Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Salutare cafenea
M-am trezit cu o dispozitie de zile mari... e soare afara
Va trimit si voua cate o raza....sa va mai insenineze ziua.
Aaaa si normal....pupicei

Vreau si eu suc de portocale portocalii
andreea1976
Postat pe 27 Martie 2009 13:44
salutare cafengii zanatici.....................

o turma de pupicei de la fata ................ pt toata gasca...............

lucia, etta, mari-cucle..octo......

si pt noii sositi.....................
Vas puiule, aduci si la fata ceva de baut???.uite si pt tine................
sun_shine
Postat pe 27 Martie 2009 14:54
wow....se reintregeste cafeneaua !!!...ce bineeeee.... !!!........ .........

Okto ,vreau si io ceva dulce si tare...........FRISCAAAAAA !!!!...... ........cat mai multa ,ca am ganduri marete in week-end !!!...... ........

Vasiiiiiii.....bine ti-ai mai intors si tu privirea catre noi !!!...... ..........

Cuscraaaaaaa........pentru tine astia..... .........alaturi de sufletul meu............

Monica........returnez....... ....vezi ,io-s mai darnica.........

Lebadutzo.....cei din urma vor fi cei dintai......de-aia tu esti la coada !!!.......

si astia pentru restul "clanului".........
etta
Postat pe 27 Martie 2009 18:39
Buna searaaaaaaaa! No acuma am si eu 5 minute libere asa ca apuc sa va tzuc pe toti: Etta, Andreea, Monica, Dienuta, Luli, Dandanica, Iris, Oktober, Mari cucu, Mafiuta, Scorpionul, Stef, Vasi, Sarutama, Smigal, Pamela... etc... etc... si toti cei care mai intra din cand in cand in cafenea. Sa nu va legati de ordinea numelor ca am scris-o asa cum mi-a venit pe moment. Fiecare veti primi portie egala de asa ca nu va-nghesuiti ca mai sunt destui. Nu-si slanina sa se gate...
Lucia1971
Postat pe 27 Martie 2009 21:13
da' tot io sunt prima !!!...... ....normal,tre' sa te pui bine cu cuscra,nu ????.......doar e in joc fericirea printesei tale !!!...... ............... .........

salutare dragilor..........va las pupiceii de vineri seara......si caldura sufletului meu ......care nu se va termina niciodata,la fel ca pupiceii lu' Luci !!!.......ca doar nu-i slanina ,sa se gate !!!....... ...........
etta
Postat pe 27 Martie 2009 21:35
Pupicei si o seara buna ca doar e sfarsit de saptamana si ar tb sa profitam de el... mai ales ca s-a incalzit vremea
_dulcik_
Postat pe 27 Martie 2009 21:58
Buna seara fetelor ! Am avut o zi super care mi-a gadilat orgoliul...deeeci va rog sa ma lasati in starea asta...nu ma treziti pls ! se intampla atat de rar va tzuchilesc...pe luci si pe etta in mod deosebit de deosebit !!!

Iaaaiii, sa va povestesc...nu prea iau copila de la scoala ca sotul meu e cel care circuleaza mai mult cu masinuta, dar, avand drum in zona azi, am mers eu dupa domnisoara...intru in clasa, dau buna ziua toti copii se uita la mine si ma saluta in cor...in momentul urmator alec2, cel care a furat inimioara fetii mele, imi face semn:
- Ssst ! ma mai cunosti?
- Cum sa te uit eu taman pe tine!
-Sa vezi... azi robert a injurato pe Deea...si m-am enervat, uite asa grrr am vrut sa sar la el si sa-l strang de gat !Timp in care Deea zambea pisicoasa in banca
Buuuun, venim acasa si il anuntam pe taticu sa nu-si faca probleme,are domsoara cavaler protector...sa-l fi vazut pe Dan ce gelos a devenit de i s-au aburit ochelarii instantaneu
_oktober_
Postat pe 27 Martie 2009 22:00
Toti Danii poarta ochelari?
Lucia1971
Postat pe 27 Martie 2009 22:20
asa- ca-i fain cand vezi ca odorul tau e "bagat in seama "........asaaaaa......mai deosebit ????..... ....sa fi vazut ce crestea pipota in mine,cand vedeam pozele alea care le-am pus la profilul meu.......fi-miu cu colegele lui !!!.....si mai ales aia cu 4 gagici ce zici ca sar pe el !!!!......... .......... ..........

etta
Postat pe 27 Martie 2009 22:21
olaaa...Cuscraaa.......
etta
Postat pe 27 Martie 2009 22:22
De la: Lucia1971, la data 2009-03-27 22:20:49Toti Danii poarta ochelari?

numa' aia care au parte de sotii faine!

ca bine zici etta...trebuie sa le fac o poza neaparat...e tare tipu'
_oktober_
Postat pe 27 Martie 2009 22:22
Io de ce n-am probleme din astea? Ca fiica-mea se joaca cu papusi si se viseaza printesa si... gata!
Lucia1971
Postat pe 27 Martie 2009 22:35
De la: Lucia1971, la data 2009-03-27 22:35:32Io de ce n-am probleme din astea? Ca fiica-mea se joaca cu papusi si se viseaza printesa si... gata!

ai vazut tu printesa fara print? iexisteaza el fii sigura!
_oktober_
Postat pe 27 Martie 2009 22:44
De la: Lucia1971, la data 2009-03-27 22:35:32Io de ce n-am probleme din astea? Ca fiica-mea se joaca cu papusi si se viseaza printesa si... gata!

stai ca nu-i timpul pierdut......si inca nu l-a cunoscut pe fi-miu......
etta
Postat pe 27 Martie 2009 22:45
....danseaza Moni....la Dansez pentru tineeee !!!!!.....IRYYYYYYY...... ce vesel ii fii tu acuma !!!........
etta
Postat pe 27 Martie 2009 22:48
De la: etta, la data 2009-03-27 22:48:06 ....danseaza Moni....la Dansez pentru tineeee !!!!!.....IRYYYYYYY...... ce vesel ii fii tu acuma !!!........

bine ca mi-ai spus etta, sa stiu sa nu ma uit nici macar din greseala...ca ma tem de ce as pute vedea! un strut valsand!
_oktober_
Postat pe 27 Martie 2009 22:53
a trecut......dar era un strut cha-cha-ind !!!....... .......
etta
Postat pe 27 Martie 2009 23:03
De la: etta, la data 2009-03-27 23:03:52 a trecut......dar era un strut cha-cha-ind !!!....... .......

banuiesc ca s-a lasat cu vic time
_oktober_
Postat pe 27 Martie 2009 23:12
a fost facuta membra de onoare a echipei de judo sau lupte ,pentru care a dansat !!!!....... ..........iti dai seama: si dai si lupta....si lupta si dai !!!!........stim noi cu ce lupta ea !!!...... ..........SU-GE-TI-CAAAAAA !!!......
etta
Postat pe 27 Martie 2009 23:24
De la: etta, la data 2009-03-27 23:24:51 a fost facuta membra de onoare a echipei de judo sau lupte ,pentru care a dansat !!!!....... ..........iti dai seama: si dai si lupta....si lupta si dai !!!!........stim noi cu ce lupta ea !!!...... ..........SU-GE-TI-CAAAAAA !!!......

pariez ca avea buzitele tuguiate si clipea in reluare

merg sa ma orizontalizez....tzuc dragutza...vise ciufulite!
_oktober_
Postat pe 27 Martie 2009 23:34
nu chiar....era putin mai relaxata....da' privea in ochii masculului cu care dansaaaaaaa.....mama,mama.......in schimb avea limba de-un cot afara,cand a terminat de dansat !!!.......o obosise emotia !!!...... .......

te pupik.....ca si io ma retrag....la ASPIRINA !!!!...... ......
etta
Postat pe 27 Martie 2009 23:42
Buna dimineata!!!!! Trezirea! E sambata! Cel putin asa cred Hai ca am facut eu cafeaua azi...poate scapati de miscarile de inviorare si Vas vine doar cu flori...va pupic ...si va cronometrez; ia sa vad cand apare si primul client...astept...astept...adorm
_oktober_
Postat pe 28 Martie 2009 09:12
Netaza la toata lumea...
_dulcik_
Postat pe 28 Martie 2009 09:25
Toata lumea...asta sunt eu deocamdata...neata gagica...cafeluta?
_oktober_
Postat pe 28 Martie 2009 09:42
Neata
Oktooooo,unde e cafeluta mea ?
iris_4_ever
Postat pe 28 Martie 2009 10:39
De la: _oktober_, la data 2009-03-28 09:12:04Buna dimineata!!!!! Trezirea! E sambata! Cel putin asa cred Hai ca am facut eu cafeaua azi...poate scapati de miscarile de inviorare si Vas vine doar cu flori...va pupic ...si va cronometrez; ia sa vad cand apare si primul client...astept...astept...adorm

buna dimineata voua..!!
daca tot ai dat cafelutza si vas intarzie..
va las eu florile ,pupicii si va spun weekend fericit..
stef_Sultanu
Postat pe 28 Martie 2009 11:14
Buna dimineata aici chiar este cineva?

Postat pe 28 Martie 2009 11:17
'neata de la Cluj! Sa aveti un weekend superfain ca de caldutz, se anunta caldutz... Vine vine priimavaraaaaaaa, se asterne-n toaata taraaaaaaa, floricele pe campiiii, hai sa le-adunam copiiiiiiii...
Lucia1971
Postat pe 28 Martie 2009 11:31
neatzaaaaa
am adus si eu un buchet de flori
si inca
matracucu
Postat pe 28 Martie 2009 12:05
pt toata lumea si plimbari placute va urez!
ionyy88
Postat pe 28 Martie 2009 14:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o mica problema pentru unii..o problema foarte mare pentru mine:) 80 De la: MihaiBucur 6 Decembrie 2010 18:47
Cafeneaua lui Adelle :) 45 De la: justmetraian 7 Iulie 2010 07:36
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17
stie cineva? 7 De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:14
PENTRU LAURA 18 De la: yumalai 25 Ianuarie 2010 20:16