Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: stef80, la data 2008-10-29 15:05:02wolfy...,poti sa ramai sa bem o cafeluta !!

poate chiar impreuna cu oana
dar ..,sa fie fara rautati
si inducita cu placere

Cafeluta da, dar afra oana!
beyonce_indragostita
Postat pe 29 Octombrie 2008 15:05
De la: sheeva, la data 2008-10-29 15:02:31Stef, daaaaaaaa pe mine nu m-ai salutat azi chiar deloc.
Sunt invizibila????????????????

vai de capul meu.....
sunteti multe si va salut si eu cum pot..!!
de multe ori ,pe toate odata !!!
stii ca nu am decat un deget

Postat pe 29 Octombrie 2008 15:07
De la: wolfy, la data 2008-10-29 15:05:49
De la: stef80, la data 2008-10-29 15:05:02wolfy...,poti sa ramai sa bem o cafeluta !!

poate chiar impreuna cu oana
dar ..,sa fie fara rautati
si inducita cu placere

Cafeluta da, dar afra oana!

poate totusi..,vei deveni mai buna printre MINUNI !!
SI AI SA RECUNOSTI ,CA ASA ESTE..

Postat pe 29 Octombrie 2008 15:10
De la: stef80, la data 2008-10-29 15:02:02
nu mai am cafea....
dar, iti ofer altceva
imi era dor de tine,Malak..,tie nu..?????

multam frumos stef
mie nu-mi era dor... de mine dar de tine sa stii ca-mi era
P.S. incepe sa ma lase si durerea de cap
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 15:31
helooo pt toata lumea.. vroiam sa va spun ca dimineata am inaintat plangerea la politie (despre care stiati). Am luat legatura si cu kudika, in cel mai serios mod.. iar ca urmare contul acelei nefericite a disparut. La fel cum au disparut si altele, daca ati fost atenti ati observat singurei..

plangerea mea a fost acceptata dupa ce s-au vizualizat, alaturi de mine, toate mesajele scrise pe acel topic.. contul de pe netlog a fost si el sters . La fel si alte conturi care au aparut pe diverse site-uri in numele meu.
primul user vizat a fost mia_bela..
sapt viitoare, luni dimineata am alta intalnire la politie, cand mi se vor da detalii si voi fi intrebata daca vreau sa merg in instanta.. la fel ma vor intreba daca fac plangere si impotriva altor useri.
pe aceasta cale te-as ruga wolfy draga sa incetezi cu toate aberatiile si obsesiile tale tale.. ar fi neplacut sa ajung si cu tine acolo dar crede-ma ca daca nu incetezi sa te bagi peste tot unde postez eu, am sa o fac. TOT ce ai scris a fost citit si (sincer acum), chiar si pe cei de acolo i-a iritat nesimtirea si aroganta de care dai dovada. Fara urma de ironie..
aberezi incontinuu..

cam atat vroiam sa stiti.. spor la cafelute in continuare..
va pup dulce pe toti!

Postat pe 29 Octombrie 2008 16:22
De la: oanna_81, la data 2008-10-29 16:22:06pe aceasta cale te-as ruga wolfy draga sa incetezi cu toate aberatiile si obsesiile tale tale.. ar fi neplacut sa ajung si cu tine acolo dar crede-ma ca daca nu incetezi sa te bagi peste tot unde postez eu, am sa o fac. TOT ce ai scris a fost citit si (sincer acum), chiar si pe cei de acolo i-a iritat nesimtirea si aroganta de care dai dovada. Fara urma de ironie.. aberezi incontinuu..
cam atat vroiam sa stiti.. spor la cafelute in continuare

va pup dulce pe toti!
Unde dracu sa ajungi tu cu mine? N-am intels, ma ameninti cu politia??? Pe mine? Fetita, revino-ti cat mai repede!!! Iti mai aduci aminte cand ma amenintai cu bataia? Iti mai aduci aminte cand ai spus ca ar trebui sa fiu arsa? Iti mai aduci aminte cand ma faceai zdreanta, panarama si altele de genul?
Si care ma rog sunt aberatiile pe care le-am scris? Nu ai spus tu ca am vorbit de casnicia ta? TU ai vorbit aberatii, nu eu.
Ei si scuza-ma, nu prea cred ca a deranjat pe nimeni "de pe-acolo" aroganta mea, ci prostia ta!
POsTEZ UNDE VREAU EU SI TU NU MA SANTAJEZI PE MINE CU NIMIC!!!! DATA VIITOARE CAND O SA MAI IMI ADRESEZI O INVIATIE DE GENUL ASTA O SA TE INVIT SI EU PE TINE SA TE DUCI DRACULUI!
Si intre noi fie vorba, nu cred ca vei putea sa dai de mia bella prin kudika, fiindca asta ar inseamna ca ei sa incalce legea, adica sa-ti dea ip-ul ei, dupa care ar trebui sa faci o alta serie de operatiuni ilegale. So give clever people a breaK!
beyonce_indragostita
Postat pe 29 Octombrie 2008 16:30
De la: oanna_81, la data 2008-10-29 16:22:06sapt viitoare, luni dimineata am alta intalnire la politie, cand mi se vor da detalii si voi fi intrebata daca vreau sa merg in instanta.. la fel ma vor intreba daca fac plangere si impotriva altor useri.

SE PARE CA NU TE-AI VINDECAT DE PROSTIE! TU VREI SA NE SPUI NOUA CA AI PRIMIT DATE PERSONALE DESPRE UTILIZATORI DE LA KUDIKA? SI VREI SA TE CREDEM?

DACA LEGEA AR FI PERMIS AS FI FACUT DE MULT TIMP PLAMGERE IMPOTRIVA TA:
De la: oanna_81, la data 2008-08-10 00:24:03 o sa-ti dea foc elevii aia la ore fato! si o sa stearga cu tine pe jos.

De la: oanna_81, la data 2008-08-10 00:24:03 Daaarrrr... stii care a fost greseala ta cea mai mare si cum am sa te descopar? Mi-ai spus la ce universitate esti si cu ce profesor lucrezi.. Ti-am spus ca am multe cunostinte, nu-i asa? Da.. ti-am spus. Si cu textele scrise de tine aici am sa aflu cine esti in realitate. pt ca m-as mira sa mai fie altcineva sa scrie ca tine, atat de prepotent si repetitiv.. hehe.. Si apoi sa te fereasca d-zeu.. ca in mare belea te-ai bagat. Sincer iti spun.

Iti suna cunoscut?
beyonce_indragostita
Postat pe 29 Octombrie 2008 16:37
eu ti-am spus cum stau lucrurile .. de aici incolo problema e a ta, daca o vrei.. fi gata sa-ti asumi consecintele.
si by the way.. mai intereseaza-te de legi, inainte sa-ti dai cu parerea.
exista legi pt defaimare si denigrare publica, furt de nume ( s-au gasit pozele mele si pe site-uri de lesbiene, printre altele).. iar pe mia-bela au incadrat-o la toate 3! in momentul in care decid sa o dau in judecata primesc ABSOLUT toate datele ei. Bineinteles.. ea va fi instiintata inainte.. si va avea posibilitatea sa se opreasca.Era sa uit.. chiar daca se opreste eu pot sa o dau in judecata .
Asa ca iti repet.. si numai de data asta pt ca ma plictisesti de moarte.. esti libera sa faci ce am facut si eu.. daca vor gasi de cuviinta sa-ti accepte plangerea, o vor face.. daca nu, vor rade de tine. ei uite.. mie mi-au acceptat-o.. asta inseamna ca nu m-am facut de ras absolut deloc. Din contra.. iar de tine au spus ca esti mega- enervanta. Si au ras copios cand au citit-o pe rebell.

deci.. intre noi fie vorba.. nu baga mana in foc.. s-ar putea sa-ti ramana acolo
daca chiar ai chef de asemenea activitati si nu intelegi odata pt totdeauna ca esti disperanta si agasanta.. keep on doing.

Postat pe 29 Octombrie 2008 16:46
celor din cafenea le cer scuze pt interventia asta.. dar a fost una minora, nu voi mai aduce acest subiect aici.. de fapt nicaieri pe forum.
va pup

Postat pe 29 Octombrie 2008 16:48
se accepta..
asa sa fie

Postat pe 29 Octombrie 2008 17:18
doamne unde s-a ajuns! nu am avut nici o treaba cu nici una dintre voi fetelor dar ati exagerat rau de tot! voi sinteti constiente ca e doar un site? adica o chestie virtuala??? va comportati ca si cum totul s-ar intampla in viata reala! ma scarbeste din ce in ce mai mult situl asta.

Postat pe 29 Octombrie 2008 17:23
am adus prajiturici pt toata lumea,ca sa ne mai "indulcim" putin
glitter-graphics.com
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 17:28
ce bune sunt,mai ales ca-s de la tine..

Postat pe 29 Octombrie 2008 17:34
stef .adevarul e ca-mi place foarte mult sa fac praji da' mai mult imi place sa le pap si dupa cum am zis,poate prajiturelele mele vor mai indulci putin atmosfera pe aici
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 17:39
In rest, nu cred ca ar trebui sa mai imi adresezi vreoadata vreun cuvant. Nu de alta, dar eu nu vorbesc cu cei lipsiti de inteligenta, si doar stii ca tu singura te-ai categorisit drept "proasta". S-au amuzat tare cei de la kudika pe faza asta, nu?
beyonce_indragostita
Postat pe 29 Octombrie 2008 17:41
wolfy...

ma retrag in acest moment de pe forum
voi ramane doar pe HAREM si fac asta numai pentru acei oameni MINUNATI, ce i-am cunoscut aici

este PROTESTUL meu..,fata de raspunsul tau, la solicitarile celor de aici ..
SA VA FIE BINE, TUTUROR !!!

multumesc Malak !!

Postat pe 29 Octombrie 2008 17:48
scuzele mele WOLFY ... dar esti lipsita de bun simt...mai si spui ca tu nu vorbesti cu cei lipsiti de inteligenta....dovada o dai si tu ca nu o ai..inteligenta iti lipseste....abia asteptai sa apara cineva cu un argument ca sa poti sa " ranesti " lumea prin cuvintele tale...ai chef de cearta ok..cum i-m mai spus si lui kathara ca am sa deschid un topic special si am sa-l fac special pentru amandoua ..acolo puteti sa va varsati veninul ca mult aveti..paraca a-ti fii surori....

iti place sa fii rugata de oameniia cestia sa termini cu discutia asta aici??? a-ti bagat o gramada de lume in discutiile voastre care nu aveau nici o vina...

ma intreb Doamne de unde atata rautate in oameni...si aici virtuali....??? ce sa mai spun de viata reala???? oare voi aveti prieteni..???? sau traiti doar din ura si nu este nici unul de nasul vostru la cata inteligenta spuneti ca aveti?????

eu zic ca-i cazul sa incetezi si nu ma rog de tine....sper macar sa ai bun simt in tine....oare????
mafia_nrr1
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:11
Helou....m-am intors de la tara
Ahh! O gura de aer curat...recomand tuturor

Postat pe 29 Octombrie 2008 18:13
ma intrebam eu pe unde umbli crista....
buna seara la toata lumea fetele.....
imi cer scuze pt absenteism dar.... la munca ... se pare ca nu se aude de criza economica ..
de-te strechea in romani ....cu electronicele lor cu tot.

asa acu care da si mie o cafea?????

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:26
ema ,uite de la mine o cafea si o tigara
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:30
ema dau eu o cafea..ca si asa stau la munca pina miine..
de fumat nu e voie...
ma duc la citit..
va pup
alinadanielalazar
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:33
si ceva muzica de relaxare

Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:40
lorena mckemnitt???
irish music ceva???
da un irish cofee care bea cu mine??????

fetele multumesc mult de tot ....
mai am ceva hartogaraie si termin......

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:42
nu ma lasa sa postez clipu' asa ca o sa postez linku' http://www.youtube.com/watch?v=T9KcfTnL0dw
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:43
Dandanao, ti-o dau eu! Si cafeaua si si pe lorena ca e pretena cu al meu...
Si Malak, sa stii ca ep tine-s suparata tare rau! Pai tu vorbesti de funie in casa spanzuratului? adu draga mea prajiturile alea delicioase dimineata cand pot sa mananc si eu, nu seara cand salivez degeaba din cauza lor...
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:45
patroana de cafenea.... piciulica ce mai face e ok?????

si multumesc tare mult .... tocmai ascultam niste melodii ale lorenei care sunt ... balsam pt sufletelul meu nu ca as avea ceva.... dar sunt excelente si mai plac si altora......

vreau si eu prijiturele ..am o prijiturica magura cu mine si o impart cu voi cu toate chiar daca ne ajunge numai cate o faramita...sa ne indulcim seara ..e ook.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:47
Lucia nu mai fac .iti pastrez si tie pt maine dimi pana una alta ziceam sa mai indulcim/incalzim atmosfera ca nu degeaba-s eu ingeras
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:50
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-29 18:42:09lorena mckemnitt???
irish music ceva???
da un irish cofee care bea cu mine??????
fetele multumesc mult de tot ....
mai am ceva hartogaraie si termin......

De la: Malak, la data 2008-10-29 17:28:10am adus prajiturici pt toata lumea,ca sa ne mai "indulcim" putin

unde sunt astea? Ati mancat tot
Full_Metal_Jacket
Piciulica e ok. A prins patima dansului si acuma ma pune sa-i pun muzica la radio. iar cand se plictiseste de dansat in bucatarie, vine la tac'su la calc si ii comanda ce melodii sa-i puna. De preferat Akon, "Smack that"...
Lucia1971
@ bestdevilinside n-am mancat tot,sunt destule pt toata lumea
@ ema chris spheeris cum ti se pare?
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
set cadou 3 produse clarins 1 De la: ocaziebuna 23 Noiembrie 2010 08:31
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35
un capuccino nu v-ar interesa? 40 De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34
DE MARTISOR !!! 2 De la: soraderazboi 1 Martie 2010 14:04
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05