Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

salve amigoooossss !!!............ ....

o zi frumoasa si calda ,ca sufletele voastre,sa aveti !!!......
etta
Postat pe 28 Martie 2009 17:32
buna seara! vad ca lumea e la plimbari. am intrat sa va las pupicii binemeritati de voi toti si va doresc tuturor o seara frumoasa!
Lulli
Postat pe 28 Martie 2009 19:43
eu intru numa' sa musc
stef_Sultanu
Postat pe 28 Martie 2009 21:02
o seara buna sa aveti ...
_dulcik_
Postat pe 28 Martie 2009 21:22
Buna seara...in urmatoarele zile vreau doar ceai de tei extra strong, da?! Mah ce nervuri am...si Dan are un zambet de zici ca e motanul care a inghitit pasarica aia....aia ma ....galbena....am uitat ce natie era...eniuei, merg sa ma ocup de el,musai trebe sa ma consoleze...ii arat eu cine castiga razboiu' !
_oktober_
Postat pe 28 Martie 2009 23:24
da-i la "cap" ,Okto ...da-i !!!....sa stie cine e"cocosu'" in ograda !!!!........ ...... .......

somnic usuric,cafenea !!!....... .....si v-am lasat cafeluta pe bufet......v-o incalzeste cine se trezeste mai de dimineata !!!!........
etta
Postat pe 29 Martie 2009 00:04
Neataaaa! Puturosilor...unde sunteti again? Tzuchilici si pupiclici...am plecat....o zi faina!
Iar vb singura
_oktober_
Postat pe 29 Martie 2009 11:37
Neata dragilor
Mi-am baut cafeluta iar acu-s ready to go for a walk cu nepoatele in parc adica
iris_4_ever
Postat pe 29 Martie 2009 11:38
OLAAAAAAAAAAAAA !!!!........ ..........

pupici pufosi si dragastosi de la PERVERSA !!!!...... ..........si o zi frumoasa sa aveti !!!....... ..........

P.S. - sunt vesela......ca ,in sfarsit am reusit sa citesc integral topicul de Matrimoniale......... ........si mi-am inceput ziua cu zambetul pe buze !!!!.........
etta
Postat pe 29 Martie 2009 14:50
mi-e un soooomnnn....oooffff...si se anunta musafiri, oamenii astia chiar nu au ce face acasa? Asta imi aminteste de o faza, am spus ca nu sunt acasa...vorbeam de pe fix ...am rectificat rapid ca m-am intors din usa, tocmai plecam undeva... nu aveam chef de respectiva persoana
as cere si eu o cafea tare, dar nu am cui...asa ca ma pun sa-mi fac singura...again...si sa o beau singura...again...ce depresie...
_oktober_
Postat pe 29 Martie 2009 17:27

Este cea mai simpla si sigura afacere online, automatizata, in parteneriat cu firma americana. Ai acces 7 zile gratis sa te poti decidei, fara nici o obligatie. Materialele si instruirea asigurat gratuit !!!. Primesti ajutor profesionist, gratuit. Trebuie sa stii putin word si sa ai net.Eventuala cunoastere a limbii engleze constituie un avantaj major. Muncesti cand doresti 1sau 2 ore la domiciliu. Castigul se achita lunar prin fila de cec bancar sau PayPal. Detalii pe : www.solutiidecriza.com.
silviu_m74
Postat pe 29 Martie 2009 17:53
sal'tare cafengii zanatici.....................

am trecut sa va salut si sa va las portia de pupaceala.................

etta, luci, okto, luli..........

Stef mama ,,,,,ma bucur sa te vad pe aci.......... o turma de pupaceala pt voi...........
sun_shine
Postat pe 29 Martie 2009 19:45
buna seara, dragii mei
care-i treaba pe aici? cam goala cafeneaua noastra...unde umblati ?
Lulli
Postat pe 29 Martie 2009 20:34
pup Luliiiiiiiii.......io-s p-aci......mai bag un ochi,mai pun o semnatura.......da'n-am cu cine altceva !!!!.......
etta
Postat pe 29 Martie 2009 20:59
buna seara ,,,ce fac fetele ,,,ce se mai spune pe aici ??????va poop pe toate si pe toti si va urez o seara placuta ,,,cam rar dau eu pe aici dar totusi trec sa va salut,,si sa va poop
sarutama
Postat pe 29 Martie 2009 21:23
De la: sarutama, la data 2009-03-29 21:23:17buna seara ,,,ce fac fetele ,,,ce se mai spune pe aici ??????va poop pe toate si pe toti si va urez o seara placuta ,,,cam rar dau eu pe aici dar totusi trec sa va salut,,si sa va poop

....pentru a doua oara !!!!.......
etta
Postat pe 29 Martie 2009 21:48
Buna diiiiimmmmiiiii ! Offf, iar caut cheia de sub pres, offf...s-a schimbat cumva programul cafenelei si eu nu stiu? Ei las' ca va dau eu voua.......................................cafea fierbinte si aromata si o sa va inghesuiti in curand....am deschis, am scos florile pe pervarz, am dat drumul la muzica....va astept
_oktober_
Postat pe 30 Martie 2009 07:33
De la: _oktober_, la data 2009-03-30 07:33:45Buna diiiiimmmmiiiii ! Offf, iar caut cheia de sub pres, offf...s-a schimbat cumva programul cafenelei si eu nu stiu? Ei las' ca va dau eu voua.......................................cafea fierbinte si aromata si o sa va inghesuiti in curand....am deschis, am scos florile pe pervarz, am dat drumul la muzica....va astept

neatza Okto.............

iata-ma prezenta si eu..............mmmmmmmmmm...............multamn pt cafelos............

asa ce imi prinde bine................
pupicei dulci de la mine......................

lasa fata turma de pupicei pt intarziasti si va doresc o zi cat mai buna...................
sun_shine
Postat pe 30 Martie 2009 07:59
Neata Moni ! O saptamana reusita iti doresc
_oktober_
Postat pe 30 Martie 2009 08:14
buna dimineata okto, monica cred ca din cauza ca s-a schimbat ora, somnorosii astia nu mai dau prin cafenea! eu tocmai am pus de cafea, asa ca sunteti invitatele mele. pupici si o saptamana frumoasa, linistita, cu bucurii va doresc! ceilalti primesc pupici doar cand vin la apel
Lulli
Postat pe 30 Martie 2009 09:38
Neata Luli harnicuta a
_oktober_
Postat pe 30 Martie 2009 09:48
okto, tu ai fost mai harnicutza ca mine! de fapt sunt treaza de mai demult, dar acu am ajuns sa va salut. pupici
Lulli
Postat pe 30 Martie 2009 09:52
buna dimineata tuturor! am intrat sa vad ce se mai aude pe aici, o zi faina si adaptare usoara la ora de vara
azalis
Postat pe 30 Martie 2009 09:55
neazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o saptamana linistita tuuuuuuuuuuturor
smigal
Postat pe 30 Martie 2009 10:00
Buna dimineata cafeneaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Mama ce aroma are cafeaua lui Okto! Dar are fata dreptate. Cum vine o tzara de caldura, cum trage lumea chiulu'... Recunosc, am si eu aceeasi vina...
Deci, gasca de pupici la tot poporu' vineeeeeeeee
Sa aveti o zi faina si, cum zicea Azalis, adaptare usoara la ora de vara (ca eu inca sufar din cauza asta...)
Lucia1971
Postat pe 30 Martie 2009 11:07
neatza luli..............

harnicuta ca o furnicuta................
sun_shine
Postat pe 30 Martie 2009 11:16
salutari si de la mine.. !!
va doresc o zi frumoasa si vesela
stef_Sultanu
Postat pe 30 Martie 2009 11:17
neatza patroana.................

o zi faina si la tine...................
sun_shine
Postat pe 30 Martie 2009 11:17
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-30 11:17:11salutari si de la mine.. !!
va doresc o zi frumoasa si vesela

Sultaneeeeeeeeeeeee................ pascuta ta dara..................
treci la fata sa te stranga in brate si sa te tzuce cu foc..................
sun_shine
Postat pe 30 Martie 2009 11:19
ce dea pupici pe aici, dar nu aveti si de dat la altii?
azalis
Postat pe 30 Martie 2009 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua de poveste 5 De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30
Ce parere aveti despre "clarvazatori" ? 5 De la: Baiat_virgin 19 August 2012 01:34
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05
soacra, soacra poama acra 19 De la: BEL_AMY1 25 Ianuarie 2011 09:40
Salutare tuturor! 7 De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37