Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: Lucia38, la data 2010-03-14 11:43:01
Mai, nu stiam de ce nu ma mai trage ata pe kudika, dar azi am avut o revelatie. In afara de concursuri, prea putin se mai posteaza pe alte topicuri, iar subiectele abordate sunt fie rasuflate, fie remarcile postate nu mai au aceeasi suculenta...

Din pacate ai dreptate ,am avut si eu aceasi revelatie mai demult cand am observat ca intru pe kudika si mai mult de 5 minute nu stau pe forum pentru ca nu am unde posta

Mai nou , de cand s-au gandit sa schimbe pagina de la profilul userului mi s-a luat si mai tare sa intru aici.
Nu am chef sa incep sa caut cafeneaua cu lumanarea ca sa pot spune un buna seara .
Chiar nu ma intereseaza cine cu cine s-a combinat sau cui i-a lasat mesaj la profil , daca intru pe profilul tau vreau sa-ti vad pozele sau ultimele mesaje postate sa pot sa vin sa te bantui pe topicul respectiv ceea ce nu mai posibil acum
iris_4_ever
Postat pe 14 Martie 2010 19:30
Buna seara !
iris_4_ever
Postat pe 14 Martie 2010 19:31
Eu doar am gandit-o, dar tu, Iris, ai si scris-o. Incepe sa devina frustranta chestia asta!!!!!
Lucia38
Postat pe 15 Martie 2010 12:05
Buna dimineata, dragii mei!!!!
Lucia38
Postat pe 15 Martie 2010 12:05
Jó estét kávét! !!
La multi ani ,maghiarilor !!

de data asta las pupici ,numa' pt cele ce au intrat mai des in ultimul timp pe aici..
restul sa mai astepte
stef80
Postat pe 15 Martie 2010 20:42
buna seara astept si ce daca vine rindu la bolindu stii vb aia nu? nici mie nu imi place nu si nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ma zapaceste va tuc dragilor nb si numai bine
mari58
Postat pe 16 Martie 2010 23:50
Buna seara prieteni am venit la pt ca mi-am dat seama ca nu am mai intrat de cateva zile aici si era cazul desi , tot nu-mi place schimbarea

Cafeluta si pentru toata lumea , fara numar, fara numar , fara numar

iris_4_ever
Postat pe 17 Martie 2010 17:11
mrss Iris te tuc si eu de nu te vezi buna cafea ai fc iubita mrss
mari58
Postat pe 17 Martie 2010 19:44
Nici nu mai stiu cum se bea cafeaua de cand nu am mai trecut pe aici....daca vedeti primavara ratacind pe undeva sa ii dati adresa mea...am impresia ca a uitat definitiv de mine...va pupic,noapte frumoasa!
_oktober_
Postat pe 17 Martie 2010 20:44
Mari , ma bucur ca inca mai are succes cafeluta mea

Okto , iti trimit o raza de soare de la mine pentru ca de cateva zile aici e cald si frumos afara,De unde aveam ditamai troaienele de zapada in doar doua zile s-au topit toate , pasarelele canta ,veveritele isi fac de cap prin copaci si pe liniile telefonice iar eu ma uit de 5 ori pe zi in givece sa vad daca rasar lalelele si zambilutele mele .
Inca nu dau semne ca ar vrea sa rasara dar poate e prea devreme pt ele asa ca astept ca oricum nu am ce altceva face
iris_4_ever
Postat pe 18 Martie 2010 05:56
Buna dimineata de la Cluj!!!
Am trecut sa va salut si sa stau pe-aici 5 minute ca dupa aia ma duc sa o aduc pe Leah acasa de la frizer. Va las ca sa stiti ca nu v-am uitat.
Lucia38
Postat pe 18 Martie 2010 12:06
'NEEATAAAAAAA.....

am venit cu raze de soare..... ....cafelutza fierbinte si proaspata.... .....buchetul de pupicei aromati...... .....cel de floricele....... ...siiiiiiiiiiiiiiiii.......CU ADUCEREA AMINTE CA.......A INCEPUT WEEK-END-ULLLLLLLLLLLLLL !!!!!......
etta
Postat pe 19 Martie 2010 11:18
De la: Lucia38, la data 2010-03-14 11:43:01Imi permit sa-i iau eu pe cei mai multi, ca si-asa nu intra nimeni sa se serveasca.
Astia-s pentru tine, scumpa Etta!!!
Mai, nu stiam de ce nu ma mai trage ata pe kudika, dar azi am avut o revelatie. In afara de concursuri, prea putin se mai posteaza pe alte topicuri, iar subiectele abordate sunt fie rasuflate, fie remarcile postate nu mai au aceeasi suculenta...

CUSCRAAAAAAAAA.......pupici d-aia apasati ....
etta
Postat pe 19 Martie 2010 11:19
De la: iris_4_ever, la data 2010-03-14 19:30:28
De la: Lucia38, la data 2010-03-14 11:43:01

Din pacate ai dreptate ,am avut si eu aceasi revelatie mai demult cand am observat ca intru pe kudika si mai mult de 5 minute nu stau pe forum pentru ca nu am unde posta

Mai nou , de cand s-au gandit sa schimbe pagina de la profilul userului mi s-a luat si mai tare sa intru aici.
Nu am chef sa incep sa caut cafeneaua cu lumanarea ca sa pot spune un buna seara .
Chiar nu ma intereseaza cine cu cine s-a combinat sau cui i-a lasat mesaj la profil , daca intru pe profilul tau vreau sa-ti vad pozele sau ultimele mesaje postate sa pot sa vin sa te bantui pe topicul respectiv ceea ce nu mai posibil acum

subscriu....cu efortul lu"iris de a scrie ea !!.... ......pupicei tuberoza mea dragaaaaaaaaaaaa......
etta
Postat pe 19 Martie 2010 11:20
De la: mari58, la data 2010-03-16 23:50:18buna seara astept si ce daca vine rindu la bolindu stii vb aia nu? nici mie nu imi place nu si nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ma zapaceste va tuc dragilor nb si numai bine

Mariutzaaaaaaaaaaaaaa....treci la tzucat fatooooooooooooo.......

si mai lasa-mi o data pe privat nr de tf......ca tot pe ala prost il am in tf meu !!!!.....
etta
Postat pe 19 Martie 2010 11:21
Este loc si pentru mine???
Teoador
Postat pe 23 Martie 2010 02:03
Ai gasit pentru teoador:

25 monede
attila_yacht
Postat pe 23 Martie 2010 06:51
Wow!!!!
2 zile (aproape) intregi in care nimeni n-a postat...
o fi lumea ocupata...
sau... ?????????
Lucia38
Postat pe 25 Martie 2010 11:41
De la: Lucia38, la data 2010-03-25 11:41:18Wow!!!!
o fi lumea ocupata...
sau... ?????????

Nush ce treburi are alta lume dar eu iar am o scuza buna pentru cele 7 zile de absenta M-am mutat intr-un alt oras , cumparat casa , curatat casa ,instalat net/cablu tv,cumparat mobila iar azi frec menta ca mi-a spus o prietena ca e sarbatoare si nu am voie la smotru
iris_4_ever
Postat pe 25 Martie 2010 15:12
De la: Lucia38, la data 2010-03-25 11:41:18Wow!!!!
o fi lumea ocupata...
sau... ?????????

si dincolo la fel..dar totusi mai multi...de ce nu stam toti in free cafe?
iulia069834
Postat pe 25 Martie 2010 15:15
Patroana , te scot la o si o cafeluta fierbinte ca eu tocmai am terminat prima cana de cafea si tre sa ma duc sa fac un refill rapid

Etta maine ma duc sa-mi cumpar floricele sa le plantez in gradina .....ai vreo preferinta ? Tuberoze nu gasesc aici din pacate

Mai vino seara pe la noi Marie draga si mai canta-ne un pic

Sultaneeeeeee, tu pe unde ai disparut ?

iris_4_ever
Postat pe 25 Martie 2010 15:21
aici sunt ,iris
deranjat de faptul ca uneori noi cei de aici ,am uitat sa mai intram in cafenea,macar pentru un salut ,un zambet si-o floare..
salutari tuturor,mult soare ,weekend placut si pupilici de la noi
stef80
Postat pe 26 Martie 2010 08:34
De la: Altfel_, la data 2010-03-26 08:34:35aici sunt ,iris
deranjat de faptul ca uneori noi cei de aici ,am uitat sa mai intram in cafenea,macar pentru un salut ,un zambet si-o floare..
salutari tuturor,mult soare ,weekend placut si pupilici de la noi

buna dimineata si tie!!!!
las' ca acuma a venit primavara...
Lucia38
Postat pe 26 Martie 2010 09:24
De la: iris_4_ever, la data 2010-03-25 15:21:39Patroana , te scot la o si o cafeluta fierbinte ca eu tocmai am terminat prima cana de cafea si tre sa ma duc sa fac un refill rapid

Etta maine ma duc sa-mi cumpar floricele sa le plantez in gradina .....ai vreo preferinta ? Tuberoze nu gasesc aici din pacate

Scoate-ma la ce vrei tu ca n-am nimic impotriva!!!!
Lucia38
Postat pe 26 Martie 2010 09:24
Neata! Vreau si eu cafeluta...urmeaza sa ies si eu in curte la plantat...e primul an in care mi-am luat ranunculus...adica piciorul cocosului multicolor....sper sa si infloreasca ...si trandafiri...gladiole....helleborus....sunt atatea varietati ametitoare ca stau minute intregi in magazin pana ma decid ...orice pt o primavara frumoasa!
Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat! Pupici tuturor!
_oktober_
Postat pe 27 Martie 2010 10:18
De la: iris_4_ever, la data 2010-03-25 15:21:39Patroana , te scot la o si o cafeluta fierbinte ca eu tocmai am terminat prima cana de cafea si tre sa ma duc sa fac un refill rapid

Irisss....mie stii ca imi place orice floare !!!!.....dar....planteaza muuuuulltiiiiiiiiiiiiiii trandafiri !!!!.......de toate culorile si speciile....daca poti !!!!.......
etta
Postat pe 27 Martie 2010 13:24
Buna ziua dragilor..... ....si sa aveti o zi frumoasa.....plina de veselie si caldura !!!!.......
etta
Postat pe 27 Martie 2010 13:25
De la: Lucia38, la data 2010-03-26 09:24:32

Scoate-ma la ce vrei tu ca n-am nimic impotriva!!!!
stef80
Postat pe 27 Martie 2010 21:33
va scooooooot
magari si lipsi tisunt uniii..
stef80
Postat pe 27 Martie 2010 21:39
prostii au disparut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proastele urmeaza
psihopatele abia isi dau in petec
iar eu...,raman acelasi
stef80
Postat pe 27 Martie 2010 22:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Campusul liceului 1 De la: oana16br 15 Septembrie 2009 18:48
RT Models Studio 1 De la: RTmodels_Constanta_1 23 Iulie 2012 01:40
incredere... 5 De la: mimi_ca29 15 Aprilie 2011 11:56
sun foarte speriata 4 De la: kudika076975 6 Martie 2010 18:11
CAFE-BAR 38 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12