pe 22 Februarie 2009 19:43
Tocmai am terminat de vb cu eta si lionul la telefon , sunt amandoi cu ochii pe adi ca pe butelie si il ajuta sa treaca cat mai ,,usor'' peste ce s-a intamplat.

Va multumesc amandoi pentru gandurile voastre si ca sunteti alaturi de ei

iris_4_ever
Postat pe 22 Februarie 2009 19:46
buna seara cafenea, e tirziu pt o cafea???,eu beau oricum si va cint un pic ok...stii tu mindro stii tu bine cind veneam seara la tine,si bateam cu pumnul in poarta tu dormeai,dormireai moarta,cu fata catre perete,cu gura fripta de sete cu fata catre barbat,si de mine teai zuitat parca nu team sarutat mai mindroia sa va tuc si eu stiti cum nu?de nu va vedeti ETA D-zeu sa va aiba in grija lui si pe familia copilului aluia sa ii intareasca si sa le dea putere
mari58
Postat pe 22 Februarie 2009 21:25
buna seara dragii mei...........imi cer scuze ca nu am mai intrat pe la voi ..........si asta nu ca as fi nerecunoscatoare..........fereasca sfantu',nu asa avea cum.......cand vad ca atata lume e cu gandul si sufletul indreptate catre noi,chiar si persoane pe care ,sincer, nu le cunosc !!!.........nu pot decat sa va multumesc din tot sufletul meu si sa ma bucur cu toata fiinta mea ca existati !!!...........

insa ieri si azi au fost doua zile dificile pentru noi..........pentru inceput va spun ca eu si sotul meu suntem bine ,pe afara........pentru noi socul a incetat cand ne-am strans copilul in brate,vineri de dimineata...........si apoi a trebuit sa fim bine ,pentru ca important acum este starea lui Adi .........desi sufletul ne plange,exteriorul ne este puternic pentru fiul nostru........si suntem permanent langa el : vorbim cu el mereu,il ascultam cand vrea sa se descarce,comemoram amintirile frumoase despre colegul lui,plangem cu el cand simte nevoia,dormim cu el........intr-un cuvant,vb. lui Iris,suntem cu ochii pe el ca pe butelie !!!...... ..........dar nu intr-atat incat sa-l sufocam.........si el este destul de bine ,pentru socul prin care a trecut.........

asa cum spunea si Luci,tineretea lui o sa-l ajute.........in schimb mie si sotului meu ni se rupe inima cand Adi are momentele de suferinta.......pe care oricum noi incercam sa le scurtam pe cat cu putinta........dar suntem convinsi ,pentru ca stim ce familie unita suntem si cata iubire avem in casa,ca o sa treaca cu bine peste acest eveniment !!!!........si de-ar fi sa ma inbolnavesc eu din nou si copilul meu va fi bine !!!.......desi eu o sa fiu bine ,pentru ca UNA E PERVERSA !!!!........ ........

si totusi cat de "cocoasa" ma dau eu,ieri nu am putut sa ma duc la colegul lui Adi acasa !!!.........desi mi-am dorit foarte mult sa fiu alaturi de parintii lui si sa-l mai pot vedea pentru ultima data,NU AM PUTUT !!!.........am considerat ca e mai important sa nu ma afecteze pe mine treaba asta si sa fiu pe picioare pentru fiul meu...........desi nu e clipa cand il vad pe Adi ,sa nu ma gandesc si la colegul lui de banca,pe care ,culmea ,tot ADI il chema !!!.......

astazi au fost toti colegii,impreuna cu doamna diriginta si cu alti parinti,(normal ca era si sotul meu) acasa la colegul lor .........va dati seama ce jale a fost..........dar au trecut cu bine peste moment,mai ales ca Adi a fost inconjurat,de cum a ajuns acolo,de colegii lui,stiind ca el e afectat cel mai tare.........iar domnul profesor de religie ,intai la el a venit si l-a luat in brate.......la fel ca si unchiul baiatului.........lucruri care au contat pentru Adi ........bineinteles ca sotul meu a fost tot timpul langa el .......

mai este de trecut hopul de maine........cand se vor duce la inmormantare !!!........dar cu ajutorul lui Dumnezeu ,al nostru ,al vostru si al tuturor celor care se gandesc la aceasta tregedie,se va sfarsi cu bine.........si apoi va ramane ca noi,parintii ,profesorii si colegii,intre ei,sa ne ajutam unii pe altii !!!........si sa-i cinstim memoria acestui copil nevinovat asa cum se cuvine.........si pentru asta,colegii lui STIU deja ca trebuie sa treaca cu bine de clasa a-8-a,STIU ca trebuie sa fie mai uniti,STIU ca nu trebuie sa se mai certe........si mai stiu ca TREBUIE SA FIE VESELI !!!.........si sa-si aduca aminte de momentele frumoase petrecute cu colegul lor........si asta deoarece COLEGUL LOR ERA SUFLETUL VESEL AL CLASEI !!!!........SI EI STIU ASTA SI AU PROMIS CA VOR RESPECTA ACEST ANAGJAMENT PE CARE SI L-AU LUAT !!!!.........

in rest ,sunt convinsa ca timpul isi va face meseria si va aseza cum se cuvine lucrurile......pentru toata lumea......caci de n-ar fi timpul si uitarea,nu am putea sa trecem peste nimic !!!.......

inca o data va multumesc tuturor celor care sunteti cu gandul la noi.......inseamna foarte mult pentru noi........si promit sa fiu mai des printre voi .......o seara buna sa aveti ........

etta
Postat pe 22 Februarie 2009 22:12
Etta
iris_4_ever
Postat pe 22 Februarie 2009 23:24
ETA,ADI,LIONUL cucuveaua e alaturi de voi
mari58
Postat pe 23 Februarie 2009 00:17
De la: sheeva, la data 2008-09-10 16:37:54Lucia. multumim pt noua cafenea
...............AS BEA SI EU .......DAR E PREA TARZIU SI NU MAI DORM LA NOAPTE.........O LAS PE DIMINEATA..........
erikahd2008
Postat pe 23 Februarie 2009 01:45
Buna dimineata am trecut sa va las cafeluta si pupici sa va mearga bine de dimineata

V-as da si ceva de baut dar sigur nu beti asa dimineata asa ca o sa las alcoalele pentru diseara
iris_4_ever
Postat pe 23 Februarie 2009 07:18
'neata buna la cafegisti.........

etta....imi pare foarte rau ca va e dat sa treceti prin asemenea incercare.......dar capul sus, multa putere si intelegere intre voi, ca toate vor fi bine........

iris.....merci de cafea....
_diana_
Postat pe 23 Februarie 2009 08:06
buna dimineata!
Lulli
Postat pe 23 Februarie 2009 08:33
buna dimineata cafenea!!!
neata iris!!! up sa ai o saptamana buna!!
neata diana!!! si tie un , tot ca sa ai o sapt buna!!!
neta luli!!! am si pentru tine un ca sa ai saptamana buna!!!

dar am si un si o imbratisare pentru etta si familia ei care trec prin clipe grele!! sunt alaturi de voi !!!
betterrr
Postat pe 23 Februarie 2009 08:49
`mneata!!!!...si...multa putere etta...pt a reusi sa treceti peste!!
am citit postu`...si...ma bucur ca cel mice ok!!
stiu ce inseamna sa ii stea gandu` la ceea ce a fost si intreb acu`...sunteti siguri ca el e ok?
ma gandesc si yo ...ca parinte deh!!
ori voi sunteti acolo si veddeti maifestarile!
m-as bucura sa fie ok...si sa reuseasca si el sa treacapeste!!
stiu ca va fi greu...
cred ca multi m-au injurat cand am repostat stirea de la tine peste tot pe unde bantui eu ...dar...am considerat ca e ceva destul d seros de luat aminte!
sa aveti puterea de a depasi tot si...o viata frumoasa alaturi detoti cei dragi!
ovidiu_42
Postat pe 23 Februarie 2009 09:00
Buna dimineata si de la mine. Si
Lucia1971
Postat pe 23 Februarie 2009 11:14
neatza bine v am regasit :) iris :D si tuturor:P
o zi placuta sa aveti :*
blue07scorpion
Postat pe 23 Februarie 2009 12:08
Se vede ca-i luni azi...
Lucia1971
Postat pe 23 Februarie 2009 16:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
!!!!!!! 5 De la: rashela 9 Noiembrie 2009 12:35
Cafeneaua astrelor 44 De la: gargaritamica 16 Ianuarie 2010 23:20
Cafenea de Noapte 12893 De la: fluturas_ 24 Mai 2013 17:35
lume lume a venit vacanta !sau cel putin vara .............. 53 De la: puiu66 16 Ianuarie 2010 18:43
Blog de dragoste 1 De la: RoxannaST 28 Februarie 2012 18:03