Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Buna seara prieteni
Se mai bea cafea la ora asta sau trecem direct la berica ?
Am ramas fara apa , fara pepsi ....am doua optiuni : ori o dau pe bere ca mai am cateva sticle in casa ori ies la o plimbare dupa apa
Ce sa aleg oare ?
iris_4_ever
Postat pe 20 Martie 2009 19:27
De la: ovidiu_42, la data 2009-03-20 16:37:06ziua buna!!! mai aveti o cafea si pentru calatori?
sau...bat la alta poarta?

La ora asta se bea bere
iris_4_ever
Postat pe 20 Martie 2009 19:28
De la: Luli2, la data 2009-03-20 14:06:30etta, iarta-ma te rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!desigur ca si pupicii tai nocturni mi-au alinat somnul ca am dormit ca un prunc pana dimineata!

e a doua oara cand te iert !!!..... ......a treia oara........ ..........iau biciusca si sa te tii placeri ce-ti ofer !!!!!.........ca o sa dau cu partea aia care mangaie !!!!.........
etta
Postat pe 20 Martie 2009 19:47
De la: iris_4_ever, la data 2009-03-20 19:28:22
De la: ovidiu_42, la data 2009-03-20 16:37:06ziua buna!!! mai aveti o cafea si pentru calatori?
sau...bat la alta poarta?

La ora asta se bea bere

de la asta trece capu' ??????.......... ............
etta
Postat pe 20 Martie 2009 19:48
aici aveti "ofrandele" mele pentru bunastarea cafenelei........ ...........

aaaaaa....si buna seara.......ca am uitat-o la intrare !!!.......
etta
Postat pe 20 Martie 2009 19:49
Buna searaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Cam pustie cafeneaua... Nu-i bai. Pana vin cu totii, ma pun sa fac cafea (ca eu as bea una chiar si la ora asta...) si... va astept.
Lucia1971
Postat pe 20 Martie 2009 20:48
Buna dimineata ! Mai mai mai mai mai mai mai !!!!!!!!!! Va asteapta patroana de ieri si voi nimic! Hai, la colt toata lumea ! Pedeapsa: azi primiti doar ceai si apa minerala !
Eu mi-am luat cafeaua si am plecat...azi facem curatenie in...pod Abia astept, tot timpul descopar ceva interesant...va pup acu' ca mai incolo nu o sa vreti voi...la cat de prafuita presimt ca voi fi...O zi splendida sa aveti
_oktober_
Postat pe 21 Martie 2009 10:54
O zi buna tuturor. O cafea irlandeza merge?..Am si eu o rugaminte pentru cei care studiati,traiti,predati in strainatate sau care sunteti in tema..raspunde-ti-mi si mie la http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/23835/studii-Romania-versus-strainatate.html
Va multumesc.
yvonne_yvonne
Postat pe 21 Martie 2009 12:57
neatza la toata lumea... o zi buna sa aveti
_dulcik_
Postat pe 21 Martie 2009 12:58
buna dimineata, somnorosilor! eu as bea o cafea, se mai ofera cineva?
Lulli
Postat pe 21 Martie 2009 13:38
va pupik....si va doresc un week-end placut !!!.............
etta
Postat pe 21 Martie 2009 16:48
De la: etta, la data 2009-03-21 16:48:00 va pupik....si va doresc un week-end placut !!!.............

etta, si tie un sfarsit de saptamana linistit sau tumultos, dupa cum iti doresti!
Lulli
Postat pe 21 Martie 2009 18:14
Buna seara prieteni
Eu vreau o cafeluta pentru ca am dormit in vecini si oricat de buna ar face cineva cafelua parca tot mai buna e a mea asa ca tocmai ce am pus de coffe .
Daca doreste cineva sa-mi tina companie doar sa zica sa stiu sa mai aduc o cana
iris_4_ever
Postat pe 21 Martie 2009 19:04
Vad ca nu se inghesuie nimeni sa bea o cafeluta cu mine ma duc sa bat pe cineva la rentz de suparare
iris_4_ever
Postat pe 21 Martie 2009 19:27
eu ofer un ceai cald la toata lumea ca se pare ca ma luat raceala...:((
_dulcik_
Postat pe 21 Martie 2009 21:28
salutari si turme de pupici ,cum ii place cuiva sa ne lase...
de ce ma bucur...???
pt ca am vesti bune pt unii..
sper sa fie pt toti prietenii mei mai vechi..si noi
va mai amintiti de tya103.... ??
cadana scumpa si dulce a Sultanului,politista Haremului...??
pt cei care inca nu o stiu,o vad in poza mea din avatar..!!!

tya este bine si m-a rugat sa va salut pe toti ..
si sa va administrez pupici fara numar..
in curand ,va servi cafelutza cu noi ....
pupici de la noi..,pt prieteni si o seara frumoasa tuturor..!!
stef_Sultanu
Postat pe 21 Martie 2009 22:06
seara buna la toti! iris, pacat ca deja iesisem din cafenea cand te-ai oferit tu cu cafeaua....dar acu as bea o bere....ehhheee! n-am mai baut o bere nici nu stiu de cand!
stef, pupici dragi pentru tine si pentru tantica!

acu ma bag la un heroes asa ca va rog sa ma scuzati, dar eu va urez de pe acum noapte buna, somn usor tuturor! ne vedem dimineata la cafea!
Lulli
Postat pe 21 Martie 2009 22:20
mai nou, musca si ea ..
asa ca ai grija
noapte buna cafenea !!!
stef_Sultanu
Postat pe 21 Martie 2009 22:25
pentru toata lumea, cu mesajul: somn usor, vise placute... etc...etc... Si o duminica fantastica sa aveti!
Lucia1971
Postat pe 22 Martie 2009 00:11
somn usor ,dragilor !!!!............ .......

siiiiiiii............buna dimineataaaaaaaaaaa !!!................aveti cafeluta fierbinte ,preparata de mine,cu muuuuuulta dragoste !!!!!...........

sa aveti o duminica placuta............
etta
Postat pe 22 Martie 2009 00:45
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-19 19:33:53dienuta_mai_nou....
o fi iarasi sechestrata...????
pupici fata...si te asteptam pe metereze..

stef ....prezenta la apel..desi cu intarziere..............
nu sunt sechestrata ..................desi mi-ar placea...........nu mai e loc de unele persoane pe langa mine........ .............dar nu prea am timp.........momentan sunt cu scoala si vreo 2 joburi..........am fost si plecata din tara..........nu v-am uitat, dar sunt cam intr-o continua criza de timp........

dar in curand voi avea mai mult timp liber, cand mi se termina preavizul la fostul job.....

o seara minunata, o duminica pe masura, si o saptamana ce urmeaza senina si calduta va doresc.......
_diana_
Postat pe 22 Martie 2009 00:48
De la: Luli2, la data 2009-03-21 22:20:41seara buna la toti! iris, pacat ca deja iesisem din cafenea cand te-ai oferit tu cu cafeaua....dar acu as bea o bere....ehhheee! n-am mai baut o bere nici nu stiu de cand!
stef, pupici dragi pentru tine si pentru tantica!

acu ma bag la un heroes asa ca va rog sa ma scuzati, dar eu va urez de pe acum noapte buna, somn usor tuturor! ne vedem dimineata la cafea!

luli...intr-o seara ne punem la o reds?
si am adus niste limoncello cu mine........ce zici?
cine mai doreste?
_diana_
Postat pe 22 Martie 2009 00:50
Fratilor , va pup .
De o ora incerc sa va salut dar am un prieten care are limbarita si nu-l pot opri
Revin mai incolo dar sigur va gasesc adormiti deja
iris_4_ever
Postat pe 22 Martie 2009 01:13
neata .... inca dormiti

ehhh eu va las cafeluta si

o zi cat mai placuta si linistita va doresc
mafia_nrr1
Postat pe 22 Martie 2009 09:49
neata .... inca dormiti

ehhh eu va las cafeluta si

o zi cat mai placuta si linistita va doresc
mafia_nrr1
Postat pe 22 Martie 2009 09:50
ioooiii mafia, ce poza ti-ai tras...era sa ma sperii
Neaaaataaa !!!! unde sunteti mai?toata lumea doarme ? ce as mai vrea sa dorm si eu la ora asta ! asta e una dintre dorintele mele perverse ! bine, beau cafeaua singura...am vrut sa va invit la gratar, dar daca nu...atunci nu !
_oktober_
Postat pe 22 Martie 2009 09:59
De la: _oktober_, la data 2009-03-22 09:59:50ioooiii mafia, ce poza ti-ai tras...era sa ma sperii
Neaaaataaa !!!! unde sunteti mai?toata lumea doarme ? ce as mai vrea sa dorm si eu la ora asta ! asta e una dintre dorintele mele perverse ! bine, beau cafeaua singura...am vrut sa va invit la gratar, dar daca nu...atunci nu !

e bine ca nu te-ai speriat.....si sa stii ca in tine trag numai cu

lasa ca sunt alte dorinte mai importante in viata decat dormitul.....

asa ca am sa beau cafeluta cu tine sa nu te simti singurica...

mafia_nrr1
Postat pe 22 Martie 2009 10:04
neatza
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:11
ok, mi-am dat jos vesta antiglont ...daca ai fi barbat, as sta cu pieptul dezvelit in fata gloantelor ...te astept la gratar ! posibil sa inghetam langa, dar il pun pe tata sa scoata vinul din pivnita, sa ne mai incalzim...ma bazez pe tine sa imparti in mod egal turma de ...ca eu trebuie sa plec nici nu am apucat sa-mi beau cafeaua...o las pt seara...uite unul special pt tine ...o zi ft reusita sa ai !
_oktober_
Postat pe 22 Martie 2009 10:16
brrrr..frig ....noooo...eu am sa merg la plaja ..asa ca am sa-ti trimit si tie ceva caldurica

mafia_nrr1
Postat pe 22 Martie 2009 10:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 65 De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32
Buna la toata lumea! 23 De la: Donty0807 9 Iulie 2009 13:54
pitiriazis rozat gilbert!!!! 1 De la: kudika345628 29 Decembrie 2010 19:15
topicul 'insomniacilor' 30 De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 13:29
Blog nou despre arta si masini. Tuning auto, masini exotice, arta unicat, wallpapere 1 De la: adiaerograf 15 August 2010 22:41