Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Laurico, te rog nu fii suparata pe mine. Ca am avut de facut o tzara de lectii cu pitica mea... Dra promit ca cel putin saptamana asta voi fi prezenta in fiecare dimineata in cafenea.
Oana, cum adica sejur cu Ema? Ca sa ne barfiti toata ziua pe noi, amarastenele care nu putem pleca de-acasa? Va dau eu voua! Ca-s mai mare ca voi! Sac!
Lucia1971
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:02
luliiiiii arice ti-ai fi propus,nu era oare mai bine sa nu spui?????mai ales ca nu putea fi o decizie definitiva....
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:03
da da lucia,sunt de partea ta,bine zisasi,cum sa mearga doar ele sa se destrabeleze,noi nu????eeeeeeee
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:04
oana..vezi cand apar la orizont sa fii prezenta...macar o ora sa-ti faci timp....de nu..ne intalnim la Brasov..cand merg la Dandanel sau in Corutl Sultanului....
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:05
ok fetelor sa aveti o zi faina,la fel ca voi.
va pup si mai vorbiiiiiiim
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:07
lucia, pai tu ai vazut moldova? daca nu.. hai si tu!! eu am fost vara asta si am spus ca ma intorc si la anul deoarece a fost superb.. stiu niste pensiuni super dragute si bune la pret.. sincer, locurile alea sunt incredibile
multumesc de invitatie luli,esti amabila uneori.. dar daca respecti ce ti-ai propus ar fi cel mai bine

Postat pe 27 Octombrie 2008 13:07
De la: donttouch, la data 2008-10-27 12:40:55fetelor strandul nu mai este asa cum era odata dar Valcea va garantez este un oras deosebit,merita vazut sau revazut

paote-ti faci timp si treci si pe la dragals..pui.....sa o vezi.... ca tot acolo sta...

puisorul meu...
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:08
mafiot nu-mi spune ca vii prin zona!!!!!
vreaaaauuuuu.... da da da! cand si unde?
eu vreau sa-mi fac revelionul prin zona brasovului

Postat pe 27 Octombrie 2008 13:09
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-27 13:05:26oana..vezi cand apar la orizont sa fii prezenta...macar o ora sa-ti faci timp....de nu..ne intalnim la Brasov..cand merg la Dandanel sau in Corutl Sultanului....

Stai asa! Cand te duci la Dandanica? Zi tare si repede!
Lucia1971
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:11
De la: oanna_81, la data 2008-10-27 13:07:36lucia, pai tu ai vazut moldova? daca nu.. hai si tu!! eu am fost vara asta si am spus ca ma intorc si la anul deoarece a fost superb.. stiu niste pensiuni super dragute si bune la pret.. sincer, locurile alea sunt incredibile
multumesc de invitatie luli,esti amabila uneori.. dar daca respecti ce ti-ai propus ar fi cel mai bine

oana, amabila sunt mereu...si am incercat o conciliere, mai ales ca avem prieteni comuni, chiar daca deocamdata sunt inca virtuali...preferi sa nu vorbim? bine, atunci asa sa fie
Lulli
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:12
ia luati de va documentati exact tipul de client pe care nu ti-l doresti intr-o zi de luni...ala care crede ca daca are bani in buzunar poate face pe oricine cu nervii

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20255/Experiente-neplacute-de-la-shopping/4.html#post-233646

oana ...pai sa sti ca asi veni , luli cu siguranta la anul mi-am propus sa vad manastiriledeci daca da Domnul sa fiu sanatoasa vin .
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:12
De la: Lucia1971, la data 2008-10-27 13:11:52
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-27 13:05:26oana..vezi cand apar la orizont sa fii prezenta...macar o ora sa-ti faci timp....de nu..ne intalnim la Brasov..cand merg la Dandanel sau in Corutl Sultanului....

Stai asa! Cand te duci la Dandanica? Zi tare si repede!

paiiii..paiii...sa zic tare...TAREEEE.... lasa ca mai bine te anunt pe privat ca sa nu mai stie dusmanii...sic..sic..dusmanilor..sa nu mai stiti voi tot..ca nu va scapa nimic...

luci...lasa iubita ca sigur ne intalnim....
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:13
Ok, Mafiutzo, tinem legatura. Nu de alta, dar chiar ar fi fain sa-i facem Emei o "bucurie"...
Lucia1971
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:16
andreea.... adaugat la lista.....scuzele mele....
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:18
ma ce v-am facut mai io?????

lucia stiu ca tie ti-am facut-o cu vorbitul la telefon....dar asa surpriza sa imi faceti voi mie?????
mafiutoooooo!!!!!!
te jumulesc daca nu imi spui cand vii....
nu de alta dar fac sarmale bune.

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:19
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 13:19:04ma ce v-am facut mai io?????

lucia stiu ca tie ti-am facut-o cu vorbitul la telefon....dar asa surpriza sa imi faceti voi mie?????
mafiutoooooo!!!!!!
te jumulesc daca nu imi spui cand vii....
nu de alta dar fac sarmale bune.

sarmale..cu carne de miel.....

ma jumulesti...
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:21

Si eu vreau sarmaleeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Lucia1971
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:21
in foi de varza murata ca deja s-a murat varza mea....mmmmmmm sa te lingi pe degete....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:24
ma fetelor voi vorbit de mancare pe aici iar eu nu reisi sa mananc nimic pana la ora asta asa ca va rog fie-va mila
donttouch
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:26
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 13:24:34in foi de varza murata ca deja s-a murat varza mea....mmmmmmm sa te lingi pe degete....

TE TUND! GATA!
Lucia1971
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:27
De la: donttouch, la data 2008-10-27 13:26:33ma fetelor voi vorbit de mancare pe aici iar eu nu reisi sa mananc nimic pana la ora asta asa ca va rog fie-va mila

api noua... dandanel e de vina.... eiii..comedie dandanico...gata cu mancarea treci la bauturi..hai ...ca sa vezi ce te jumules eu...
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:29
mmmm las ca vine sultanul sambata sa vezi atunci ghiftuiala, daca e caldut afara poate iesim la iarba verde pe drumul care duce la babarunca...superba vale pe acolo....intre munti si peisajele superbe....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:30
De la: Lucia1971, la data 2008-10-27 12:56:17Offffffffff.... Va pup mult si tare fetelor, ca taaaaaare mi-a fost dor de voi!
Am o propunere: la cate suntem si cat de destepte ne-au facut mamele noastre, am putea sa mai invatam cate o limba straina. Uite, de exemplu n-am sa uit niciodata cuvantul care in rusa inseamna "bautura". Asa cum stiu si "sarut" cum se zice in rusa...
Bautura= Poilo ( slang) sau Vipivka

Postat pe 27 Octombrie 2008 13:30
asa parca m-as baga si eu
donttouch
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:31
Ira draga, mersi! Dar atunci "pertzovca" ce inseamna? Vezi ca nu stiu cum sa scriu din tastatura cu litere rusesti...
Lucia1971
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:32
la "beuturi" azi sugerez un vinisor bun dulceag adica din struguri culesi tarziu uleios si rozaliu la culoare....ce mai un zaibar in buna regula ....

daca e s-o dam pe tarii apai atunci mie imi place pt azi doar un coktail ...blody mary.....mmmmmmm

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:35
De la: Lucia1971, la data 2008-10-27 13:32:39Ira draga, mersi! Dar atunci "pertzovca" ce inseamna? Vezi ca nu stiu cum sa scriu din tastatura cu litere rusesti...

lucia, pertovca e vodka cu piper si eventual cu ardei iute
Lulli
De la: Lucia1971, la data 2008-10-27 13:32:39Ira draga, mersi! Dar atunci "pertzovca" ce inseamna? Vezi ca nu stiu cum sa scriu din tastatura cu litere rusesti...
pertzovka= vodka cu piper

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 13:35:15la "beuturi" azi sugerez un vinisor bun dulceag adica din struguri culesi tarziu uleios si rozaliu la culoare....ce mai un zaibar in buna regula ....

daca e s-o dam pe tarii apai atunci mie imi place pt azi doar un coktail ...blody mary.....mmmmmmm

as vrea si eu un vinisor rozaliu...mmm! si sarmale din ale bune ca nu stiu cine te-a pus sa aduci vorba de mancare ca deja imi ploua in gura!
Lulli
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:37
luli draga.. eu nu am absolut nimic cu tine sau impotriva ta, intelegi? chiar din contra, mereu am sustinut ca esti f simpatica si stii bine asta..
daca m-a deranjat ceva a fost faptul ca ai decis sa te bagi intr-o discutie unde eram atacata f urat de 5 persoane, eu fiind una singura.. si nu faptul ca te-ai bagat m-a deranjat atat de tare, ci faptul ca mi-ai reprosat (tocmai mie, din toate) ca sunt aroganta fata de acele 5 nerusinate care au spus ce au spus referitor la mine, viata si casnicia mea. Niste minciuni ordinare spuse intr-un mod la fel de ordinar!! Era NORMAL sa ma apar, cred eu. Mai ales ca am venit cu dovezi incotestabile ca nu mint si ele nu au avut nici macar o mica proba palpabila ca sa demonstreze ca ce spuneau e real. Nu m-au scos din tarfa, inculta, proasta, mincinoasa, nefericita, incapabila, paduchioasa, parazit.. azi ma insela sotul, maine de fapt ma prindea el pe mine cu amantul in pat.. ba mai nou eram urata si invidioasa forumului! SI TOT EU AM GRESIT CA AM FOST AROGANTA??????

Tu si larisa ati facut acelasi lucru, ati venit sa comentati negativ niste lucruri de care pur si simplu nu aveati habar.. nu ma asteptam si din punctul meu de vedere a fost un cutit aruncat din spate, deoarece cu amandoua aveam o ,,relatie,, cat se poate de pasnica si amiabila.. cu mult mai activa decat ati avut vreodata cu wolfy sau mia (!!!), si consider ca a fost urat din partea voastra ce ati facut.. de altfel, singurele pers cu care m-am certat pe acest forum a fost MEREU numai acel grup.. asa ca, vazand cum ati procedat am decis ca nu am nevoie de astfel de persoane in lista mea de prieteni.. simplu.
Nici macar nu ti-am raspuns pe acel topic, deoarece mesajele mele erau strict pt ,,respectivele domnisoare,,. Si oricat am incercat sa ignor, mi-a fost greu deoarece ma urmareau pe orice topic.. inventand noi si noi usere care aveau o ora de activitate aici si sareau direct cu gura pe mine.. iar asta vreo 3 saptamani la rand.

asta a fost asa, ca sa te lamuresc.. ca vrei sau nu sa ai vreo tangenta cu mine.. e problema ta.

Postat pe 27 Octombrie 2008 13:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog frumos dati mi un vot 1 De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51
O mana de ajutor pt mine si una pt tine ! 8 De la: Dontyyy 8 Aprilie 2010 15:36
Dumnezeu ia in considerare...? 7 De la: Baiat_virgin 10 Mai 2012 17:42
poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34
Rasfat de femeie! 1 De la: mohoreaalina 13 Mai 2011 18:28