Setari Cookie-uri

relatia profesor-elev

M-ai facut sa rad! Asta inseamna ca toate femeile singure trebuie sa se masturbeze pana isi gasesc pe cineva? Metoda asta trebuie sa o adopte si o femeie care e divortata dar care vrea totusi sa isi refaca viata? Ar fi vai de incheieturile mainilor noastre. Nu ma folosesc de nimeni pe post de vibrator, nu sunt chiar asa egoista, si el se simte bine ca altfel m-ar refuza, interesul este de ambele parti.
Pentru mamicile cu copii la scoala: decat sa stati sa va faceti tot felul de ganduri care va nelinistesc eu cred ca cel mai bine este sa vorbiti cu copiii vostri despre situatiile de acest gen, care sunt periculoase daca nu sunt de comun acord. Se pot ajunge la situatii tragice (a se vedea cazul baiatului care s-a aruncat de la balcon din cauza relatiei cu profesoara de limba romana, plus alte cazuri pe care le vedem la televizor despre fete tinere care se sinucid si nu stie nimeni de ce. S-a gandit cineva ca ar putea fi si din aceasta cauza? Se pot indragosti de un profesor, sau vreun babalac le face avansuri, sunt timide, le este rusine de ce li se intampla, le este frica sa vorbeaca cu cineva despre asta s.a.m.d).Din discutiile cu copiii vostri va veti da seama ca se intampla ceva si veti putea actiona in timp util.
Eu sunt o fire mai puternica si nu ma las invinsa usor, am puterea sa trec peste multe lucruri, sa le gandesc la rece. Asa ar trebui sa fiti si voi, nu trebuie sa va mai mirati de nimic in ziua de azi, sa ganditi la rece situatiile care vi se par oripilante si sa gasiti imediat o solutie pentru a le rezolva.
In ceea ce priveste viata mea personala, cu bune si cu rele, doar fortele supreme au voie sa ma judece, nu oamenii, semenii mei.
cnmoha86
Postat pe 13 Octombrie 2008 01:28
pt Georgia99 :ai si tu dreptate...nu trebuie sa punem toate relatiile ku profesori si elevi in akelasi oala...se mai intampla si ku sfarsit tragik..dar kum si relatiile normale au sfarsituri tragike..(unele) e evident k si astea ku profi sa se mai intample asa...nu?
kharon
Postat pe 13 Octombrie 2008 01:35
lasati-ma sa va spun si eu povestea cu proful meu:

si mie mi s-a intamplat ca profesorul meu de pictura sa se indragosteasca de mine.
lil_devil
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:01
lasati-ma sa va spun si eu povestea cu proful meu:

si mie mi s-a intamplat ca profesorul meu de pictura sa se indragosteasca de mine.
lil_devil
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:02
Ai putea sa ne spui cum a inceput si cum s-a terminat?
cnmoha86
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:04
Scuze! Am vazut doar prima parte.
cnmoha86
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:09
De la: cnmoha86, la data 2008-10-13 02:04:35Ai putea sa ne spui cum a inceput si cum s-a terminat?

sa sti ca am povestit pe scurt cat am putut....
Si sa stii ca povestea nu mai e poveste daca te rezumi sa spui doar incipitul si finalul.Cuprinsul si intriga face totul...si nu prea pot deobicei sa sar peste ele cand e vb de a povestii ceva.
lil_devil
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:13
Ok! Important este ca s-a inteles ce ai vrut sa spui. Noapte buna! Eu ma duc la nani.
cnmoha86
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:16
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-15 12:59:05ce credeti despre relatiile intime profesor-elev?nu de alta,dar fetita mea este si ea eleva si tot vazind si auzind atitea stau si ma intreb daca nu ar trebui sa fim mai ateneti la acest capitol!e clar ca nu putem generaliza subiectul dar am curiozitatea daca voi aveti o experienta de genul acesta!

si ca sa raspund la intrebarea ta:

Acum depinde si de fata, Unele se maturizeaza mai devreme din punct de vedere sexual,insa nu neaparat si psihic,...si sunt predispuse la astfel de relatii fara sa se gandeasca la partile negative care ar putea sa apara.
Eu una sunt o fire copilaroasa dar totusi rationala si nu m-au impresionat "avansurile" profului meu,si nu m-a incantat sa am vreo relatie secreta cu el.
Dar nu toate suntem la fel,unora le place sa se fie bagate in seama mai mult decat trebuie de catre "superiorii"lor...asta le face sa se simta mai importante pesemne.
Eu nu sunt de acord cu astfel de relatii pt ca deobicei nu cred ca e o iubire adevarata intre cei doi....si se termina prost.
NUMAI IN TELENOVELE TOTUL PARE FRUMOS.
lil_devil
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:29
De la: cnmoha86, la data 2008-09-17 01:44:47Sunt relatii ok, cat timp nu intervin sentimentele, santajul si exista acordul ambelor parti. Daca e vorba doar de atractie fizica...pana la urma suntem oameni cu totii...

EU NU CONCEP O RELATIE FARA IUBIRE ...In viata nu este de ajuns doar sa te satisfaci fizic,ca daca ar fi asa, am fi si noi ca animalele....
sa ai o relatie doar ca sa faci sex,pt ca asa iti cere instinctul?Neeee,la mine nu merge...eu nu vreau sa fiu satisfacuta doar fizic.Vreau sa fiu satisfacuta si psihic(adica sa fiu impacata cu gandul ca indiferent daca ma voi despartii de el,ma va tine minte,si ca stie ca nu sunt o "capra"),si sufleteste sa stiu ca ma iubeste si sa stie ca si eu il iubesc.

Vorbesc poate ca din basme...dar,"parerea mea"!!!!
lil_devil
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:53
lil_devil
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:53
si-acu mi-aduc aminte ca in liceu jumatate de fete din clasa erau indragostite de dirigintele nostru

in ceea ce priveste acest tip de relatii...sunt ok pana la anumite limite...diferenta de varsta sa nu fie prea mare, sa nu degenereze o relatie din santaj ci din niscaiva sentimente, sa nu fie unul din ei casatorit...dar nu putem cataloga toate relatiile profesor/elev ca fiind dezastruoase...cum a mai sups cineva, relatii normale se termina dezastruos...la un moment dat am fost si eu tentata...in facultate...norok ca nu-mi era mie profesor si mai mare norok ca m-am oprit la timp...

Postat pe 13 Octombrie 2008 12:08
Ahaaaa...eu credeam ca vb despre cum se inteleg profii cu elevii in ziua de azi nu despre..iubire & sex intre elev si profesor.
In general m-am inteles ok cu toti profii..dar n-am ajuns cu nicunul la asa ceva..poate pt ca am avut mai multe profe,maritate

Am avut un prof,avea 23 de ani si ieseam cu el la biliard,prin oras(nu doar eu),vb cu el pe mess.. stiu ca la un momentdat l-am intrebat la scoala in gluma daca ma ia de nevasta..(eram un cerc mai restrans,evident ca nu l-am intrebat de fata cu directoarea)atunci m-a intrebat el de vreo 3 ori ce am vrut sa spun cu treaba aia..i-am spus ca faceam misto cu fetele de o treaba de genul si atunci a trecut el pe acolo de l-am intrebat asta..a inteles si am continuat sa glumim..imi spunea nevasta :) La bal prin a 12 a stateam cu el la masa si imi dadea sa beau,era super tipul. Dar nu s-a dat o clipa la mine sau la una dintre colegele mele

Am mai avut un prof care ne dadea nr de telefon sa iesim in oras..de fiecare data cand ne intalneam cu el pe strada se oprea si vb frumos cu noi..nici macar nu ne studia sanii sau fundul

Deci nu stiu ce sa zic..eu n-am intalnit asa ceva..
Eu am avut numai profi tineri cu care m-am inteles bine..ne-am inteles toti bine cu ei.
Daca ar veni vb despre alta relatie intre prof si elev.. Cred ca nici aia in care elevul face ce vrea din prof nu e chiar...cool.
fluturas_
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:08
De la: oktober, la data 2008-10-12 22:47:39am si eu o fetita, si ma gandesc cu groaza cate i se pot intampla...

ROBERTA_BRUNI
Postat pe 13 Octombrie 2008 22:13

Postat pe 13 Octombrie 2008 22:16
Sigur, comunicarea cu copilul tau este ft importanta, asa am fost crescuta si eu, in mod special cu mama comunicam, si totusi...unele lucruri nu am putut sa i le spun...acum se poate veni cu argumente ca, defapt nu am comunicat atat de bine precum credeam...nu vreau sa fiu rea, dar cine nu are copii, nu intelege, teoria este atat de frumoasa si de simpla...sufletul meu de mama tremura la gandul sa nu i se intample ceva, oricand, oriunde , mi-as dori sa-mi pot feri copii de rautatea lumii (am si un baietel)...da, sa vina sa-mi spuna daca profu se da la ea, daca este indragostita de prof, dar prefer sa nu se ajunga acolo...nu imi cresc copii sub un clopot de sticla, dimpotriva, asta nu inseamna ca nu am ganduri in fiecare zi cand pleaca la scoala, sau chiar cu fetele la joaca...da, a venit si mi-a spus cand un nenea a tras-o de fustita pe strada, cand un baiat a pupat-o in curtea scolii...

Postat pe 13 Octombrie 2008 22:25
De la: helloyoana10, la data 2008-10-13 02:29:47
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-15 12:59:05ce credeti despre relatiile intime profesor-elev?nu de alta,dar fetita mea este si ea eleva si tot vazind si auzind atitea stau si ma intreb daca nu ar trebui sa fim mai ateneti la acest capitol!e clar ca nu putem generaliza subiectul dar am curiozitatea daca voi aveti o experienta de genul acesta!

si ca sa raspund la intrebarea ta:

Acum depinde si de fata, Unele se maturizeaza mai devreme din punct de vedere sexual,insa nu neaparat si psihic,...si sunt predispuse la astfel de relatii fara sa se gandeasca la partile negative care ar putea sa apara.
Eu una sunt o fire copilaroasa dar totusi rationala si nu m-au impresionat "avansurile" profului meu,si nu m-a incantat sa am vreo relatie secreta cu el.
Dar nu toate suntem la fel,unora le place sa se fie bagate in seama mai mult decat trebuie de catre "superiorii"lor...asta le face sa se simta mai importante pesemne.
Eu nu sunt de acord cu astfel de relatii pt ca deobicei nu cred ca e o iubire adevarata intre cei doi....si se termina prost.
NUMAI IN TELENOVELE TOTUL PARE FRUMOS.

imi place raspunsul tau !mai mult,ai si foarte mare dreptate!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 13 Octombrie 2008 23:00
De la: cnmoha86, la data 2008-10-13 01:28:57 M-ai facut sa rad! Asta inseamna ca toate femeile singure trebuie sa se masturbeze pana isi gasesc pe cineva? Metoda asta trebuie sa o adopte si o femeie care e divortata dar care vrea totusi sa isi refaca viata? Ar fi vai de incheieturile mainilor noastre. Nu ma folosesc de nimeni pe post de vibrator, nu sunt chiar asa egoista, si el se simte bine ca altfel m-ar refuza, interesul este de ambele parti.
Pentru mamicile cu copii la scoala: decat sa stati sa va faceti tot felul de ganduri care va nelinistesc eu cred ca cel mai bine este sa vorbiti cu copiii vostri despre situatiile de acest gen, care sunt periculoase daca nu sunt de comun acord. Se pot ajunge la situatii tragice (a se vedea cazul baiatului care s-a aruncat de la balcon din cauza relatiei cu profesoara de limba romana, plus alte cazuri pe care le vedem la televizor despre fete tinere care se sinucid si nu stie nimeni de ce. S-a gandit cineva ca ar putea fi si din aceasta cauza? Se pot indragosti de un profesor, sau vreun babalac le face avansuri, sunt timide, le este rusine de ce li se intampla, le este frica sa vorbeaca cu cineva despre asta s.a.m.d).Din discutiile cu copiii vostri va veti da seama ca se intampla ceva si veti putea actiona in timp util.
Eu sunt o fire mai puternica si nu ma las invinsa usor, am puterea sa trec peste multe lucruri, sa le gandesc la rece. Asa ar trebui sa fiti si voi, nu trebuie sa va mai mirati de nimic in ziua de azi, sa ganditi la rece situatiile care vi se par oripilante si sa gasiti imediat o solutie pentru a le rezolva.
In ceea ce priveste viata mea personala, cu bune si cu rele, doar fortele supreme au voie sa ma judece, nu oamenii, semenii mei.

hei you,crezi ca eu am deschis discutia vis-a-vis de niste "femei singure"?!!!vorbeam de o relatie profesor- elev,elev care este minor(pina in 18 ani)! citi ani ai oare incit sa ne dai sfaturi?!nu ca nu as accepta asta de la un copil dar copilul respectiv trebuie sa fie ceva de genul tipei care ne-a spus povestea ei,cea cu proful de desen! do you understand baby?!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 13 Octombrie 2008 23:08
De la: fluturas_, la data 2008-10-13 13:08:00Ahaaaa...eu credeam ca vb despre cum se inteleg profii cu elevii in ziua de azi nu despre..iubire & sex intre elev si profesor.
In general m-am inteles ok cu toti profii..dar n-am ajuns cu nicunul la asa ceva..poate pt ca am avut mai multe profe,maritate

Am avut un prof,avea 23 de ani si ieseam cu el la biliard,prin oras(nu doar eu),vb cu el pe mess.. stiu ca la un momentdat l-am intrebat la scoala in gluma daca ma ia de nevasta..(eram un cerc mai restrans,evident ca nu l-am intrebat de fata cu directoarea)atunci m-a intrebat el de vreo 3 ori ce am vrut sa spun cu treaba aia..i-am spus ca faceam misto cu fetele de o treaba de genul si atunci a trecut el pe acolo de l-am intrebat asta..a inteles si am continuat sa glumim..imi spunea nevasta :) La bal prin a 12 a stateam cu el la masa si imi dadea sa beau,era super tipul. Dar nu s-a dat o clipa la mine sau la una dintre colegele mele

Am mai avut un prof care ne dadea nr de telefon sa iesim in oras..de fiecare data cand ne intalneam cu el pe strada se oprea si vb frumos cu noi..nici macar nu ne studia sanii sau fundul

Deci nu stiu ce sa zic..eu n-am intalnit asa ceva..
Eu am avut numai profi tineri cu care m-am inteles bine..ne-am inteles toti bine cu ei.
Daca ar veni vb despre alta relatie intre prof si elev.. Cred ca nici aia in care elevul face ce vrea din prof nu e chiar...cool.

esti bruneta cu adevarat!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 13 Octombrie 2008 23:10
ROBERTA BRUNI, am vazut ca ai o curiozitate in legatura cu varsta mea, am 22 de ani. Ce nu inteleg eu in schimb, la majoritatea celor care au dezaprobat ideea mea, este ca nu vreti sa acceptati cazul meu, am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna. Vad ca in continuare se accepta povesti care nu s-au concretizat cu nimic.

Intrebarea ta a fost simpla: "ce credeti despre relatiile intime profesor-elev?nu de alta,dar fetita mea este si ea eleva si tot vazind si auzind atitea stau si ma intreb daca nu ar trebui sa fim mai ateneti la acest capitol!e clar ca nu putem generaliza subiectul dar am curiozitatea daca voi aveti o experienta de genul acesta!". Ti-am dat un raspuns cat se poate de simplu si la obiect, raspuns pe care nu l-ai acceptat. Daca tot ai intrebat nu te-ai gandit ca ar fi posibil sa primesti si raspunsuri ca al meu, credeai ca toata lumea va avea o reactie pe masura asteptarilor tale sau conform conceptiilor tale? "e clar ca nu putem generaliza subiectul" - exact! nu se poate generaliza, eu sunt cazul concret in care o eleva de 16-17 ani a facut sex cu unul din profesorii ei si nu a patit nimic. Daca o eleva se indragosteste de profesorul ei atunci e grav ca nu sunt sanse ca acea relatie sa inceapa dar sa mai si dureze? Dar cum in cazul nostru a fost doar atractie fizica si nimic mai mult nu aveam de ce sa sufar dupa el, eram constienti ca nu vom putea avea o relatie, asa ca ne-am rezumat doar la sex. Nu aveam de ce sa ma simt mai importanta, nu puteam sa ma laud nimanui, am tinut totul pentru mine. Eram amandoi constienti de riscuri: eu riscam sa fiu exmatriculata, iar el risca sa fie dat afara din invatamant.

Asta sunt eu, m-am maturizat mai devreme, fac sex de la 14 ani, am vrut sa fac multe lucruri, le-am facut si inca mai am multe de facut. Spre deosebire de tine, cand voi avea copii si ii voi trimite la scoala nu imi voi face prea multe griji in privinta asta, pentru ca am trecut prin asa ceva si stiu cum este (voi lua masuri in conditiile in care profesorul respectiv este in varsta, casatorit etc si una din parti va avea de suferit).
Nu mai priviti comment-urile mele doar dintr-o directie: parinti catre o fata nemaritata si fara copii (ea nu are copii, nu are de unde sa stie), incercati sa priviti si din directia opusa: fosta eleva de liceu care a trecut prin asa ceva. Eu incerc sa va linistesc, sa va spun ca nu e chiar asa dezastruos, ca poate sa aiba si un final bun pentru fiecare din parti.

Totul depinde de la om la om, cat este de puternic, sa stie sa analizeze orice situatie in care se afla, sa nu se sperie de nimic fiind constient ca fiecare problema are o solutie si sa ia cea mai buna decizie pentru a o rezolva.
Dracul nu e chiar atat de negru si nu uita ca la tv mereu se exagereaza. Dupa cum vezi sunt si situatii care nu s-au terminat tragic si fiecare si-a vazut mai departe de drumul lui. Trebuie sa acceptati si aceste cazuri, chiar daca nu va convine, ele exista.
cnmoha86
Postat pe 15 Octombrie 2008 01:06
cnmoha86,in cazul tau s-a terminat cu bine pentru ca esti genul care nu pune suflet,si se lasa condusa doar de instinct.Asa este natura ta..Dar nu toate fetele sunt la fel si multe chiar se indragostesc si in momentul cand se despart de el, fac o tragedie.
lil_devil
Postat pe 15 Octombrie 2008 01:58
buna, fetelor! o singura data mi s-a intamplat sa imi placa de un profesor...terminase acelasi liceu si cand eu eram clasa a9-a, el era a 12-a...a revenit peste 2 ani in liceu ca prof de info...eu eram clasa a 10-a. el avea 20, eu 17, si cu toate astea nici eu, nici el nu am cazut prada tentatiei, ca sa zic asa. Si imi pare bine!
insa nu povestea mea infima este interesanta
Actualul meu iubit si viitor sot a fost un copil timid, cuminte, ascultator. Ceea ce a facut ca in cls a 12-a sa fie singurul virgin din clasa lui(ma refer la baieti). Avand probleme in familie, a ajuns sa intre intr-o depresie. Diriga lui, profa de franceza, avea sotul plecat la munca in strainatate de aproape un an si "ducea lipsa" femeia(scz de expresie, dar numai cand ma gandesc mi se face scarba). Era o femeie banala, in sensul ca nu era nici urata, nici frumoasa..aproape ca trecea neobservata. Avea un copilas de 2 anisori acasa, un adevarat ingeras, cu care mai venea ocazional la liceu. Cum asta al meu este topit dupa copii...mai statea cu el. Pana cand maicutza ingerasului, cea cinstita si neprihanita, l-a luat pe al meu deoparte, cu intentia de a-l ajuta sa iasa din depresie, incepand prin a-i imprumuta carti sa le citeasca.
La un moment dat, l-a invitat p al meu la ea acasa sa se joace cu ingerasul ei , pt ca privirea unui copil iti poate insenina sufletul.astea au fost cuvintele ei. Atat i-a trebuit, sa-si atraga prada in propria vizuina. Ca dupa aia a pus muzica dupa ce a adormit copilul si l-a luat pe-al meu la dans. A inceput sa il sarute, el tremura de emotie si spaima totodata, ca nu se astepta. Pana la urma a aflat femeia ca e virgin si s-a dezbracat in fata lui. Dupa ce l-a dezvirginat si l-a folosit 3 luni de zile, a venit sotul ei si i-a spus astuia sa uite tot ce a fost ca i-a venit sotul si nu mai are nevoie de el. A ramas marcat al meu pana m-a intalnit pe mine, dupa 2 ani si ceva, timp in care el nu a mai cunoscut nici o femeie.Cand a auzit de la un fost coleg de-al lui ca are o relatie serioasa cu mine, barbatul ei fiind plecat iar, l-a sunat pe al meu sa ii spuna ca are un copil cu ea si barbatul ei nu stie.In fine, cred ca am scris prea mult si nu o sa aveti rabdare sa cititi...daca mai aveti intrebari, va mai spun. Asa ca daca aveti copiii in scoala/liceu...aveti grija!
Hazel_eyes
Postat pe 15 Octombrie 2008 04:06
off viata asta cat de razna poate sa o ia dupa ce am citit cam tot ce sa vb la acest subiect ma gandesc de ce nu am avut si eu vreo profa de cca 23 24 ani pe atunci eu 18 19 poate eram si eu acu insurat nu pribeag prin caraibe numai de profe invarsta am avut parte firar mama lor....vam pupat
mickyyo_parintele
Postat pe 15 Octombrie 2008 06:19
Pribeag prin Caraibe? Si inca regreti ca n-ai avut o profa tanara? Tu te-ai tzacanit de tot!
Lucia1971
Postat pe 15 Octombrie 2008 08:42
"Spre deosebire de tine, cand voi avea copii si ii voi trimite la scoala nu imi voi face prea multe griji in privinta asta, pentru ca am trecut prin asa ceva si stiu cum este "
ai dreptate ,de data asta te aprob,sa nu-ti faci prea multe griji!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:12
pai profa asta avea 35-36, nu 23-24
Hazel_eyes
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:24
De la: helloyoana10, la data 2008-10-13 02:53:15
De la: cnmoha86, la data 2008-09-17 01:44:47Sunt relatii ok, cat timp nu intervin sentimentele, santajul si exista acordul ambelor parti. Daca e vorba doar de atractie fizica...pana la urma suntem oameni cu totii...

EU NU CONCEP O RELATIE FARA IUBIRE ...In viata nu este de ajuns doar sa te satisfaci fizic,ca daca ar fi asa, am fi si noi ca animalele....
sa ai o relatie doar ca sa faci sex,pt ca asa iti cere instinctul?Neeee,la mine nu merge...eu nu vreau sa fiu satisfacuta doar fizic.Vreau sa fiu satisfacuta si psihic(adica sa fiu impacata cu gandul ca indiferent daca ma voi despartii de el,ma va tine minte,si ca stie ca nu sunt o "capra"),si sufleteste sa stiu ca ma iubeste si sa stie ca si eu il iubesc.

Vorbesc poate ca din basme...dar,"parerea mea"!!!!

total de acord cu tine...suntem doua 'exemplare" din specia asta....deocamdata
black_kitty
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:24
hai sa va spun si eu niste povesti de genul asta....cunosc un caz....el era profesor de desen...ea era eleva in clasa a VIII-a....i-a placut de ea de cand a vazut-o....au inceput sa aiba o relatie dupa ce ea a intrat la liceu....s-au casatorit si au si un baietel...asta da happy end...
povestea a II-a...dirigintele din generala era mai tot timpul cu ochii dupa fete....n-avea decat vreo 60 de ani ...bine,nu arata ca unul de 60 dar interesant a fost faptul ca la banchetul de sfarsit de clasa a VIII-a a sarutat o colega de a mea.....mi-a spus ca pur si simplu nici nu se asptepta....n-a putut sa articuleze nici un cuvant....
a III-a poveste...asta e din liceu...o profesoara cu care nu faceam ore,pe langa faptul ca era foarte exigenta avea unele fixuri...ca de ex nu suporta fatza de catedra si geamurile de la clasa trebuiau sa fie tot timpul deschise....ne tot intrebam ce are ....pana cand intr-o zi am aflat ce i se inatmplase....pe cand era tanara...la o ora...baietii din clasa au sarit pe ea...unii au stat la usa ca sa o impiedice sa iasa...unii i-au pus fata de catedra pe cap si de acolo au facut ce-au vrut cu ea...imaginati-va 20 si ceva de baieti disperati sa te atinga....
black_kitty
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:46
De la: black_kitty, la data 2008-10-15 20:46:58hai sa va spun si eu niste povesti de genul asta....cunosc un caz....el era profesor de desen...ea era eleva in clasa a VIII-a....i-a placut de ea de cand a vazut-o....au inceput sa aiba o relatie dupa ce ea a intrat la liceu....s-au casatorit si au si un baietel...asta da happy end...
povestea a II-a...dirigintele din generala era mai tot timpul cu ochii dupa fete....n-avea decat vreo 60 de ani ...bine,nu arata ca unul de 60 dar interesant a fost faptul ca la banchetul de sfarsit de clasa a VIII-a a sarutat o colega de a mea.....mi-a spus ca pur si simplu nici nu se asptepta....n-a putut sa articuleze nici un cuvant....
a III-a poveste...asta e din liceu...o profesoara cu care nu faceam ore,pe langa faptul ca era foarte exigenta avea unele fixuri...ca de ex nu suporta fatza de catedra si geamurile de la clasa trebuiau sa fie tot timpul deschise....ne tot intrebam ce are ....pana cand intr-o zi am aflat ce i se inatmplase....pe cand era tanara...la o ora...baietii din clasa au sarit pe ea...unii au stat la usa ca sa o impiedice sa iasa...unii i-au pus fata de catedra pe cap si de acolo au facut ce-au vrut cu ea...imaginati-va 20 si ceva de baieti disperati sa te atinga....

haai,maiii, ca a treia poveste nu cred ca e adevarata.
lil_devil
Postat pe 16 Octombrie 2008 00:48
deja discutam despre relatia elev -profesor!nu stiu,dar si mie mi se pare putin ciudata povestea!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 16 Octombrie 2008 18:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de mult va place sexul oral prestat de baieti? 119 De la: FuckBine 15 Iunie 2014 17:47
Viata sexuala, dupa operatia de ruptura de perineu 9 De la: Lenusa 22 Septembrie 2013 18:40
Am nevoie de o parere sau de un sfat URGENT 33 De la: io_sunt 29 Octombrie 2009 00:24
sex dupa 6 luni 28 De la: miss_darine 20 Decembrie 2010 16:08
Mai putin sex,mai multa dragoste? 37 De la: Baiat_Rezervat 23 Februarie 2009 09:00