Mai multe
| eu stiu ca se refera la cazurile in care profu chiar preda elevei, faptul ca el este prof la o scoala si ea eleva la alta scoala, schimba situatia... | ||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 18:29 |
||
|---|---|---|
| esti sigura ? | ||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 18:32 |
||
scuze, dar ar fi culmea...sa ne gandim un pic: el sa nu poata avea o relatie numai pt ca e prof iar iubita eleva, poate termina liceul si se inscrie la o facultate, tot nu pot avea o relatie pt ca el e tot prif si ea tot eleva...
|
||
|
|
||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 18:35 |
||
| si totusi cum ar fi el privit in cancelarie de ceilalti profesori mai in varsta si cu anumite conceptii invechite stiindu-se faptul ca el are o relatie cu o eleva ? sa ne raportam doar la asta , fara sa ne gandim daca ea ar fi la facultate | ||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 18:42 |
||
De la: papusik_dulcik, la data 2008-10-19 18:42:52si totusi cum ar fi el privit in cancelarie de ceilalti profesori mai in varsta si cu anumite conceptii invechite stiindu-se faptul ca el are o relatie cu o eleva ? sa ne raportam doar la asta , fara sa ne gandim daca ea ar fi la facultate fiind barbat isi va asuma privirile rautacioase ale celorlalti
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 19 Octombrie 2008 18:54 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-10-19 18:54:19De la: papusik_dulcik, la data 2008-10-19 18:42:52si totusi cum ar fi el privit in cancelarie de ceilalti profesori mai in varsta si cu anumite conceptii invechite stiindu-se faptul ca el are o relatie cu o eleva ? sa ne raportam doar la asta , fara sa ne gandim daca ea ar fi la facultate eu cred ca va fi mandru pe el si daca cineva se uita la el dubios ii va creste si mai mult "tatele" e vedeta ce mai...
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 19 Octombrie 2008 22:00 |
||
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 19 Octombrie 2008 22:55 |
||
| m-am interesat si regulamentul privinz relatia profesor elev se aplica si in cazul in care profesorul nuh ii preda elevei respective ... deci ce zicetzi ? | ||
|
Postat pe 19 Octombrie 2008 23:55 |
||
| ok...unde scrie asta? | ||
|
Postat pe 20 Octombrie 2008 08:10 |
||
De la: papusik_dulcik, la data 2008-10-19 23:55:55m-am interesat si regulamentul privinz relatia profesor elev se aplica si in cazul in care profesorul nuh ii preda elevei respective ... deci ce zicetzi ? spui ca nu sint in aceeasi scoala!spui ca ea are 18 ani deci...nu vad despre ce regulament vb
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 20 Octombrie 2008 10:10 |
||
De la: papusik_dulcik, la data 2008-10-19 23:55:55m-am interesat si regulamentul privinz relatia profesor elev se aplica si in cazul in care profesorul nuh ii preda elevei respective ... deci ce zicetzi ? ai disparut?
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 25 Octombrie 2008 19:07 |
||
yo una nu vad nimic rau intr-o relatie profesor-eleva.la urma urmei,suntem oameni si exista sentimente p kre nu putem sa ni le impunem.o astfel de relatie ar trebui privita k orikre alta,dintre doua pers d sex opus...exceptand kzurile in kre se apeleaza la fortza din partea unuia,dar dak ambii sunt deacord sa aibe o relatie si isi doresc asta,nu inteleg dc le este interzis sa fie impreuna,mai ales dak eleva are peste 17-18 ani...yo una il plac p profu' de psihologie kre are 29 d ani.iar materia p kre o preda este preferata mea...asta e si motivul pt kre am numai 10 l psiho.sunt sigura k si-a dat seama k il plac,dar asta nu inseamna nimic...insa p cele kre au mai mult curaj dekt am yo,le sfatuiesc sa le marturiseask profilor c simt...dupa cum am mai spus,si ei sunt tot oameni
|
||
|
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:16 |
||
atunci sa ai bafta cu proful tau
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 7 Decembrie 2008 20:08 |
||
|
Cred ca pot exista si relatii reusite intre prof-elevi..exista multe exemple in viata. Stiu destul de multe cazuri in care profi de liceu s-au indragostit de eleve (si reciproc), au asteptat sa termine liceul si s-au casatorit. Nu este o regula,dar se poate si asa:) |
||
|
chrysstyane10 Postat pe 12 Decembrie 2008 12:36 |
||
|
vad ca se tot discuta despre situatia in care elevii se indragostesc de profi. dar cand e invers? eu una nu vad ca pe ceva normal, decat daca exista reciprocitate. am avut o experienta tare urata cu proful de fizica din liceu. imi dadea note mici pt ca nu veneam la meditatii. la meditatii ma chema in weekend la el acasa. este o situatie foarte aiurea cand profu de fizica vrea sa te sarute si tu nu stii cum sa scapi |
||
|
adri4you2004 Postat pe 22 Decembrie 2008 21:40 |
||
De la: Rock__, la data 2008-09-15 23:01:06........................................................................................................................... si fata mea a simpatizat cu profu de sport ..dar de la simpatie la lucruri mai complicate...drum lung...si cu cel de religie se antepa mereu pt stia ca el are o relatie extraconjugala .....atentie ///cel de religie////De la: bkkl, la data 2008-09-15 20:02:20buna au fost foarte multe cauze cand elevele intretineau relatii sexuale cu profesorii mai ales de educatie fizica
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 9 Februarie 2009 07:44 |
||
De la: Gabi19, la data 2008-09-19 13:18:24De la: cnmoha86, la data 2008-09-17 01:44:47Sunt relatii ok, cat timp nu intervin sentimentele, santajul si exista acordul ambelor parti. Daca e vorba doar de atractie fizica...pana la urma suntem oameni cu totii... Hai Gabi19 dispari ca esti expirata rau.
|
||
|
kudika006142 Postat pe 4 Aprilie 2009 11:17 |
||
|
mie mi se pare ok aceasta relatie..... dar bineinteles sa fie majora eleva.... in fond si la urma urmei sexul este o placere omeneasca,si trebuie tratata ca atare. Iar profesorii.... sunt si ei oameni...si te poti indragosti de ei si ei de tine f usor..pt k si ei au sentimente..kiar daca au acel cod etic si-asa mai departe... mie mi s-a intamplat ...dar nu am avut o relatie sexuala q pers respectiva.... insa ne am placut..am terminat liceul..si ne placem si acum....;) si am ramas in relatii f bune... cine stie ce va fi!:D |
||
|
Postat pe 29 Iunie 2009 09:06 |
||
:))) eu am avut..da nu pot sa zic o relatie:) era profu de informatica:) si eu eram la mate-info..aveam 7 ore de informatica pe saptamana:) da toate in aceeasi zi:) adica.o zi..erau ziua de info..cu el faceam 4 ore..si cu o profesoara alte 3...era super dragutz profu :) era tanar..avea niste buze mmm.... si doar m-am sarutat cu el atat:) nu a fost nimic mai mult.eu nu am vrut..si in plus imi era frica de colegi.de ceilalati profi.nu vroiam sa ma bag in asha ceva:) dar a fost placut..mi-am dorit inca din clasa a9a cand l-am vazut sa il sarut..:) ..oricum m-am scos:)) am avut numai media 10 :))
|
||
|
Corina_cori Postat pe 29 Iunie 2009 21:51 |
||
aa.si imi placea la nebunie ce priviri imi tragea la ore :) mm. mi-e dor de liceu :)))
|
||
|
Corina_cori Postat pe 29 Iunie 2009 21:52 |
||
| eu una nu sunt de acord cu asa ceva | ||
|
dolcik1 Postat pe 9 Iulie 2009 15:04 |
||
|
Buna, Din punct de vedere legal,nu este interzis,amindoi fiind majori,nici nu se pune problema,in ceea ce priveste etica profesionala,aceasta a stabilit animite reguli care stabilesc limitele comportamentului in relatia elev-profesor.Se subintelege de la sine urmatorul aspect,nefiind inre ei o relatie elev-profesor,au tot dreptul sa si-o traga cind vor,si de cite ori au chef,in timpul liber,fara consimtamintul Ministerei invatamantului. |
||
|
ROSSDA Postat pe 2 August 2009 21:54 |
||
De la: cnmoha86, la data 2008-10-12 17:23:31Pt ROBERTA BRUNI si Gabi19: am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna si nu m-am ars cu nimic, colegii mei de clasa (se intampla cand eram in liceu) nu stiu nici acum despre asta si am terminat liceul acum 4 ani. Nu, nu au fost implicatii sentimentale, eram constienta ca nu va fi nimic intre noi asa ca nu aveam de ce sa imi fac iluzii. Nu am fost si nici nu voi fi o persoana romantica sa visez numai la trandafiri si la fat-frumos pe un cal alb. Daca e profesor si faci sex cu el asta nu inseamna ca nu mai exista respect pt el (era tanar, arata bine, nu era casatorit). imi pare ca esti sclava propriilor tale nevoi fiziologice...cam trist |
||
|
arhanghel Postat pe 28 August 2009 18:38 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-15 12:59:05ce credeti despre relatiile intime profesor-elev?nu de alta,dar fetita mea este si ea eleva si tot vazind si auzind atitea stau si ma intreb daca nu ar trebui sa fim mai ateneti la acest capitol!e clar ca nu putem generaliza subiectul dar am curiozitatea daca voi aveti o experienta de genul acesta! intr'o zi, intr'o pauza, imi vedeam linistit de treaba pana a venit o eleva de cls 8 la mine in cabinet si m'a intrebat daca se poate schimba pt ora de sport la mine in cabinet si ca nu trebuie sa plec, intr'o alta zi, intr'o ora o alta eleva de cls 8 a venit in cabinet si'a ridicat tricoul si a intrebat daca imi plac sanii ei, daca "fetita" ta este la fel.. clar e cazul sa te ingrijorezi. am vrut sa subliniez faptul ca nu tot ce pare inocent si este inocent :) |
||
|
felixcat Postat pe 28 August 2009 18:45 |
||
De la: kharon, la data 2008-10-13 01:13:51PT OKTOBER:te rog gandeste te putin...daka ai fake komparatie dintr un vibrator si un barbat... kare te satisfake mai bine?...kand te gandesti ka niki pt unul nu ai sentimente.... ma dor ochii cand citesc ce scrii tu |
||
|
arhanghel Postat pe 28 August 2009 18:52 |
||
superrr cum ai reusit sa-l saruti?
|
||
|
danaeu Postat pe 30 August 2009 13:48 |
||
|
mi-e mi se pare OK relatiile cat timp...nu este santaj...cat timp si fata si baiatul (profa sau prof) se plac... |
||
|
danaeu Postat pe 30 August 2009 13:51 |
||
eu una cred ca nu e o problema sustionem sus si tare varsa nu conteaza ce daca el e profesor sau profesoara si el/ia e elev/a personal cunosc un caz era ia colega de clasa el profesorul nostru de fizica ia 17 ani el 25 se intampla in clasa a 11 sau simpatizat si-au vorbit sau indragostit ia era inca virgina dra a ajutato el sa scape de problema si au avut o relatzie de vreo 3 ani si ceva chiar daca stia jumate de liceu ei si acuma se inteleg ft bine chiar daca el e casatorit din cate am auzit cu o alta eleva cei drept fosta eleva . nu cred ca atunci cand te indragostesti trebe sa tzii cont si de fatu ca el e profesor si tu eleva maia les ca esti eleva pana pe la 18 19 ani is relatziile astea trecatoare mai rau e daca el e casatorit are copii si alte din astea cred ca fiecare din noi a avut profesori/oare pe care le-am simpatizat si l;e-am iubit in secret ei nu afc decat sa fie sinceri si sa aret ceea ce simpt bravo lor
|
||
|
alina_delicioasa Postat pe 31 August 2009 12:07 |
||
De la: , la data 2008-09-16 01:33:22Eram indragostita de la 15 ani...la 16 ani m-am mutat de la liceu...prin vara in care am implinit 17 ani eram deja impreuna...eu i-am pus capat relatiei...ma tzinea cam "secreta" si ma enerva...stiu k eram eleva...dar nu mai eram eleva lui...in fine a trecut si a fost frumos. L-am iubit...era Universul meu. Acum suntem buni prieteni, nu mai simt nimic decat o iubire prieteneasca. El si acum arata a 22 de ani :X:X:X e vegetarian el si acum arata de 22.....dar tu de cat aratzi ??? mda , sunt multe situatzii dastea , dar ce te faci , cand fata e de vina? mereu e profu' vinovat!!! atatea stiri cu violuri cu alea alea...dar sa ma ierte dumnezeu....si copilele astea o cauta cu lumanarea ...si o gasec cu felinarul....si e perfect normal sa fie asa , fuste scurte , maieuri decoltate , chilotzi cu atza'n fund.....discoteci.....baruri....alcool....droguri....... VA MAI MIRA ??? poi romania e tzara unde sunt cei mai multi pedofili, obsedatzi....iar mult copile isi incep viata sexuala de buna voie si nesilite de nimeni de la 10-12 ani..... trist sau nu......se intampla !!!
|
||
|
yneedlove Postat pe 28 Septembrie 2009 18:54 |
||
De la: cnmoha86, la data 2008-09-17 01:44:47Sunt relatii ok, cat timp nu intervin sentimentele, santajul si exista acordul ambelor parti. Daca e vorba doar de atractie fizica...pana la urma suntem oameni cu totii... CORECT !!! |
||
|
yneedlove Postat pe 28 Septembrie 2009 18:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vreau un sfat ...... | 16 | De la: kudika001550 13 Mai 2009 20:02 |
| ce simtiti voi cand aveti orgasm? | 45 | De la: mariantonia 27 Martie 2009 10:21 |
| Probleme de libidou | 8 | De la: kudika_995759 20 Februarie 2016 13:18 |
|
|
||
| sex cu frate si cu verisori | 129 | De la: matracuca 7 Ianuarie 2010 00:33 |
| femei nesatisfacute :D | 185 | De la: kudika_972424 19 August 2014 00:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.