Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Lauraaa....sa-mi tii un loc in fata...la cate domsoare sunt pe lista ma gandesc sa nu fie o aglomeratie teribila si sa nu mai pup nimic...revin, merg sa culc puradeiii
_oktober_
Postat pe 14 Iunie 2009 21:14
De la: _oktober_, la data 2009-06-14 21:14:05Lauraaa....sa-mi tii un loc in fata...la cate domsoare sunt pe lista ma gandesc sa nu fie o aglomeratie teribila si sa nu mai pup nimic...revin, merg sa culc puradeiii

ok octo,lasa ca eu o sa am norocul incepatorului...si clarooo ca vei fi si tu cu mine
pupici,ma duc si eu,ca azi am program de seara ca sunt doar eu cu al meu sotz,copiii sunt plecatzi
pa pa
matracucu
Postat pe 14 Iunie 2009 21:16
De la: mari58, la data 2009-06-14 20:32:24Etaaaaaaa nu il da mai pai dai tu asa bunaciune pt Iris bine ca nu ai patit nimic iubita,tuca Mari buba sa treaca Octo asa spui tu ca e totul poluat la noi asta sa fie cauza hai sa va cint un pic dar inainte o strig pe Mafiaaaaaaaaaaaaaaaa,unde vandralesti doar cu tine eu doar cu tine eu fericita sunt viata toata,numai D-zeu poate sa ne mai despartaaaaaaaaaaaaa imi alini sufletullll,mam rugat la D-zeu o viata sa te intilnesc pe tine,doar cu tine eu fericita is viata toata siiiii acum special pt voi doar cu voi sunt fericita euuuuuuuuuu Stefffffff treci la joc cu cucuveaua fuga nu ma lasa sa te astept ca nui fr va tuc de nu va vedeti gasca zanateca vb Monicai

gata cuculeeeeeee...
sa-nceapa dantzuiala...
un tzuc cu destinatie speciala pt tine...
iar restul pt prieteni..
am sa las mai multi,pt ca se anunta o saptamana destul de plina pt mine..
sper ca a voastra ,sa fie mai usoara ..
_stef80_
Postat pe 14 Iunie 2009 23:07
Va pup si eu la ora asta tarzie din noapte, dupa ce m-am distrat bine de ce ati postat. Hai ca sunteti tari, gagici! Sa aveti o noapte absolut superba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apropo, Iris, mai ai saliva sau ai consumat-o pe toata?
Lucia1971
Postat pe 15 Iunie 2009 00:23
De la: just_laura, la data 2009-06-14 19:32:11servus fetele
lucia iubita,unde esti,ca io-s gata de decolat ?!
si nu mi-am luat nici un bagaj,clar ca n-o sa am nevoie de haine
etta,sper ca nu l-ai expediat pe lion de casa ca am io o treaba cu el

Ce treaba ai tu cu lionul meu ?
iris_4_ever
Postat pe 15 Iunie 2009 03:55
De la: mari58, la data 2009-06-14 20:32:24Etaaaaaaa nu il da mai pai dai tu asa bunaciune pt Iris bine ca nu ai patit nimic iubita,tuca Mari buba sa treaca :

Gata mari , cum am primit pupicul cum a trecut imediat
iris_4_ever
Postat pe 15 Iunie 2009 03:56
De la: just_laura, la data 2009-06-14 21:03:47 in ceea ce priveste serenada,daaaaaa ,tragem o serenada la lumina lunii si nu ne oprim pana nu apare lionu la bustu gol,pe balcon

Bustul got ?

De la: _oktober_, la data 2009-06-14 21:08:15DOAR bustul gol?
Tu canti....eu dansez...la ce voce am crapa si ghivecele de plastic

Cum adica ,,doar'' ?

De la: just_laura, la data 2009-06-14 21:10:52 etta,inca asteptam confirmarea acceptarii destrabalarii ......
octo,sa iti iei costumul ala de dat din buric
ai cichi,cichi,cichi

Da pe mine nu ma intrebi inainte sa apari cu buricul dezvelit in fata lionului meu ?
iris_4_ever
Postat pe 15 Iunie 2009 04:00
Ettta , unde esti femeie ca fetili astea se dau la lionl meu vino si salveaza-le ca nush ce le fac daca le vad in fata balconlui lionului si pe el la bustul gol dansand impreuna cu okto pe muzica laurei
iris_4_ever
Postat pe 15 Iunie 2009 04:02
'neataa!!!!!!!!
Lasa Iris, nu dispera, ca io-l stiu pe Lionu' si... degeaba. Fetele astea n-au nicio sansa... Numa' daca o tin ocupata pe Etta. Cum fata zicea ca se multumeste si cu un pompier-2, daca Laura si Okto platesc bine, ma ocup eu de problema. Si daca nu-l vrea Etta pe pompierul meu, mai gasim noi cativa musculosi ca e plin Inspectoratul din Cluj de de-astia...
Lucia1971
Postat pe 15 Iunie 2009 08:51
................mmmooaaamaaaaaaaaaaaaaaa.....ce de programari la Lionu' meuuuuuuuuuuuuu !!!............ ............noroc ca-i leu........si poa' sa faca fata la atatea"leoaice" doritoare !!!............ ...........

gata ,am parafat biletele de "destrabalare".......... .........o rugaminte,insa........sa mi-l lasati intreg.........sa nu-l devorati .........ca mai am si io nevoie de el .....totusi !!......... ............

asa deci..........cand Etta nu e acasa....adica p-acilea............joaca gagicile pe masa........sa ia premiul cel mare!!!............ ............eeeeeeeee......lasa ca io ma ocup de aviatori si de pompieri.........Luci,baga.........da' si p-aia din recl;ama de la Pro Tv !!!.........

dragilor.........va urez o saptamana usoara si relaxanta !!!............
etta
Postat pe 15 Iunie 2009 10:30
iuiiiiii, ce-mi plac si mie aiaaaaa.... mmmmmmmm...
Lucia1971
Postat pe 15 Iunie 2009 10:40
Cuscraaaaaaaa........te-am prins.........in direct.........ia di colea.........
etta
Postat pe 15 Iunie 2009 10:50

Da' sa stii ca iar is plina de frustrari azi. Auzi draga, ma duc sa-mi vaccinez catzeaua si, in loc sa dam peste veterinarul ei, in cabinet altul.... O mandrete de feciorr.. Cred ca astia de la facultate, inainte de proba scrisa dau si o proba eliminatorie, in sensul ca nu intra la scris decat manechinii si fotomodelii... Moama, atata se minuna de catzea ca arata mai tanara decat cei 10 ani care ii are! Si mie asa-mi statea pe limba sa-i spun ca si stapana-i mai tanara decat pare... Da' era Dan de fata si... n-am indraznit... Si-acuma sufar ca... un caine... Ce-am ratat!!!!!
Lucia1971
Postat pe 15 Iunie 2009 11:00
Gascaaaaaaaaa................
Zanaticii mei dragi......................

beiiiiiiiiiiiiii dor mi-a fost de voi........................ia incolonarea sa va tzuce fata fara numar....................

Mari uite de la fata o turma de pupceala .............................Stefule rpinde si tu de colea inca una ca imi sunteti dragi..................

Lucia, Etta, Okto florile mele mumoase uite de la fata pupicei cat cuprinde si o zi No.1....

Mafiuta .............unde umbli mama??/

treci la apel ca se impart pupicei fara numar.................
sun_shine
Postat pe 15 Iunie 2009 11:07
De la: Lucia1971, la data 2009-06-15 11:00:12
Da' sa stii ca iar is plina de frustrari azi. Auzi draga, ma duc sa-mi vaccinez catzeaua si, in loc sa dam peste veterinarul ei, in cabinet altul.... O mandrete de feciorr.. Cred ca astia de la facultate, inainte de proba scrisa dau si o proba eliminatorie, in sensul ca nu intra la scris decat manechinii si fotomodelii... Moama, atata se minuna de catzea ca arata mai tanara decat cei 10 ani care ii are! Si mie asa-mi statea pe limba sa-i spun ca si stapana-i mai tanara decat pare... Da' era Dan de fata si... n-am indraznit... Si-acuma sufar ca... un caine... Ce-am ratat!!!!!

ooofffffffffff, Cuscra.............viata asta nedreapta !!!......... .........uite,mai ia de-aici .....sa-ti revii......la realitate !!........
etta
Postat pe 15 Iunie 2009 11:09
De la: voicu_monica2001, la data 2009-06-15 11:07:06Gascaaaaaaaaa................
Zanaticii mei dragi......................

beiiiiiiiiiiiiii dor mi-a fost de voi........................ia incolonarea sa va tzuce fata fara numar....................

Mari uite de la fata o turma de pupceala .............................Stefule rpinde si tu de colea inca una ca imi sunteti dragi..................

Lucia, Etta, Okto florile mele mumoase uite de la fata pupicei cat cuprinde si o zi No.1....

Mafiuta .............unde umbli mama??/

treci la apel ca se impart pupicei fara numar.................

Moniiiiiiiiiiiii.........cum stii tu sa ma alinti.....ca sa-mi incep ziua bine !!!!..........
etta
Postat pe 15 Iunie 2009 11:10
Monicutza,
Lucia1971
Postat pe 15 Iunie 2009 11:14
Etta, ai dreptate. Viata e atat de nedreapta!!! da' nu-i bai. Ca mai am un pic si ma duc la Nikos si la Adonis si la... nu mai stiu care. Ca pe Dan il trimit la Afrodite. L-am si anuntat deja in legatura cu programul...
Lucia1971
Postat pe 15 Iunie 2009 11:17
buna ziua...ce mai faceti? cum o mai duceti?
inocica2
Postat pe 15 Iunie 2009 11:24
De la: Lucia1971, la data 2009-06-15 08:51:01'neataa!!!!!!!!
Lasa Iris, nu dispera, ca io-l stiu pe Lionu' si... degeaba. Fetele astea n-au nicio sansa... Numa' daca o tin ocupata pe Etta. Cum fata zicea ca se multumeste si cu un pompier-2, daca Laura si Okto platesc bine, ma ocup eu de problema. Si daca nu-l vrea Etta pe pompierul meu, mai gasim noi cativa musculosi ca e plin Inspectoratul din Cluj de de-astia...

Pai daca e cu pompieri ......atunci un pompier nu as refuza nici eu nu de alta dar chiar zilele trecute am vazut un calendar cu ei si am ramas cu gandul la furtunul lor
iris_4_ever
Postat pe 15 Iunie 2009 16:56
De la: inocica2, la data 2009-06-15 11:24:05buna ziua...ce mai faceti? cum o mai duceti?

Welcome back ino
Unele dintre se noi se gandesc la lioni , pompieri si mai nou la veterinari asa ca o ducem binisor zic eu
TU cum esti , unde ai disparut si de ce atat de mult de pe aici ?
iris_4_ever
Postat pe 15 Iunie 2009 16:58
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-15 16:56:29
De la: Lucia1971, la data 2009-06-15 08:51:01'neataa!!!!!!!!

Pai daca e cu pompieri ......atunci un pompier nu as refuza nici eu nu de alta dar chiar zilele trecute am vazut un calendar cu ei si am ramas cu gandul la furtunul lor

si eu vreau calendaaaaar...
ca pe pompieru' meu il vad in fiecare zi...
Lucia1971
Postat pe 15 Iunie 2009 21:56
Nu mai am calendarul ca l-am sters
Pup fetele , ma duc la plimbare
iris_4_ever
Postat pe 15 Iunie 2009 22:31
Hei ,s-a dat stingerea deja de la 10 jumate ?

Etta , unde esti femeie de nu ai mai trecut pe aici ?
iris_4_ever
Postat pe 16 Iunie 2009 05:31
Neaaaataaaa ! O cafea cu gheata doreste cineva? Am auzit ca va fi canicula azi....in sfarsit! Deocamdata e doar vaaaannntttt....dar sper la un 35 pe azi

o zi frumoasa fetelor!
_oktober_
Postat pe 16 Iunie 2009 08:32
neata,o cafea fetelor ? e vara,haideti la plaja
najwa
Postat pe 16 Iunie 2009 08:34
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-16 05:31:57Hei ,s-a dat stingerea deja de la 10 jumate ?

Etta , unde esti femeie de nu ai mai trecut pe aici ?

prin vecini !!!........
etta
Postat pe 16 Iunie 2009 10:17
De la: _oktober_, la data 2009-06-16 08:32:31Neaaaataaaa ! O cafea cu gheata doreste cineva? Am auzit ca va fi canicula azi....in sfarsit! Deocamdata e doar vaaaannntttt....dar sper la un 35 pe azi

o zi frumoasa fetelor!

........auzi,sa tii tu la tine acolo gradele alea de 35!!!!.........la mine sa ramana alea de 25 !!!!..........
etta
Postat pe 16 Iunie 2009 10:18
'neata cafenea........ .........

normal ca v-am adus cafeluta .....azi e cu aroma de aroma !!......... ........alaturi de pupiceii mei calzi si dulci ...........
etta
Postat pe 16 Iunie 2009 10:19
hai neatza gascaaaaaaaa....................

Scuze ca e pe la amiezi ,dar e bun si asa..........................

Etta mama , cte percverse are fata?? Una si buuuuuuuuuna.................. si cate flori sunt............. trei si bune..............asa ca mi se pare normal sa va ubi ................ ia la fata pupaceala..............

si multam de cafelos.................
sun_shine
Postat pe 16 Iunie 2009 10:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce faceti in pauza de cafea? 33 De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53
Eu ma schimb si evoluez. Ce se intampla cu restul? 4 De la: anageo25 3 August 2011 20:44
stie cineva? 7 De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:14
O mana de ajutor pt mine si una pt tine ! 8 De la: Dontyyy 8 Aprilie 2010 15:36
fff important:cauza sociala 0 De la: 14 Martie 2010 07:24