Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: etta, la data 2010-02-11 18:48:16
De la: _diana_, la data 2010-02-11 16:19:48buna ziua la popor
trecut si eu sa salut, sa las pupici si flori pentru toata cafeneaua

....fataaaaaaaaaa...ti-am uitat si glasciorul...de cand n-ai mai data pe aici.....da...mai bine mai tarziu decat niciodata !!......

apoi io venii sa nu care cumva sa ma uitati de tot.....
v-as servi cu o tarie, ceva, dar mi-s la dieta mai mereu, ca o luna cu familionul si pastele de tot felul la indemana face raaaauuuuuuuuu la silueta.....tre luat masuri......

pup si lionul, si perversa, si adisorul.......
_diana_
Postat pe 11 Februarie 2010 19:19
luuuuciiiiiiiiii..........vreau un ceai verde, dar vad ca nu ma bagi in seama.....
_diana_
Postat pe 11 Februarie 2010 19:21
De la: _diana_, la data 2010-02-11 19:21:22luuuuciiiiiiiiii..........vreau un ceai verde, dar vad ca nu ma bagi in seama.....

Eu sunt beteaga, scumpa, asa ca te rog sa ti-l faci tu singura. Si daca poti, fa cantitate dubla si da-mi si mie poate-poate imi trece durerea de gat.
Lucia38
Postat pe 11 Februarie 2010 19:28
ia lamiie cu sare asa ma invatat pe mine okto si trece mafia ce cafea multa ai adus Iriss nui bine sa dormi mult,se spune sa nu dormi niciodata atit cit tiai dori si va cint dar numai un pic ok...si daca miine as pierde tot nu miar parea rau deloc,find ca tu vei fi mereu tot linga sufletul meu...miine nu stiu ce va fi dar stiu ca eu cu tine o viata as mai traiiiiiiiiiiii mine orice sar intimpla sa stii ca in inima mea pe tine te voi pastraaaaaa altfel pe mine nu ma tuci?sau nu ai bilet de voie?
uite te tuc eu de nu te vezi si pe voi gasca zanateca vorba monicai
mari58
Postat pe 11 Februarie 2010 22:11
sa aveti un week end miununat plina d eiubir esid e soare
Aproape_eu
Postat pe 12 Februarie 2010 10:00
multumim kentule
yumy
Postat pe 12 Februarie 2010 10:30
Buna dimineataaaaa!!!!
Citindu-va din urma mi s-a facut un dor nebun de gasca ce se "destrabala" pe-aici in urma cu un an...
Lucia38
Postat pe 12 Februarie 2010 11:20
De la: mari58, la data 2010-02-11 22:11:57ia lamiie cu sare asa ma invatat pe mine okto si trece mafia ce cafea multa ai adus Iriss nui bine sa dormi mult,se spune sa nu dormi niciodata atit cit tiai dori si va cint dar numai un pic ok...si daca miine as pierde tot nu miar parea rau deloc,find ca tu vei fi mereu tot linga sufletul meu...miine nu stiu ce va fi dar stiu ca eu cu tine o viata as mai traiiiiiiiiiiii mine orice sar intimpla sa stii ca in inima mea pe tine te voi pastraaaaaa altfel pe mine nu ma tuci?sau nu ai bilet de voie?

pentru tine, am mana libera oricand cucule..
te tzuc ubita si-o fac acolo unde deja te-am obijnuit si sigur iti face placere..pe buric
stef80
Postat pe 12 Februarie 2010 12:15
salutari celor ce au intrat deja si celor ce vor intra mai tarziu..
patroana..,trecutul nu se plange niciodata ,iar prezentul se traieste din plin..
tzuc pt toti dragilor si-o dupaamiaza cat mai placuta ..!!
stef80
Postat pe 12 Februarie 2010 12:23
De la: mari58, la data 2010-02-11 22:11:57ia lamiie cu sare asa ma invatat pe mine okto si trece mafia ce cafea multa ai adus Iriss nui bine sa dormi mult,se spune sa nu dormi niciodata atit cit tiai dori si va cint dar numai un pic ok...si daca miine as pierde tot nu miar parea rau deloc,find ca tu vei fi mereu tot linga sufletul meu...miine nu stiu ce va fi dar stiu ca eu cu tine o viata as mai traiiiiiiiiiiii mine orice sar intimpla sa stii ca in inima mea pe tine te voi pastraaaaaa altfel pe mine nu ma tuci?sau nu ai bilet de voie?

cum adica?...lamai cu sare?..eu nu am auzit asa ceva pana acum...vrei sa ma lamuresti te rog...pt ca si eu sunt intr-o mica suferinta...dureri in gat si imi curge nasucul...

Barbie39
Postat pe 12 Februarie 2010 12:24
De la: Lucia38, la data 2010-02-12 11:20:42Buna dimineataaaaa!!!!
Citindu-va din urma mi s-a facut un dor nebun de gasca ce se "destrabala" pe-aici in urma cu un an...

si mie !! unde s-or fi dus oare acele clipe sia cle imnimi?
Aproape_eu
Postat pe 12 Februarie 2010 13:01
De la: yumalai, la data 2010-02-12 10:30:59multumim kentule

ce mai faci yumi?
Aproape_eu
Postat pe 12 Februarie 2010 13:02
De la: Altfel_, la data 2010-02-12 12:23:48salutari celor ce au intrat deja si celor ce vor intra mai tarziu..
patroana..,trecutul nu se plange niciodata ,iar prezentul se traieste din plin..
tzuc pt toti dragilor si-o dupaamiaza cat mai placuta ..!!

da' nu ma pot abtine sa nu fiu nostalgica!!!!
Lucia38
Postat pe 12 Februarie 2010 13:05
De la: kentfarafiltru, la data 2010-02-12 13:01:59
De la: Lucia38, la data 2010-02-12 11:20:42Buna dimineataaaaa!!!!

si mie !! unde s-or fi dus oare acele clipe sia cle imnimi?

de-ai sti...
Lucia38
Postat pe 12 Februarie 2010 13:05
De la: Barbie39, la data 2010-02-12 12:24:41

cum adica?...lamai cu sare?..eu nu am auzit asa ceva pana acum...vrei sa ma lamuresti te rog...pt ca si eu sunt intr-o mica suferinta...dureri in gat si imi curge nasucul...

sa iti faci infuzi cu musetel...eu asa am scapat de reaceala ...avend in vedere ca nu am voie sa iau antibiotice...si poti sa bei un pahar de lapte fiert cu un ou...are un gust dar da rezultate
roz5blue6lila7
Postat pe 12 Februarie 2010 13:09
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-12 13:09:55
De la: Barbie39, la data 2010-02-12 12:24:41

sa iti faci infuzi cu musetel...eu asa am scapat de reaceala ...avend in vedere ca nu am voie sa iau antibiotice...si poti sa bei un pahar de lapte fiert cu un ou...are un gust dar da rezultate

multumesc frumos...o sa incerc leacul tau...pt ca nici eu nu am voie sa iau antibiotice...

Barbie39
Postat pe 12 Februarie 2010 14:07
patroana, ori te faci bine, ori deseara iti trag o bataita sora cu pupiceii, ca tot trec pe la cluj. :D

fetelor, multa sanatate sa aveti

kent, sa stii ca de multe ori nu oamenii se schimba, doar prioritatile lor

un weekend minunat si plin de iubire va doresc
_diana_
Postat pe 12 Februarie 2010 16:33
un weekend superb .....plin de iubire si pasiune.......si aratati-va toata dragostea in ziua Iubirii!!!!!

tzucuri multe all.........

pt puiutz ...tzuc dulce si ..lung....
just_heaven
Postat pe 12 Februarie 2010 16:35
Heaven draga, wellcome!!!
Lucia38
Postat pe 12 Februarie 2010 16:40
De la: _diana_, la data 2010-02-12 16:33:40patroana, ori te faci bine, ori deseara iti trag o bataita sora cu pupiceii, ca tot trec pe la cluj. :D

fetelor, multa sanatate sa aveti

kent, sa stii ca de multe ori nu oamenii se schimba, doar prioritatile lor

un weekend minunat si plin de iubire va doresc

Obraznicatura mica si scumpa!!!
Asa vorbesti tu cu oamenii in varsta?
Las' ca te prind eu si sa vezi atunci ce-ti fac...
Lucia38
Postat pe 12 Februarie 2010 16:41
De la: Lucia38, la data 2010-02-12 16:40:16Heaven draga, wellcome!!!

ciao Lucia
just_heaven
Postat pe 12 Februarie 2010 16:43
se pune lamiie o felie si pe ea sare Barbie si o sugi nu e buna dar te ajuta incearca nu mori altfel daaaaaaaaaaaa tu si doar tuuuuuuuu la noi vine flamingo boys de ziua indragostitilor la armonia merg sa vad si eu un dans frumos si ceva muschi lucrati la sala kenta mrss pt urari sper sa fie cum ai spus tu o sa iti povestesc si chiar daca spun astia cod galben sa fie soare in suflet asa cum spui tu numai bine si rau la nimeni si o floare pt perversa
mari58
Postat pe 12 Februarie 2010 20:21
De la: mari58, la data 2010-02-12 20:21:56se pune lamiie o felie si pe ea sare Barbie si o sugi nu e buna dar te ajuta incearca nu mori altfel daaaaaaaaaaaa tu si doar tuuuuuuuu la noi vine flamingo boys de ziua indragostitilor la armonia merg sa vad si eu un dans frumos si ceva muschi lucrati la sala kenta mrss pt urari sper sa fie cum ai spus tu o sa iti povestesc si chiar daca spun astia cod galben sa fie soare in suflet asa cum spui tu numai bine si rau la nimeni si o floare pt perversa

multumesc frumos mari..cred ca maine o sa incerc....in seara asta nu prea mai am putere sa mai fac ceva...cred ca ma voi sui in pat...

Barbie39
Postat pe 12 Februarie 2010 20:29
De la: just_heaven, la data 2010-02-12 16:35:56un weekend superb .....plin de iubire si pasiune.......si aratati-va toata dragostea in ziua Iubirii!!!!!

tzucuri multe all.........

pt puiutz ...tzuc dulce si ..lung....

ooooo.., ce surpriza placuta
mutzumesc printzesa a raiului si bine te-ai reantors printre noi
puiutzul tau,ii intoarce cu mult drag puicutzei lui..
luuuuuuuuuuungi si duuuuuuulci..
stef80
Postat pe 12 Februarie 2010 21:17
De la: mari58, la data 2010-02-12 20:21:56se pune lamiie o felie si pe ea sare Barbie si o sugi nu e buna dar te ajuta incearca nu mori altfel daaaaaaaaaaaa tu si doar tuuuuuuuu la noi vine flamingo boys de ziua indragostitilor la armonia merg sa vad si eu un dans frumos si ceva muschi lucrati la sala kenta mrss pt urari sper sa fie cum ai spus tu o sa iti povestesc si chiar daca spun astia cod galben sa fie soare in suflet asa cum spui tu numai bine si rau la nimeni si o floare pt perversa

asa sa fie mari..
eu si numai eu,ca altfel devin gelos..
ma tot gandesc,daca-o sa-mi faci loc si-n lista ta de prieteni,sa pot fi mai aproape de tine..
stef80
Postat pe 12 Februarie 2010 21:23

mari iti dansez eu mult mai fain ca aia de la flamingo si nici nua m neovie s aimi depui bani intr-o anumita zona, e nevoie doar d eun zimbet si m -am muiat cu totul !
Aproape_eu
Postat pe 12 Februarie 2010 22:28
offffffffffffff Kenta nu ma amagi spune unde,cind,cum
altfel sa rezolvat
mari58
Postat pe 12 Februarie 2010 23:59
Buna dimineata de la Cluj!!!
Se vede ca se apropie ziua indragostitilor (nu ca as pune eu prea mare baza pe ea...). Pe aici se fac declaratii de dragoste de-a dreptul impresionante, ieri am primit un telefon de la o draga prietena care... e mai mult decat indratgostita drept pentru care se marita anul asta... Ce mai, vorba cantecului: love is in the air...
Va pup dragilor si va doresc un weekend de poveste!!!!
Lucia38
Postat pe 13 Februarie 2010 09:29
De la: mari58, la data 2010-02-12 23:59:43offffffffffffff Kenta nu ma amagi spune unde,cind,cum
altfel sa rezolvat

pe malul Muresului nu pot ca e frig acum dar vedem ori al Astoria ori la hotel Parc.!
Aproape_eu
Postat pe 13 Februarie 2010 10:33
Buna seara de la Cluj!!!!
Eu inteleg ca e 14.02, da' mai luati o pauza de la iubit mai, fratilor si haideti la o cafea, macar asa, sa ma consolez si eu...
Lucia38
Postat pe 14 Februarie 2010 19:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Confort la cele mai mici preturi 2 De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32
lenor? 14 De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 11:52
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43
am nevoie de un sfat 17 De la: puiu66 13 Ianuarie 2010 22:15
FARA VULGARITATI, FARA JIGNIRI SI FARA MINCIUNI 175 De la: franziska_eu 29 Ianuarie 2012 00:24