Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Pupici ptr Stef, cu mult drag si admiratie !!
edviga
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:34
De la: ginetta, la data 2008-10-27 15:25:40buna stef...e adevarat ca nu am mai intrat demult...iar astazi cand imi facui un pic de timp am avut o mare surpriza...si nu una placuta..cum i-am spus si ettei...imi este dor de zilele cand intram cu mare placere pe acest forum...cand nu erau atatea rautati si nu se spuneau atatea prostii si atatea aberatii...cand ne respectam si eram respectati...mi-e dor de cafeneaua veche...de prietenele noastre dragi pe care nu le-am mi vazut in ultimul timp...mi-e dor de discutiile noastre placute despre flori si bucatareala si despre copii...pentru ca in definitiv astea sunt unele dintre placerile si problemele noastre...fie ca suntem femei sau barbati...am ramas cu un gust amar....cand am vazut pana unde se poate ajunge...va pup si sa aveti o zi buna....

ginetta,HAREMU' s-a inmultit..!!

oameni de mare calitate umana,bat mereu la portile lui ,dupa cum ai vazut si azi cativa chiar pe topicul asta..
iar cei de calitate indoielnica,doua -trei persoane,au dezertat singure..
si se sbat pe forumul asta ,sub diverse usere,sa stirbeasca imaginea celor ce sunt si vin inca..!!
stim cu totii ca faci referire la francia..
ea si-a ales drumul,iar in sufletul (Haremul meu),nu mai are ce cauta..
ca si rebelll ,dealtfel..
sa-ti fie bine..!!

Postat pe 27 Octombrie 2008 15:35
De la: edviga, la data 2008-10-27 15:34:56Pupici ptr Stef, cu mult drag si admiratie !!

edviga este acel user,de care eram acuzat ca as fi eu..!!
te admir nespus de mult si admir inteligenta ta..,desi nu stiu absolut nimic despre tine..
nici macar de esti de sex masculin sau feminin..!!

Postat pe 27 Octombrie 2008 15:38
uite cum apar si dispar..pai cuucu...baauuuu.....

sulatane...pe unde umbli..

mai bem si noi ceva..mai papam..sau gata la dieta direct
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:42
mafia...,tocnmai a intrat pe usa iubita mea sotie !!
care iti transmite pupici dulci si multi

Postat pe 27 Octombrie 2008 15:46
De la: sheeva, la data 2008-10-27 15:33:51@AndreeaSorina

Pui la capac, pui la punga, pui la sticla, pui la cuptor toate astea poti sa le faci fara ulei, iar ca garnitura poti face niste legume inabusite sau fierte sau aruncate pur si simplu langa pui la cuptor.
Nu stiu, zic si eu...

mersik de idee. cred ca voi face pui la cuptor cu garnitura de legume! deja imi lasa gura apa... si mai e mult ...
betterrr
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:47
va pup pe toti si va doresc o zi faina in continuare
Malak
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:48
pfuuui gineta.... pe unde umbli mai draguta???
sti ceva mi-am amintit de mia mia ...aia micuta si cu gura mare din constanta... oare care mia stie cate ceva de ea???

geo tre sa stie doar sunt consateni sau con...oraseni acolo ce mama lu' peste prajit.

aaa uite andreea mi-a venit o idee de ce nu faci peste????
in loc de pui?
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:49
De la: stef80, la data 2008-10-27 15:46:56mafia...,tocnmai a intrat pe usa iubita mea sotie !!
care iti transmite pupici dulci si multi

pentru sotia ta minunata sultane....salutari si numai sanatate doresc....
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:49
eee sa e vad eu mafia cand o sa o vezi pe tantica in realitate ce o sa mai zici.....
ramai muta...o sa vezi tu....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:50
eu nu fac nici un fel de referire la nimeni....este problema ta ce ai tu cu ea si cu alte fete...nu inteleg de ce ai dat-o exemplu exact pe FRANCE...ce spun eu si ce intelegi tu...sa inteleg ca nu sunteti in relatii bune?..eu vorbeam de vivi..onnyta...deiuta...ema...e drept ca am lipsit mult si nu stiu ce s-a mai intamplat...
ginetta
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:51
Multumesc frumos, orice compliment din partea ta e o onoare,
sunt de sex feminin, (ca sa-ti raspund la intrebare ) si in ciuda faptului ca sunt veche pe site, nu comunic des (pe forum) pentru ca prefer sa las loc celor care au ceva esential de spus, si sa invat de la ei. insa voi fi mai activa pentru a nu se mai creea confuzii vis-a vis de identitatea mea;
altceva,... va pupic pe toti si sa aveti o zi minunata !! si o mica paranteza, probabil sunt mai ciudatzica din fire , nu ma judecati prea aspru ! pupici !!!!!!
edviga
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:51
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 15:50:21eee sa e vad eu mafia cand o sa o vezi pe tantica in realitate ce o sa mai zici.....
ramai muta...o sa vezi tu....

raman muta?????? pai si eu cum mai vorbesc....mai dandanel..tu vrei sa ma jupoi..vrei sa raman muta..hai mai zi ca te tin minte si atunci sa vezi cand dau ochii cu tine ce muta si jupuiala vezi tu
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:52
De la: edviga, la data 2008-10-27 15:51:25Multumesc frumos, orice compliment din partea ta e o onoare,
sunt de sex feminin, (ca sa-ti raspund la intrebare ) si in ciuda faptului ca sunt veche pe site, nu comunic des (pe forum) pentru ca prefer sa las loc celor care au ceva esential de spus, si sa invat de la ei. insa voi fi mai activa pentru a nu se mai creea confuzii vis-a vis de identitatea mea;
altceva,... va pupic pe toti si sa aveti o zi minunata !! si o mica paranteza, probabil sunt mai ciudatzica din fire , nu ma judecati prea aspru ! pupici !!!!!!

edviga..bine ai venit la cafeluta.....
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:53
multumesc frumos, mafia
edviga
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:56
iris..tragi chiulul azi..aaaaa...pai cum vine asta....

mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:56
De la: ginetta, la data 2008-10-27 15:51:10eu nu fac nici un fel de referire la nimeni....este problema ta ce ai tu cu ea si cu alte fete...nu inteleg de ce ai dat-o exemplu exact pe FRANCE...ce spun eu si ce intelegi tu...sa inteleg ca nu sunteti in relatii bune?..eu vorbeam de vivi..onnyta...deiuta...ema...e drept ca am lipsit mult si nu stiu ce s-a mai intamplat...

gineta eu aici sunt inca, onnyta am inteles ca e inca in trambaleala cu mutatul, vivi si-a sters contul si nu prea am inteles de ce...a avut loc o disputa referitoare la fetele care lucreaza la night chat ceva de genul anaphielle nici cu ea nu mai stiu ce e ca si ea si-a sters contul...si.... ,cat despre deiuta, mai bine nu ma exprim.
france la fel, prefer sa nu imi exprim parerile.

dar....eu am rezistat mai ceva ca altii cum ii explica cuiva aseara.
sunt o durere in posteriorul multora....mai rau e cand ma transform in hemoroizi sau in sfecla din posteriorul celor care ma calca pe bomburi.
ma enervez si eu si vorbesc urat dar pt mine kudiak a devenit un loc unde pot sa tin legatura cu cativa oameni deosebiti.
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:57
draga dandana... nu gatesc peste ca nu imi place pestele decat pe gratar in folie cu lamaie. ai mei sunt devoratori de peste dar mie nu imi place si cum e randul meu la bucatarie, o sa gatesc ceea ce imi place sa mananc, dar care poate fi consumat si de ei. e dificil sa gatesti pentru 3 pers care mananca de regim din diverse motive si una care poate manca in cant industriale fara sa pateasca ceva... eu am sa mai intreb diberse retete, ca sunt sigura ca aveti mai multa experienta ca mine.
va multumesc pt idei
betterrr
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:59
De la: edviga, la data 2008-10-27 15:51:25Multumesc frumos, orice compliment din partea ta e o onoare,

pai ... eu trebuie sa iti multumesc pt ca m-ai facut sa ma inrosesc ,nu am crezut ca cineva poate respecta ceea ce spun ,scriu. fara sa ma cunoasca personal.

inca o data multumesc pt ceea ce ai spus pe un alt topic si cum spune mafiuta , bien ai venit la cafenea.

cat despre ciudatenie...las' pe noi ca avem experienta cu ciudatii!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:00

ma bucur tare mult ca ramai printre noi..
si-ti multumesc pentru raspuns !!
acum poate nu voi mai fi acuzat, ca tot eu as fi edviga..!!
sunt mai mult decat onorat si bucuros sa te am in lista mea de prieteni !!

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:01
De la: AndreeaSorina, la data 2008-10-27 15:59:00draga dandana... nu gatesc peste ca nu imi place pestele decat pe gratar in folie cu lamaie. ai mei sunt devoratori de peste dar mie nu imi place si cum e randul meu la bucatarie, o sa gatesc ceea ce imi place sa mananc, dar care poate fi consumat si de ei. e dificil sa gatesti pentru 3 pers care mananca de regim din diverse motive si una care poate manca in cant industriale fara sa pateasca ceva... eu am sa mai intreb diberse retete, ca sunt sigura ca aveti mai multa experienta ca mine.
va multumesc pt idei
Mincarea chinezeasca iti place? Pui cu orez si kurry (condiment)? Se pune unt 20 de gr, prajesti un pic, apoi pui orez in apa cu kurry 2/1 si adauga pui, nu mesteca pina ce este gata ( nu o sa mai fie apa in orez)

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:04
consider ca oamenii se cunosc mai bine dupa scris, este exceptional cand un om se poate exprima in scris redand parerile lui si ajungand chiar sa se ... contureze in mod real; ptr mine nu e definitorie treaba asta, dar sustin ca cunosti omul dupa ceea ce scrie, exprima in scris, cu atat mai mult cu cat pe forum o facem in mod real, spunand ceea ce gandim fara vreo temere !!
edviga
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:06
@AndreeaSorina ma bucur daca te-am putut ajuta
sheeva
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:06
Eu sunt straina (din Ucraina) Ma chiama Irina. Imi pare bine de cunostinta-)

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:07
De la: edviga, la data 2008-10-27 16:06:09consider ca oamenii se cunosc mai bine dupa scris, este exceptional cand un om se poate exprima in scris redand parerile lui si ajungand chiar sa se ... contureze in mod real; ptr mine nu e definitorie treaba asta, dar sustin ca cunosti omul dupa ceea ce scrie, exprima in scris, cu atat mai mult cu cat pe forum o facem in mod real, spunand ceea ce gandim fara vreo temere !!

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:09
ginetta..,dupa cum vezi ti-a raspuns chiar ema iordanescu..!!

nasa mea onnyta ,este dar intra mai rar ,pentru ca tocmai se muta in alt oras..!!
vorbim pe telefoane.

viviana ,a disparut cam de multisor si imi este dor de ea !!

deiuta ,a avut ceva probleme in Harem si totodata a plecat in alta tara..

de france...,prefer sa ma abtin si eu !!
discut cu ea doar pe alte topicuri(pentru ca in cazul meu este (valabil spiritul de turma)..,asa cum spunea ea dimineata pe alt topic..

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:11
De la: AndreeaSorina, la data 2008-10-27 15:59:00draga dandana... nu gatesc peste ca nu imi place pestele decat pe gratar in folie cu lamaie. ai mei sunt devoratori de peste dar mie nu imi place si cum e randul meu la bucatarie, o sa gatesc ceea ce imi place sa mananc, dar care poate fi consumat si de ei. e dificil sa gatesti pentru 3 pers care mananca de regim din diverse motive si una care poate manca in cant industriale fara sa pateasca ceva... eu am sa mai intreb diberse retete, ca sunt sigura ca aveti mai multa experienta ca mine.
va multumesc pt idei

ioi andrea eu sunt o inventatoare in bucatarie.... adica nu prea tin eu de retete. la mine merge numai ce imi p[lace mie daca cei care vin la masa nu le place ce am gatit raman flamanzi.... desi pana acum nu s-a intamplat.
dar mi-ai dat o idee despre ce pap in seara asta. peste facut la cuptor .....

pui.... ...mie imi place numai prajit.... :(
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:19

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:20
mi-e somnic..ca nu am baut nimic...nu mi-ati dat voi cafeluta..si acum plec la nanica...vb mai pe seara ca la mine e inca dimineata

mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:24
poftim o Lavazza)

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrei independenta financiara? Aici gasesti raspunsul: 1 De la: catalyn_2792 12 Iulie 2011 00:21
KudiKa de azi sau cea de altadata? 61 De la: kudika421339 21 Decembrie 2011 13:38
IMPORTANT 37 De la: kudika_21148 14 Aprilie 2013 16:55
radiomedeea 1 De la: radiomedeea 27 Octombrie 2009 13:57
vreau sa cumpar un bichon de la un crescator 5 De la: perce_neige 24 Noiembrie 2010 18:56