Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: voicu_monica2001, la data 2009-06-18 08:07:32Neatza Iris..................Etta, multam de cafelos..................
sunt intr-o stare de imi vine mie sa imi trag palme...............

poate cafelosul vostru o sa ma mai aduca pe linia de plutire..................

va las turma de pupicioi ............................

ia si de-astia....sigur te ajuta......... ..........
etta
Postat pe 18 Iunie 2009 13:09
salutare tuturor !!!..........

sa aveti o zi ca sufletele voastre !!!...........
etta
Postat pe 18 Iunie 2009 13:10
De la: etta, la data 2009-06-18 13:10:59salutare tuturor !!!..........

Asta poate fi considerat si blestem etta
Neata .m-am trezit ,am dormit ca un bebelus
iris_4_ever
Postat pe 18 Iunie 2009 17:37
De la: etta, la data 2009-06-18 13:09:55
De la: voicu_monica2001, la data 2009-06-18 08:07:32Neatza Iris..................Etta, multam de cafelos..................
sunt intr-o stare de imi vine mie sa imi trag palme...............

poate cafelosul vostru o sa ma mai aduca pe linia de plutire..................

va las turma de pupicioi ............................

ia si de-astia....sigur te ajuta......... ..........

hai multam , perversa mea ubita..............

parca e ceva mai bine..............
sun_shine
Postat pe 18 Iunie 2009 18:04
Buna seara de la Cluj!!!!!!!!!!!!
Am intrat sa-mi iau ramas bun de la voi ca in urmatoarele 10 zile voi lipsi de la cafelutza. Ma duc sa-mi caut un Nicos...
Sa aveti grija de voi, sa fiti cuminti si va rog sa aveti grija si de cafenea. Va pupacesc pe toti.
Lucia1971
Postat pe 18 Iunie 2009 21:57
buna seara si de aici..

"Ma duc sa-mi caut un Nicos... "

o sa am grija de mine,de cafenea si o sa fiu cuminte..
va tzucam si noi..pe cristinica ,pe dan si nu in ultimul rand pe tine..

si eu am sa plec in weekend.., in zona pitesti-rm.valcea..pe la prieteni,mafia ..,dragalaspui(madalina ) si altii..
va tzuc dragilor si va doresc o noapte asa cum o vreti fiecare in parte..!!

si pt ca maine 19 iunie..,zana mea mica si dulce LL..,implineste un nr de ani,vreau sa fiu primul ce-i spune doar atat :
noi cei de aici ,TE UBIM MULT,TE ZMOCIM GRAV si LA MULTI.. ,CAT MAI MULTI ANI FERICITI !!

noapte frumoasa prieteni !!!
_stef80_
Postat pe 18 Iunie 2009 22:43
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-18 17:37:28
De la: etta, la data 2009-06-18 13:10:59salutare tuturor !!!..........

Asta poate fi considerat si blestem etta
Neata .m-am trezit ,am dormit ca un bebelus

etta
Postat pe 18 Iunie 2009 22:53
De la: Lucia1971, la data 2009-06-18 21:57:46Buna seara de la Cluj!!!!!!!!!!!!
Am intrat sa-mi iau ramas bun de la voi ca in urmatoarele 10 zile voi lipsi de la cafelutza. Ma duc sa-mi caut un Nicos...
Sa aveti grija de voi, sa fiti cuminti si va rog sa aveti grija si de cafenea. Va pupacesc pe toti.

ca sa-ti ajunga 10 zile..........
etta
Postat pe 18 Iunie 2009 23:03
noapte buna cafeneaaaaaaaa !!!!!!!...........
etta
Postat pe 18 Iunie 2009 23:04
buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,ok lucia drum bun si sa gasesti ce cauti mrss pt cafea,a fost buna,buna,Octo la mine e cald va tuca mari
mari58
Postat pe 18 Iunie 2009 23:29
De la: _stef80_, la data 2009-06-18 22:43:48buna seara si de aici..

"Ma duc sa-mi caut un Nicos... "

o sa am grija de mine,de cafenea si o sa fiu cuminte..
va tzucam si noi..pe cristinica ,pe dan si nu in ultimul rand pe tine..

si eu am sa plec in weekend.., in zona pitesti-rm.valcea..pe la prieteni,mafia ..,dragalaspui(madalina ) si altii..
va tzuc dragilor si va doresc o noapte asa cum o vreti fiecare in parte..!!

si pt ca maine 19 iunie..,zana mea mica si dulce LL..,implineste un nr de ani,vreau sa fiu primul ce-i spune doar atat :
noi cei de aici ,TE UBIM MULT,TE ZMOCIM GRAV si LA MULTI.. ,CAT MAI MULTI ANI FERICITI !!

noapte frumoasa prieteni !!!

MULTUMESC DIN INIMA PENTRU TOATE GANDURILE SI PENTRU TOATE URARILE DE BINE !!!!!!!!!! Vi le intorc cu drag si va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc !!!!!!!!

Sa fim sanatosi si sa ne auzim/citim/ vedem cu bine !!!!!!!!!! !!!

Va iubesc tare tare si toata zmotoceala de care sunt in stare vi-o ofer din draga inima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pupilici mari si mici !!!!!!!!!!!!!

___LL___
Postat pe 18 Iunie 2009 23:42
Conform obiceiului meu......eu sunt cea care ureaza la miez de noapte !!!.......... ......

LA MULTI ANI !!!!...........LL...........to ce-ti doresti.....multa sanatate........si numai binele sa-ti iasa in cale !!!!.............
etta
Postat pe 19 Iunie 2009 00:00
LL
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa fi iubita,sa ai parte de noroc,sa fi sanatoasa.....si macar 99.99% din dorinte sa ti se implineasca.

andreea1976
Postat pe 19 Iunie 2009 00:02
De la: etta, la data 2009-06-19 00:00:59 Conform obiceiului meu......eu sunt cea care ureaza la miez de noapte !!!.......... ......

LA MULTI ANI !!!!...........LL...........to ce-ti doresti.....multa sanatate........si numai binele sa-ti iasa in cale !!!!.............

Multumesc din suflet Etta !!!
___LL___
Postat pe 19 Iunie 2009 00:14
De la: andreea1976, la data 2009-06-19 00:02:05LL
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa fi iubita,sa ai parte de noroc,sa fi sanatoasa.....si macar 99.99% din dorinte sa ti se implineasca.

Multumessccccccccccccccc , asa de bine ma simt, te ubi si va ubi nespussssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pupiliciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
___LL___
Postat pe 19 Iunie 2009 00:21
Ai reusit sa mai prinzi inca un trandafir in buchetul tau. Fie ca Cel de Sus sa vegheze mereu asupra ta, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.

Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea!!!

LL sa fii iubita si fericita.....
mafia_nrr1
Postat pe 19 Iunie 2009 00:26
De la: mafia_nrr1, la data 2009-06-19 00:26:01Ai reusit sa mai prinzi inca un trandafir in buchetul tau. Fie ca Cel de Sus sa vegheze mereu asupra ta, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.

Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea!!!

LL sa fii iubita si fericita..... [/quote

]Mafiutzaaaaaaaaaa te ubiiii multumesccccccccccc!!!!!!!!!!!! Asa sa ne ajute Dumnezeuuuuuuu !!!!!!!!!
___LL___
Postat pe 19 Iunie 2009 01:10
De la: Lucia1971, la data 2009-06-18 21:57:46Buna seara de la Cluj!!!!!!!!!!!!

Vacanta placuta patroana, vezi ce faci cu inima lu Nicos cand o sa trebuiasca sa-l parasesti asa-i ca te gandesti si la mine si mi-l trimiti pachet pe sakis rouvas nu ?
iris_4_ever
Postat pe 19 Iunie 2009 06:28
Vad ca e rost de petrecere pe aici La multi ani LL , sa iti dea D-zeu tot ce-ti doresti
iris_4_ever
Postat pe 19 Iunie 2009 06:31
LA MULTI ANI , micuta zana, cum zice Stef....................
iti doresc numai bucurie si fericire alturi de prieteni , familie toti cei dragi tie..........

Sa fii mereu fericita
te pupic cu mult drag....................

LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..................
sun_shine
Postat pe 19 Iunie 2009 08:10
OOOOOOOOOOO, scuzati manierele..................m-a cam luat valul................

neatza cafengii ................va doresc un week-end de milioane .................. va pupic pe toti fara numar ...........
sun_shine
Postat pe 19 Iunie 2009 08:11
LL ...la multi ani cu sanatate , mula multa fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.
nu te-am uitat, nu v-am uitat, si sper sa ne revedem cat mai curand posibil. te saluta si mandrutul meu.... si iti doreste multe multa fericire.

andreiutaaaaa incerc sa te sun si telefonul tau nu functioneaza....sau sunt eu tuta...
oricum vb azi...sper...

sultaneeee sa sai grija mare pe drum si sa nu conduci repede.

mafiutoooo te astept la brasov asa cum ai promis.

lucia ,patroana, sper ca te-ai bronzat frumos ...si la fel mai spe ca in curand sa ne vedem

zana buna si blonda, daca itesti mesjul asta...sa sti ca ma gandesc si la tine ,cand o sa plec in concediu spre nordul transilvaniei dau un semn si poate ne-om vedea iar...sua daca treci prin bv nu ezita sa dai un semn de viata...chiar daca treci prin bv la ora 5 dimineata.

va salut pe toti si va doresc toate cele bune....
apropo ...sunt in sesiune din cauza asta intru rar spre foarte rar.

dandanaua_reloaded
Postat pe 19 Iunie 2009 08:55
si eu vreau in concediu
no_more
Postat pe 19 Iunie 2009 11:43
De la: voicu_monica2001, la data 2009-06-19 08:10:19LA MULTI ANI , micuta zana, cum zice Stef....................
iti doresc numai bucurie si fericire alturi de prieteni , familie toti cei dragi tie..........

Sa fii mereu fericita

Multumesc frumos Monica !!! Sa fie !!! Te pup si astept cu mare drag sa ne cunoastem

Sa ai o zi faina, multumesc , din inima !
___LL___
Postat pe 19 Iunie 2009 12:07
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-06-19 08:55:56LL ...la multi ani cu sanatate , mula multa fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.
nu te-am uitat, nu v-am uitat, si sper sa ne revedem cat mai curand posibil. te saluta si mandrutul meu.... si iti doreste multe multa fericire.

andreiutaaaaa incerc sa te sun si telefonul tau nu functioneaza....sau sunt eu tuta...
oricum vb azi...sper...

sultaneeee sa sai grija mare pe drum si sa nu conduci repede.

mafiutoooo te astept la brasov asa cum ai promis.

lucia ,patroana, sper ca te-ai bronzat frumos ...si la fel mai spe ca in curand sa ne vedem

zana buna si blonda, daca itesti mesjul asta...sa sti ca ma gandesc si la tine ,cand o sa plec in concediu spre nordul transilvaniei dau un semn si poate ne-om vedea iar...sua daca treci prin bv nu ezita sa dai un semn de viata...chiar daca treci prin bv la ora 5 dimineata.

va salut pe toti si va doresc toate cele bune....
apropo ...sunt in sesiune din cauza asta intru rar spre foarte rar.

Dandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spor la sesiune, sa iei numai note bune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc esti o dulcica si o scumpika si o dragalasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iti multumesc tie si mandrutzului pentru urari , sa va iubiti mult si tot ce va doriti sa vi se implineasca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z motocealaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

___LL___
Postat pe 19 Iunie 2009 12:10
ema ..,stii doar ca nu conduc repede..
salutari si pupici pt voi toti si inca odata..
La multi ani si distractie la maxim pt LL
ZMOTOCELI SPECIALE..!!
_stef80_
Postat pe 19 Iunie 2009 13:46
De la: _stef80_, la data 2009-06-19 13:46:50ema ..,stii doar ca nu conduc repede..
salutari si pupici pt voi toti si inca odata..
La multi ani si distractie la maxim pt LL
ZMOTOCELI SPECIALE..!!

Imi lipsiti atat de mult ...:( as vrea nespus sa fiu alaturi de voi, insa vom recupera cu siguranta !!!!

Multumesc si va iubesc din suflet tuturor ce-mi sunt alaturi !!!

ZMOTOCEALA A LA LL !!
___LL___
Postat pe 19 Iunie 2009 16:42
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-19 06:31:09Vad ca e rost de petrecere pe aici La multi ani LL , sa iti dea D-zeu tot ce-ti doresti

Multumesc mult IRIS !!!

Te pup !!! Va invit la o bere cu mult drag !!!!!!!!!!!
___LL___
Postat pe 19 Iunie 2009 17:09
De la: ___LL___, la data 2009-06-19 12:07:48
De la: voicu_monica2001, la data 2009-06-19 08:10:19LA MULTI ANI , micuta zana, cum zice Stef....................

Sa fii mereu fericita

Multumesc frumos Monica !!! Sa fie !!! Te pup si astept cu mare drag sa ne cunoastem

si eu abia astept.............
dar cine stie, poate cat de curand................

pupicei......

Sa ai o zi faina, multumesc , din inima !
sun_shine
Postat pe 19 Iunie 2009 19:34
parca am simtit ca e chef de chef aici LA MULTI ANI,sa ramii tinara si frumoasa,sanatoasa te pupa mari si pe voi dragilor si daca mergeti la strand grija la soare,am vazut oameni arsi tare rau,aveti grija
mari58
Postat pe 19 Iunie 2009 20:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
LA CAFENEUA VECHE : ) 762 De la: 31 Martie 2012 13:05
Pui bichon frise 5 De la: kudika114689 5 Februarie 2010 14:43
Cantonament de SALSA la Loga Dance SCHOOL! 13-19 Iulie 2009 1 De la: logadanceschool 22 Iunie 2009 19:42
'neatza.... 22 De la: cocoyonela 24 Martie 2009 12:41
Ce-am facut azi? 174 De la: angelradios 22 Septembrie 2010 02:53