Mai multe
soroooooo...acu de nu vrei s-o primesti caldurica....poti s-o dai la cineva drag...car iubeste caldura..... adica eu ma strofloc sa fac pachete ca multi sunteti..si tu zici ca nu vrei caldura... sorooooo...o zi frumoasa si linistita sa ai..... sulatne....... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 18 Octombrie 2008 13:46 |
||
|---|---|---|
Multumesc mult etta si coco! aici in buc a plouat si e cam innorat mai iese si soarele din cand in cand ! eu nu vreau zapada vreau soare si caldura, vreau mare si nisip vreau umbrelute si o bautura racoritoare, vreau haine subtiri si creme de plaja
|
||
|
puffulete Postat pe 18 Octombrie 2008 13:48 |
||
| nu te superi cuucu bau ca ti spun coco nu? | ||
|
|
||
|
puffulete Postat pe 18 Octombrie 2008 13:49 |
||
vreau si eu caldurica la pachet, cucule! eu in schimb dau
|
||
|
Lulli Postat pe 18 Octombrie 2008 13:49 |
||
soroooo...nu e ca nu vreau caldura !!!.....ca io vreau orice de la tine !!!.....DAR NU SUFAR CALDURAAAAAA !!!......MA OMOARA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !!!......DECI ....ZAPADAAAAAAAA......
|
||
|
etta Postat pe 18 Octombrie 2008 13:50 |
||
la mine este soare, dar e cu dintishori deja...
|
||
|
Lulli Postat pe 18 Octombrie 2008 13:52 |
||
etta, da-mi mie portia ta de caldurica, ce spui? dau in schimb
|
||
|
Lulli Postat pe 18 Octombrie 2008 13:53 |
||
Luli,accept schimbul cu cea mai mare placere !!!!!......
|
||
|
etta Postat pe 18 Octombrie 2008 13:55 |
||
pufulete nu ma supar....poti sa-mi spui ..cuuucu...dar si baaau....si mai poti sa-mi spui si mafia..... acu ca vrei sa-mi spui coco...nu ma supar... luli....o zi frumoasa ...si este si pentru tine caldurica la pachet.. ehhhh...soroooo...la cat sufar eu caldura..si inca ce caldura...la mare ..la soare...ma bronzez ca-i cald si soare...... pai da..sorooooo..ca acum trebuie sa-mi cumpar haine de iarna..ca nu am nimic..daca este sa vin acasa..doar n-oi sta in camasuta...si tu in hnorac.. ..ufffff....dar lasa ca stiu ca ai tu grija de mine si ceilalti din harem s nu racesc...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 18 Octombrie 2008 13:57 |
||
pai cum altfel soroooooo...........merg io dezbracata ,si tu nu o sa suferi de frig !!!!.....sa vezi senzatie ce voi face la pieleu` gol !!!!...
|
||
|
etta Postat pe 18 Octombrie 2008 14:01 |
||
cucule, multumesc pt pachetel...dau adresa?:D
|
||
|
Lulli Postat pe 18 Octombrie 2008 14:06 |
||
|
neata m-am trezit acum fix 10 minute si tare mi-e ca ma bag iar la somn cucule , vreau si io ceva caldurica
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 18 Octombrie 2008 15:42 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-18 15:42:35neata neata.cafeluta si un sfat :P http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20525/ce-sa-fac-sa-incerc-.html ce isi face omul cu mina lui,nici dracu nu desface
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 18 Octombrie 2008 16:34 |
||
dracusorule ,ma tot uit la topicul ala si sa dea naiba daca stiu ce sa-i spun fetei ....defapt as stii dar mi-e ca-s rea cu ea si am zis ca mai bine ma abtin tare m-a bagat in ceata fatuca asta
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 18 Octombrie 2008 16:38 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-18 16:38:23dracusorule ,ma tot uit la topicul ala si sa dea naiba daca stiu ce sa-i spun fetei ....defapt as stii dar mi-e ca-s rea cu ea si am zis ca mai bine ma abtin idem. ![]() am inceput sa scriu,mi-am amintit ca ii mai dadusem sfaturi degeaba am recitit si poate isi revine eu merg afara, e soare si frumos si rebuie sa fac cumparaturi cafeluta la toate |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 18 Octombrie 2008 16:48 |
||
rss pt cafea best,eu sunt rea de frig,vreau caldura la pachet :sml-hva tuc de nu va vedeti pe toti,toappy0158: pt ca sunt mica imi dai si supliment uite iti cint;9cu drag teas imbratisa,sa iti pup ochii si gurita,viata nui viata fara odihna,cu drag teas imbratisa,tias atinge parul moale.dar in noaptea intunecata vezi doar lacrimi si pernuta
|
||
|
mari58 Postat pe 18 Octombrie 2008 22:40 |
||
|
neatzzaa! uite ca dau eu cafeaua in imineatza asta de duminica! ca m am trezit devreme ca m a chemat datorai! te pupik stefuleeee! ca nu te am mai vazut de mult ...am vazut c ai reaparut! se pare ca si pe moi m ai uitat! deci cine vrea un expresso? ca nu am yimp sa mi fac aici la servici va pup fetelor si sa aveti o duminica placuta |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 19 Octombrie 2008 10:47 |
||
|
neata , unde-i toata lumea de pe aici ? cucu bau e plecata ok dar restul lumii ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Octombrie 2008 11:53 |
||
|
iris, buna dimineata! iaca am venit si eu...deja am baut 2 cafele, dar nu ma dau in laturi de la inca una cu voi... ema, lucia, dienuta probabil se distreaza de minune acolo....fetelor, nu uitati de noi! si astept sa povestiti!
|
||
|
Lulli Postat pe 19 Octombrie 2008 15:06 |
||
eu va spun buna seara fetelor ca acum am apucat sa intru si eu! cafea la ora asta nu mai beau, dar mananc un iaurt cu fructe!
|
||
|
puffulete Postat pe 19 Octombrie 2008 20:24 |
||
|
pofta buna..!! pupici mafia,alina si voua tuturor..!! sa aveti o saptamana noua ,asa cum v-o doriti voi..
|
||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:32 |
||
stef, pupici multi, multi de la mine special!!! si nu uita ca departe eu tin la tine si la marea noastra familie!
|
||
|
Lulli Postat pe 19 Octombrie 2008 21:08 |
||
| buna seara fetele... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Octombrie 2008 21:09 |
||
EMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE FACI?spune repede cum a fost la cluj?
|
||
|
Lulli Postat pe 19 Octombrie 2008 21:13 |
||
| ema?! | ||
|
Lulli Postat pe 19 Octombrie 2008 21:17 |
||
| buna seara...am trecut sa va salut si sa va urez o saptamana usoara.. | ||
|
inocica2 Postat pe 19 Octombrie 2008 21:27 |
||
|
buna seara, inocica! vad ca ema ma ignora, nah! o saptamana usoara si frumoasa si tie!
|
||
|
Lulli Postat pe 19 Octombrie 2008 21:30 |
||
| EMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! | ||
|
inocica2 Postat pe 19 Octombrie 2008 21:31 |
||
|
fain fu.... va salut ca sunt obosita, dar vb maine seara, promit. totul in regula super timp super doamne toate 3 mandrutele cu care m-am vazut. aaa da si l-am vazut si pe romeo. si gata in seara asta. pup fetele.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Octombrie 2008 21:36 |
||
Si io cu cine beau berea ca vizitatorii mei tocmai au plecat si am ramas singurica cu berea in frigider
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Octombrie 2008 21:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dumnezeu ia in considerare...? | 7 | De la: Baiat_virgin 10 Mai 2012 17:42 |
| buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare | 52 | De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43 |
| 0 prietena | 21 | De la: rockk 23 Martie 2011 12:31 |
|
|
||
| Pantofi si multe poze chic:) | 1 | De la: kudika_4649 20 Aprilie 2012 23:05 |
| lume lume a venit vacanta !sau cel putin vara .............. | 53 | De la: puiu66 16 Ianuarie 2010 18:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.