Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: bestdevilinside, la data 2008-10-29 18:50:20
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-29 18:42:09lorena mckemnitt???
irish music ceva???
da un irish cofee care bea cu mine??????
fetele multumesc mult de tot ....
mai am ceva hartogaraie si termin......

De la: Malak, la data 2008-10-29 17:28:10am adus prajiturici pt toata lumea,ca sa ne mai "indulcim" putin

unde sunt astea? Ati mancat tot

dracusor.... daca vrei sa le impartim virtual cu cea mai mare placere.... daca vrei real...atunci da o fuga la brasov.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:52
Kathara, am o intrebare la tine pe care voiam sa ti-o pun de doua zile. Se poate?
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:54
De la: oanna_81, la data 2008-10-29 16:46:59eu ti-am spus cum stau lucrurile .. de aici incolo problema e a ta, daca o vrei.. fi gata sa-ti asumi consecintele.
si by the way.. mai intereseaza-te de legi, inainte sa-ti dai cu parerea.
exista legi pt defaimare si denigrare publica, furt de nume ( s-au gasit pozele mele si pe site-uri de lesbiene, printre altele).. iar pe mia-bela au incadrat-o la toate 3! in momentul in care decid sa o dau in judecata primesc ABSOLUT toate datele ei. Bineinteles.. ea va fi instiintata inainte.. si va avea posibilitatea sa se opreasca.Era sa uit.. chiar daca se opreste eu pot sa o dau in judecata .
Asa ca iti repet.. si numai de data asta pt ca ma plictisesti de moarte.. esti libera sa faci ce am facut si eu.. daca vor gasi de cuviinta sa-ti accepte plangerea, o vor face.. daca nu, vor rade de tine. ei uite.. mie mi-au acceptat-o.. asta inseamna ca nu m-am facut de ras absolut deloc. Din contra.. iar de tine au spus ca esti mega- enervanta. Si au ras copios cand au citit-o pe rebell.

deci.. intre noi fie vorba.. nu baga mana in foc.. s-ar putea sa-ti ramana acolo
daca chiar ai chef de asemenea activitati si nu intelegi odata pt totdeauna ca esti disperanta si agasanta.. keep on doing.

Hai ca esti proasta. Am mai fost si noi printr-o sectie de politie, daca tu chiar crezi ca noi te credem ca a stat cineva sa iti citeasca aberatiile, think again! Sa nu imi zici mie ca Elmasri a disparut tot datorita tie! Give me a break, toto ce s-a facut astazi pe forum mi se datoreaza desi mia_bela a fost victima colaterala. Dar la cat de mitomana esti nu ma mai mira nimic!
Kathara
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:55
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-29 18:52:11
De la: bestdevilinside, la data 2008-10-29 18:50:20
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-29 18:42:09lorena mckemnitt???
irish music ceva???
da un irish cofee care bea cu mine??????
fetele multumesc mult de tot ....
mai am ceva hartogaraie si termin......

De la: Malak, la data 2008-10-29 17:28:10am adus prajiturici pt toata lumea,ca sa ne mai "indulcim" putin

unde sunt astea? Ati mancat tot

dracusor.... daca vrei sa le impartim virtual cu cea mai mare placere.... daca vrei real...atunci da o fuga la brasov.....

nu imi intra musica de trei ori am tot modificat.
frankfurt nu merge?

Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:55
De la: Lucia1971, la data 2008-10-29 18:54:53Kathara, am o intrebare la tine pe care voiam sa ti-o pun de doua zile. Se poate?

Te ascult. Nu, nu sunt eu fata de la avatar daca asta era, e o actrita Mila Kunis.
Kathara
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:56
De la: Malak, la data 2008-10-29 18:51:50@ bestdevilinside n-am mancat tot,sunt destule pt toata lumea

as dori cateva din placintele cu branza sarata

Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:58
Nu, iubita, alta-i intrebarea. Esti cumva fan Ionel Teodoreanu? Sau ai citit "Lorelei" din intamplare?
Lucia1971
buna seara fetelor ...imi da si mie cineva un ceiut si o tigara ca e taaare frig multam sultane pt primire

De la mine un ceiut pentru Ranyaa! Cu sau fara lamaie? Lapte? Zahar?
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:59
De la: stef80, la data 2008-10-29 13:37:56au facut-o si altii..:)

Ma adresez administratorilor Kudika. Este jalnic ce se intampla pe acest site Kudika, nu exista moderatori oare sa poata linisti lucrurile si aici ma refer la sute de usere false si conturi facute si refacute. Oare nu se poate bloca un user dar sa fie blocat pe Ip...precum mia_bela..
care au murdarit tot siteul Kudika cu injurii si jigniri pe care nu si le poate imagina un om.????.aici sunt implicati usere si oameni nevinovati, jigniti si injurati mai ca la usa cortului fara nici un motiv. Va rog din suflet luati masuri, acest site Kudika nu este vizualizat numai in Romania..ci in toate partile Globului si pacat sa se considere un site fara scrupule si fara moderatori, sunt subiecte importante si interesante dar pentru ca esxista aceste usere rau facatoare nu se mai posteaza, oare nu se vede cata lume nu mai intra pe Kudika si cati au renuntat la conturi doar din cauza ca sunt deschise subiecte doar pentru jigniri si injurii?? Sincer m-ar bucura daca a-ti lua masuri deoarece ce se intampla aici este jalnic si de plans. Va multumes anticipat pentru atentia acordata si daca se poate sa primesc si un raspuns chiar v-as multumi tare mult. Succes si numai bine.
Cu mult respect
user name ....

se pare ,ca scrisorile au avut efectul scontat

vom vedea...

Postat pe 29 Octombrie 2008 19:00
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-29 18:47:15patroana de cafenea.... piciulica ce mai face e ok?????

si multumesc tare mult .... tocmai ascultam niste melodii ale lorenei care sunt ... balsam pt sufletelul meu nu ca as avea ceva.... dar sunt excelente si mai plac si altora......

vreau si eu prijiturele ..am o prijiturica magura cu mine si o impart cu voi cu toate chiar daca ne ajunge numai cate o faramita...sa ne indulcim seara ..e ook.....

ce-i prajitura magura? o iau si pe aia, dar vreau sa stiu ce este
nu pot sa bag musica de nici un fel
Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:01
pentru Ranyaa

Lucia1971
De la: Lucia1971, la data 2008-10-29 18:58:33Nu, iubita, alta-i intrebarea. Esti cumva fan Ionel Teodoreanu? Sau ai citit "Lorelei" din intamplare?

Nu sunt fan Ionel Teodoreanul, dar evident ca asta fiindu-mi meseria i-am citi cartile. Te referi la comentariul la poza lui luli?
Kathara
Lucia multam fain cu zahar si putina lamaie saru'mana

Postat pe 29 Octombrie 2008 19:03
Exact! Si te-am intrebat asta pentru ca in momentul in care am citit comentariul, m-a pufnit rasul. Pentru ca exact la asta m-am gandit si eu la inceput si chiar am intrebat-o daca acel Luli vine de la ...Luli boy... Bine, recunosc, eu l-am iubit intotdeauna pe IT, doar ca acum nu mai pun mana pe cartile lui din motive oarecum personale...
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:04
dragele mele, cu regret trebuie sa va las acuma ca am o tzara de treaba de facut... Maine ma duc la o sindrofie si trebuie sa-mi fac manichiura si pedichiura... Nu va ganditi la cine stie ce ca nu e cazul. Isi sarbatoreste soacra-mea pensionarea si musai musai sa fie acolo si preaiubita nora cu fi-su. Asta am zis-o serios!
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:11
De la: Kathara, la data 2008-10-29 19:00:13
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-29 18:11:33scuzele mele WOLFY ... dar esti lipsita de bun simt...mai si spui ca tu nu vorbesti cu cei lipsiti de inteligenta....dovada o dai si tu ca nu o ai..inteligenta iti lipseste....abia asteptai sa apara cineva cu un argument ca sa poti sa " ranesti " lumea prin cuvintele tale...ai chef de cearta ok..cum i-m mai spus si lui kathara ca am sa deschid un topic special si am sa-l fac special pentru amandoua ..acolo puteti sa va varsati veninul ca mult aveti..paraca a-ti fii surori....

iti place sa fii rugata de oameniia cestia sa termini cu discutia asta aici??? a-ti bagat o gramada de lume in discutiile voastre care nu aveau nici o vina...

ma intreb Doamne de unde atata rautate in oameni...si aici virtuali....??? ce sa mai spun de viata reala???? oare voi aveti prieteni..???? sau traiti doar din ura si nu este nici unul de nasul vostru la cata inteligenta spuneti ca aveti?????

eu zic ca-i cazul sa incetezi si nu ma rog de tine....sper macar sa ai bun simt in tine....oare????

Mafia, daca oana reusea sa nu mai minta in halul asta nu exista nicio problema, dar atata grandomanie si mitomanie mai rar. Stiu foarte clar cui se datoreaza stergerea unor subiecte si a unor utilizatori si ma everveaza sa vad pe cineva mintind si amanintand in halul asta.

nu ai cum sa stii datorita cui se sterg subiecte sau utilizatori...dar daca ai ceva de spus cred ca este bine sa o spui pe alt topic...nu aici.cat despre grandomanie ...No comment..ma abtin sa mai spun ceva...inainte de a dedica un topic special pentru toti ce vor sa se certe sau jigneasca....ca deja mai toate subiectele sunt pline de injuraturi...mai deschideti si voi ochii...si lasati alta lume sa fie relaxata nu sa citeasca mereu peste tot toate balivernele voastre ca pana la urma nu intereseaza pe nimeni...de x si y ....
mafia_nrr1
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:14
Mafia, ai de la mine inmultiti cu 100. Pentru ca esti cea care a atins pagina 100! de aia nu puteam sa ies. Asteptam sa sarbatorim asta!
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:17
Mafiuto,hai la cafea....dar in alta parte,ok?
andreea1976
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:17
De la: Lucia1971, la data 2008-10-29 19:17:34Mafia, ai de la mine inmultiti cu 100. Pentru ca esti cea care a atins pagina 100! de aia nu puteam sa ies. Asteptam sa sarbatorim asta!

lucia...
mafia_nrr1
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:19
In general nu am cum sti datorita cui se sterga numite subiecte, dar in cazul acesta stiu foarte clar. Singurl motiv pentru care ii dau replicaoanei pe acest topic este pentru ca ea l-a deschis aici, deci pisica nu se afla in ograda mea. Anunt-o, deci, pe oana, ca nu ne intereseaza sa-i citim balivernele, ca nici pe noi nu ne intereseaza daca vrei pace pe subiect. Daca in schimb tolerati pe cineva care face acuzatii nefondate la dresa unor persoana absente ...
Kathara
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:21
Nu vrea nicicum sa vina tortul asta Si era de ciocolataaaaaaaaaaaaa!!!
Da' dau cu tot dragul! La toata lumea!
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:23
Acuma chiar ca ies. Mai bine ma duc si-mi fac manichiura. Pupici multi si calzi tuturor!
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:26
ah. un irish coffee suna bine

dar, ce-ati facut fratilor intre timp, ati stricat si cafeneaua asta????

nu-mi ajunge ca nu pot sa misc mouse-ul pe pagina ca-mi apar in ochi tot felul de reclame aiurea, mai e si spam de la alti useri

Postat pe 29 Octombrie 2008 19:28
Care fata are chef sa mai rada putin de zodii
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20716/compatibilitate-fecioara-pesti.html
Hai cine ma ajuta si pe mine putin la a face un pic misto ca mie urat de una singura

Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:29
De la: bestdevilinside, la data 2008-10-29 19:29:02Care fata are chef sa mai rada putin de zodii
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20716/compatibilitate-fecioara-pesti.html
Hai cine ma ajuta si pe mine putin la a face un pic misto ca mie urat de una singura

sunt acolo...
Lucia1971
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:32
De la: Lucia1971, la data 2008-10-29 19:32:30
De la: bestdevilinside, la data 2008-10-29 19:29:02Care fata are chef sa mai rada putin de zodii

sunt acolo...

pacat ca nu este online Aia viseaza relatia, ca eu nu inteleg ce vrea

Sunt curioasa daca poti baga un clip muzical. la mine nu mai merge

Nici poze nu merg.
Numai la mine sau si la voi?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:45
nici la mine nu mai merge si parca am vazut ca si Lucia se "plangea" de acelasi lucru
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 20:09
De la: Malak, la data 2008-10-29 20:09:26nici la mine nu mai merge si parca am vazut ca si Lucia se "plangea" de acelasi lucru

Am impresia ca au pus filtru

Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Octombrie 2008 20:16
no,a mai facut faze d-astea si apoi si-a revenit,parca
Malak
Postat pe 29 Octombrie 2008 20:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? 2 De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48
Salutare! 27 De la: kentfarafiltru 7 Noiembrie 2009 10:41
Care este melodia zilei tale de nastere? 6 De la: battleofwits 10 Decembrie 2010 10:14
Cafenea de vara 349 De la: caty31 4 Mai 2010 10:48
paypal 3 De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37