Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

ti-am daruit sufletul...
ce mai conteaza o bere..
bruna sa fie si servita real de Sultan..

imi este tare dor de mafiuta...
oare...,nu ma mai ubeste..???

moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,saruta printzesa...
noapte buna !!!
stef_Sultanu
Postat pe 1 Aprilie 2009 21:22
Buna seara prieteni
Am venit sa semnez condica si eu ca in ultima perioada v-am cam neglijat

Cucule , unde ai disparut draga mea ? hai sa-ti cant ceva ,,CA SA NU MA UITI , ai noptile de argint , o sa ninga in parul tau , iarna sufletului meu ....ca sa nu ma uiti , eu ti-am lasat un vis , din amintirea zilelor ,cand ajungeam pana la nori .....daca anii se vor risipi in viata mea , lasand in urma doar privirea ta , o doamne cat as vrea ca sa te regasesc, mereu vei fi a mea .....NU MA UITA , poate ca doare ...speranta ce se pierde in urma ta , NU MA UITA , poate ca doare , te asteapta in noapte doar iubirea mea ''

E melodia mea preferata si s-ar putea sa ti-o mai fi dedicat odata dar exprima sentimentele mele atat de bine incat ma risc si ti-o mai dedic si acum

iris_4_ever
Postat pe 1 Aprilie 2009 22:00
sunt singurica pe aici ?
iris_4_ever
Postat pe 1 Aprilie 2009 23:11
nu Irissssssssss,cucuveaua e aici ce frumos miai cintat miau dat lacrimile pt ca stiu ca pleci,nu te voi uita fii sigura iti cint si eu uite..norocul meu esti tu,tu imi alinti sufletul ce bine imi pare ca te am,odata in viata cunosti dragostea si asta daca ai noroc,eu am gasito si tu esti aceea pt tine as renunta la totttttttt sarutama uite o melodie ce imi place mie mult cint un pic ok. sarutama da ,da, vreau gurita ta,sarutama peste tot ca imi place mult de tot Mafiaaa eu cint si tu vandra creanga?Stef miai facuto bucurate,mrss pt tucul tau oau oauuuuu mia dat putere ai vazut?moni nb iubitaEtaaaaa daca te calugaresti sa imi dai mie rochita aia rosie ok?Okto iar nu ai net?Ema esti mai bine iubita ia zi la cucu sa stiu si eu na uite cint pt tine ..de ar sti cucul sa vb cine nu lar fi intrebat cine imbatrineste primul al sarac ori al bogat,au da inima dai ce iti cere nui pacat sa iti treaca viata cu nimic sa nu te alegi,dar nici bogatii nici saracii nu traiesc de doua ori,nu lasa sa treaca viata cu nimic sa nu te alegi va tuc de nu va vedeti
mari58
Postat pe 2 Aprilie 2009 00:17
NOAPTE BUNA CAFENEAAAAA !!!!........ ..........

Mari....imi pare rau....da' a trecut 1 aprilie....asa ca gata cu calugareala !!!!....... ........da' rochita ti-o imprumut,daca ai nevoie !!!........ ....

Ai auzit Kissmeeeeeeeeeeee.......GATA CU CALUGAREALAAAAAA !!!........ .....ce credeai ca minunea tine trei zile ???....... ...........

Irissss..........maine o sa-mi canti IN DIRECT !!!......

si aici restul de pupici pentru restul de lume !!!.......
etta
Postat pe 2 Aprilie 2009 00:24
De la: stef_Sultanu, la data 2009-04-01 21:22:07ti-am daruit sufletul...
ce mai conteaza o bere..
bruna sa fie si servita real de Sultan..

imi este tare dor de mafiuta...
oare...,nu ma mai ubeste..???

moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,saruta printzesa...
noapte buna !!!

Somn usor Stef , cafenea...va tzuc dulce !!!!! Vise cu ingerashii !!
__LL__
Postat pe 2 Aprilie 2009 00:58
De la: mari58, la data 2009-04-02 00:17:46nu Irissssssssss,cucuveaua e aici ce frumos miai cintat miau dat lacrimile pt ca stiu ca pleci,nu te voi uita fii sigura iti cint si eu uite..norocul meu esti tu,tu imi alinti sufletul ce bine imi pare ca te am,odata in viata cunosti dragostea si asta daca ai noroc,eu am gasito si tu esti aceea pt tine as renunta la totttttttt

Plec mariuta draga dar asta nu inseamna ca va parasesc pai ce d-zeu , ca doar si in sua e internet nu ?

De la: etta, la data 2009-04-02 00:24:57
Irissss..........maine o sa-mi canti IN DIRECT !!!......

Iti cant etta ca doar nu in fiecare zi vine perversa la mine
iris_4_ever
Postat pe 2 Aprilie 2009 01:56
Hai buna dimineata dragii mei............

offffffffffffffff..ce zi naspa........ploua afara.....................

dar am trecut sa deschid cafeneaua si sa va las canile aburinde pe masa ................. plus un mic dejun copios...............

Ca si garnitura va las turma de pupicei, dulci, dulci, ca la Tulcea.......................

Lucia, Luli, Okto............................

Etta, mafiuta.............cucule................. ma maingaiara cantarile tale aseara..............

Steff. Kissme, Vas............. si pt voi favoritii mei...................

Stef multam de bere....................
sun_shine
Postat pe 2 Aprilie 2009 08:04
servus monica
sunt convinsa ca si pt mine ai facut cafea ,am venit s-o iau pt ca m-am trezit cu noaptea in cap.

iriiiis,m-am bucurat sa te vad ieri,cf,esti bine?
matracucu
Postat pe 2 Aprilie 2009 08:08
multumiri monica.....
esti o dulce ...
teo_33
Postat pe 2 Aprilie 2009 09:27
salutari, pe la mine e soare si caldutz afara, abia astept sa ies in parc spre seara cu fetitza mea
azalis
Postat pe 2 Aprilie 2009 09:31
neazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
smigal
Postat pe 2 Aprilie 2009 09:40

NEATA.....
teo_33
Postat pe 2 Aprilie 2009 09:47
buna dimineata cafenea...
mi-am luat portia de pupici matinali de la voi si ma retrag ,ca-s tare bolnavior..
va las cafelutze si pupici pt gagici...
pt barbati se stie...salutari
si o zi vesela pt toata lumea...
stef_Sultanu
Postat pe 2 Aprilie 2009 10:35
De la: just_laura, la data 2009-04-02 08:08:44
iriiiis,m-am bucurat sa te vad ieri,cf,esti bine?

Sunt bine laurici ,nu prea am timp de stat pe net zilele astea dar recuperez eu
iris_4_ever
Postat pe 2 Aprilie 2009 11:36
Neata dragilor , eu ma dau cu aspiratorul azi doar de dragul ettei care vaz ca intarzie hhmmmmm , mai bine ca asa am timp sa dau si cu aspiratorul
iris_4_ever
Postat pe 2 Aprilie 2009 11:38
cafeluta calda dragelor
pamela_1
Postat pe 2 Aprilie 2009 13:37
Buna la amiaza! am avut o zi grea! ouufff! mai este o gura de cafea si pentru mine cumva?

m-am gandit de multe ori ca multi dintre voi nu ati vizitat niciodata Basarabia...asa ca am pus niste poze la profilul meu pentru a va familiariza. sper sa va placa...
http://www.kudika.ro/comunitate/Luli2/poze/show/3/23346/Manastirea-Chitcani.html

Lulli
Postat pe 2 Aprilie 2009 15:47
salutari din Bucaleeee !!!!!!!!........ .......

va pup,alaturi de Irisoanca........ca ne-am pupat destul impreuna....... ....s-apoi dam de banuit !!!....... .......

aaaa...si apropos........e o gospodina desavarsita...... .......cand vrea !!!!........ .........sau oare cand e nevoita ??????........ .............nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... ....ce mai,ma......e buuuunnaaaaaa !!!!..........
etta
Postat pe 2 Aprilie 2009 17:02
Buna dimineata! somnorosilor!!!!! e frumos ce faceti voi??????????/treceti la cafea si la apel!!!!

BUNA DIMINEATA!!!!!!
Lulli
Postat pe 3 Aprilie 2009 09:44

prezent ...
nush ce se intampla pe aici ,dar unii dorm cam mult ..
dormiti voi..,ca eu ma pregatesc pt sosirea prietenilor si inceputul distractiei.. ..
las pupicei pt dragii mei prieteni, reali si virtuali..

si va doresc tuturor,un weekend fericit cu multa veselie..!!!
stef_Sultanu
Postat pe 3 Aprilie 2009 09:51
pamela_1
Postat pe 3 Aprilie 2009 09:55
Buna dimineata de la Cluj
Lucia1971
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:13
De la: Lucia1971, la data 2009-04-03 10:13:56Buna dimineata de la Cluj

imi aduc bine aminte ,sau imi erai datoare............???
stef_Sultanu
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:17
Recunosc: sunt datoare... Doar ca acum sunt intr-o perioada mai... delicata a vietii mele si de aceea nici nu am prea intrat pe-aici de doua zile. Promit insa sa ma revansez cat de curand.
Lucia1971
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:19
De la: pamela_1, la data 2009-04-03 09:55:54

asa esti tu ,pupacioasa mereu..??
no' ca ,ma obligi acum..
stef_Sultanu
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:19
De la: Lucia1971, la data 2009-04-03 10:19:48Recunosc: sunt datoare... Doar ca acum sunt intr-o perioada mai... delicata a vietii mele si de aceea nici nu am prea intrat pe-aici de doua zile. Promit insa sa ma revansez cat de curand.

gata patroana..,te-ai achitat
sper sa treci cat mai repede peste..
sa va fie bine..!!
stef_Sultanu
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:22
Iti multumesc Sultane pentru gandurile bune.
Profit acuma de ocazie sa trimit pupici in toate colturile tarii pe unde sunt prietenii mei, mai mult sau mai putin virtuali. Aici ii includ si pe cei plecati in Spania sau Ungaria, ca doar tot romani de-ai nostri sunt...
Lucia1971
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:26
neatza
_dulcik_
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:05
De la: Luli2, la data 2009-04-03 09:44:46Buna dimineata! somnorosilor!!!!! e frumos ce faceti voi??????????/treceti la cafea si la apel!!!!

BUNA DIMINEATA!!!!!!

sunt prezenta Lulisor draguta.......................

numai ca nu am avut timp sa deschd cafeneaua...................

pupicei.................
sun_shine
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
set cadou 3 produse clarins 1 De la: ocaziebuna 23 Noiembrie 2010 08:31
Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) 1 De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52
Vrei independenta financiara? Aici gasesti raspunsul: 1 De la: catalyn_2792 12 Iulie 2011 00:21
loc de intalnire 24 De la: oana84onutza 26 Ianuarie 2010 20:05
vine maju meu! 11 De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57