Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: etta, la data 2009-04-03 15:58:39 alohaaaaaaaaaaaaaaaa........ ....uuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ce ma topaiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................. .....

Irisucoooooooooooo.....laleile e bine mersi in glastra mea !!!!....... ........si lasa,ca n-am pierdut noi timpul degeba ieri si n-ai spalat tu......ne-am "spalat" noi amandoua de pacate !!!........sau cu pacate !!!.......

Kissmeeeeeeeee.....

Mda , am uitat ca am rufele in masina de cateva ore

Lalelele mele galbene s-au desfacut la maxim , am impresia ca daca suflu in ele le pica petalele dar vad ca nu

In caz ca nu v-am adus la cunostiinta ce am facut eu azi
Am fost la p-ta , am luat 3 salate ,3 castraveti ,praz si am pus-o de o mancarica de praz de te lingi pe degetele
Mancarica s-a facut singurica in timp ce eu ma stresam cu niste unii la whist

Scorpioane ,stai calm mama ca am pus apa sa-i ajunga asa ca nu m-am afumat azi decat de la tigari

Uitam sa va mai aduc la cunostiinta faptul ca apartamentul meu miroase a zambile
Le-am gasit cu 2 lei trei buchetele si de 100 mii am umplut casa de flori tanti de la care le-am luat m-a intrebat daca am de gand sa le vand mai departe pt ca a trebuit sa mi le puna intr-o punga ca nu aveam cum sa le duc asa
iris_4_ever
Postat pe 4 Aprilie 2009 01:23
'neataaaaaaaaaa........... ....

Mai Irisoanco.......io am vazut rufe in masina.....da' n-am spus nimic...... ........sa stii ca si lalelelele mele s-au deschis,dar inca rezista........ .........si ,ca o ultima idee........AVENIT MIROSUL DE ZAMBILE PANA LA MINEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!....... ..........vreau si io zambileeeeeeeeeeeeee !!!.......... .........

dragilor, voua va las un buchet maaaareeeee de pupici....... ...........si sper sa aveti un week-end frumos !!!!..........
etta
Postat pe 4 Aprilie 2009 11:46
De la: etta, la data 2009-04-04 11:46:50 ..AVENIT MIROSUL DE ZAMBILE PANA LA MINEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!....... ..........vreau si io zambileeeeeeeeeeeeee !!!.......... ......:

Vii la mine dupa ele ?
iris_4_ever
Postat pe 4 Aprilie 2009 12:37
Neata ,.-am trezit
O cafeluta rapida si o tai la cosmeticiana ca e cam cazul
Un dans ceva pe post de inviorare de dimineata nu mai face nimeni ?
iris_4_ever
Postat pe 4 Aprilie 2009 12:39
Hmmmmm , nimeni pe aici sau nimeni care sa vrea sa bea o cafeluta cu mine ?

Asta e ,v-am pupat , o tai la defrisat
iris_4_ever
Postat pe 4 Aprilie 2009 13:00
Buna dimineata!
Irsi,cum fu defrisatu' ? Plictisitor si relaxant totodata ?
Am facut eu cafea azi...cine vine? Sunteti toti la iarba verde deja? Oricum eu las si un buchet de pt toate floricelele sarbatorite azi....si pt mine bineinteles ....si un morman de duminica superba !
_oktober_
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:02
Buna dimineata si de la Cluj!!!!!!! Si din partea mea, va doresc sa aveti o duminica grozava si calda, asa cum e vremea de la noi.
Lucia1971
Postat pe 5 Aprilie 2009 11:01
o duminica frumoasa asa cum este si vremea
_dulcik_
Postat pe 5 Aprilie 2009 11:22
De la: _oktober_, la data 2009-04-05 10:02:18Buna dimineata!
Irsi,cum fu defrisatu' ? Plictisitor si relaxant totodata ?
Am facut eu cafea azi...cine vine? Sunteti toti la iarba verde deja? Oricum eu las si un buchet de pt toate floricelele sarbatorite azi....si pt mine bineinteles ....si un morman de duminica superba !

Octo , la defrisat nu ai timp sa te plictisesti niciodata ca in timp ce strangi din dinti descoperi noi injuraturi si stai sa te intrebi de fiecare data cat de masochista esti incat sa-ti provoci cu buna stiinta asa durere
iris_4_ever
Postat pe 5 Aprilie 2009 13:42
Buna dimineata dragilor
iris_4_ever
Postat pe 5 Aprilie 2009 13:43
De la: Lucia1971, la data 2009-04-05 11:01:47Buna dimineata si de la Cluj!!!!!!! Si din partea mea, va doresc sa aveti o duminica grozava si calda, asa cum e vremea de la noi.

pup iu...
si voua la toti va doresc o zi superba si ma cam car ca e prea frumos in parc cu rolele ca sa stau in casa...
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Aprilie 2009 13:57
olaaaaaa,cafeneeeeaaaaa !!....... ...

va pupa PERVERSA dulce-dulce de tot....... ...........si va doresc sa va distrati bine in asa zi frumoasa !!!...... ........

Iriiiiiiiiiiiiisssss.....era asa un aer curat in padureeeeeeeeeeee........... ..........
etta
Postat pe 5 Aprilie 2009 16:21
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-05 13:57:49
De la: Lucia1971, la data 2009-04-05 11:01:47Buna dimineata si de la Cluj!!!!!!! Si din partea mea, va doresc sa aveti o duminica grozava si calda, asa cum e vremea de la noi.

pup iu...
si voua la toti va doresc o zi superba si ma cam car ca e prea frumos in parc cu rolele ca sa stau in casa...

Mie mi-e frica sa ma dau cu rolele. O las pe Cristina sa se rupa-n figuri...
Lucia1971
Postat pe 5 Aprilie 2009 18:08
De la: Lucia1971, la data 2009-04-05 18:08:54
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-05 13:57:49

pup iu...

Mie mi-e frica sa ma dau cu rolele. O las pe Cristina sa se rupa-n figuri...

Mie mi-a fost frica sa-i cumpar asa ceva domnisoarei, e atat de slabuta incat o si vad cu picioarele rupte din start...in schimb face km intregi cu bicicleta...mi-e mila doar de strumfuletz, parca ofteaza din priviri cand vede cu ce viteza circula fetele iar el doar pe jos sau cu masinutza...abia astept sa mai creasca sa-i cumpar tricicleta
_oktober_
Postat pe 5 Aprilie 2009 23:21
buna seara,am fost pe insula si am fc plaja mam rosit in obrajoriuite va cint un pic... lucru mare ii omenia mai presus ca bogatia,in viata cistigi sau pierzi,omenia sa o pastrezi,omenia nare pret,omul nare doua vieti!nb dragilor,va tuc de nu va vedeti
mari58
Postat pe 5 Aprilie 2009 23:33
De la: etta, la data 2009-04-05 16:21:58
Iriiiiiiiiiiiiisssss.....era asa un aer curat in padureeeeeeeeeeee........... ..........

Na ca m-am rusinat acum cand am auzit de padure
iris_4_ever
Postat pe 6 Aprilie 2009 01:42
De la: mari58, la data 2009-04-05 23:33:14buna seara,am fost pe insula si am fc plaja mam rosit in obrajoriuite va cint un pic... lucru mare ii omenia mai presus ca bogatia,in viata cistigi sau pierzi,omenia sa o pastrezi,omenia nare pret,omul nare doua vieti!nb dragilor,va tuc de nu va vedeti

Pup mariuta noastra dulce
iris_4_ever
Postat pe 6 Aprilie 2009 01:43
neatza gasca........................

hai trezirea ca e de mult ziua si este si LUNI pe deasupra.......................

cine vrea sa bea cafelosul cu mine?????

haideti lenesii........... un doi, un doi.......................

oricum va las butoiul de cafelos pregatit cine vrea sa se autoserveasca asa................ plus garnitura de pupicei sa a veti o saptamana usoara si frumoasa......................
sun_shine
Postat pe 6 Aprilie 2009 07:57
neatazaaaaaaaaaaaaaaaa....

trei zile si trei nopti,pertrecute cu si intre prieteni..
a fost ca un vis frumos,ce nu as fi vrut sa se mai termine..!!
va trebui sa ma trezesc...,a inceput o saptamana noua..
si am atat de mult de munca..

va las pupici si va doresc o saptamana cat mai frumoasa si vesela...
bucurati-va ..,e primavara cu soare si fori multe !!
se apropie sarbatotorile Invierii..!!
stef_Sultanu
Postat pe 6 Aprilie 2009 09:34
'neataaaaaaaaaaaaaaaa........... ..........

azi sunt supermatinala............ ..........vremea frumoasa de afara m-a trezit mai de dimineata !!!........si o sa-mi beau cafeluta in cafenea,alaturi de voi !!!......... ...........

Monica,ziceai ceva de o cafeluta ?????????............ ..........
etta
Postat pe 6 Aprilie 2009 09:37
De la: etta, la data 2009-04-06 09:37:47 'neataaaaaaaaaaaaaaaa........... ..........

azi sunt supermatinala............ ..........vremea frumoasa de afara m-a trezit mai de dimineata !!!........si o sa-mi beau cafeluta in cafenea,alaturi de voi !!!......... ...........

Monica,ziceai ceva de o cafeluta ?????????............ ..........

pai da.......................butoiul e plin de cafelos..................

trebuie ca suntem multi si un ibric nu ajunge...........

asa ca serveste-te cu incredere.......................
sun_shine
Postat pe 6 Aprilie 2009 09:46
Buna dimineata!!!!!
monica, mai este cafea in butoiul acela? vreau si eu ca indata intru intr-o conferinta si nu vreau sa patesc ca data trecuta...cascam!

stef, unde, cand si cu cine ai chefuit asa? astept detalii picante !

si va doresc o saptamana frumoasa, cu soare !
Lulli
Postat pe 6 Aprilie 2009 09:52
Pai desigur Luli...................... serveste-te.................
sun_shine
Postat pe 6 Aprilie 2009 10:05
De la: iris_4_ever, la data 2009-04-06 01:42:50
De la: etta, la data 2009-04-05 16:21:58

Na ca m-am rusinat acum cand am auzit de padure

hai ,zi zau cu limba scoasa......tu si rusinea !!!....baba si mitraliera !!!.......
etta
Postat pe 6 Aprilie 2009 10:15
Monica.......acuma dau iama la butoiul cu cafeluta.....ca pana acum nu m-a lasat Kudika !!!....... ....... ......

Lulisor.........uite si pentru tine.........
etta
Postat pe 6 Aprilie 2009 10:17
neaaaaazaaaaaaaaaaaaa
smigal
Postat pe 6 Aprilie 2009 10:17
neataaaaa ....o cafeluta si pentru mine.. azi dorm in post
pamela_1
Postat pe 6 Aprilie 2009 10:30
'neata din Gine I!!!!!!!!!
Mai, mai, se vede ca a venit primavara... Activitate in cafenea, ioc... Dar am eu asa un feeling ca nu numai primavara e de vina... Ca la mine nu e numai primavara...
Lucia1971
Postat pe 6 Aprilie 2009 12:54
de ce iubita? floricele si un
pamela_1
Postat pe 6 Aprilie 2009 13:33
De la: Lucia1971, la data 2009-04-06 12:54:00'neata din Gine I!!!!!!!!!
Mai, mai, se vede ca a venit primavara... Activitate in cafenea, ioc... Dar am eu asa un feeling ca nu numai primavara e de vina... Ca la mine nu e numai primavara...

pai de ce ??

ce la tine e alt loc?? nu bate primavara pana acolo?
sun_shine
Postat pe 6 Aprilie 2009 14:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
topicul 'insomniacilor' 30 De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 13:29
Portita de Rad 4 De la: adina_black 4 Noiembrie 2009 16:45
concurs 2 De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34
CAFE-BAR 38 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12
Distractia e'n toi si la noi 41 De la: eutoteu 31 Martie 2012 13:06