Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

buna seara ,ma primiti si pe mine in casa voastra?

Postat pe 16 Martie 2009 18:21

Postat pe 16 Martie 2009 18:29
....

Trei zile trecute si doar "o pagina" de cafenea ?????.............. .....se pare ca a murit toata atmosfera de pe aici...........

VEEEESNIIICAAAAAA POOOOMEEENIIIIREEEEEEE...........VEEESSSNIIICAAAA POOOMEENIIIREEEEEEE.............VEESNICAAA EEEIIIII POOMMEEENNIIREEEEEE !!!!!!............... ...........

daca va lasa sufletul sa dea faliment Patroana.......n-aveti decat !!!........ ...........da' io macar sa dau buna ziua si sa va pupicesc tot o sa mai trec !!!!............... ..............

deci,un buchet de pupici pentru fiecare din voi............. ..............

si o zi frumoasa sa aveti.......si o saptamana la fel........
etta
Postat pe 16 Martie 2009 19:44
Buna seara !!!Avem vre-un barman pe aici ca mor de sete
PUP scorpi-Super muzica aseara sa te vedem in seara asta
dolceK
Postat pe 16 Martie 2009 20:05
salutare cafengii..............

ma bucur sa va vad...........ma rog cei care sunteti pe aci...
am trecut sa va las pupiceii de rigoare si sa va urez somnik usor...................
sun_shine
Postat pe 16 Martie 2009 20:07
Am pierdut ceva interesant?
Nu-i nimeni pe aici?
dolceK
Postat pe 16 Martie 2009 20:12
De la: Luli2, la data 2009-03-16 18:08:59constat cu multa tristete ca s-au cam rarit vizitele in cafenea....nu se mai bea ceai, bere, cafea, nu se mai glumeste ca acu ceva timp. ce s-a intamplat? patroana tu stii ceva in acest sens sau doar mi se pare mie?
pupici tuturor! sper ca n-am uitat pe nimeni : Stef, tantica, ema dandanica, lucia, iris, laura (care din pacate ne-a parasit la cafea), betterr, etta, oktober, heaven, vas, scorpion, mafiuta, mari-cucu, si daca am omis pe cineva sa stiti ca oricum las pupici de rezerva!

salutari voua, dragilor..
iar tie Truli,multe muscaturi.., sa-ti treaca raceala mai repede

offfff viatza mea..
in loc de gazonul frumos ce-l stiti ,in toata curtea-s numai gropi
in loc de gard ,nu mai e nimik
suportii metalici pt vita de vie, nu mai sunt pt ca trebuiesc schimbati..
si nu mai spun ,cate treburi s-au adunat in perioada asta..

pt mine,timpul disponibil a disparut ..
mai intru si va citesc ...
mai las un pupic ici colo, sau pe privat si inapoi la munca

asa ca va tzuc si eu dragilor si va doresc o saptamana cat mai linistita si frumoasa..
stef_Sultanu
Postat pe 16 Martie 2009 20:19

Postat pe 16 Martie 2009 21:29
buna seara tucuva dar ce faceti pe toti va lovit virusul luliiiiiiiiiii te tuc bine ca ai scapat,nici mie nu mia fost usor uite cint un pic nui nimic pe lumea asta ca nevastaaaaaaaaaaahop sa sa sa saaaaaaaaaaaaaa stef spor la treaba,fa frumos,acum muncesti dar o sa te bucuri la urma
mari58
Postat pe 16 Martie 2009 22:34
stef, merci de muscaturi eu sper sa plece raceala de tot de la mine!
etta, nu mai canta vesnica pomenire ca ma apuca plansul!
mari, canta-mi, draga, canta-mi si incanta-mi inima!!!!!

lucia, pe unde umbli, patroana? cred ca iar ai program de primit de lume bebelusi. m-am intristat astazi atat de tare, n-am fost capabila de nimic....o colega de-a mea de la doctorat a nascut de curand gemeni, o fetita si un baiat, iar acum cateva zile i-a murit fetita. mi se rupe inima!!! offfff

iris, chiar daca-s racita, nu vrei sa bei cu mine o berica?
pupici tuturor de noapte buna si ne vedem maine dimineata la cafea, speram mai multi decat au fost azi dimineata!
Lulli
Postat pe 16 Martie 2009 22:50
tzuc la buric ,cucule !!
ca mare dreptate ai ,la timpuri noi trebuie sa mai schimbam cateceva..
stef_Sultanu
Postat pe 16 Martie 2009 22:51
Buna dimineata, dragii mei! Imi cer scuze ca n-am mai intrat pe-aici, dar in ultima vreme, desi sunt in concediu, am de rezolvat o gramada de treburi restante. Pe de alta parte, mi-am dat si eu seama ca interesul pentru cafeneaua asta s-a cam dus, dar nu cred ca e vorba doar de cafenea ci in general de forumul asta. Nu mai vine nimeni cu vreo idee simpatica. Apar topicuri aiurea cu tot felul de tampenii care te indeamna doar sa faci caterinca. Nu-mi ramane decat sa sper ca odata cu venirea primaverii adevarate, ne trezim si noi forumistii la viata si ne revenim.
Lucia1971
Postat pe 17 Martie 2009 08:59
'neata Lucia! bem o cafea impreuna ca pe vremurile cele bune? va doresc o zi frumoasa tuturor!
Lulli
Postat pe 17 Martie 2009 09:57
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-16 16:58:06*:*:*::*:*pupici crisuule

Unde esti ca am treaba cu tine ? Na , ca sa-ti returnez pupicii
iris_4_ever
Postat pe 17 Martie 2009 11:26
Neata ,sunt fresh si numa' buna de baut o berica cu truli si cu cei care mai doresc
Ma rog , in ultima vreme m-am specializat pe vin roze dar berea nu o pot refuza niciodata

iris_4_ever
Postat pe 17 Martie 2009 11:28
'neataaaaaaa........io am o stare cam saltareata.....la creier......... ...............deci se cere o "ameteala" cu berea lui Iris......sau cu vinul.......nu conteste........Jean boxeste !!!!........ .......

aici aveti pupicii .......
etta
Postat pe 17 Martie 2009 11:51
neata cafengii si cafengite.cam pustiu si azi pe aici.pe unde umblati?
ionyy88
Postat pe 17 Martie 2009 12:08
Toata lumea umbla lela. Iar cei cativa care mai vin, se chinuie sa intretina atmosfera pe-aici. Stiu ca o fac de dragul meu si le multumesc pentru asta. dar poate intr-o zi vom reusi sa ne adunam mai multi la povesti ca acuma, nici chef de din alea n-avem. O fi de vina vremea de afara...
Lucia1971
Postat pe 17 Martie 2009 13:21
umbre la lela
am primit o scu larela
frumoasa si inflorita
bobocel de pasa rica
aho.......aho......lela..lela

ziua buna cafenea.........
just_heaven
Postat pe 17 Martie 2009 13:24
Lucia1971
Postat pe 17 Martie 2009 13:25
De la: Lucia1971, la data 2009-03-17 13:25:49

treci in lista mea...luciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
just_heaven
Postat pe 17 Martie 2009 13:26
ettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................am comups o poezie
fara nas de hartie..........................
treci in cafenea.............la o labareala virtuala.................cu mopul si matura
just_heaven
Postat pe 17 Martie 2009 13:29
s-a facut!
Cred ca m-am prins! Normal ca nu mai vine nimeni pe-aici pentru ca nu se intampla nimic in cfenea. Lu,mea e prea serioasa.... Mai fratilor, eu nu agreez certurile, dar in rest n-am pus interdictie pe nimc!
Lucia1971
Postat pe 17 Martie 2009 14:02
hai luci sa ne certam...................
just_heaven
Postat pe 17 Martie 2009 14:03
Draga mea, nu te pune cu mine ca te aduc la disperare. la cat de blanda sunt, ai ajunge sa ma bati si tot nu ne-am certa. Da' tu incearca, cine stie? Poate reusesti sa ma scoti dintr-ale mele...
Lucia1971
Postat pe 17 Martie 2009 14:07
mai bine bem o cafa
just_heaven
Postat pe 17 Martie 2009 14:09
Ok, dar fara tigari. Iui, chiar imi lipseste acuma cineva cu care sa-mi beau cafeaua de ora 14...
Lucia1971
Postat pe 17 Martie 2009 14:11
o bei cu mine.................ne uitam una la alta cum o bem
just_heaven
Postat pe 17 Martie 2009 14:12
cred ca ar fi mai interesant sa o bem in bordel...
Lucia1971
Postat pe 17 Martie 2009 14:17
daca tu vrei in bordel.......ne clatim ochii
just_heaven
Postat pe 17 Martie 2009 14:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mai bine vegetarian? 1 De la: Fahnell 12 Aprilie 2010 14:23
Bagarea in seama... 0 De la: 7 Octombrie 2010 21:50
remarca memorabila a unei pitipoance 13 De la: dienuscha 10 Iunie 2010 17:02
Cafeneaua de poveste 5 De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30
ce ati zice sa va opriti pentru cateva momente din treaba (oricare ar fi ea) si sa priviti mai atent in jur..chiar va provoc..sesizati ceva diferit?:P 14 De la: fiammetta 17 Iunie 2009 09:45