Setari Cookie-uri

Cafenea de Noapte

buna seara am ajuns si eu la ,,cafelutza''
bestiuitza
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:28
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-29 21:24:35
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:19:58
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-29 21:17:16heei,nu ma lasati deoloc sa muncesc! ba frisca,ba lubrefiant..pai numai chef de munca sa mai ai!

roberta esti la munca??? si eu,,,da nu-i problema,,,,vine fata sa iti faca un masaj cu lub de ala 2 in 1???
te intinde ariciu pe birou si sa vezi ce masej romanesc cu finalizare iti ofer ,,,,,

ce zici te bagi???
aricicule mersi de interventie!!!!

noroc ca facem echipa de valoare
la mine mai pica netu cateodata,cer scuze fetelor .asta este riscul sexului virtual.daca ar fi real ar fi mai sigur...

micule mai bine sa te lase in drum asta virtual decat sa te trezesti cu realul in pana
lasa ca ti-am tinut eu locul,,,,,

fluturas tot nu am inteles,,,ce lub are gust nasol??? eu in afara de durex,,,care e mai mult fara gust,,,si de aia e ciudat,,,,am avut placerea doar cu de alea gustoase mai greu de gasit ce e drept,,,cand le prindeam cumparam tot stocul (erau pliculete de 1 time)
le-am speriat pe alea intr-o zi ,,,am cumparat toate pliculetele de pe raft,,,,si m-am dus la aia sa o intreb daca mai are prin magazie

roberta pai daca esti acasa mai bine,,,,uite tu faci treaba si eu vin si iti fac masaj,,,,sa te relaxez,,,,ce zici?? am eu impresia ca e cam multa tensiune acumulata in muschiuleti....
aricica_pogonica
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:24:43
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 21:19:01au un gust nasol lubrifiantele alea.
Arici asa e toata fam. mea parem mai tinerei,ce sa fac eu acu` ?
Nascuta pe 22.02.1988. Fac 21 de ani in iarna. :)Deci..te-am laut

doamne faci 21 de ani,,,sa imi dau palme pai norocul tau ca arati ami tanara,,,,da stii ca exista si parti proaste,,,,
eu cu iubita si cu o tanti intr-un pub,,comandam de haleala si eu zic (aveam 16 ani) 300 de garonne,,,adica cate un garonne dublu pt fiecare,,,,
la 3 minute vine tipa inapoi si zice,,,stiti nu va pot servi pana nu vadun buletin,,,,eui inghetasem,,,zic,,,sa vezi matracuca ma face sa beau suc azi,,,,si cand colo ii cere bunlentinul iubitei mele ha ha ha ea avea aproape 20
s-a uitat la buletinul ei si dupa aia ne-a adus de baut,,,,,
dupa faza aia am verificat sa aiba mereu buletinul la ea,,,nu de alta da eu de ce sa nu beau?? ca arata ea prea tinerica???
atunci daca esti majora ma bag,,,,staoi asa ca a intrat frisca in buricut,,,tre sa insist pe zona ca sa nu fac risipa,,,,
da stii am 2 maini,,,cam pe unde ai vrea sa mi le preumblu a????

da ma` sa stii ca m-am saturat sa aud in continu "te credeam mai mica"..pff..

pai limba zici ca e ocupata..hmm..cu manutele..uimeste-ma!!
fluturas_
dar vad ca va descurcarati bine....ia sa stau io putin sa ma uit doar ,ca am ce vedea
sau sa tin fluturasul ocupat cat papa de pe aricica?

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:29
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-29 21:27:08
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 20:59:14unde naiba umbla micutul ala ca m-a lasat cu frisca pe burtica si cu ciocolata pe buze ??

aricicule nu mai fi asa rea cu mine ca nu e vina mea...a picat netu exact cand mancam si io mai bine

lasa ca trecem noi pe real si atunci vei spune tu ca mai vrei dar nu mai poti

micule cu mine vorbesti???? sau m-ai confundat cu fluturica???
vezi ca eu sunt pe invers,,,,nu am cum sa vreau de la tine altceva decat pupaturi pe burtica

nu incurca borcanele,,,,sau cadanele cu seicile
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:30
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:28:23
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-29 21:24:35
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:19:58
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-29 21:17:16heei,nu ma lasati deoloc sa muncesc! ba frisca,ba lubrefiant..pai numai chef de munca sa mai ai!

roberta esti la munca??? si eu,,,da nu-i problema,,,,vine fata sa iti faca un masaj cu lub de ala 2 in 1???
te intinde ariciu pe birou si sa vezi ce masej romanesc cu finalizare iti ofer ,,,,,

ce zici te bagi???
aricicule mersi de interventie!!!!
noroc ca facem echipa de valoare
la mine mai pica netu cateodata,cer scuze fetelor .asta este riscul sexului virtual.daca ar fi real ar fi mai sigur...

micule mai bine sa te lase in drum asta virtual decat sa te trezesti cu realul in pana
lasa ca ti-am tinut eu locul,,,,,

fluturas tot nu am inteles,,,ce lub are gust nasol??? eu in afara de durex,,,care e mai mult fara gust,,,si de aia e ciudat,,,,am avut placerea doar cu de alea gustoase mai greu de gasit ce e drept,,,cand le prindeam cumparam tot stocul (erau pliculete de 1 time)
le-am speriat pe alea intr-o zi ,,,am cumparat toate pliculetele de pe raft,,,,si m-am dus la aia sa o intreb daca mai are prin magazie

roberta pai daca esti acasa mai bine,,,,uite tu faci treaba si eu vin si iti fac masaj,,,,sa te relaxez,,,,ce zici?? am eu impresia ca e cam multa tensiune acumulata in muschiuleti....

durexul,ala rosu are un gust nasol.ala albastru era ok. dar ala rosu mie asa mis e pare sau al meu o fi expirat
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:31
De la: bestiuitza, la data 2008-09-29 21:28:09buna seara am ajuns si eu la ,,cafelutza''

bine ai venit bestiuta
ce zici de show? i-ti place ce vezi?

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:31
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-29 21:29:58dar vad ca va descurcarati bine....ia sa stau io putin sa ma uit doar ,ca am ce vedea

filmaeaza tot!
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:32
din greseala aricicule ca in toata svarcoleala asta mai greseste si omu

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:33
febleteo ai aparut si tu?? cafeneaua asta incepe sa isi merite numele "cafenea de noapte" adica noaptea se toarna filme xxx,,,,,

tre sa ne cumparam patratel rosu intre timp pulnem bulina asta

fluturico pai cum momentan am treaba prin zona burticii,,,ma gandeam ca nu te-ar deranja daca as incepe sa te mangai pe glezna,,,,sa urc incet spre genunchi, sa ajung pe partea interioara a coapselor,,,,, cu miscari in sus si in jos,,,,apoi sa ma opresc din papat frisca de pe burtica,,, sa vin sa te sarut pe unde am mangaiat deja,,,,,,si,,,,,
si ,,,,,,
cred ac tre sa iesi la aer ca te-ai incins prea tare
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:34
moreno...putina miere si putina ciocolate si 2-3 capsuni... ..luminari si muzica...spuma dupa,multaaaaaaaaaa
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:35
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 21:32:23
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-29 21:29:58dar vad ca va descurcarati bine....ia sa stau io putin sa ma uit doar ,ca am ce vedea

filmaeaza tot!

fluturasuleeee nu fi rea ca te leg iar de pat
si de data asta te las sa te uiti la noi cum ne jucam ,pana ne rogi sa te bagam in joaca pana in gat

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:35
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:34:45febleteo ai aparut si tu?? cafeneaua asta incepe sa isi merite numele "cafenea de noapte" adica noaptea se toarna filme xxx,,,,,

tre sa ne cumparam patratel rosu intre timp pulnem bulina asta

fluturico pai cum momentan am treaba prin zona burticii,,,ma gandeam ca nu te-ar deranja daca as incepe sa te mangai pe glezna,,,,sa urc incet spre genunchi, sa ajung pe partea interioara a coapselor,,,,, cu miscari in sus si in jos,,,,apoi sa ma opresc din papat frisca de pe burtica,,, sa vin sa te sarut pe unde am mangaiat deja,,,,,,si,,,,,
si ,,,,,,
cred ac tre sa iesi la aer ca te-ai incins prea tare

ce bine zici aricicuuuuleeeee
sunt mandru de tine..in timp ce te plimbi tu in sus si in jos io stau la capul fluturasului sa pape si ea frisca de pe morcovel....

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:37

lasa ariciule ca eu rezist.

roberta cu tine da lumea in diabet

micutule. filmeaza tot pana ajungem si la tine

meli unde e? s-a incins prea tare ?
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:38
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-29 21:35:09 moreno...putina miere si putina ciocolate si 2-3 capsuni... ..luminari si muzica...spuma dupa,multaaaaaaaaaa

o cada cu spuma,,,uleiuri parfumate care ard si te ametesc cu parfmul lor,,,,,
o singura lumanarica aprinsa, care ofera exact atata lumina incat sa vezi formele persoanei de langa tine,,,,,

un masaj relaxant in cada,,,,asezonat cu f f multe sarutari pe gat, urechiuse, spate,,,,si mangaieri pe sani,,,,, apoi o capsunica cu sirop de ciocolata,,,,urmata de un sarut sulce si pasional,,,,,

sa mai zic???
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:38
micutule vezi ca eu din MORCOV sunt obisnuita sa musc

sau tu lingi morcovii??
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:40

la cererea micutului
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:41
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:38:55
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-29 21:35:09 moreno...putina miere si putina ciocolate si 2-3 capsuni... ..luminari si muzica...spuma dupa,multaaaaaaaaaa

o cada cu spuma,,,uleiuri parfumate care ard si te ametesc cu parfmul lor,,,,,
o singura lumanarica aprinsa, care ofera exact atata lumina incat sa vezi formele persoanei de langa tine,,,,,

un masaj relaxant in cada,,,,asezonat cu f f multe sarutari pe gat, urechiuse, spate,,,,si mangaieri pe sani,,,,, apoi o capsunica cu sirop de ciocolata,,,,urmata de un sarut sulce si pasional,,,,,

sa mai zic???

nuuuuuuuuuuuu..azi mi-au gasit pulsul 120 la job..credeau ca e de la cafea ..aricico,vrei sa mor
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:41
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 21:38:46

pai acu ce faci ca asta mic se lauda ca e gradinar,,,auzi ca are morcovei,,,,sefule nu contesc ca le ai cu gradinaretul da vezi ca frisca cu morcovi nu merge,,,,acu na,,,poate descopera fluturica ca ii place combinatia asta

eu zic sa lasi morcovelul fara frisca,,,asa evitati si diabetul ala de care ii e frica fluturicii,,,,,,
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:42
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 21:40:08micutule vezi ca eu din MORCOV sunt obisnuita sa musc

sau tu lingi morcovii??

io nu am treaba cu morcoviii nebuuuunoooo!!!!!io ma vitaminizez din piersicute

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:42
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:42:00
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 21:38:46

pai acu ce faci ca asta mic se lauda ca e gradinar,,,auzi ca are morcovei,,,,sefule nu contesc ca le ai cu gradinaretul da vezi ca frisca cu morcovi nu merge,,,,acu na,,,poate descopera fluturica ca ii place combinatia asta

eu zic sa lasi morcovelul fara frisca,,,asa evitati si diabetul ala de care ii e frica fluturicii,,,,,,

ma fetelor voi sunteti rele cu io?

icerc si io sa maschez vocabularul sa nu ma trezesc iar pararaportat de nebuni.....dureaza prea mult sa gasesc iar prietenii si sa incarc pozele.
ne jucam aici sau ne jcam?

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:45
roberta ce e cu nuuuuuuuuuu-ul ala???? ce cu vrei,,,,sau ti-e ciuda ca nu poti avea???

bai apropo de ce se gandesc toti al credite cand vine vorba de orgasm??? ca orgasmul nu suna a credit creditare imprumut si nici cu debit credit sau creanta nu seamna
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:46

ce oameni
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:48
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:46:16roberta ce e cu nuuuuuuuuuu-ul ala???? ce cu vrei,,,,sau ti-e ciuda ca nu poti avea???

bai apropo de ce se gandesc toti al credite cand vine vorba de orgasm??? ca orgasmul nu suna a credit creditare imprumut si nici cu debit credit sau creanta nu seamna [/quote
m-ai intrebat daca sa mai continui si ti-am raspuns.....nuuuuu si urma...ca ma omori!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:49
deci dupa ce am ascultat ce a avut de zis nenea ala cu parul cum il avea basesc inainte,,,,
am tras linie si am concluzionat:

sunt un om superinteligent!!!! si am impresia ca si unii dintre voi sunteti stiu ca ala miccu ne ia la capitolul asta ca ei au mereu,,,cu sau fara buletin,,,,dar uite ca eu am 2 buletine,,,si ma descurc binisor

bestiutiuto daaca nai buletin,,,vezi ca sa dat lege pyt extracomunitari se da si pe baza de pasaport vaelu in cazul asta ma calific de 3 ori,,,tocmai am realizat
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:50
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-29 21:49:10
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:46:16roberta ce e cu nuuuuuuuuuu-ul ala???? ce cu vrei,,,,sau ti-e ciuda ca nu poti avea???

bai apropo de ce se gandesc toti al credite cand vine vorba de orgasm??? ca orgasmul nu suna a credit creditare imprumut si nici cu debit credit sau creanta nu seamna [/quote
m-ai intrebat daca sa mai continui si ti-am raspuns.....nuuuuu si urma...ca ma omori!

hai mai robertico,,,,chiar asa de rau,,,,,na daca nu iti place promit sa insist mai mult la sarutarile alea,,,si in timpul asta sa umblu cu manuta pe sub apita si sa am grija de coapsele tale,,,,acu tinand cont ca in apa lucrurile au o alta traiectorie,,,daca imi aluneca manuta prin alte parti,,,,sper sa nu te superi prea tare,,,,
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:53
ma doare burta =)))=))))))))))))))))=))))))))))))))=)))))))))))))

micutule da frisca jos de pe morcov ca vin acu cu lubrifiantul sper ca ai buletin pt orgasm
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:53
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-29 21:50:33deci dupa ce am ascultat ce a avut de zis nenea ala cu parul cum il avea basesc inainte,,,,
am tras linie si am concluzionat:

sunt un om superinteligent!!!! si am impresia ca si unii dintre voi sunteti stiu ca ala miccu ne ia la capitolul asta ca ei au mereu,,,cu sau fara buletin,,,,dar uite ca eu am 2 buletine,,,si ma descurc binisor

bestiutiuto daaca nai buletin,,,vezi ca sa dat lege pyt extracomunitari se da si pe baza de pasaport vaelu in cazul asta ma calific de 3 ori,,,tocmai am realizat

io nu am inteles cu ce te iau?non capisco....oricum am si io 2 buletine,2 cetatenii,einspe vize...dar tot nu inteleg.

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:54
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 21:53:52ma doare burta =)))=))))))))))))))))=))))))))))))))=)))))))))))))

micutule da frisca jos de pe morcov ca vin acu cu lubrifiantul

gata ..... nu mai e friscaaaaa )))))))))))

Postat pe 29 Septembrie 2008 21:56
cu orgasmele micule,,,,
la numar de orgasme,,,omu a zis ca sa te opresti la 3,,,ca la al 4lea e sinuciderem,mm,,,tu esti mai sinucigas ca mine,,,,ca voi barbatii aveti orgasm mereu (asta daca nu ratati sau daca nu se inneaca motorasul) la femei e mai dificil,,,,,,

concluzie ma iei la orgasmne :)) esti mai bazat
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O mana de ajutor pt mine si una pt tine ! 8 De la: Dontyyy 8 Aprilie 2010 15:36
Cafenea pentru andreea_n_x si alte certarete (ca sa-mi lase topicul in pace) 28 De la: one_size 5 Martie 2010 12:07
cistita 5 De la: d_soara_Criss 21 August 2009 10:10
remarca memorabila a unei pitipoance 13 De la: dienuscha 10 Iunie 2010 17:02
Buna 2 De la: yrtdssdd 8 Iulie 2009 01:12