Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

mai mai,...dar ce zarva mare...............

m-am auzit strigata si iata-ma la apel......................

Sultaneeeeeeeeee.....................multam pt pupaceala............ai de la fata o turma......

mafiuta.............andreea..........luli...............pupaceala fetelor........... ca tare imi fu dor de voi........
sun_shine
Postat pe 18 Martie 2009 20:48
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-18 20:43:04si vorba absentei monica...
turme de pupici pentru voi si noapte buna ..
ca seara a fost minunata..
speciali si pt monica ,pt zana si pt ursuletzul ei..

care absenta maiiiiiiiiiii???????????

pai cand intrasi si eu sa te smotocesc o tura ai si sters-o de aci???

treci la apel.Stef................. de banditoi ce imi iesti.................
sun_shine
Postat pe 18 Martie 2009 20:49
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-18 19:48:15
De la: andreea1976, la data 2009-03-18 19:41:27Stef.....nu ai auzit de vorba... lady's first ?
Hai ca nu ma bag in fata..............inca

Raule ce esti

intotdeauna ,doamele vor fi primele..
daca ar veni prima data in Budapesta ,as veni pe jos si descult pana acolo, numa'sa ne vedem impreuna..

Nu trebuie sa vi pana in budapesta
De pasti vin eu acasa in romania
Oricum te sun
andreea1976
Postat pe 18 Martie 2009 20:54
sa ma smotocesti..???
poi ..,la cate au fost nush daca mai rezit..:)

salut dragutza..
uite cata lume buna, am reusit sa strang aici ..
toti chiulangii..
mai am de adus pe alinuta-pediatrul Sultanului si dragalaspui(madalina) si formatia e completa..
merit felicitari de la patroana si un bonus..

noapte buna tuturor !!!
stef_Sultanu
Postat pe 18 Martie 2009 20:59
De la: andreea1976, la data 2009-03-18 20:54:24
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-18 19:48:15
De la: andreea1976, la data 2009-03-18 19:41:27Stef.....nu ai auzit de vorba... lady's first ?
Hai ca nu ma bag in fata..............inca

Raule ce esti

intotdeauna ,doamele vor fi primele..
daca ar veni prima data in Budapesta ,as veni pe jos si descult pana acolo, numa'sa ne vedem impreuna..

Nu trebuie sa vi pana in budapesta
De pasti vin eu acasa in romania
Oricum te sun

daaaaaaaaaaaaaa......?????????????????
poi..,dandanica il petrece la noi..
asa ca ...s-ar putea sa-mi tzuc real ,cadana venita din Ungaria.....
stef_Sultanu
Postat pe 18 Martie 2009 21:04
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-18 20:59:24sa ma smotocesti..???

salut dragutza..
toti chiulangii..
mai am de adus pe alinuta-pediatrul Sultanului si dragalaspui(madalina) si formatia e completa..

noapte buna tuturor !!!

Noapte buna tuturor, o seara linistita !
__LL__
Postat pe 18 Martie 2009 21:04
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-18 20:59:24sa ma smotocesti..???

salut dragutza..
toti chiulangii..

noapte buna tuturor !!!

Stef mama...esti o adevarata incantare pt inimioara mea....................

fata iubeste la tine tare tare.............. si trimite la tine si familiei tale numai pupicei si imbratisari .......

sa stii ca nu am uitat de voi, chiar daca am cam absentat de pe aci,,,,,,,,,

si acum somnik usor gasca zanatica................
sun_shine
Postat pe 18 Martie 2009 21:05

multumesc mult ...pupici pt toate MINUNILE..!!
noapte buna dragelor !!
stef_Sultanu
Postat pe 18 Martie 2009 21:08
He he he , ce surpriza sa descopar ca am 3 pagini de citit facute in doar o zi

Incerc sa va salut de o ora dar nu ma lasa O'Malley

iris_4_ever
Postat pe 18 Martie 2009 21:56
seara buna ,lebadutzo !!!...... ............

am trecut si io,deasemenea,sa-mi exercit drepturile de pupacioasa in asta cafenea !!!!.......... .............cu drag si dor pentru toti cei care mai vor sa se "alimenteze" din pupicii mei !!!.........
etta
Postat pe 18 Martie 2009 22:07
euuuuuuuuuuuuuuu etaaaaaaa euuuuuuuuuuuuuuuu Shevaaaaaa iubita tucute ma bucur ca esti bine nu va cint ca iar vb ca din butoi nu se da dusa raceala asta de la mine dar eu nu am fc contract cu ea ducaseeeeeemafiaaa trimite soarele la mine ca la mine ninge si e frig brrrrrrrrr
mari58
Postat pe 18 Martie 2009 22:17
De la: mari58, la data 2009-03-18 22:17:30euuuuuuuuuuuuuuu etaaaaaaa euuuuuuuuuuuuuuuu Shevaaaaaa iubita tucute ma bucur ca esti bine nu va cint ca iar vb ca din butoi nu se da dusa raceala asta de la mine dar eu nu am fc contract cu ea ducaseeeeeemafiaaa trimite soarele la mine ca la mine ninge si e frig brrrrrrrrr

.........si-o tzar' de de-astia...... ...........pentru raceala ta,duca-se pe pustii,ca m-am saturat io de cand o ai !!!!.....mereu asa !!!!..........oooffff.............
etta
Postat pe 18 Martie 2009 22:28
S-au terminat cronicile paranormale asa ca am revenit sa va pup de noapte buna pentru ca sigur nu mai gasesc pe nimeni dupa ce ii invat pe baietii mei sa joace rentz

Cred ca e cazul sa scot axn-ul din programe ca observ ca m-am blocat pe el
iris_4_ever
Postat pe 18 Martie 2009 23:09
Etta , am uitat sa-ti spun ca ai un avatar extrem de sexy
iris_4_ever
Postat pe 18 Martie 2009 23:11
ai dreptate Iris,dar ala cu degetul in gura lai vazut?Eta team ascultat si de aia si de aia sa vedem miine cum imi va fi si pt monica
mari58
Postat pe 19 Martie 2009 00:08
Pupici mari
andreea1976
Postat pe 19 Martie 2009 00:19
De la: mari58, la data 2009-03-19 00:08:47ai dreptate Iris,dar ala cu degetul in gura lai vazut?Eta team ascultat si de aia si de aia sa vedem miine cum imi va fi si pt monica

Pai eu la ala cu degetul in gura ma refeream ,nush de ce l-a schimbat
iris_4_ever
Postat pe 19 Martie 2009 10:50
Neata puturosilor
Ma gandeam ca gasesc cafeluta pregatita si cand colo vad ca tre sa o fac eu asa ca pregatiti-va canile ca eu dau cafea la stacana nu la cescute si pupici de buna dimineata evident
iris_4_ever
Postat pe 19 Martie 2009 10:53
Buna dimineata tuturor!!!!!!!! Ce pot sa mai spun? Mi-a tresaltat inima de fericire cand am vazut cum mi-ati umplut cafeneaua.
Stefule, nu un bonus ai de la mine ci un premiu. Mare de tot!
Fetelor, eu am numarat fulgii de zapada si mi-au iesit multi la numar. Deocamdata va trimit astia si restul mai incolo.
Sunteti minunati!!!!!!!!!!!!
Lucia1971
Postat pe 19 Martie 2009 11:11
eu ma servesc prima. pupici si tie
ionyy88
Postat pe 19 Martie 2009 11:11
Si o cafelutza merge acuma. Din aia cu frisca vreau eu si asezonata cu 2-3 tigari.
Lucia1971
Postat pe 19 Martie 2009 11:12
'neata Iriiissss........... ..........

losei cafeluta de la tine ..........buna !!!.......... ..........

cat priveste "degetelu'"..... .........ma ustura ,de-atata hibernare....de-aia l-am schimbat !!...... .......

pupici pentru restul populatiei care va onora cafeneaua azi !!.......
etta
Postat pe 19 Martie 2009 11:14
He he he , frisca nu am asa ca nu pot oferi frisca in schimb am inghetata de frisca si de ciocolata si daca nu e suficient mai am si o sticla de coniac prin casa numa' buna de combinat cu cafeluta
In privinta tigarilor ...kent 8 e bun ?

Etta , pune femeie avatarul la loc ca e pacat de el sa-l tii ascuns

Iony , tu ai baut-o simpla sau vrei aroma de coniac la cafeluta ?
iris_4_ever
Postat pe 19 Martie 2009 11:42
la-s pune mah Iris,da' tu nu vezi cine face alpinism pe buzitele mele ????....... ........pot io sa pierd asa ocazie ????........ ..............

Cuscraaaaaaaaaaaaaaa....iar te-am ratat !!!!!............
etta
Postat pe 19 Martie 2009 11:50
De la: etta, la data 2009-03-19 11:50:03la-s pune mah Iris,da' tu nu vezi cine face alpinism pe buzitele mele ????....... ........pot io sa pierd asa ocazie ????........ ..............

Cuscraaaaaaaaaaaaaaa....iar te-am ratat !!!!!............

Oscar ?
iris_4_ever
Postat pe 19 Martie 2009 12:21
buna dimineata ,,,o cafea ceva fetelor?????
sarutama
Postat pe 19 Martie 2009 12:23
De la: sarutama, la data 2009-03-19 12:23:08buna dimineata ,,,o cafea ceva fetelor?????

buna ziua

de cand nu am mai intrat in cafenea ......................sarutama pe tine te cautam vreau sa-mi cer scuze s-a interpretat gresit ieri in bordel ti-am raspuns dar nu la tine faceam referire ci la un alt utilizator asa ca inca o data iti cer scuze daca te-ai simtzit jignit cu toate ca nu am avut nicio intentzie de genul asta ................ si fac eu cinste cu cafeaua daca iti face placere
donttouch
Postat pe 19 Martie 2009 12:34
De la: donttouch, la data 2009-03-19 12:34:49
De la: sarutama, la data 2009-03-19 12:23:08buna dimineata ,,,o cafea ceva fetelor?????

buna ziua

de cand nu am mai intrat in cafenea ......................sarutama pe tine te cautam vreau sa-mi cer scuze s-a interpretat gresit ieri in bordel ti-am raspuns dar nu la tine faceam referire ci la un alt utilizator asa ca inca o data iti cer scuze daca te-ai simtzit jignit cu toate ca nu am avut nicio intentzie de genul asta ................ si fac eu cinste cu cafeaua daca iti face placere

mersi ,,nui nimic fata stai linistita eu am crezut ca eu deranjez,,,,ok cu cafeaua miar prinde bine una acu mareeeeeee,,cat de un litru.....ca am aflat ceva,,,rau si sunt suparat
,,,s-a omorat o amica de a mea si sunt din cale afara ,,,poop fetele
sarutama
Postat pe 19 Martie 2009 12:38
salutari la amaiaza lumeeeeeeeeeeeeeeeee...............

iaca sosii si eu sa ma tratez cu cafelosul vostru delicios.................

mri.multam de pupic , ia si de la fata .................

Etta ubita mea perversa.............. de mult nu te mai vazut fata.....o multime de pupicei...............

donty, Lucia, Iris, Kissme................. ma bucur sa va vad......... pupaceala fara numar la toti sa nu va suparati......................
sun_shine
Postat pe 19 Martie 2009 12:48
De la: voicu_monica2001, la data 2009-03-19 12:48:08salutari la amaiaza lumeeeeeeeeeeeeeeeee...............

iaca sosii si eu sa ma tratez cu cafelosul vostru delicios.................

mri.multam de pupic , ia si de la fata .................

Etta ubita mea perversa.............. de mult nu te mai vazut fata.....o multime de pupicei...............

donty, Lucia, Iris, Kissme................. ma bucur sa va vad......... pupaceala fara numar la toti sa nu va suparati......................

salutari draga
sarutama
Postat pe 19 Martie 2009 12:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietenii 604 De la: geo_x 20 Mai 2009 16:29
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05
Lucreaza in videochat 1 De la: kudika075398 16 Iunie 2010 03:23
Concurs foto 1 De la: myladybug 19 August 2011 17:23
cartea 37 De la: kentfarafiltru 7 Decembrie 2009 18:50