Mai multe
De la: _oktober_, la data 2009-04-17 09:17:50Ti-as canta da' sunt tot ragusita ! o sa dau muzica tare poate se aude pana la tine!ms
|
||
|
yumy Postat pe 17 Aprilie 2009 09:21 |
||
|---|---|---|
la multi ani printesa mea ....multa iubire si impliniri
|
||
|
pamela_1 Postat pe 17 Aprilie 2009 10:41 |
||
|
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucuri... Paste Fericit Hristos a Inviat! Adevarat a Inviat In aceste zile trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste. Pace, bucurie si "tarie" In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat! Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre.
|
||
|
|
||
|
pamela_1 Postat pe 17 Aprilie 2009 10:41 |
||
LA MULTI ANIIIIII !!!.........Yumiiiiiiiiiiii.......... ......sa-ti dea Dumnzeu tot binele din lume si multa sanatate sa te poti bucura de el.....dar si multa snatate pentru a putea face fata greutatilor vietii !!!.........sa fii fericita si iubita !!!...... .......dragilor,vreau sa doresc Paste Fericit celor cu care nu mai am cum sa iau legatura pana dupa Paste.....celor care de azi intrerup poate legatura cu netul !!!........ .....deci dragilor,va doresc PASTE FERICIT !!!.......si fie ca sarbatorile pascale sa va aduca mai multa liniste in suflete.....iubire in inimi.......dragoste si respect pentru cei dragi.........si TOT CEEA CE E MAI FRUMOS SI BUN PE LUMEA ASTA !!!!.......sa aveti aceste zile pline de bucurie si fericire alaturi de prieteni si de cei apropiati voua !!!........ ..........HRISTOS A INVIAT !!!!..........si va las aici si pupiceii pe ziua de azi !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 17 Aprilie 2009 12:47 |
||
Neata si la multi ani
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Aprilie 2009 15:13 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-04-17 15:13:52Neata si la multi ani ....de cate ori vad "'Neata" si la noi e amiaza ......mereu imi vine sa zic.......oooffff....fata asta e pe invers !!!!....... .........sunt la bucatarieeeeeeeee.......
|
||
|
etta Postat pe 17 Aprilie 2009 15:21 |
||
La multi ani sarbatoritei si din partea mea! La restul nu va zic nimic ca e abia vineri. Mai aveti o tzara de rabdare... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 17 Aprilie 2009 18:16 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-04-17 18:16:28La multi ani sarbatoritei si din partea mea! ms mi de pupici pentru toti a fost azi o zi superbaVa doresc un Paste cat mai fericit alaturi de cei dragi sa fiti iubiti si sa va distrati la maxim va tzuc apasat si va doresc tot binele din lume
|
||
|
yumy Postat pe 17 Aprilie 2009 19:06 |
||
La multi ani, sa ai un Paste fericit alaturi de cei dragi
|
||
|
cckitty Postat pe 17 Aprilie 2009 19:09 |
||
Yumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....pe mine nu m-ai vazut ca ti-am zis LA MULTI ANI !!!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 17 Aprilie 2009 21:44 |
||
De la: etta, la data 2009-04-17 21:44:39 Yumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....pe mine nu m-ai vazut ca ti-am zis LA MULTI ANI !!!!!......... Haide nu mai plinge
|
||
|
cckitty Postat pe 17 Aprilie 2009 21:45 |
||
De la: etta, la data 2009-04-17 15:21:11De la: iris_4_ever, la data 2009-04-17 15:13:52Neata si la multi ani Atunci cum iti suna ,,buna seara prietenii'' ca la mine acum e ora 21.30 in timp ce la voi e 4 jumate dimineata ? Vezi ca ti-am dedicat folder special
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 18 Aprilie 2009 04:30 |
||
|
Sa va dea Dumnezeu un Paste fericit, cu lumina si caldura in suflet, serenitate si ganduri bune, sa va bucurati alaturi de cei dragi, de clipele minunate si de tot ce-i mai frumos pe lumea asta, in lumea voastra... multe, multe zambete si imbratisari va trimit!!!!! Paste Fericit si Hristos A Inviat |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 18 Aprilie 2009 12:42 |
||
PASTE FERICIT GASCA MEA ZANATICA................. Domnul sa va aduca numai bucurie in suflet si liniste la inimioara ............. Si fie ca toate necazurile sa va paraseasca in aceasta zi sfanta........................ Hristos a inviat................ si binenteles turma de pupicei ca fara nu se poate.............. Etta, Mari, Lucia, Kissme, Dienuta, Mafiuta, Dandanica, si desigur sultanul nostru Stef..............
|
||
|
sun_shine Postat pe 18 Aprilie 2009 13:38 |
||
Salutare,dragii meeeiiiiiiii.............. ............In aceasta zi sfanta a Invierii,vreau sa va doresc PASTE FERICIT !! ......alaturi de cei dragi........ si pentru ca Hristos a patimit si a inviat intru fericirea noastra.......sa invatam sa ne bucuram de ceea ce avem, sa pretuim viata, sa iubim fara limite si fara a cere ceva in schimb, sa avem curajul sa fim noi in orice situatie......Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!..........HRISTOS A INVIAT !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 18 Aprilie 2009 14:26 |
||
Va doresc Sarbatori fericite pline de pace si bucurii. Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. O zi frumoasa va doresc.
|
||
|
fluturas_ Postat pe 18 Aprilie 2009 14:33 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-04-18 04:30:47De la: etta, la data 2009-04-17 15:21:11De la: iris_4_ever, la data 2009-04-17 15:13:52Neata si la multi ani logic,ca tot pe invers !!..... ....parca-ai fi cu susu'-n jos !!!.....vazut pozele.....suuuppperrrrr !!!...... ......aaaaaaa......si am un aranjament floral superb pe masa......luat de Lionu' ,in contul tau !!!!.......ordin executat !!!....... Sa ai un Paste fericit......si sa te bucuri de zilele astea impreuna cu cei dragi de pe acolo......si sa nu ne uiti nici pe noi ,cei de aici !!!......
|
||
|
etta Postat pe 18 Aprilie 2009 14:44 |
||
|
Sarbatori fericite all si tot ce va doriti ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 18 Aprilie 2009 15:02 |
||
|
Buna sa va fie inima , am trecut si eu pe aici ca de altfel peste tot :) sa va urez un Paste Fericit :) si fie ca lumina primita la miezul noptii sa va ajute sa va regasiti tot ceea ce e mai bun in sufletele voastre , iubirea catre aproapele vostru , catre iubitul care a gresit , iertarea celor v-au gresit , dragostea pt tot ce e mai frumos si mai bun , marinimia si loialitatea pt cunoscutii vostri , bunatatea sufleteasca si iubirea nemarginita Sa fiti mai buni in prmul rand cu voi insiva si apoi cu ceilalti si sa rasplatiti cum puteti oamenii care va sunt alaturi si la bine si la rau si sa nu uitati ca chiar si atunci cand va este extraordinar de greu cineva acolo sus este si va v-a ajuta , un zambet al unui copil atat va trebuie sa va stearga orice necaz :) Lumina sunt oamenii , faptele bune sunt paginile ce umplu cartile sufletului nostru :) Un Paste Fericit si multa iubire :) |
||
|
blue07scorpion Postat pe 18 Aprilie 2009 19:56 |
||
|
Bunã seara Tuturor prietenilor le dorim un PAªTE FERICIT, sãrbãtori cât mai frumoase! Ne gândim cu drag la voi în aceastã noapte a ÎNVIERII. Adi ºi Ina |
||
|
adicon Postat pe 18 Aprilie 2009 20:48 |
||
|
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii! HRISTOS A-NVIAT!
|
||
|
Postat pe 18 Aprilie 2009 20:58 |
||
Buna Seara Hristos A Inviat !!!! |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 18 Aprilie 2009 21:00 |
||
| numai cine cinta si petrece,mai usor prin viata trece!cintecele mele va iau din durere si va fac mai fericiti,eu va dau un sfat sa traiti mai bine si sa nu va dusmaniti!Paste Fericit! | ||
|
mari58 Postat pe 18 Aprilie 2009 21:02 |
||
|
Paste cat mai fericit plin de zambte si petrecut alaturi de cei dragi inimilor voastre. Ema si Sultanul ,impreuna cu familia lor care e ca si a doua mea familie... va dorim din suflet toate cele bune.. eeeeehhh da sunt din nou la Snagov.... asa ca... mergem sa luam lumina. si pastitze.... si va pupic....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 18 Aprilie 2009 23:07 |
||
va pupik,dragilorrrr...... ........PERVERSA se pregateste sa plece la Inviere......sa va aduca lumina care va aduce pacea si linistea in sufletele voastre !!!....... ............PASTE FERICIT !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 18 Aprilie 2009 23:15 |
||
Hristos a Inviat !!!
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Aprilie 2009 01:21 |
||
ADEVARAT A INVIAT!PASTE FERICIT LA TOTI ALATURI DE CEI DRAGI.
|
||
|
ETE_EU Postat pe 19 Aprilie 2009 01:37 |
||
Hristos A Inviat !!! Paste Fericit !!!
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 19 Aprilie 2009 02:11 |
||
'neata dragilooooooorrrrr !!!!.............. .........HRISTOS A INVIAT !!!........ADEVARAT A INVIAT !!!........ va doresc o zi frumoasa si calda, in care sa va bucurati alaturi de cei dragi ........pupici......
|
||
|
etta Postat pe 19 Aprilie 2009 10:11 |
||
| Adevarat a inviat !!! Dragii mei ....va doresc din suflet Paste fericit !!! Sa fiti sanatosi, sa dati in viata peste mai multe bucuri decat necazuri, sa aveti parte de clipe minunate alaturi de cei pe care-i iubiti. Sa invatam impreuna sa sa fim mai buni , mai ingaduitori si numai dragostea sa ne umple sufletele. Va imbratisez cu drag si va zic petrecere frumoasa. Pupici multi multi .. | ||
|
mia_mia Postat pe 19 Aprilie 2009 10:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Alt fel de cafenea | 77421 | De la: iris_4_ever 19 Iunie 2014 09:17 |
| Vrei independenta financiara? Aici gasesti raspunsul: | 1 | De la: catalyn_2792 12 Iulie 2011 00:21 |
| Bagarea in seama... | 406 | De la: gya29 29 Februarie 2012 22:07 |
|
|
||
| Casa de Craciun | 3 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12 |
| vine maju meu! | 11 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.