Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

bine , bine ...si mie cine-mi gateste azi ca de uscaturi m-am saturat

Luciiiiaaaaaaaaaaaaaaaa tu te oferisei sa ma hranesti parca

vas dragule ,jos la scara nu avea decat tchibo albastru si elita rosie
eu sunt setata de ani de zile pe iacobs verde dar la ore matinale de astea nu prea am chef de plimbari si cum am o pretena care tot vb de bine tchibo asta....m-am riscat ...aiurea se pare :)
iris_4_ever
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:55
De la: laurathegirl, la data 2008-10-17 11:44:12aaaaaa luli,daaa,e vorba de comentariile la poze....scuza-ma da ma zapacii de tot,da asa e,m-am uitat la poze sa vad cat de minunata esti.esti o scumpete de nu ai mai vazut,dulce si frumoasa ...si tot ce vrei.....ca sa nu mai vb de fat-frumosul de langa tine....eeeee

oohhoo! laura, multumesc, dar eu nu prea primesc asemenea aprecieri...si am cam rosit...
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:56
De la: puffulete, la data 2008-10-17 11:51:51pentru toate fetele dragute de aici, se stiu ele, de la mine numai si am terminat si cafeaua de baut! in schimb mi am dat seama ca n am mancat nimic!

puffulete, hai amandoua la mancare ca si io-s moarte de foame si de somn si de oboseala...
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:57
De la: Iris4ever, la data 2008-10-17 12:31:44lasa mah ca nici pe mine nu m-a observat nimeni

cum asa, iris? pe tine sa nu observe nimeni? imposibil!
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:57
luli am fost cat se poate de sincera
matracucu
Postat pe 17 Octombrie 2008 12:58
of! multumesc!
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:02
uite,pt voi care suntetzi cu foamea in gat,am fugit sa va pregatesc papa bun,poftim

Myspace Comments @ 123glitter.com

si desert

Myspace Comments @ 123glitter.com

matracucu
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:03
laura, meriti o bataita sora cu moartea! de ce ai pus pozele ale cu mancarea? de ce?!! mai am 1 ora de munca si deja imi ploua in gura de pofta!
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:07
Luli fato , poza cu nr 11 m-a dat gata , te superi sau nu , nici nu ma intereseaza dar consider ca aia iti scoate cel mai frumos in evidenta trasaturile .
http://www.kudika.ro/comunitate/Luli2/poze/show/11/13081/poze-Luli2.html
iris_4_ever
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:20
ziua buna dragii mei....

dandanel....nu am treaba mai draguta...doar ca mi-am petrecut seara cu sotul meu iubit...intr-o atmosfera romantica.... iar eu daca nu sunt alaturi de voi aici....sa stii ca sunt cu sufletul si ma gandesc mereu la voi.....

vezi ..cum am ratat iar??? cum a aparut bela-mia-suta-cent ...... si n-am fost prezenta

in rest dragele mele va doresc un week-end placut....

mafia_nrr1
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:39
baau-norocoaso,ma bucur pt tine...azi ai un ton f calm si dulce.....
matracucu
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:42
laura....mersi draguta mea.....

sa nu uit sultanul....si familia lui minunata....

mafia_nrr1
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:45
De la: cuucu_baau, la data 2008-10-17 13:39:15ziua buna dragii mei....

dandanel....nu am treaba mai draguta...doar ca mi-am petrecut seara cu sotul meu iubit...intr-o atmosfera romantica.... iar eu daca nu sunt alaturi de voi aici....sa stii ca sunt cu sufletul si ma gandesc mereu la voi.....

vezi ..cum am ratat iar??? cum a aparut bela-mia-suta-cent ...... si n-am fost prezenta

adevarul e ca si eu am ratat-o pe bela si tot din cauza asta
iris_4_ever
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:46
salutare,dragelooooooorrr !!!....sosi si PERVERSA pe unda cafeneleeeeiii !!!!........ca de obicei,ultiiimaaaa !!!!.....da' ,vorba 'ceea : cei din urma vor fi cei dintai !!!!........

azi va ofer meniul de pranz format din : ciorba de sub burtica .......bulanele de puisor la cuptooorr......pilafiooooorrr......desert.....nexam......da' am cofetaria aproape !!!......pofta buna !!!...... .....desi tu,mai Laurici,iar ai vrut sa vii sa ma iei cu salvarea,cu poza aia a ta cu mancarica buna !!!......aaaaa....tu vrei neaparat sa ajungi la mine !!!!.......te astept !!!.....rezist pana atunci !!!....desi distanta Baia-Mare - Targoviste e cam mare !!!......

si acum pupiceii cuveniti MINUNILOR........
etta
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:47
De la: Iris4ever, la data 2008-10-17 13:46:53
De la: cuucu_baau, la data 2008-10-17 13:39:15ziua buna dragii mei....

adevarul e ca si eu am ratat-o pe bela si tot din cauza asta

pe mine nici nu ma intereseaza Belica-Pulica......da' tot din cauza "voastra" m-am trezit azi la 10,45 !!!!.......
etta
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:49
ca tot vorbiti de mancare .....eu iar am cumparat praz asa ca o sa fac praz cu masline si pui ma duc sa cumpar bulion acum

iris_4_ever
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:51
De la: Iris4ever, la data 2008-10-17 13:20:27Luli fato , poza cu nr 11 m-a dat gata , te superi sau nu , nici nu ma intereseaza dar consider ca aia iti scoate cel mai frumos in evidenta trasaturile .
http://www.kudika.ro/comunitate/Luli2/poze/show/11/13081/poze-Luli2.html

iris, iti multumesc! nu primesc des complimente de genul acesta...asa o fi...
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:53
draga de m(u)ia bela nici nu-si da seama ce importanta e pt noi... toata lumea o baga in seama
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:55
iris ...draga mea....acesti oameni precum ..bela....mihaela...rebell..etc....sunt niste nefericiti si acesta este si motivul pentru care aduc injurii la adresa tuturor....si sincer pacat pentru cei ce nu au cunoscut fericirea si viata frumoasa.....viata este frumoasa numai daca stii s-o traiesti... daca nu stii intervine gelozia pentru cel de langa tine, pentru prietenii tai....dar am mai spus intr-un alt topic ....nu asta este solutia....

atata timp cat ele nu au incredere in ele insuti.....ce sa vrem mai mult..sau la ce sa ne asteptam....

noi sa fim sanatoase si la punga groase.....fericire si iubire va doresc.....

iris....
mafia_nrr1
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:55
De la: cuucu_baau, la data 2008-10-17 13:55:20iris ...draga mea....acesti oameni precum ..bela....mihaela...rebell..etc....sunt niste nefericiti si acesta este si motivul pentru care aduc injurii la adresa tuturor....si sincer pacat pentru cei ce nu au cunoscut fericirea si viata frumoasa.....viata este frumoasa numai daca stii s-o traiesti... daca nu stii intervine gelozia pentru cel de langa tine, pentru prietenii tai....dar am mai spus intr-un alt topic ....nu asta este solutia....

atata timp cat ele nu au incredere in ele insuti.....ce sa vrem mai mult..sau la ce sa ne asteptam....

noi sa fim sanatoase si la punga groase.....fericire si iubire va doresc.....

iris....

sunt niste frustrate...bietele de ele...
cucule,
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:58
ettaaa
a sosit ettaaa
yeeee yeeee

fug sa pun de cafea,muuuulta cafea,pt toateeee
matracucu
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:59
luli....

etta...sorooo...ce zici c zici ca faci...

mafia_nrr1
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:02
fetelor, miroase a week-end!!! eu fug acasa! sa pap ceva ca laura mi-a deschis apetitul cu pozele ei provocatoare...si revin!
Lulli
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:04
hai mai luli la mine sa papi,hai pls ca tot singura pap si azi....
matracucu
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:06
pentru pufulete.......eu sunt cuucu...dar si baau...poti sa-mi spui mafia.....

bine ai venit pufulete....

offf...mai dragele mele ...voi vorbiti aici de mancarica....cand este dragostea in floare nici de papa nu-mi mai arde....

mafia_nrr1
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:09
mai baau ,da tu chiar esti f indragostita,nu te-am vazut niciodata asa si inca mai si rosesti??????????
ce biiine,nu? eu tare ma bucur pt tine si sunt sigura ca va iesi soarele si pe strada mea
matracucu
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:13
NU POT SA POSTEEEEZZZ.....
etta
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:14

si se raceste cafeaua etta......
matracucu
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:17
Laurici,ai facut mama o stacana mare-mare de cafea de-aia de-a mea ????......ca poate o sa i-o bag pe gat toata lu' Belici- Pulifrici,ca vrea sa ma provoace,cred ,si pe mine la cearta ,cu niste comentarii pe la pozele mele !!!.....poate o sa-i ocup gura aia spurcata !!!!.......
etta
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:20
sorooooooooo...io zic ca fac ca ma fac....ca ma fu-ck....ca ma.... ....caaaaa...intelegi tu,nu ????..... ....pup dulce.....
etta
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54
poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34
Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? 3 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:15
Tutoriale pentru trucuri magice in limba roamana? 1 De la: kudika_22765 4 Februarie 2013 09:04
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43